Yarın bize gelecek ve geldiğinde yorgun olucak. Eee tabii ki de ben de ona masaj yapacağım.
Peki sonra onunla seks yapmak için ne yapmam gerek sizce?
Peki sonra onunla seks yapmak için ne yapmam gerek sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben olaya başka bir açıdan bakıcam. yorumlarına göre de zevkini biraz kendime yakın buldum.
üzerine geceye uygun bişeyler giyeceksin zaten. sonra üstüne otur ve sırtına masaj yapmaya başla. (ben babyoil falan hoşlanmıyorum. hem ten kokusunu bastırıyor hem vıcık vıcık... bir yerini de öpemiyorsun. yine de sen bilirsin.) sırtına masaj yaparken de
"hoşgeldiniz efendim. bu akşam size ben hizmet edeceğim. adım falanca. ve bugün işimde ilk günüm. acemiyim yani. istediğiniz şeyler varsa emredin."
sonra konuşmayı muhabbetin yönüne göre şekillendir... burdan ister sahip-köleye götür olayı, ister bol bahşişli bir masaja, istersen karşı koyan bakire bir masöre, istersen tecavüze :)))))
sonrası sana kalmış :)))
masaj gayet iyi bir baslangic bence. sonra opersin biraz ilgi gosterirsin, elleri kollari sarmalamaya baslarsa zaten olacaklar bellidir. gercekten istiyorsan kabaca tabirle hatta kaba değil kibarca tabirle bildigin sirnass:)
erkek arkadaşına arkadan gel sarıl. elini içeri sokup penisi kavra. biraz masaj yap. sonrasında onu arkana al ve elin hala penisindeyken ona sürtünmeye başla. diğer elinle erkeğin kalçasını kendine bastırabilirsin. ereksiyona yaklaşınca yatır ve üzerinde çık yavaş yavaş sürtün.ama ilişki başlayana kadar iç çamaşırı çıkartma. tam ereksiyon olmasını bekle.
hımm yarına hazırlık var galiba .vede sanırım ilk olacak.önce güzel bir duş al o gelmeden .genital bölgendeki tüyleri temizle bu gece.yarın da beyaz bir tanga üzerine yazlık hafif bir mini elbise.vede seks istediğini belli eden sıcak bir kadın.yarın olacağına garanti veririm .:)şimdiden zevkli bir gece diliyorum .heyecanlı mısın :)
Cevap
13Cevap
masaj yaparken boynunu öp dilini gezdir ve ellerini onun vücudunda gezdir sonra penisine dokun o yüzüstü yatarken alttan elini sokup onunla oynaman çok hoşuna gidecektir ve fazla durmadan önünü dönecektir.Döndüğü zaman elin hala penisinde olsun sen onu öpmeye başla sonra onu soy sende karşısında soyun o sırt üstü yatarken ilk önce üzerine çık ve otur öyle masaja devam et tabi arada sürtün sonra zaten oda dayanamaz ve ister :)
:) işi biliyorsun...
bence masaj yaparken bi süre sonra omuzlarını öpmeye başla sonra dilini sırtına doğru gezdir.yavaşça tekrar omuzlarına ve boynuna geç sonra yüzsüstü döndür üstüne otur ve soyunmaya başla.sonrası malum
Ya masajını yap sonra al küsküyü ağzına sonrası gelir zaten.ç Alla alla msajaa kadar getirmişsin sonrasında nasıl yapıcam diyosun adam gay değilse bişiler olur zaten merak etme.
ne iş yapıyor ? yorgunlugunun kaynagı nedir ? bırde uzun zamandır beraberrmısnız ? cunku ne yaparsan yap senınle uyumayı sevısmeye tercıh edebılır.
biz derken tam olarak ne kastediyorsun yani ailen evdeyken mi olacak bunlar? sen masajla başla gerisi gelir kendiliğinden . burada yorumları dinlemek yerine akışına bırak olayları.
bir şişe babyoil bulunsun ondan sana masaj yapmasını iste...elbette erotik olarak devam etmeli...dayanamaz...
masaj yaparken eşin uzanacaktır büyk ihtimal koltuga. sende onun penisinin üstüne doğru eğil, otur bişeyler yap vsvs ve 30 sn kadar sırnaş gerisini düşünme.
kendini olayların akışına bırak
ve kendini sex yapacam diye kasma zaman herseyin ilacıdur
masajı bence bacaklarından yapmaya başla daha sonra yukarıya çık ve oral yap fakat yukrıya cıkarken bırazda ufaklıga masaj yapalım falan de :)Ayrıca Südyen giyme bence .
bence hiç bıse yapma .. gunahın en buyugunu yasama barı mubarek ayda...
masaj yapmaya başlayınca o başlar senin yerine :):) daha da biş yapmana gerek kalmaz
sekse ikna etmek için mi yoksa sekse başlamak için mi?
Yorgun adamı iyice yorma derim :D Şaka bi yana , gücü kuvveti yerinde değilse sana istediğini veremezki
önce oral yap sonra üstüne otur
yatak odasına gitmek gerekiyorr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar