Dün bir soru dikkatimi çekti. Gangbang nedir. Neden yapmak ister insanlar.
Not: Sulanacak öküzler gelmesin.
Not: Sulanacak öküzler gelmesin.
Bunun anlamini bilmeyen birisi, bu ingilizce kelimeyi bu kadar duzgun ve hatasiz yazmayi da basaramaz di. neden bildiginiz bir seyi baskalarindan duymak istiyorsunuz? Yoksa buda yeni bir fantazi mi? Hergun burada yeni birseyler duyuyorum. Asikken, sevdiginden ayrildiginda, insanin gercekleri bilsede, her seye ragmen, birilerinden, yapma etme, bir daha deneyin, onca yili bir kalemde, silip atma, sozlerini duymaya ihtiyaci oluyor da.,. Buna neden insan ihtiyac duyar, gercekten bilemedim?
yasamadın dimi.:)
Dediğim gibi dün bir konu gördüm orada yazıyordu kopyala yapıştır yaptım.
Arkadaşım merhaba,
Kelime anlamı itibariyle gang:çete bang:ateş etmek demektir. İki kelime birleşince çete olarak ateş etmek gibi bir anlam çıkar ki, bu bir seks terimi olduğundan, toplu halde bir kişiye ateş etmektir (cumshot)
Türkçeye çevirecek olursak, en az 3 erkeğin bir kadınla sırayla veya toplu olarak birlikte olmasıdır...
Bir bayanala 4 veya daha fazla erkeğin ayni anda ya da sırayla ilişkiye girmesi demektir. Genelde sekse doymayan bayanlar tercih ederler.
Teşekkürler eig icin
Bir şey değil.
Cevap
10Cevap
Bence dünyada ki en iğrenç seks biçimi.. Bir kadının en az 4 en fazla 12 erkek tarafından hiç durmaksızın her yerine girilerek hatta bazen bir yere çift girilerek ve o kadar erkeğin ağıza boşalarak yaptığı bir cinsellik...
En az 4 erkek tarafından tecavüz hissini seven kadınlar için seks tarzı
Sapıklığın versiyonlarından biri. Bir bayan bir kaç erkekle aynı anda ilişki yaşaması.
3 kisiden fazla olmak şartiyla erkegin bir bağyanla birlikte olmasina denir.
o değişik bir tür fantazi işte şahsen istemem 1.1 olacak ;)
hiç duymadım bende şimdi öğrendim
Bende ne yalan soleyim :)
saçma da bişeymiş boşa öğrendim :D
rezalet bir seks biçimi.
BigBang'in insanlısı.
@mesmerize benden nefret ettiğini düşünmeme az kaldı :)
Mesaj kutuma davetlisiniz.
4+ erkeğin bir bayana hallenmesi
bir kız ve çoklu erkeklerle yapılan şey ;)
Kim ister ki onu
Toplu çakış demek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar