Diyet yapıyorum 10 kg verdim ve önceki halime göre daha çok hissetmeye başladım eşimi.
(Önceden de çok kilolu değildim.)
Böyle midir hep? )
(Önceden de çok kilolu değildim.)
Böyle midir hep? )
yani haliyle. sevişmek vücut diliyle ilgili bir aktivite olduğu için. göbeğin önceki göbeğine göre daha küçüktür daha çok alırsın mesela içine. o da seni daha mutlu eder. daha çok kilo ver daha çok tatmin ol
göbeğim yoktu önceden de ama şu an farklı hissiyat olarak buna rağmen.
aslında sözüm meclisten dışarı şişmanlar daha istekli olur derler
deneyimlediniz mi?
nedenini bilmiyorum ama evet eski sevgilim balıketliydi mesela. her buluştuğumuzda bir şeyler yaşamak isterdi
kaç kilo civarıydı?
tam bilmiyorum ama 70 den fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam. sen kaç kilo verdin kaç kilo oldn
70 lerdeydim. 60 larda oldum.
kocanın penisinin boyutuna bağlı birde bu. yani senin vajina bölgen yağlıysa o da giremiyordur fazla doğal olarak. şu an kilo verdim diyosun ve daha fazla tatmin oluyorum diyosn. sebebi bu olabilir
olabilir bu açıdan bakılırsa.
onun boyutu değişmediğine göre.
ya da kocanın o bölgesi kilolu olabilir ikisinden biri yani
ben kilo verince daha çok hissetmeye başladım.
daha fit ol kocan sana daha fazla yaklaşsın. ve sürekli aynı pozisyonlarda yapmayın derim. monotonlaşır yatak odanız
sen evli misin?
değilim ama sevgilimle aynı evde yaşamıştık
teşekkürler önerilerine.
fantezi fikirler var mı?
siz hangilerini denediz ben ona göre söyliyim
sizdekileri yazsanız önce ona göre söyleyeyim bende.
arabanızla gezmeye çıkarken dizüstü bir etek giy. eteğinin altına alt kısmı açık külotlu çoraplardan giy biryerlede otururken karşısına geç ve frikik vermeye çalış. sonrada arabanıza binin ve tenha biyerlerde mola verebilirsinz.
o kadar açık giydirtmez ki.
arabadan inmeyeceksiniz zaten üstüne uzun bir palto giyersin. seni o halde sadece o görücek
olabilir de tenha yer zor:)
bu soğukta millet evinde oturuyor emin ol :) arabanın içide müsait
daha rahat hareket etmeye başladığından daha çok zevk almaya başlamış olmalısın. erkeğin daha rahat ediyor olmalı , seninle her an her pozisyonda olmaktan daha zevk alır sana da hak ettiğin zevki yaşatır
Cevap
8Cevap
Ee yani yağ oranı ne kadar az olursa o kadar iyi hissedersin..
Kilo verince kalçadaki yağ oranı azalıyor böylece erkeğin kuşunun yarısı daha kullanıma sunululuyor, kadının paket ne kadar yağlı büyük erkeğin alet okadar küçük diyebiliriz :)
tamamen sallıyorum şu an , Yağ oranın düşünce hissetmen artmış olabilir.
eşin kilo verse 3 4 cm büyüdüğü için hissedersin ama senle ne alaka ki :))
bende anlasam:) hem kilo verince erkeğin ne alaka değişmesi boyutunun?
tombul ya da yağlı erkekler zayıflayınca penisinin dibindeki yağlar eriyince 3 4 cm kadar uzar..
1-2 cm desen ok de, bu kadar zor uzaması ya:)
3 4 cm kadar diyorum zaten max. o kadar uzar kilosu ile doğru orantılı olarak..
Önceden kilolu olduğun için adamın tam girişini engelliyordun. Şimdi tam rahat giriyor:-D
önceden de değildim.
Evet bence normaldir icine aldigini hiisediyorsundur
iç taraftanda daralıyordur tabi normal.
Nasıl yani !..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar