Düğün bitti eve gittiniz eşiniz erkek-bayan banane ben korkuyorum dedi ve koşmaya başladı ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılYani aynen boyle karsima alir konusurum. Ben sana asigim deliler gibi asigim. Hayatta en cok deger verdigim sey de sensin. Sen benim bitanemsin. Sen istemedigin surece kendini hazir hissetmedigin surece konusunu bile acmayacagim. Hayat cinsellikten ibaret degil. Sdnin yaninda olmak senle birlikte olmak sana sarilmak senle uyumak bile bu hayatta alabilecegim en buyuk hazzi ve mutlulugu saglar. Benim icin benim mutlulugumdan cok senin mutlulugun onemli ve boyle mutluysan hic onemli degil. Ha ben zaten biliyorum ki sende bie gun kendini hazir hissedeceksin. Hadi sarilip uyuyalim canim zaten cok yorucu bir gundu...
62 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi
- +1 yıl
Yani tabii ki. Ben onun kalbinin kirilmasina caninin sıkılmasina bile dünyayi yakarim. Boyle bir konu icin onu nasil kirabilirim ki
En İyi Cevaplar
Şaşkınlık ve Gülümseme =)
02 Yorumla
Soran+1 yılAgLiyorsa
neden koştu depar attı gibi şeylere ihtiyaç olsun ki? yoklukta mı kaldın o gece olmazsa ömür boyu olmayacak mı? ki neden evlendin zaten tek amacın o gece seks yapmak mı evlilik böyle algılanmamalı birisiyle evlenirken cinsellik tabikide önemli ama ben bununla hayatımı geçirmek istiyorum düşüncesi olmalı ben bununla ne sevişirim ama deyince evlenme kardeşim daha renkli bir hayatın olur imzaya falan da gerek kalmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazdığın yorumlarda "ağlıyor ama, bağırıyor ama" deyip durmussun. Sen mi böyle düşünüyorsun? Ayrıca korktuğu şey cinsellik mi? Evlencek kişi bilmiyor muydu bunu yaşayacağını? Kafayı yerdim ben valla
01 Yorumla
Soran+1 yılAma o an icin boyle oluyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
38Cevap
İllaki ilk gece olacak diye bir kanun yok... Sevdiğimi bir geceliğinemi değişeceğim ne zaman hazır hissederse... Sarılıp yatarım gögsümde yatsın saçlarını koklayım fazlasıyla yeter...
72 Yorumla
Soran+1 yılAglayip durduk yere bagiriyosa
Eşini al karşına şu videoyu izlet. O şaşkınken anında kaç odadan. :D
https://www.youtube.com/watch?v=R-K-M-_qOHk10 Yorumla- 02 Yorumla
Soran+1 yılHayıırr
Hepsi ağlıyor zaten odaya girdikten sonra :D
o normal :D
Her genç kızın başına gelir. Hem çok tatlı birşey :D Yazık yaa hahahaha12 Yorumla
Soran+1 yılNe acımasızsınız
+1 yılAnlayıslı olmak lazım belki bu korkunun altında psikolojik bir neden yatıyor olabilir. ama buyuk ihtimalle soğuk davranırdım yani o buna pişman olurdu
12 Yorumla
Soran+1 yılAgliyosa
- +1 yıl
Ağlıyosa zaten kıyamazdım insanız sonuçta. bu korkusunun geçmesine yardım ederdim
+1 yılBir erkek öyle birşey diyorsa bu işi çok yanlış ve ters anlamış diye düşünürdüm. Acaba napacağımı düşünüyor falan gibi. Arkama bakmadan kaçarım o ne be :DD
00 Yorumla
+1 yıldüğünü bilmem ben sevgilimle ilk sevişmemizde vajinal sekse başlıyoduk hazır değilim dedi başka türlü şeyler yaptık bizde asşdasd 1 ay sonra o kendisi istedi hazırım dedi seviştik yani demem o ki zorlamaya gelmiyor bu işler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkegin korkacagını sanmıyorum hele de Türk erkegiyse tırmanır :Ddd ben de cok severek evlendiysem korkmam tabi bunda onun tavrı, sözleri vs de etkili olur umarım her sey guzel olur ya niye oyle dedin ki :Ddd
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki kacarim ben :D
Cevap sahibi+1 yılKacma yavrum ya elbet olcak ki sen bayansın daha cok zevk alcaksın bunu düşün :D
en çekici iç çamaşırlarımı giyip yanına geldigimde hala aglıyor ve yapmak istemiyorsa yanına oturup bende aglarım nedeeeennn diye :D
11 Yorumla- +1 yıl
:Ddd
+1 yılona bende korkuyorum derim maksat onu korkutmamak cinsellikten bahsediyorsan ona bende istemiyorum derim.. onu severim ona sadık kalırım kii zamanla donu sevdiğimden degrr verdiğimden sarılaçağımı bilir o yüzden zamana bırakırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAğliyip bagiriyosa
- +1 yıl
bende ağlayıp bagırırm.. neden oldugunu öğrenirim tamam derim rahat ol istersen tek uyu istersen evden ğieyim. derim...
+1 yılpişman olurum nerden buldum bu salagı dıye. dugun gecesı aglamak nedır yaa mıllet sevıncınden mutlulugunda geberırken benım hatun aglayacak. sankı zorla evlenmısım gıbı. töbe töbe sınır oldum bak :)
10 Yorumla
+1 yılMalesef kapı kilitli uğraşma. Sonra bilgisayara gecerim bir Dota atarım duruma gore LoL olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılKilitlemezsiniz ama dimi :/
- +1 yıl
Kilitlemem tabi ki saka yapıyorum. Ne yaparsa yapsın sonuçta onunla gerdek için evlenmedim. Tamam rahat ol derim ben bilgisayardayım fazla konuşma der oyuna gecerim :)
+1 yılhemen olmasa da olur.. sarılır yatarız öpüşürüz koklaşırız tenlerimiz alışır sonra yavaş yavaş ilerleriz kıvama gelir kendi ister başlarız :) bu süreç tek gecede olacak diye bir kaide yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAgliyor yanina gelmek istemiyorsa
s... git derim napim yani peşinden koşacak halim yok yani
12 Yorumla- +1 yıl
Sana ilk gecede gergedan felan lazim anca hakkindan gelir
hemen avukatımı arar boşanma davası açarıım , o da beni kaybedip dul kalma korkusuna tıpış tıpış kuzu gibi gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılAgliyorsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha aklıma ıh ıh vermicem benim değil mi vermicem videosu geldi :D
40 YorumlaNe zamana kadar kaçacak? Şahin K gibi: "Gel buraya agdumm "
02 Yorumla
Soran+1 yılAgliyorsa
Çok zevk alicaksin gell gell gell derim :D gelmezse de uyuruz yani napalim
00 Yorumla
+1 yıldinimizde çok büyük günah şeytana uyuyo ona göre soğutur kendini daha ilk dakkada
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ağliyo
- +1 yıl
valla ben geçer açarım televizyon izlerim ama çok acayip soğurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni istemiyor diye dusunuyor uzulurum. Hani kiz korkarda erkek neder korkar ya? Valla beni istemiyo kesin derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma agliyosa
Cevap sahibi+1 yılAglasa da yuzune istemiyosun beni derim. Erkek adam korkar mi? Utanmadan bide aglarsa iyice sinirlenir bende aglarim
Öyle bir şey dusunuyorsan aglayip zorlama bugün olmazsa yarin olur oturup konuş seni rahatlatsin önsevismeyi uzun tut ya da hazir olmadigi kendisine zmn tanimasini iste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenini kazanıp, yavaş yavaş yürürdüm. Bir ömür geçireceğim kadını ilk geceden zorlamaya gerek yok, tecavüz edecek değilim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzına yapıştırırım çoluk çocuklamı uğraşcam korkmak nedir yani
22 Yorumla
Soran+1 yılAma böyle değildi bir anda oldu
Cevap sahibi+1 yılolmasın valla tahammül edemem ben öyle bir duruma :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnereye kadar kaçacak nereye kadar kaçacağız eni sonu olacak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAgliyor ama
Cevap sahibi+1 yılne zamana kadar ağlayacak? önce seni konuşarak sakinleştirmesi lazım zorla da olmaz, psikolojik olarak kötü etkiler
Gizli Üye(30-35)+1 yılsapık mıyız zorla mı yapıcaz ya o ne zaman isterse o zaman yapacağıma onu inandırırım kaçmaz bence benden.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma agliyo bağiriyo
Cevap sahibi+1 yıle tamam yapmıcaz dedikya neden ağlayıp bağırıyo hala deli mi bu kız :D
Soran+1 yılÖnceden boyle degildi
+1 yılKacsin pesinden kosmam ama yakalayip dur takilari alimda bidahaki dugune lazim derim#D
02 Yorumla
Soran+1 yılHa?
- +1 yıl
Sendende boyle cevap beklenirdi:))
O imzayi attiya dünyanın obur ucuna kacsa bulurum ve mutlu sona ulasirim
14 Yorumla
Soran+1 yılAğliyor ama
Soran+1 yılAma bagiriyo bide yalvariyo
+1 yılBu kaçma ve kovalama ile ilgili daha kaç konu açacaksın merak ediyorum (:
14 Yorumla
Soran+1 yılDiğer soru bana ait değildi
- +1 yıl
(: yalan söylemeyi beceremiyorsun. Neyse, spor ayakkabı giy koşarken rahat edersin.
Soran+1 yılyemin ederim ki bana ait değil
- +1 yıl
tamam sakin ol (: inandım sana sorun yok. İyi eğlenceler
+1 yılZaman veririm ona ama yani evlendim elinde soununda benim olacak :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben erkek olsam derdim ki gel gel gel güzelim gel gel acımayacak
20 Yorumla
+1 yılŞansı varsa yakalamayım. Salaklık edip Kapıyı falan kilitlemesin kırarım 😂😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılagliyorsa
- +1 yıl
Sanırım önce ben işime bakarım sonra teselli ederim ya bir dakka benle evlendiğine göre başına ne gelecek çok iyi biliyor. Ağlıyorsa teselli için beklemesi gerek. Hem ağlayacaksa evlenmeseydi çocuk mu eyliyecem ben orda be
+1 yılDönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır dalgasına alırım :P
02 Yorumla
Soran+1 yılAgliyorsa
- +1 yıl
gözlerini kaşıkla oyar tecavüz edip ormana atarım Tövbe Tövbe napayım canım teselli ederim konuşurum böyleyken böyle derim sen nasıl istersen öyle olsun derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılPnpa sen bugün aynı soruyu bir daha sordn galiba ben hızlı koşan ve yakalrsm bippp diyen kişi hatrladn mı bni :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHatirlamadm o soru benim degildi
Cevap sahibi+1 yılNyse o zmn bu sefer farklı bir cevp vereyim teseli ederdm bir gün mutlaka bu işi yapıcz derdm korkunun ecele faydası yok flan derdm dha ckk korkardı :D
+1 yılTamam tamam korkma, ozaman bu gece film izleyelim derdim :D
00 YorumlaErkekliğinden şüphe duyarım
12 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden boyle degildi
- +1 yıl
Peki ya kendinden
+1 yılAhahahaha tecavüz eder bunlar.. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekte kaciyor
- +1 yıl
Kaçsın.. Evliyken kız olmanın tadını çıkarırım :D
yakalar tecavüz ederim :D :D
62 Yorumlayakalarımmm nereye kaçacak :))
02 Yorumla
Soran+1 yılAğliyor ama
Eşim kaçacak? Ahaaha :D gülerdim ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBende :D
bir şişe viski tüm korkuları çözer :D
20 Yorumla
+1 yılYatağa fırlatır üstüne atlarım
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya?
Ağliyorsa bile mi- +1 yıl
Azgın dönemime denk gelirse malesef ağlıyorsa bile asd
Soran+1 yılFazla acımasızsınız erkekler olarak
- +1 yıl
Sana benden ufak bir tafsiye;
Ben dahil burdaki görüşlerin % 1 ciddi verilmiş cevaplardır.
Ve bence bugünün en iyi görüşü ;)
Soran+1 yılBilmiyorum en azından senden böyle bir cevap beklemiyordum. cevapların ciddi olmadığının farkındayım.
Ama cidden acımasızsınız
+1 yılNe o kaçmayımı düşünüyosun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGibi gibi
+1 yılnereye kaçcakki yakalarım :DDD
02 Yorumla
Soran+1 yılAgliyosa
- +1 yıl
o ayrı teselli ederim telkinlerde bulunurum ertelerim
+1 yılKapı kilitli nereye kaçacak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOha bunu yapmazsiniz dimi
- +1 yıl
Sence :) işin şakası tabiki zorla yapacak kadar hayvan değiliz. Benim başıma gelse konuşurum ve onu hazır hale getiririm. gerekirse psikolojik destek alırız
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülmeye başlar bende kaçardım :D
13 Yorumla
Soran+1 yılSen Neden kaciyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılE oda kaçmasın :D :D
Soran+1 yılÇok komik :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcıtmadan çükücem gel valla acıtmıycam derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAğliyor ama
Cevap sahibi+1 yılOturur bende ağlarım onunla sonra tamam sen cesaretini toplanana kadar ellemiycem derim.
+1 yılFahişe çağırırım eve
02 Yorumla
Soran+1 yılAgliyosa yalvariyosa nasıl kıyarsın
- +1 yıl
Korkulacak bir şey olmadığını anlatsın diye
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Osbir ceker uyurdum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAglayip durduk yere bagiriyosa
Gizli Üye(36-45)+1 yılbugün de kaçan kaçana...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel kız buraya! derim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkak bebe derdim galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeyden korktu?
02 Yorumla
Soran+1 yıl? ne
Cevap sahibi+1 yılDüğün bitti evet dedi evlendik sonra neyden korkup kaçıyor anlamadım
Hic bir sey
02 Yorumla
Soran+1 yılBağiriyiosa durduk yere
+1 yıltutarım geç l*n suraya
14 Yorumla
Soran+1 yılAglayip çıglik atiyorsa
- +1 yıl
Ağzını banntlarım
Soran+1 yılAcımasız insan
- +1 yıl
.;D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D yandık
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D
Cevap sahibi+1 yılNeyse :) Tarkandan gel gel hic acımıyacak..., sonra arkasından Sıla acısada öldürmez benden sana gelsin:D;)
korkma acımayacak:)
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ağlıyo
Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. öyle Bışe olmadı
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Düğün bitti eve gittiniz eşiniz banane ben korkuyorum dedi ve kaçmaya basladı!! Tepkiniz ne olur beyler bayanlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler