Ağdayı beceremiyorum :( üst Kısım oluyor alt ve dudak olmuyor nasıl sürmem gerekiyor yönünü yardım edin :(
Kendim yapmak ve ağda ile yapmak istiyorum
Kendim yapmak ve ağda ile yapmak istiyorum
Üstlere ağda alt kisimlari doktor eldivenleri oluyor ezanede satiliyor tek kullanimlik filan... tak. eldiveni 4-5 tüyü cildine yakın bir sekilde tut ve hizlica çek kökten aliniyor tertemiz oluyor.. tecrübeyle sabit bende böyle yapiyorum üst ağda... alt kisimlar eldiven. kesinlikle denemeni tavsiye ederim pişman olmiycaksin.
Kıl yönünün çıktığı yöne doğru ince tabaka halinda sürüp ağdayı, sonra ağda bezini yapıştırıp üzerini parmaklarınla masajımsı hereketlerle iyice yapışmasını sağlayıp ve kıl yönünün tersine çekin. Eğer kılınız kalın ağdaya yeni başlamış isen küçük küçük şekillerde sürüp çekebilirsiniz. Hadi kolay gelsin.
Teşekkür ederimm
Canim acıyor demiş arkadaş seninde acıyorsa ikinizede tavsiyem korkmadan hızlı bir şekilde çekim korkarsanız olmaz. Bezen bendede oluyor ama ben korkumu yenmeye çalışıyorum. Rica ederim ne demek yardımcı olabidiysem ne mutlu bana.
tatlım ağda işini yapmasan iyi olur hele kıllar sertse sakın yapma. sonra sarkma yapar yaşalndıkça pişman olursun ya jilet vur ya laser yap. benden sana erkek gözüyle bir tavsiye...
Teşekkür ederimm
Cevap
6Cevap
ya allah askina bu ozel bolgeye agda yapmaktan vazgecin 100 keremi soylucez canim sarkiyo cok. zararli lifler yirtiliyo mikrkrop kapiyosunuz yapmayin tuy dokucu krem kullanin ya
Bana 100 kere söylenmedi bilgim yok maalesef :( krem hangisini önerirsin
Atayım canım
Attım
Şu konuya bile abazalar dolmuş ya sanırsın çok yaptılar. Hayret bir şey.
Ayrıca ağda kullanmıyorum güzelim kusura bakma.
ben de ya lanet olsun o kısım çok acıyor bir de çözüm bulamadım hala
Ya canım üst kısmı oluyor gayet alıştımda kalanı olmuyır
boşver ağdayı yazık şeyine jilete devam bak bana :)
Jilet kalın ve çabuk çıkartır istemiyorum :)
Olduğu kadar olsa illa pürüzsüz olması mı lazım
Evet
Canına yazık yaa sonra kapkara oluyor nasıl dayanıyorsun o acıya
Aşağıdan yukarı doğru
Sürmesi mi çekmesi mi
Tabiki çekmesi
Dudakları yapınca görmek isterdim :)
Yardim edebilirim
Ne kadar iğrenç:/
Iğrençse okuma görme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar