şöyle söyliyim önüne bakaraktan boyutunu anlayamassız çünkü inikken küçücük bir peni s kalkınca dev penise dönüşebilir ve ya tam tersi inikken uzun sa kalkınca fazla fark olmaybilir
sen bir kere cesaret et gerisi kendiliğinde gelir çorap söküğü gibi utanma nişanlın o senin millet sevgilisi ile neler yapıyor ama bu utanman beni mutlu etti senini gibilerin varlığı beni mutlu ediyor tşkler utanma derken çokda çıldırma :D ortasını bul bencede 16-18 arası gibi :d
Yok zayıf resim askerdeyken çekildi bahriyeliydi askerde. 2 yıl öncesinin resmi şimdi daha zayıf ben 1.76 yım o benden uzun duruyo sırıtmıyorum yanında 1.80 küsür boyu var kalıplı yani onu söylemeye çalışıyorum
Hadi ya deme öyle ama kalp krizinden gidicem şimdi kız arkadaşlarımla toplanmıştık ben aynı bu konuyu sordum oturup kalkarken pantolonuna bak dediler baktım hakketen zayıf olmasına kotun geniş olmasına rağmen şişik duruyodu şu an endimde iğrendim bunu söylerken bunu yaptığım için bu soruyu sorduğum için ama aklımı kemiriyo bu düşünceler çok acımasın küçük olsun istiyorum
Ya bak özellikle belirttim bunları yazacaksınız cevap vermeyin diye. Benim derdim utangaç olmam ve soramamam ben sadece bu kadar az zaman az kaldı hayatımda sadece bir kere yaşayabileceğim özel gecede beni ne beklediğini bilmek ve ona göre hazırlıklı olmak kendimi alıştırmak istiyorum büyük ya da küçük farketmiyo ben onu seviyorum gerisi teferruat. Ben anlatamadım ya kendimi yanarım yanarım ona yanarım of ya lanet olsun sitesine de sorusuna da insan bir şey yazmaya içini dökmeye kimseye soramadığını sormaya çekiniyor.
Karakterine diyecek laf yok 6 yıllık sevgilim nişanlandık kocam olacak ilkim o benim ilk sevgilim gözlerine bakarken bile utanıyorum hele o kıpkırmızı oluyo. Bir de birine damga yı bu kadar kolay vurma sırf bahriyeli forması var diye beni yalancılıkla suçladın ruh hastası mıyım ben niye kendimi kandırıyım
Tabi ki hayır canımın ne kadar acıyacağını merak ediyorum hazırlıklı olmak istiyorum böyle bir sebepten niye ayrılıyım o benim her türlü hayat arkadaşım niye ben ateşimden tutuştummu ille büyük olsun diyim yani sadece beni ne bekliyo bilmek istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Benimkini atayim mi net
Bu fotuyu gokhan guney filminden mi aldin hahah
Hayır askerlik fotoğrafı
bu adamın ki biraz kalkık
Nasıl yani
hafif ereksiyona yatkın
Neden öyle ki
belki cinsellik düşünüyordur ya da tahrik olmuştur
Askerde mi bu foto askerden üzerinde ki de asker kıyafeti
olabili
şöyle söyliyim
önüne bakaraktan boyutunu anlayamassız
çünkü inikken küçücük bir peni s kalkınca dev penise dönüşebilir ve ya tam tersi inikken uzun sa kalkınca fazla fark olmaybilir
Tamam teşekkür ederim ben bunları bilmiyodum o yüzden bilgisizim yani
önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
50 cm var sen bittin kızım
Ayy ne güldüm alkışlıyalım da boşa gitmesin 👊
Bende seni sorun için alkışladim zaten
Bak sayemde yüzün güldü :))))))))))
Eksik olma
Kaç cm lazım paket yapalım
Küçük lazım küçükk korkuyorum
korkma acır sonra alışırsın :D
Demesi kolayy
büyük daha zevk verir. d
Ama acıtır işte acaba kaç cm ya çık merak ediyorum
Benimkini ozaman hiç alamazsın. d
Bunu söylemendeki amaç ne?
Büyükten korkuyorsun ya:D
İyi de senden niye korkuyum benim kocamı ilgilendirir bu durum sonuç olarak dimi
İyi :D
Anlamana gerek yok aç de açarım ;)
Aman ben bir bitmesin bir bitmediniz ya
Dimi
Nasıl olsa oğrenecen bırak oda sürpriz olsun :D
anlaşılmaz ama ip uçu verir biraz
Ne ipucu var ben görmedim sen gördüysen söyler misin
kumaş pantolondan çok belli olmaz kotdan daha net görünür
Anladım ama bu askerlik fotosu yani en uygun buydu kotla yok ki
bence nişanlınıa sorman lazım bunu ben sormuştum ve o sormadan söylemiştim boyunu da :D nişanlıyken
Benim garip huylarım işte 6 yıldır hala utanıyorum
sen bir kere cesaret et gerisi kendiliğinde gelir çorap söküğü gibi utanma nişanlın o senin millet sevgilisi ile neler yapıyor ama bu utanman beni mutlu etti senini gibilerin varlığı beni mutlu ediyor tşkler utanma derken çokda çıldırma :D ortasını bul bencede 16-18 arası gibi :d
Teşekkürler millet beni burada kaşar etti cevaplara baksana pişman oldum sorduğuma soracağıma
pişman ederler
korkunun ecele faydası yoktur
Haklısın
O sağdaki bacak değil haberin olsun :D
Aman ya amann böyle konuşacaksanız yazmayın dedim dimi
ha pardon görmedim ya :D
Bu adam senii duzer :D
Hadi yaa neden böyle dedin ki
Kalipli gibi duruyo biraz
1.80 küsür boyu ama zayıfladı biraz elleri ayakları kocaman da işte düğüne az kaldı ben yusuf yusuflardayım
anlaşılmaz anlıyorum diyen yalan söylüyodur
En azından tahmini olarak büyük ya da küçük...
hiçbir fikir yürütemezsin
Peki teşekkür ederim
Sor gitsin neden utanıyorsun.
boxerlı istesene bir tane analiz yapak :)
Bunu bile askerlik albümünden buldum ben foto nasıl istiyim ondan
evlenince dilediğin zmn görürsün hadi tahminde edeyim 15-16 diyeyim
Büyük mü oluyo 15 16
evet normal yani ideal ölçülerde
Of keşke küçük olsaydı
millet genelde büyük ister sen kücük istiyorsun
Acımasın diye
yavaş kullanır oda alıştıra alıştıra zaten ilk defada sert olmaz ki
küçük gibi duruyor
Hadi ya iyi iyi canım acımasın da
Kalkınca anlaşılır
Peki teşekkür ederim cevap için
Rica ederim ama tabi direk kaç cm olduğu anlaşılmaz
Anladım sorduğuma soracağıma pişman oldum zaten boş ve ne fahişeliğim kaldı ne kaşarlığım
Ne alakası var biz nasıl bir bayanın vajinasını merak ediyorsak sizinde hakkınız
Ne bileyim harbi harbi ağlattılar yani gece uyuyamadım içim içimi kemirdi insan mı bunlar ya hakikaten
Bence sıkma gayet normal inan herkes merak ediyordur kardeşim kapalı ama o bile merak ediyordur cinsellik tabu olmamalı
Bazıları böyle düşünmüyo işte
Herkes aynı değil asla üzülme bence gayet doğal
Peki teşekkür ederim yardıöın için
kiloluysa küçüktür
Yok zayıf resim askerdeyken çekildi bahriyeliydi askerde.
2 yıl öncesinin resmi şimdi daha zayıf ben 1.76 yım o benden uzun duruyo sırıtmıyorum yanında 1.80 küsür boyu var kalıplı yani onu söylemeye çalışıyorum
o zaman 2 ay sonra acını paylaşıyoruz diye tweet atacan
Hadi ya deme öyle ama kalp krizinden gidicem şimdi kız arkadaşlarımla toplanmıştık ben aynı bu konuyu sordum oturup kalkarken pantolonuna bak dediler baktım hakketen zayıf olmasına kotun geniş olmasına rağmen şişik duruyodu şu an endimde iğrendim bunu söylerken bunu yaptığım için bu soruyu sorduğum için ama aklımı kemiriyo bu düşünceler çok acımasın küçük olsun istiyorum
küçük olursada zevk almazsın
Umrumda değil bana zevk vermesi içi değil göğsünde yaşlanmak için istiyorum ben onu
bir an gözümden yaş gelir gbi oldu asgfdagsd
Sen yandın 😄
Gerçekten öyle mi düşünüyosun 😢
Hayir
Biyu neden bu kadar onemliki sormak istiyon
Ya bak özellikle belirttim bunları yazacaksınız cevap vermeyin diye.
Benim derdim utangaç olmam ve soramamam ben sadece bu kadar az zaman az kaldı hayatımda sadece bir kere yaşayabileceğim özel gecede beni ne beklediğini bilmek ve ona göre hazırlıklı olmak kendimi alıştırmak istiyorum büyük ya da küçük farketmiyo ben onu seviyorum gerisi teferruat. Ben anlatamadım ya kendimi yanarım yanarım ona yanarım of ya lanet olsun sitesine de sorusuna da insan bir şey yazmaya içini dökmeye kimseye soramadığını sormaya çekiniyor.
İyide sen boyutunu merak ediyosun sonucta buyuk olsa ne hazirlik yapicsn kucuk olsa ne hazirlik yapcan bekle gor
Hazırlıktan kastım kendimi bu fikre alıştırmak diyorum ne hazırlık yapcam ben başka küçültmeye mi çalışcam napcam yani
Bosver ogun alisirsin
Tamam cevap için teşekkür ederim
rica ederim
Kanka ben onu seviyorum gerisi teferruat diyo bamyayla karşılaşırsa teferruatmı değilmi alır boyunun ölçüsünü
Herkesi altına yatırdığın sürtükler gibi sanma defol şimdi burdan
kime dedin?
Sana söylemedim şu araya giren 3. Şahısa söyledim
tamam
35, cm :D
Off he he tamam çok güldüm hadi git
Gül diye yapmadim ağla diye
Yav he he
Ergen misin ikide bir yav he ve off he he diyosun :(
Sen beni niye sinir ediyosunn
Sen bugun azdın :)))
Ne azması 2 ay sonra düğün var düğün korkuyorum 6 yıldır çıkıyoruz sadece öpüştük oda en uzun 10 saniye falandı
en fazla 17 cm
Büyük mü oluyo 17 cm?
Bilmem hiç penis görmedim
Bende valla
göreceğimi de sanmam :D
Niye evlenmeyi düşünmüyo musun :D
Eşcinselim
He pardon feminist olduğunu sandım be bakma
Bahriyeli mi la buismi ne erkanmi
Askerde çekilmişti evet bahriyeliydi
Esenbogada çalışıyo dmi ayrica nisanli flanda degilsiniz
İzmirde askerdi biz İstanbul'da yaşamıyoruz ben orada okuyorum ve evet nişanlıyız aslende Erzincanlıyız oldu mu
Penisini boşver karakteri kaç santim ona bak bence der ayaz oglan
Karakterine diyecek laf yok 6 yıllık sevgilim nişanlandık kocam olacak ilkim o benim ilk sevgilim gözlerine bakarken bile utanıyorum hele o kıpkırmızı oluyo. Bir de birine damga yı bu kadar kolay vurma sırf bahriyeli forması var diye beni yalancılıkla suçladın ruh hastası mıyım ben niye kendimi kandırıyım
uğraşma, anlaşılmaz
Tamam çok teşekkür ederim
rica ederim.
anlasilir
Tahmini kaç cm?
kac cm deyilde ama kucuk deyil bundan emin ol
Peki teşekkürler
ben tskr edrim ama neyi bilmek istiyonki arkadasinmi bu
Nişanlım 2 ay kaldı düğüne
aha ok anladim mutluluklar ozaman korkma bisey olmaz
Teşekkürlerr
okşasaydın
Hayir
Küçükse ayrılacan demi?
Tabi ki hayır canımın ne kadar acıyacağını merak ediyorum hazırlıklı olmak istiyorum böyle bir sebepten niye ayrılıyım o benim her türlü hayat arkadaşım niye ben ateşimden tutuştummu ille büyük olsun diyim yani sadece beni ne bekliyo bilmek istiyorum
Bu şekilde anlayamazsın o acıma olayı da abartılıyor
Tamam
Yav he he anlamında mı tamam dedin?
Canımı sıktılar artık bişey de öğreneceğim varsa istemiyorum
Peki şunu söyle bana 6 yıldır ilişkiniz var neden kendisine sormuyorsun?
Salak l*n bu
Neden böyle konuşuyosunuz