Kesinlikle. Siz görmemiş olabilirsiniz. Özel olan birşeyi sadece bir resim karesi ile cansizlastirir insan anlamış değilim. Kadın vücudunu hiç görmemiş bir adam sanılmaktan yoruldum..
Erkeğin bunu istemesi kadından ayrı bunu kadının sürekli teklif ediyor olması bence başka bir şey. Kadının limitsiz cesur olma durumu bence level atlamış durumda.
İnsanlar bir zamana kadar korkularından dolayı bazı konularda çekinir yapamaz veya söyleyemedi. O durum şu an tam tersi durumda. Artık limitsiz bir cesaret geldi. Bazı şeyler su içmek , yemek yemek hatta nefes almak durumuna geldi. Hiç düşünmeden hareket etme durumu
Ben yazar değilim ki zaten. Amatörce gönlünü kalbini anlatan bir kimse. Gönül ister yüz yüze, gözünün içinde hapis yatacağım biri olsun. Dökeyim içimi ama gerçekler başka.
Bunu nedeni her şey aslinda. Okumak, dinlemek, izlemek, görmek hepsi harman olunca ortaya böyle hezzetli bir şey çıkıyor. Tabi dediğim gibi yanlız olunca bir yere kadar haz veriyor.
Bir hayli hemde. Ama iyide oluyor. Kendi kendini yemektense bu en güzeli. Eskiye dönüp yazdıklarıma bakınca vay be demek kaçınılmaz son. Bunlara maruz kalacak kadın acaba şanslı mı yoksa vay haline mi demeliyim diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben atmam almam da
Elbetteki tercihler
Bende atmayınca engel yiyorum. Bulusturalim bu iki kitleyi birbiriyle herkes rahata ersin
Kesinlikle. Siz görmemiş olabilirsiniz. Özel olan birşeyi sadece bir resim karesi ile cansizlastirir insan anlamış değilim.
Kadın vücudunu hiç görmemiş bir adam sanılmaktan yoruldum..
Ben muhabbetini duymaktan bile tiksiniyorum. Insanlar çok arsız, edepsiz olmuş. Sanalda ekstra bi cesaret geliyor bunlara diyecek çok şey var da...
Bir de üstüne üstlük hayır diyince de sanki küfür etmişim gibi tepki veriyor.
Her erkek abaza olmak zorundayımış gibi algı var.
Kadınların yapması da çok şaşırtıyor beni. Erkek de çıkabilir burdaki pembeliler güvenmemek lazım 😊
Ama bu durum yeni değil.
Merak etmeyin.
Doğru bilinen yanlışlar o kadar çok ki.
Utanmadıkça her şey mübah
Kesinlikle. 🙏
Ahlak
😂😂aynısı banada oluyor
Erkeğin bunu istemesi kadından ayrı bunu kadının sürekli teklif ediyor olması bence başka bir şey.
Kadının limitsiz cesur olma durumu bence level atlamış durumda.
🤔🤔nasil yani
Ben hepsini reddediyorum
İnsanlar bir zamana kadar korkularından dolayı bazı konularda çekinir yapamaz veya söyleyemedi.
O durum şu an tam tersi durumda.
Artık limitsiz bir cesaret geldi.
Bazı şeyler su içmek , yemek yemek hatta nefes almak durumuna geldi.
Hiç düşünmeden hareket etme durumu
🤔🤨🤨hikaye okuyor musun gibi hissetim
De neyse konu bu değil
Konu hala anlamış değilim biraz açık konuşur musun 🤔🤔
Anlamamış olduğunuz konunun hikaye olduğu kanısına nasıl vardınız ben ona takılmış durumdayım.
Sorun değil siz öyle anlamış olunuz.
🤔🤔çok akıcı bir şekilde yazıyorsun demek istedim hikaye olsa ydi güzel olurdu 🤗🤗
Teşekkür ederim.
Hikaye , şiir, düz ama anlamlı yazı çoğu zaman yazıyorum.
Kağıda içimi döküyorum diyelim
😅🤗🤗biraz çaylak yazar gözü ile baktım direk fark etim 🙂🙂😃
Ben yazar değilim ki zaten.
Amatörce gönlünü kalbini anlatan bir kimse.
Gönül ister yüz yüze, gözünün içinde hapis yatacağım biri olsun.
Dökeyim içimi ama gerçekler başka.
😔🤨🤨ama güzel ve bilmiyorum çok akıcı yazıyorsun anlamlı da.
Bunu nedeni her şey aslinda.
Okumak, dinlemek, izlemek, görmek hepsi harman olunca ortaya böyle hezzetli bir şey çıkıyor.
Tabi dediğim gibi yanlız olunca bir yere kadar haz veriyor.
Evet insan yanlız olunca kağıt ve kalem ile uğraşıyor baya
Bir hayli hemde.
Ama iyide oluyor.
Kendi kendini yemektense bu en güzeli.
Eskiye dönüp yazdıklarıma bakınca vay be demek kaçınılmaz son.
Bunlara maruz kalacak kadın acaba şanslı mı yoksa vay haline mi demeliyim diye düşünüyorum.
Var yaa bi ara güzel sözler yazıyordum eskiden bu yıl bi baktım çok duygulandım 😥😢😢
Bende bırakmak istiyorum.
Ama o beni bırakmıyor.
Öyle şeyler oluyor.
Yazmaya bir başlıyorum kendimi kaybediyorum.
Saatlerce yazıyorum.
Ben hikaye kısmında öyleyim 😬😬😬
Benim sıralama şiir ve özlü yazı.
Devamı hikaye.
Doğa bunu bana hep yapıyor.
Özellikle foçaya gittiğimde sanki terapiye gitmiş gibi oluyorum.
Biri bana reset atmış gibi dönüyorum.
😅😅😅
Yolumuz nudecilerden uzak düşsün amin
Amiiiigggn
Özel olan şeyler özel kalmalı.
Hiç atmayan masum me
Ne güzel.
Doğru yoldasınız.
Evet oluyor öyle
Atıyoruz nolmus yani
Yolunuz açık olsun ☺️