Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Küçük hatalar biraz sıkıntı yaratır, orta hatalar üzer ve yıpratır, büyük hatalar onulmaz yaralar açar hatta bazen ruhsal travmalara bile neden olur.. İçki denen namussuz adabı ile içil ise insana rahatlık ve neşe verir.. Fakat adabı bozuldu mu insana sadece utanç getirir... Gururunuz bu kadar mı ucuz ve ayaklara altına alınacak kadar değersiz... Nasıl kurtulacaksın? Çok zor ancak çok güvendiğin biri ile paylaşıp günah çıkaracaksın.. Çoğu cinsel hastalıkların böyle bulaştığını biliyorsundur herhalde.. Çünkü yattığın tip her türlü kadı ile bu şekilde birlikte olmaya alışmış ayrımsız... Dediğim gibi biri ile paylaş içini dök günahını çıkar...
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim. Normalde alkol kullanırım ve kolay kolay kendimi kaybetmem ama bu ilk defa oldu üstelik 1 bardak malibu ananas içtim. Öldürmek istiyorum kendimi. Allah affetsin :(
- +1 yıl
Kendini öldürmak çözüm olsa mesele yok öldür... Önemli olan o içindeki eziklikten kurtulmak.. onun içinde iyi bir şekilde güvendiğin ile yaşadığını paylaşman ve içini dökmen gerek çünkü o sırada alacağın yorumlar seni rahatlatacaktır... O içtiğin ile sarhoş olunmaz demek bir şey içine katılmış... Çok fazla güler yüz ve çok aşırı dikkatli bakışlar aslında uyarı olmalı.. Bu tipler her şeyi yapabilirler.. Çoğu zaman beyaz kadın ticareti yapanların eline düşenler böyle düşüyor..
En İyi Cevaplar
Selam ,
Alkolün orantısı ile alakası yok belki katkı maddesi bile koymuş olabilirler.
Kim vurdu ya gitmişsin acı ama gerçek kusura bakma :/
Bu tarz durumlarda en önemli şey ortamda ki arakdaşlarını iyi tanıyor olman ve güvenilir olması.
Geçmiş olsun adına üzüldük hepimiz.14 Yorumla- +1 yıl
Arkadas cok dogru Yazmis onyargili olmayin kizlar bir gun basiniza gelir allah korusun
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni ciddiye aldığınız için... Bu diğerleri gibi sormak için sorulmuş bir soru değil
Olan olmus bu histen kurtulman zamanla unutursun zaman herseyi halleder. Sen oraya nasil gelmissin ictigin icecegin icine belki bisey atmistir dikkat etmelisin gezdin yerde icecek alinca gozunu ayirmiyacan ve kesinlikle agzi kapali icecek istiyecen. Yoksa bu devirde herseyi yapiyorlar bellli ortamlarda diskolarda bu is haline gelmis. Goturen goturene duyduma gore ben gitmedim baska. Ama bazen bende eglence yerine gitmeye kalkisiyom icecek alirsan gozunu ayirma uzerinden diyorlar hep. bidakine daha dikkatli olursun artik gec olsun guc olmasin derler ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnerde içki içtinki böyle bişey oldu yanlızmı içiyodun
043 Yorumla
Soran+1 yılDoğum gününde clubda çok içmedim
Cevap sahibi+1 yılanladım peki yanında doğum gününü kutlayan arkadaşın yokmuydu onlar ne halt yiyorlar seni tek başına bırakıyorlar
Soran+1 yılBen kötü hissettim eve gidiyorum dedim zaten arabayla gelmiştim bardan çıktım gerisini hatırlamıyorum sabah kalktığımda arabayı almaya yüne clubın oraya gittim
Cevap sahibi+1 yılanladım canım çok üzüldüm peki ilişkiye girdiğinizi hatırlıyormusun
Soran+1 yılHayır boynum ve göğsüm morarmıştı ve vücudumun bazı yerleri eve gidip duşa girince fark ettim
Cevap sahibi+1 yılanladım canım o zaman sana hap falan vermişler yoksa sonuçta ilişki yaşarken fark ederdin
Cevap sahibi+1 yılpeki bu olay ne zaman oldu çok geçmediyse git polise şikayetçi ol çeksin cezasını
Soran+1 yılCumartesi gecesi oldu ama yıkandım ayrıca ailemin duyup kahrolmasına dayanamam
Cevap sahibi+1 yıltamamda bu pislik herif bir başasına aynı şeyleri yapmadan şikayetçi ol sunçta morlukların falan varmış artı adli tıp testinde çıkar. bakiremiydiniz bu arada
Soran+1 yılHayır değildim.
Cevap sahibi+1 yılanladım ama hayat senin kararda senin ama gider şikayetçi olurum çeksin cezasını
Soran+1 yılBende bir başkasının yerinde olsaydım aynı senin gibi bir cevap verirdim hatta bunu yapmak isterdim. Ama yaş toplumsal statü ve ailevi durumum buna uygun değil
Cevap sahibi+1 yılanladım canım çok geçmiş olsun istersen git bir piskoloktan destek al yoksa hayatına yansır bu olay sonuçta bir decavüz vakası seninkisi
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğin için şu an kendimi iğrenç hissediyorum işe bile gitmedim kaç gündür biraz daha vücut olarak iyi hissedince gideceğim yataktan kalkmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılmorlukların dışardan fark ediliyormu
Soran+1 yılBeyaz tenli olduğum için evet böyle başta kırmızı kırmızı notkalıydı sonra morardı şimdiyse yeşil sarı olmaya başladı.
Cevap sahibi+1 yılanladım ailen peki bu morluklar ne diye sormadılarmı
Soran+1 yılOnlarla beraber yaşamıyorum onlar İstanbul'da yaşıyorlar şükürler olsun ki.
Cevap sahibi+1 yılanladım canım adam resmen hem tecavüz etmiş hemde darp etmiş pislik
Soran+1 yılEvet :((( ben bunu nasıl sindireceğim bilmiyorum. Hiç günahımda yoktu ilgi çekmek isteyen biri asla olmadım oraya gittiğimde en sıradan kişi bendim bile diyebilirim ama yinede bu oldu lanet olsun. Lütfen Allah'a beni affetmesi ve benim için dua edin. Çok teşekkür ederim birine böyle anlatabildiğim için mutluyum.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım çok üzüldüm senin için bu kişi bence seni takip etmiş sana hap içirip o haltı yemiş bu arada yatakta uyandığında çıplakmıydın üzerinde herangi bişey varmıydı artı kıyafetlerinde parçalanma falan varmıydı canım
Soran+1 yılHayır yoktu tam hatırlamıyorum ama elbiselerim odada düzgündü yani onları aramak için uğraşmadım hiç tanımadığım bir ev olsa dahi ama iç çamaşırlarım böyle kıvrık kıvrıktı üstümdeydi ya geri giydirilmiş ya da bişey olmuş kendimi kontrol ettiğimde orda malum sıvılar vardı bende eczane gittim ilaç aldım ne olur ne olmaz diye
Cevap sahibi+1 yılsıvılar iç çamaşırındamıydı canım o herifi görsen tanırmısın
Soran+1 yılHayır içimdeydi. Sanırım hayır yüzünü hatırladıkça keskinlikler kayboluyor sadece bir kaç hattını hatırlayaniliyorum ve rüyamda bir kaç bişey gördüm acaba o geceye ilgili bilinç altımda bişey olabilir mi bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılolabilir tabiki ne gibi şeyler gördün sakıncası yoksa
Cevap sahibi+1 yıliçinde spermlerin olması enteresan demekki sen uyanmadan çok kısa bir süre once işini bitirmiş
Soran+1 yılNefes ve baskı hissettim. Dudağın altında bir sakal üçgen şeklinde. Bileklerim de ağrıyordu. Hayal meyal kendimi çok kasmışım rüyamda uyandığımda tırnaklarım avuçlarımı kesmişti.
Soran+1 yılBilmiyorum tamamen içimde değildi kilodum biraz ıslaktı ve o malum her komple aşırı sıvıyla kaplıydı
Cevap sahibi+1 yılanladım belkide ilaç aldığın için tam hatırlamadığın için o an bilinç altına yerleşmiş rüyanda görüyosun demekki kollarına bastırmış işini görmüş arada sen belkide elinden geldiğince karşı koymaya çalışıyor olabilirdin
Cevap sahibi+1 yılbileklerinde morluk varmıydı peki
Soran+1 yılBilmiyorum :(
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHatırlamıyorum ama dayak yemişim gibi et kesmişti bazı yerlerim
Cevap sahibi+1 yılanladım demekki işini yeni bitirmişmiş sen uyanmadan önce o kadar ıslaklık olduğuna göre şerefsiz
Cevap sahibi+1 yılanladım şeyinde morluk falan var mı
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılanladım sapık herif hem darp etmiş hem tecavüz annattıklarına bakılırsa umarım hamile falan kalmassın oda ayrı bir dert
Soran+1 yılİlaç o gün ama kontrol edicem ayrıca infeksiyon hastalıklarına da gidicem hastalık kapmışmıyımdır diye
Cevap sahibi+1 yılgit canım bide sen kimle yaşıyosun ailen ist deymiş ya yanlızmı yaşıyorsun
Soran+1 yılEvet yalnız yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım seni korkutmayayım ama bu herif seni takip etmiş olabilir sana tekrar sahip olmak isteyebilir canım
Soran+1 yılİnşallah böyle birşey olmaz o zaman katil olabilirim.
Cevap sahibi+1 yılinşallah canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılFazla alkol icmemeye özen göster.
Bu sana ders olsun tövbe et tekrarlama görse ne olucak tanısa ne olcak olan oldu bir kere kabullen.12 Yorumla
Soran+1 yılİçkimin içine bişey katıldığını düşünüyorım çünkü 2. bardağı bile yarılamamıştım kaldi ki malibu ananas içtim araba sürücem diye
- +1 yıl
sende bundan sonra girdiğin ortama ve ickilerine dikkat et. kendin al gözünle gör :)
Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Olur böyle bir daha kimle nerede ne içtiğine dikkat et... Masumca ısmarlanan içkiler kötü sonuçlar doğurabilir. Ayrıca arkadaşların neredeydi? Nasıl bıraktılar seni büyük suç onlarda tabi yalnız çıkmadıysan. Yalnız çıktıysan da zaten böyle bir sonu düşünerek yalnız çıktığını varsayıyorum. Yakın zamanda bir doktora görünmende de fayda var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel bir senaryo. Oyuncu kadrosu sağlam tutulursa oskarları toplar.
https://i.hizliresim.com/12DYnA.jpg00 Yorumla Bende sana bişey itiraf edeyim
evlenmek istiyorum ama alkol kullanmayan bir kızla..
çünküü alkol insanın kendisini tanınmaz hale getirir..
insan alkollü iken prensibi karekteri kalmayabilir..
alkol neyi yaşatırsa onu yaşarsın16 Yorumla
Soran+1 yılSarhoş değildim bu bir tuzak
Soran+1 yılSanırım öyle
Soran+1 yılEvet çok haklısın o yüzden burada kimliği belirsiz biri olarak anlattım. Yinede insanlarımız yanlış anladı. Teşekkürler destek için.
Nefret ediyorum böyle şeylerden. İnsanlara güven kalmadı. Resmen tecavüz işte. Kız olsam böyle bir şey başıma gelse direkt gider polise şikayet eder ve ordan hastaneye gider kan tahlili isterdim. Eğer kanında farklı bir madde varsa belli olurdu.
00 Yorumla
+1 yılHepiniz iyi oyuncularsınızda, Biz artık o flimleri izlemiyoruz.
43 Yorumla
Soran+1 yılIster inanın ister inanmayın zira buna mecbur değilim.
- +1 yıl
cok guldum bu yoruma :)
- +1 yıl
yatacak yeriniz yok yemınedıyorum.
+1 yılGeçmiş olsun yapıcak bir şey yok hatalarından ders alacaksın. Bende akşamına tanıştığım kızların evinde çok kaldım ama bilerek ve isteyerek genelde ;)
00 Yorumlane içtin yavrum sen o kadarmı sarhoştun yuh sana. bu gidişle aidste olursun her türlü pislik hastalığıda kaparsın. biraz dengesinde yaşayın be...
02 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor
+1 yılZamanla geçer canım takma kafana. Hamile kalma yeterki.
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen eczaneye gittim zaten
- +1 yıl
Olmuş bir kere, kötü olan senin zevk almaman. Bir daha o kadar sarhoş olma.
Bobreklerini kontrol ettin mi?
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlan olmuş s... miş şeyin davası olmaz. işin kötü tarafı bu doğum günü senin doğum gününse hiç unutamıyacağın kötü bir anı kalması dikkat etmen lazım artık ortam kötü siz kızlar çok rahat davranıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılçok içmişsin anlaşılan ama bunda üzülecek bir şey yok ki olan olmuş hatırlamıyorsun bile.
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 bardak malibu-ananas bana ne yapabilir ki araba süreceğim için böyle birşey içtim ve ilk deda içmiyorum
- +1 yıl
neyse kapa bu konuyu olan olmuş bir şeyler yaşanmış bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter.
+1 yılTanıdıklarının yatağında uyanarak böyle hissetmekten kurtulabilirsin.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. adamı içerde hiç mi görmedin?
kusura bakma ama arkadaşların da ayıp etmiş seni yalnız bırakmış..:(00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden iç çamaşırınla dayak yemiş gibi
çok mu kötüydü adam bide sen baygın mışsın nasıl canın acımış anlamadım01 Yorumla
Soran+1 yılUyandığımda üstümde iç çamaşırlarım vardı ama hani böyle koşarsın ya etlerim kesildi dersin öyle ağrıyordu vücudum uyandığımda ertesi gün uyandığımda kollarım acıyordu
Klip gibi olmuş. Alkolsüz bir şekilde kafa dağıt. Yok muydu seni uyandıracak bir arkadaşın gitme falan diye?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bisey yok olmuş bitmiş bundan sonra daha dikkatli olursunuz gördüğünüz gibi hiç bisey hissetmişmişsiniz ve aranisda duygusal bağ olmayan biri asıl kötü yanı bu
00 Yorumla
+1 yılNe güzel 1 gecelik ilişki o seni sen onu tanımıyorsun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSen nickinin hakkını veriyorsun...
- +1 yıl
öyleyimdir ablasi...
+1 yılAlkol bütün kötülüklerinin anası diye bosuna demiyolar. Şimdi yaptıgın hatayı çekeceksin.
11 Yorumla
Soran+1 yılOrtada bir bokluk var malibu ananas ictim 1 bardak
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Alkolün zararı işte. Hep söylüyorum ben kullanmayın diye. İyi bir şey değil bir kere.
12 Yorumla
Soran+1 yılAraba kullanacağım için 2. Bardağı bile içmedim acaba bişey mi attılar içkime :/
kötü düşünme kendin hakkında. yanlış bişey yapmamışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek yanlış birşey yapmadım o zaman üzülmezdim...
İyi valla adam kesip atmamis seni. buda sana kapak olsun.
20 Yorumla
+1 yılAdama ayıp olmuş bence.. Kim bilir belki evinin kadını, çocuklarının anası olucaktın.
00 Yorumlazor bir durum allah klylık versin dhaa dikkat et içerken bence...
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür kendimi pislik gibi hissediyorum
Soran+1 yılEğer bunu isteseydim sorun olmazdı...
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. adını falan sor bari bidakine yabancılık cekme sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar ayıp bu söylediğin. İnşalah sevdiklerinin başına gelmez.
Soran+1 yılBen birşey yapmadım yazık ki size laf anlatmaya çalışıyorum özür dilerim benim hatam sen haklısın ben sürdüğün tekiyim savunulacak bir tarafım yok sadece destek bekliyorum
ee alkol tüm kötülüklerin anasıdır diye bir laf var kabullenmiyorsunuz ya al işte
04 Yorumla
Soran+1 yılMalibu ananas bu yaaaa alkol sayılmaz
Soran+1 yılOrtada bir bokluk olduğu için tiksiniyorum kendimden yoksa isteyerek yapsam pişmanlık duymazdım
At yalanı skym inananı hayel gücün nekadar geniş böle yavşak
00 Yorumla
+1 yılneyeptın sen sen kaç yasındasın
115 Yorumla
Soran+1 yılBen birşey yapmadım. 24 yaşındayım.
- +1 yıl
ustun açıkmıydı
Soran+1 yılHayır bu soğukta
- +1 yıl
anla içte ya açık açk mı söylelyuim
Soran+1 yılAyyy pardon üstümde iç çamaşırım vardı ve eve gidince kendimi konrtol ettim bir takım o malum sıvılar vardı bende zaten ilaç aldım eczaneden
- +1 yıl
olmus yanii olemi
Soran+1 yılTahminimce evet bende işi sağlama almak istedim :(
- +1 yıl
keske yapmasaydı tertemeiz gelinligin olsaydın erkeklere nasıl inanırsın nasıl güvenersin anne baban ne olcak
Soran+1 yılZaten önce kendimden iğreniyorum şimdiyse ailemin yüzüne bakamam onlarla karşılaşmak istemiyorum
- +1 yıl
burada konusmayalım istersen ben sana diger taraftan mesajlasalım çünkü burdan hersez görüyo
Soran+1 yılBunu yapmaya yüzüm yok :( utanırım
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımcı olmak istediğin için
- +1 yıl
tm dertlesmek istersen her zaman konusa bilirim bir kız olrak
- +1 yıl
rica ederim her zaman
Soran+1 yılÇok sağol.
+1 yılİçtiğin için kime gittiğini bilmiyorsun olay bu demi o zaman içmeyeceksin kesin çözüm 😊
10 Yorumla
+1 yılnereye gitmiştin cumartesi günü kim vardı yanında:SS:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize denk gelmiyosun öylelerine denk gelir işte hayata lanet
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıle bir tanışsaydın bari çıkmadan
24 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil !
- +1 yıl
senin soruda ciddi cevap vereceğim kadar dramatik değil.
Soran+1 yılDramatik şeyler yazmadım
- +1 yıl
ikimizde ne demek istediğimi anladık bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 26 yaşında deılm 23 alkol içmem sana öyle gelmştr
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne demeye getiriyorsun. Kendini başka yerde tatmin et !!!
+1 yılTanidign birinin yataginda uyanarak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçilmeyi beklemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılılk defa yapmamısındır neden bu kadar uzgunsunkı hayatına bak unut
00 YorumlaHayal dünyan çok genişmiş tebrikler
03 Yorumla
Soran+1 yılBen sizden hayal dünyamı sorgulamanizi ya da takdir etmenizi beklemiyorum sadece kendimi pislik gibi hissediyorum bunu nasıl unutabilirim, atlatabilirim onu diyorum
Soran+1 yılHayır... En son evime gitmek için clubdan çıkıyırdum çnkü içimde böyle iğrenç bir bulantı ve Uyku gelmişti ama gerisini hatırlamıyorum. Arabamı bile clubın orda bırakmışım
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSen alışkınsındır bir şey olmaz yazık insanlarda namus denen bir şey kalmamış bu arada şu hikaye yazmayıda bırakın artık
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuma kardeşim o zaman yorum da yapma
- +1 yıl
Kes sesini gizli çık gizliden kesin 1xpersindir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBas git ya onun bunun altına giriyorsun sonra iğreniyorsun
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuşma sen
Cevap sahibi+1 yılGit aynaya bakarak kus
Kotu olmus
Gecmis olsun00 Yorumla
+1 yılIyi buzlu kuvette uyanmadin
20 Yorumlaolan olmuş tanışsaydın bari.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kalpsizsiniz...
+1 yılYatak da club da değildi sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır değildi arabama kadar taksi tuttum daha sonra :/ nasıl oraya gittiysem
- +1 yıl
Neyse üzülme bir anı olarak kalır.
+1 yılaz içersin bir daha bu sana ders olsun
00 Yorumlaİckine kesin bisey katmislar senin
00 Yorumla
+1 yılBir daha içerken daha dikkatli olursun
00 Yorumla
+1 yılB*ku yemişsin kardeşim :D :D
00 Yorumlao değilde senin yaş kaç onu merak ettimm
01 Yorumla
Soran+1 yıl24.
- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılnuri alço iş başında :)
00 Yorumla Geçmişe mazi s... e gazi derler😊 takma boşver...
10 Yorumla
+1 yılyazık sana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerde tanıstınz pkı
11 Yorumla
Soran+1 yılBen arkadaşımın doğum gününe gitmiştim bir clubtaydı doğum günü
+1 yılgeçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam malı dağatmış geçmiş olsun
00 YorumlaGuzel bir kurgu !
00 Yorumlaiyi iş cıkarmısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirdesin?
01 Yorumla
Soran+1 yılİzmir
+1 yılolur bazen öyle
00 Yorumla
+1 yılDevam devam;-)
00 Yorumla
+1 yılAlkollümüydün sen?
010 Yorumla
Soran+1 yılAslında pek sayılmaz 1-2 bardak içtim ama ilk defa da değil ve 1-2 beni etkilemez araba süreceğim için de çok içmedim yani ama ne oldu bir yerden sonra hatırlamıyorum
- +1 yıl
bulundugun ortamdamıydı o bahsettiğin adam belkide içkine birşeyler atmiş olabilir
Soran+1 yılHiç görmedim hayatımda onu ama evini biliyorum artık
- +1 yıl
peki arabayı kim kullandı
Soran+1 yılBen arabamı almamışım halbuki en son arabaya yürüyordum o eve nasıl gittim bilmiyorum
- +1 yıl
adama seni arabaya binerken bayıltmış olabilir
Soran+1 yılArabama kusur gelmemiş ve kilitliydi gittiğimde. Bıraktığım gibiydi.
- +1 yıl
sen arabaya giderken seni bayıltıp kendi arabası ile götürmüştür kesin seni götürdüğü evle senin arabanın oldugu mesafe ne kadardı
Soran+1 yılArabam alsancaktaydı. Lou jain deydi doğum günü uyandığımda Göztepe civarındaydım küçük yalı da olabilir bu Deniz'in karşısındaki evlerden birindeydim.
- +1 yıl
Bu adam kesinlikle senin bulundugun mekanda ortamda olan biri seni takip etmiş anlaşilan hiçmi farkına varmadın adam heryerini morartmiş baksana
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel fantazi :)
20 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat