bir erkeği seks öncesinde çıldırtmanın yolları nelerdir?...
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılDekolteli giyinme ha göründü ha görünecek tarzında frikikler vermek ve tabi beden teması yapman.
Örneğin bir şeye bakarken göğüslerini onun koluna veya sırtına yada onun vücudunun her hangi bir yerine değecek şekilde dokundurmalısın. Yada elini bilek kısmını veya kolunu onun penis kısmına baskı uygulayacak şekilde dokundurman. Örneğin yan yana oturuyorsunuz, çantan erkek arkadaşının diğer tarafında ve ani bir hareketle çantayı almak için erkek arkadaşının penis kısmına farkında, sanki fark etmemiş gibi ufak bir baskı oluşturacak şekilde bastırıp. çantanı alma hareketi.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhmm bak bu güzel soru benimle öpüşürken elini penisime atıp oynaması ırrrrrrr acayip azdırıyor... hele öpüşürken hafif inlemesi yokmu offf bune arkadaş yeaaa...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu linkteki yazıyı oku. Mutlaka sana uyan ve sana çok ters gelen şeyler vardır. Sen içinden sana uyan 1-2 fikir alsan kardır değil mi tatlım? link
00 Yorumla
+1 yılHangi takımı tutuyorsa rakip takım formasını giy sadece ve yatağa gir kafi ...
87 Yorumla
Soran+1 yılçok hoştu:)
- +1 yıl
hehe bence de :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
pazarda bi adamın kalabalık bir tezgahta kalçalarını oksadığını sonra başka bir tezgahta yine aynısını yaptığını ön tarafına kadar ellediğini ama o adamın kim okduğunu görmediğini söyle
00 Yorumla
+1 yılbin kere yazdım yine soruyorsun :) külotlu çorap giy ya da jartiyer evin içinde dolaş yeter bir şey yapmana gerek yok.
10 Yorumlaloş ışıklı bi odada kokulu yağlarla masaj,teninde tüy gezercesine .en son kasıklarına ve toplarına ayaklarınla masaj yap.
00 Yorumla
+1 yılbu akşam başım ağrıyo yarın yapalım dersen çıldırır :)
20 YorumlaÜzerimdeyken; ağır çekimde ıslak bir köpeğin silkinmesi gibi, memeleriyle yüzümü tokatlaması 3<
12 Yorumla
Soran+1 yılfloydian manyaksın sen:)
Gizli Üye(30-35)+1 yıljartiyeri giy sandalyeye oturt üstünde oyna ama dokunmasına izin verme
52 Yorumla- +1 yıl
göster ama elletme :)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle bak nasıl çıldırır içine girdiği an boşalır
Gizli Üye(36-45)+1 yılkredi kartlarının limitlerini zorladığını, hatta aştığını, ve hatta haciz maciz geleceğini söyleyebilirsin. hayatının seksi olur yeminle.
51 Yorumlaerkek adamın ihtiyacı yoktur böyle şeylere..
siz kendinizi düşünün:D20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoyunman yeterli, ben meme görünce coşuyorum, ver coşkuyu ver coşkuyu
20 Yorumla
+1 yıl5-6 hafta epilasyondan bihaber yaşamak.. çok çıldırtıp, kaçırabilirsin bile.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bilmiyorum ama ne yapacaksan sabah uykudan kalktığı bi zaman yap :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzelce okşa kaldır iyibir oral yap gırtlağına kadar al ağzına boşalmasına izin ver delirir bunu uykudan uyandırıpta yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıldır yaz 2222 ye gönder çıldırsın :)
40 Yorumla
+1 yılince coraplarını giy ve görmesini sagla
10 Yorumlabir ver bir al delirsin
12 Yorumla- +1 yıl
? Nasil olacak o
Gizli Üye(36-45)+1 yılben öpüşürken bile çıldırabilirim
00 Yorumla
+1 yılstriptiz yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç denemedin mi kendine ait bi metot :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaviz verme :D
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam