Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen evlenmeli falan diyenlere şaşırıyorum cidden? Evlilik öyle kolay bir müessese mi? Ne kadar basit olmuş sizin için köpeğim kızgınlığa girdi hemen çiftleştirelim der gibisiniz. Canım öncelikle sulandığın için abdest almana gerek yok orgazm olduktan sonra abdest gerekir sulandığında falan gerekmez. Mastürbasyon yapıyor musun? belli ki yapmıyorsun ve bu yüzden hormonların üst seviyeye ulaşmış. Bu ileride psikolojini bile bozabilir kendi kendini tatmin edip seksüel isteklerini aza indirmelisin. Yoksa maazallah istek ve arzuların yüzünden ileride pişman olacağın olaylar yaşayabilirsin. Haftada en az 1 kez mastürbasyon yapıp kendini dizginleyebilirsen bu gibi durumlarda sulanma, yanma vs. olmaz. Kolay gelsin :))
113 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum ya yapiyorum bir kac gunde bir video izliyorum da tatmin olmuyorum herhalde namazdan sonra eskisi gibi bosalana kadar izleyemiyorum vicdan azabindan iki uc videodan ne cikarsa diyorum iste :/
Cevap sahibi+1 yılcanım benim vicdan yapmayacaksın öyle bir konuda. videoyu açıp izliyorsun zaten geriye boşalıp rahatlamak kalmış o kısımda niye vicdan yapıyorsun? duşa girmeden önce işini yap bir güzel rahatla sonra gir abdestini al namazını da kıl. bu dürtü senin doğanda var. yok edemezsin evlenene kadar da bu şekilde bekleyemezsin ki evliliğin de evreleri var. her kadın orgazma ulaşamıyor hem psikolojin bozulur hem de evliliğin. bu yüzden utanma, çekinme, günah falan diye de düşünme.
Soran+1 yılTamam cok tesekkur ederim sagolun.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Dini açıdan vicdanını rahat tut çünkü bu zinaya girmiyor :)
- +1 yıl
Evlilik senin gözünde çok büyuk bir muessese olabilir ama evlenmek isteyenler için değil, ayrica fetvaya gerek yok sulanirsa abdest bozulur gusül ise zedelenir. Kizin mast yapmasi gerekmez sadece üroloji uzmanina görünmesi gerekir. Hormonal denge ile ilgoli problemden dolayi isterik zuhretmiştir.
Soran+1 yılOglum ne diyonuz la bak tartisirken beni tartisiyonuz napiyim ben simdi :(
Cevap sahibi+1 yıl@joney Bir insan pat diye ilk bulduğu ile evlenir mi? ya da yeni tanıştığı biri ile? belki evlenir ama bu ne kadar doğru olur? onu önce tanıması lazım kafa yapıları uyuyor mu öğrenmesi lazım. evlenmeye karar verdiklerinde de çeyiziydi düğün hazırlığıydı en az 1 yıl lazım. sen 1 yıl boyunca mastürbasyon yapmadan dayanabilir misin? kız ile erkeğin anatomisi aynı olmayabilir fakat soruyu soran kişi zaten mastürbasyon yapmış vücut buna alışık ve ihtiyaç duyuyor. bir kız üroloji uzmanına gidip sulanıyorum demez, diyemez. o yüzden bilgilendirme yaparken lütfen doğru bilgiler kullan. çünkü cinsel dürtü bir hastalık değil her insanda 3 yaşındaki bebeklerde bile görülen doğal bir şey. cinsel dürtü insanın doğasıdır değiştiremezsin.
- +1 yıl
:D komik olma üroloji uzmanina demiycek kime diysek ks uyelerinemi? üroloji uzmani napcak kirik çikiklami ilgileneck :) yeaw bazen harbi sacmaliyosunuz.. aslinda suc sendede degil soruyu soran ergende :) bide evlilik diyosun kendi kendine kim demis evlen diye zira evlense dahi neden bir yil beklesinler boyle kuralmi var bu senin kuruntun.. yapmayin gözüm cin olmadan adam çarpiyosunuz ayiptir
Soran+1 yılOglum kizlar urologa degil jinekologa ya da kadin doguma gider be. Kizin dedigi de surdan kaynaklaniyor cevaplara bakarsan "sen evlen cunku şu an cok arzulusun" diye gidiyor kimse bu kiz gibi mantiksal bir aciklama yapmadi herkes "cani sıkılan kizi bizim koyde everirler" mantiginda cevap yazdigi icin boyle bir yorumda bulundu kizimiz.
Cevap sahibi+1 yılpeki sen üroloji uzmanı mısın? eğer öyleysen söyle biz de bilelim üroloji uzmanı ne diyecek sulanmaması için katı yiyecekler tüket mi diyecek? pıhtılaştırıcı ilaç mı verecek? :D bu dürtü psikolojik bir şey diyorum eğer vajinada bir sorun varsa gidilir üroloji uzmanına. sulandığı için gidilmez
En İyi Cevaplar
canım benim aşık oldugun için böyle olması çook normal tüm kızlara olur ne güzel bişey bu aşık olmayı unuttugum için ben artık sadece çekicilige bakıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal birsey aslında bu bunyemız kendını bu duruma hazırlıyor cogu ınsanda bu boyledır sadece kontrol etmeyı ogreneceksın tum olay bu :))
mesela hayal ettıgın seylerı en masumuna ındırmeyı dene heyecanı az yaptıgın zamanlar duzelır :)02 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne kadar masum yapayim hocam alnimdan opmesi bile olay :/ demek ki olay cok sevdigini dusunmekte.. belki de :/
Cevap sahibi+1 yıltamamane asırı dusunmekten :) bunların starndart olaylar oldugu yanaktan opulen normal bır arkadas gbıı oldugunu felan bu tarz masumluga ındrebılırsın boyle boyle yaparak zamanla azaltıcaksın kontrolu ogrenınce bu sefer nerde arttırıp nerde azaltacagını kesfetmıs olcaksın :)
Dahada cekıncelerın soruların olursa aklına takılan mesajatarsan konusur elımden geldgınce anlatırım tamam :))
namaz abdesti alırsın orgazm olmadan gusül gerekmez. bazı kızlar aşırı istekli olur senin vaziyetinde öyle görünüyor:D
015 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi diyorsun ben anlamiyorum ki bazen abdest gitti mi gitmedi mi o kadar alistim ki bu islanmaya normal geliyor artik keske altima yapsam l*n by kadar zorluk cekmem namaza basladim kivraniyorum ya namaz riske edicek diye.
Soran+1 yılTamam tesekkurvederim.
Soran+1 yılAferin sana gerizekali.. surda adam gibi yorum yapan az insanlardandin sende civittim benim derdim o olsaydi yukarda baska cumleler yazardi ayrica hic de hos degil boyle alinmak vs ama sormam da gerekiyor tatmin degil ogrenmekti amacim.
Soran+1 yılHe kudurdum * ssnin gibi mal yuzunden. Angut ya..
Soran+1 yılOff adama durumunu anlattim onun sordugu soruya cevap verdim ben oturup da ay bende biliyorum bu sorunun cevabini da ayak yapiyorum size demedim orda anlattilklarim farkli burada sordugum farkli bir durum. "Ay yine bosaldim degil cok kisa surede sulaniyorum neden?" Diye soruluyor ordam
Soran+1 yılHay Allah razi olsun canin isteyince ne kadar a guz bagliyorsun konuyu di mi.. ayri abdest kiyafet pisligi degil vucut pisligi oldugu icin o taktik de gecerli degil. Neyse. Eyv cevaplar icin.
Soran+1 yılHadi canim e oyle olsa ozel gunlerde de bunu kullanirdik ama ozel gunlerde abdestli bile sayilmiyoruz.
Soran+1 yılTamam sadece benzetme yaptim netse eyv sagolasin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılBazı kızlarda öyle olabildigine şahit oldum daha önce. sıkıntı yok bence donemsel biseydir büyük ihtimal. zamanla kaybolur
01 Yorumla
Soran+1 yılInsAllah ya.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTam anlamıyla orgazma ıhtıyacın var doyacak ve doyurcak sekılde olmalı yarım yarım zevkler tat vermez
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapiyim illa birinin altina sokacaksiniz iyi ki sulandi dedim bosaliyorum desem genel evden is ayarlardiniz bana..
Cevap sahibi+1 yılBen bu yorumu yaparken bırının altına gr ya da evlen falan demedım senın hormonların bıraz daha hızlı calısıyor ve dedıgım sekılde bır sey yasadıgın zaman bu azalacak yukarıdakı bayana katılmıyorum sulanma oldugu ıcın abdest almanız sart burada zevk alıp almamak onemlı degıl ya da orgazm olmak gerekmıyor
İnsan fizyolojisi sonucta. Ama seninki abazanlığa kaçıyor en ufak bişeydi çeşmeleri açıyorsan vay haline :(
06 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya :( nasil kurtulucam bu halden ben ya :(
Soran+1 yılLa erkek dusundugum mu var ki kafayi bozayim kimseyi dusunmuyorum ki ben :(
Soran+1 yılHay Allah im cocugu ben oyle mi hayal ettim sadece alnimdan optugunu hayal ettim fantazi kurmadim ki neyse tamam anladim seni hobi onemli. Sagolasin.
Gelip bunu burada yazmanin milleti azdirmanin anlami ne kardeş... yani bunu senin demen ve bizim bilmemiz cokmu önemli bisey..
09 Yorumla
Soran+1 yılKardesim ne yapsaydim bu durumu kime sorsaydjm anama babama mi sorsaydim ay ben niye sulaniyorum diye goren de yukariya fantazi siraladim sanar ya da sizi uyarmak icim elimdem geleni yaptim sanar soru l*n bu soru buraya degil de nereye sorucam sanki kisilik bolumune sordum da abest kacti elalem buraya fantZi yaziyor etkilenmiyon da su soruya mi etkilendin mk.
Soran+1 yılMk salagi laf olsun diye sorsam surda ayak yapar insanlarla fingirdesirdim surda bir kizin yorumunu ciddiye alip eic yapmazdim benim derdim cevap bulmakta elaleme ayak yapma degil.
Soran+1 yılHe * mali fingirdesiyorum he bir sen akillisin bir sen adamsin mk di mi * hiyari Allah in belasi mal hayatinda o* gormemis gelmis laf atiyor sktgimin evladi.
Soran+1 yılKim sevgilim var dedi sana saftirik ben sevgilim olsa senin gibi adamdan laf yemek icin burada su soruyu sormam adam gider sevgilimle normal konular konusurum. Su soruyu allandirip budaklanditrip ne hale getirdiniz ya anal iliskide su fantaziyi hayal etttik nasil sizce diye soru olsa kiza seve seve fantazi siralarsin bana gelince o.. e tabi biz burada verip rahatlayan durumda degiliz ya en basit olayda bile neden boyle diye sorduk ya azdiran olduk. Azdirmak veya tatmin etmek sizin icin birinin altina yatmak degil sozler olmus tek bir kisinin altindaysan eyv ha yok degilsem yav o* bizi niye azdiriyon di mi ! Ah ah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnimdan degil anlimdan felan degil falan. Evlen sen.
22 Yorumla
Soran+1 yılFelan bende klasik oldu falan yazinca garip kacar alnimi da aceleyle yazmisimdir ondan oyle oldu.
- +1 yıl
Anlımdan değil, alnımdan.
+1 yılbanada sulanan çok oluyor aynı şeyden bahsettiğimizi düşünmüyorum ama belirtiyim
00 YorumlaYa bazılarınız böyle. Elimi beline koyduğumda sulandım diyenler olmuştu...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsuyunu idareli kullan. küresel ısınma geleceğimizi tehdit ediyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılAllah belani vermeye ya :D
Cevap sahibi+1 yılespri anlayışın için teşekkür ederim. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da kız arkadaşım dizini tuttuğumda yapma ıslandım demişti abartıyo sanmıştım neler varmış yuh
17 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ben sevgilimle opustugumde bosalmisim (normal bir opusmeydi dokunmamisti da bana) eve geldigimde fark etmistim o da ilktir belki benim gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet ilk. çok değişiksiniz ya sırf bu yüzden boynuna elimi de atamıyorum şu an inandım gerçekten :D
Soran+1 yılAma senin kiz neden oyle biliyor musun? Seni hayal ettigi icin bn sevdigim cocugu hayal etmemek icin yirtinuyorum anca boyle anlimdan operken hayal ediyorum o bile yetiyor ne yazik ki :/ bir kiz erkegi hayal ettikten sonra ne yaparsa yapsin etkilenir.
Soran+1 yılYastan mi kaynakli yoksa ilk kez karsi cins gorunce etkilenmekten mi bilmiyorum o bosalmanin sebebi de o zaman da 20 yasindaydim yani ergen de degildim.
Cevap sahibi+1 yılBiz de 20yiz. neler duyuyorum valla ben bunları ona da soramazdım cinsellik konuşmuyoruz sadece öpüşme var. çok sağol iyiki söyledin bilmemiz gereken bişey olursa lütfen söyle valla yeni öğrendim hayal etme işini :D
Soran+1 yılburada okumustum kizlar sadece cinsellik yasadigi kisiyi arzularmis diye o da dogru mesela eski sevgilimle birsey yasamadim tabi ama hayalden dolayi hep arzulardim. Ama birini yillarca sevdim opusurken bile hayal etmemistim cocugu yakinlastigin kisiyle birseyler istiyorsun.
Aman sende bunu duyup kizda istiyor diye atlama kiza kiz da belli ki daha yeni bosver o istese de olmz de beynine hareket edemez o ben bir ara opusurken hayal ettim sevgilimi o gazla (ustume atlasin diye degil o duyguyla) seni istiyorum dedim (agizimdan kacirdim aslinda opusmeyi cok istiyorum demek istemistim) iyi adam ustume atlamadi..
Bende öyleyim ya bide işyerindeysem çok kötü önüm ıslanıyor bazen
00 YorumlaOyy gel itfaiyeyi arıyalım ya da atesini biz alalım haa :))
02 Yorumla
Soran+1 yılAtesliyim mi dedim salak sulaniyor hemen dedim ki iki sulandi diye sana mi yanasicam anasini satiyim ya. te Allahim ya :/
sulanma şehvetle oluyorsa gusul gerektirir diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBoşalmıyorsan ve regl dönemi civarında isen normaldir.
00 Yorumla
+1 yılsulanmayla abdest mi alınırmış? boşalman ya da içine penis girmesi gerekmiyor mu duş alman için?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde Penis kalkar sizde sulanma olur
her ikisi de gusül gerektirmeyen normal şeyler00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen baya azgınsın herhalde bence bir kendini tatmin etmelisin...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzginsin ateslisn heralde
32 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim anlamadim ki o kadar da tuttum kendimi birsey izlememek felan icin abdest gitmesin diye sacma salak bir hayale gitti :(
Cevap sahibi+1 yılbir kere yap bir kac gun rahat edersn baya azmissn
Gizli Üye(30-35)+1 yılbitaraflarin yaniyo herhalde
52 Yorumla
Soran+1 yılBir tek sebebi bu mu bu olayin
Cevap sahibi+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendirmeli.. normal
22 Yorumla
Soran+1 yılHe oldu iki su kacirdi diye evleniyim :D
Cevap sahibi+1 yılCocugun üstüne atlamada :)
Cinsellik konusunda 314 cevap paylaştı. Fena azgınsın sanırım kardeş.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe biliy im buna mi isaret bu :(
Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. İyi bir şey bu. Normal yani
00 Yorumla
+1 yılKardeşim Senin İlacını Biliyorum.
10 Yorumlasen yatag gır adamın ustune attırırsın :D:D:D
12 Yorumla
Soran+1 yılHee tabi anasini satiyim oyle..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBahçıvan ol iyi para kaldırırsın
22 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya :/
Cevap sahibi+1 yılSularsın işte , aslında belediye ile de anlaşabilirsin taşören firma olur kuyu suyuna da para vermezsin 1 yıl sonra zenginsin.
+1 yılilk sevgilime ilk sarıldığım an geldi aklıma.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
15 16 yaşında falandım o zaman ve ilk defa sevgili gözüyle baktığım bir karşı cinse sarılmıştım. birileri uykusundan uyandı o anda çok utanmıştım hiç unutmam
Soran+1 yılAllah cezani vermeye ya :D
- +1 yıl
kanımız hızlı akıyor tabi o zamanlar :D
Erkek olmak da zor kiz olmakda
00 Yorumla
+1 yılcinsel yanın güçlü, geleceğin için iyi bişe bu
02 Yorumla
Soran+1 yılYastan da kaynakli olabilir 30umda da boyle mi olucam yani evlenmezsem yuh :/
- +1 yıl
eşin açısından demek istemiştim :)
+1 yılSenin su kelimelerin bile tahrik edici şu an
02 Yorumla
Soran+1 yılTe Allah im ya oglum git video izle rahatla havadan nem kapip gelme insanin karsina
- +1 yıl
Zevk meselesi
Gecmis olsun zor durum senin icin
00 Yorumlafazla suluda yalanmaz bee kanka zevkli olmaz :(
02 Yorumla
Soran+1 yılYalanmanin sebebi zaten sulanmasi icin degil miydi?
+1 yılne şey varmış sende be;)
02 Yorumla
Soran+1 yılHic sorma dert basima anca.. hayir erkek meraklisi felan da degilim ki etkileniyorum felan diyeyim bu yasjma kadar tek sevgilim oldu ama gel gor ki durum bu :/
- +1 yıl
acil sevişmen gerek;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince sen acayip azgın olursun :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yahu :( normal degil mi bu durum :(
Cevap sahibi+1 yılGayet normal hormonların normal çalışıyor işte evlenince düzenli seks hayatın olur eşinle
Soran+1 yılIyi ne diyim :(
Cevap sahibi+1 yılBuna pek sevinmedin gibi :)
şaşırtıcı :)
00 Yorumla
+1 yılSen istiyosun :))
02 Yorumla
Soran+1 yılHe istiyorum mk he.. iki sulandi ya hemen vermeye merakli yap. Sanki ben bilerek yapiyorum vucudumun kendisi yapiyor boyle.
- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğızımı dayayim vajinanın altına akıt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaşallah suyun adresi belli
00 YorumlaEvlen sen
00 Yorumla
+1 yılne yapim?
02 Yorumla
Soran+1 yılGobek at !
- +1 yıl
sen at banane ben ilacını biliyorum aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun nedir?
04 Yorumla
Soran+1 yılBoga
Cevap sahibi+1 yılÇok istekli misiniz gerçekten?
Soran+1 yılGorunuse bakilirsa oyle :/
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi sayınız artmalı:))
+1 yılArzular şelale 😅😄
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne