Hayatıma giren sadece konustuğum ama hoşlandığım beğendiğim erkeklerle seks yaptığımı hayal ediyorum sürekli, kimden hoşlansam onu hayal ediyorum bu sağlıkll bir şey mi normal mi
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım merhaba,
Muhtemelen bu son zamanlarda yaşadığın bir durum... Çekici gelen her erkeği, hatta bazılarını aynı anda düşünüp mastürbasyon yapman gayet normal...
Hatta bu durum hem hayal gücün hem de mastürbasyon yaptığından sağlığın için gayet iyi birşey...
Fantezilerin mastürbasyonlarını daha kaliteli, orgazmını ise daha şiddetli olmasına yardımcı olur...00 Yorumla
+1 yılÇok normal bir şey canım. Merak etme son derece sağlıklı bir ruh hali. Kadınlar genelde ben sevdiğim erkekten başkasını düşünmem der ama koca bir yalandır bu. Her kadın hoşuna giden erkekleri hayal eder.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de duygusal hayal ediyorum, yani sevgili olduğumu öyle sevistiğimizi hayal ediyorum nitekim sevgili olma yolunda konustuğum adamlar oluyor hayal ettiklerim zaten
- +1 yıl
Bu çok normal, erkekler le kadınların farkı budur zaten.
Azgin kız 😀😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
Yani insan kendine yakın hissettiği kişilerle ilişki yaşamak istediğini düşünecek olursak pek anormal sayılmaz. Ama gel gör ki sen evlilik çağına gelmişsin. Balonu patlamadan havasını al.
00 YorumlaNormal tabi. Sen şimdi gibip mahmut tunceri düşünerek yapman saçma olur. bir örnek idol gözüne getirek yapman daha çok zevk verir
02 Yorumla
Soran+1 yılMastğrbasyon yapmıyorum, sadece hayal ediyorum sevistiğimizi sarıldığımızı falan
Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bence hiç normal değil. bu seni sapıklıkla götürebilir sonunda ne olacak merak ediyorum
13 Yorumla
SoranSadece hayal etmek mi? Yalnızken hayal ediyorum sadecd
- +1 yıl
Sadece hayal ile başlar. bilirsin hersey kafada başlıyor bu seni sonra aldatan bir kadın haline dönüştürebilir dikkat et
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 188 spor yapan ama tipsiz biriyim. keşke biri de beni hayal etmiş olsa bunun sapıklıkla ilgisi yok bence sevinirdim.
00 Yorumla
+1 yılgayet normal istediğin kişileri düşünüyosun bir de sanal seks i dene daha tatmin edici olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önceden yaşamadığın için birazda hormanlar fazla çalıştığı için isteklisin bu erkeklerin istediği bir özellik yataktan çıkmayan kız modeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGayet normal bilinc altina yerlesiyor
10 Yorumla Daha önce yaptınmı hiç. Bakiremisin.
02 Yorumla
SoranYaptım
Sağlıklı bir cinsel yaşam belirtisi.
00 Yorumlasenin durumun fena :)
00 Yorumlanormal cok isteklısın ondan
10 Yorumlaabazasın. normal falanda değil
00 Yorumla
+1 yılNormaldir ya erkeklerdede boyledir merak etme
00 YorumlaNormal bunun adi arzulamak..
00 Yorumla
+1 yılSende folloşlar korosuna hoşgeldin ablacığım...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire değilsen normal bakireysen sıkıntı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayalden zarar gelmez ama çok abartma tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Normal.
00 YorumlaGayet normal..
00 YorumlaBaşına vurmuş işte
00 Yorumla
+1 yılnormal canım benim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği