+1 yılazdığım zaman penisimin içinde sanki ılık bişeyler hareket ediyo sanki bir kadın içerden yalıyo penisimi sonra çok hafif zonklamaya başlıyo ve testisler geriliyo testislerde his olmadığında sarkık olur ama gerilmeye başlıyo ve okşanıyomuş gibi hissediyorum hani biri vücudunda parmak ucunu gezdirirya öyle bir his olmaya başlıyo sonra istemsizce penisde kasılmalar oluyo zonklama kasılmaya dönüşüyo ve başı hasssaslaşıyo ve sertleşmeye başlıyo kaslar tamamen sıcacık oluyo kalktıkça zevk veriyo ve penisimin kaslarını sıkmaya başlıyorum bu istemsiz oluyo ben sıktıkça kalkıyo sıkmaktan kastım elle okşamak sıkmak falan değil hani karın kaslarını sıkarsınya onun gibi aynı ve çok zevkli oluyo tamamen kalkınca zaten benimki sığmıyo hiçbiyere pantolonum falan çok sıkıyo eğer yatıyosam elimle tutup bacaklarımın arasından çıkarıyorum ve göbeğime dayıyorum o zaman rahatlıyolar ve okşamaya başladığımda sanki
içimde ılık sular akıyo hani üşürsün de sıcak suyun altına girdiğinde bir rahatlama olurya kalkıkken okşadığımda o his oluyo bende sıcacık oluyo başı kocaman şişiyo ve o haldeyken başını ıslatıp okşarsam ya da kayganlaştırırsam bişeyle okşarsam zevk suyu geliyo biraz hani uykudan irkilerek uyanırsınya rüyanda tam düşecekken uyanırsın ve irkilirsin rahatlarsın sonra işte başını okşarken her dokunuşumda o irkilmeyi hissediyorum 1 sn sürüyo ve sonrasında o rahatlığı da yaşıoyorum hemen hemen aynı duygular pek farkları yok14 Yorumla
Soran+1 yılHer detayiyla aciklayici bir tanitim olmus cok acik anlatmissin tesekkurler:))
- +1 yıl
rica ederim :) daha detaylı anlaatabilirdim ama kaldırılır diye anlatmadım :) merak ettiklerin varsa başka cevaplayabilirim ama burada biraz kısıtlanmış olur
Soran+1 yılOldukca detayli olmus inan zaten:))
- +1 yıl
alıyım bir en iyi görüş o zaman :) merak ettiğin herşeyi detaylıca anlatırım aklında bulunsun
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin nasıl islanıyor zor durumda kalıyorsan bizim de aynı kalkınca zor oluyor gerçekten baxıra sıgmıyor kapatmak için eli cebime atıp yola devam ediyorum çok zor ama güzel bir duygu:) peki sen böyle bir şey görsen bakar misin yoksa kafayı çevirip gider misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde utanip gozler cekilir ordan ama bakma istegi vardir tabi :)) cogu kadin icin boyle bence:)
+1 yılKatiliyorum sana :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl:))) degisik bir organlari var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Beyni yok fikri var diye mevzusu var bunun :D
hoş değil yani efendisini dinlemesi. bazen derste kafan başka yerlere gider hemen ayaklanır oda :D
birde hoca kalk oğlum şunu çözelim derse işin yaş :D :D17 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha demekki kafan baska yerlere gitmicek yoksa yandin:D
Soran+1 yılAhahaha konu penisiniz olunca cem yilmazi aratmiyorsunuz ya bitiyorum yorumlariniza:D
Soran+1 yılAynen ya ciddi konusacak bir sey degil illa espiriye donusuyo:))
Vajinanın en hassas yerini parmaklarınla tutup çek ve bırakma :) şimdi o hissi boşalana kadar sürekli yaşamak zorunda olduğu düşün ;) anlayacaksın
24 Yorumla
Soran+1 yılOooouuuuuffff naptinn sennnn:))))
Soran+1 yılEger oyleyseee vayyy yanmissiniz siz :))
Biri ıslanır diğeri sertleşir, arasında haz farkı yok, kontrol farkı var. :)
14 Yorumla
Soran+1 yılHaz farkini sormadim degisken bir organi tasimak nasil bir duygu dedim:)
- +1 yıl
Tamam işte, o değişmeye başladığında senin ıslanmaya ve şişmeye başladığında hissedilen duygu aynı, yalnızca şeklen değişiyor ve sen nasıl kol kaslarını sıkıp bırakabiliyorsan erkekte buna benzer bir şekilde kaslarını yönetebilir hale geliyor, sonuçta esnek kas grubu çok bişey de beklenmez. Öyle çoook farklı bir duygu değil yani. Git beline bir kemer bağla onun üzerine de bişeyler as, taşıması ona benzer, daha sonra o astığın şeyin biraz daha büyük ve ağırını as, diğer hali de ona örnek, sonra da kaslarını hareket ettirerek ona ufak çaplı hareket verebildiğini düşün. :)
Bunu da yazdım ya daha ne diyim!
Soran+1 yılPuhahahahahaha koptuuuuumm koptummmm sesli degil kahkahayla guldum dusun:)))))) yani okadar aciklayici ornekli bir anlatim olmuski şu an penisin ne hissettirdigini cozdum nerdeyse sayende cok tesekkurler :)))
Banada sert bir şeyin içine girmesi çok garip geliyor :D birde içinde başka bir insanın büyümesi :) Amanınn :)
14 Yorumla
Soran+1 yılAhaha bu da guzel:))) sert bisey icimize giriyor ama sizinki kendi vucudunuzda bir degisiklik farkli ikisi;)
Soran+1 yılHahaha o zevk de olmasa nolurdu dimi:))
+1 yıl22 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha manyak bu adam ya cok guzel anlatmis tesekkurler paylastigin icin:)))
- +1 yıl
rica ederim:)
seninkisi sirilsiklam oldugunda ne hissediyosan oyle oluo:) toplar a gelince... insanin bir parcasi sallaniyo hareket ediyo hissetmiyosun.. butunuz biz:)
04 Yorumla
Soran+1 yılHmm :)))
Soran+1 yılHii bide oyle bir derdiniz var sabah sabah dimi;)
+1 yılSertleşme Esnasında Bir Yeri Delebileceğimi Hissediyorum!
26 Yorumla- +1 yıl
Evlere Taşıma Asansörü İle Eşya Taşıyorlar ya Ben Öylede Hissediyorum! :D
Soran+1 yılAhahaha nasil bir anlatim yahu :))
- +1 yıl
Sen Soruyorsun Ben Gerçekleri Yazıyorum!
Soran+1 yılTamam bende neguzel anlatmissin diyorum:)
- +1 yıl
Teşekkür Ederim. :)
- +1 yıl
+ İtfaiye Erleri Bir Yangında Hortumu Nasıl Çekiyorlar? Gözünde Canlandır.. Sanki Benimkini Çekiyorlar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet testisler sürekli hareket eder aşağı yukarı. sıcakta testisler gevşer iyice yumuşar soğukta çekilir iyice. garip bir durum olsada zamanla alıştığımız için garip gelmiyor. sadece ansızın olunca kaçıcak delik arıyoruz
06 Yorumla
Soran+1 yılAnladim biz onunla mutluyuz diyosun:))
Cevap sahibi+1 yılevet mutluyuz tabiki. çünkü zararı yok hatta komik. Değişik hallere bürünüp saklamak için uğraşabiliyoruz, onun üzerine tuhaf espriler yapabiliyoruz bkz: ''o ne la öyle bamya mı o?'' ya da '' olum o ne mikroskopla anca görünür o '' gibi saçma espriler :D Ayrıca mutlu olmasak bile o bizim bir parçamız, neslimizin devamı içinde gerekli. o yüzden yinede mutluyuz ya :D
Soran+1 yılAhahaha ne hos yaaa baska neler diyosunuz soylesenee:)))
Cevap sahibi+1 yıl''aa o ne olum öyle çüküprensmi aldın alala'' gibi.. ya da bir kız erkeğe sorar ''kaç cm?''. erkek cevap verir ''kafası haric 20 cm'' :D gerçi türkiyede 18 ve üzeri çok sık rastlanmaz. Benimki 22 diyen varsa öpsün başına koysun :D
Soran+1 yılAhahaha ya ne komikmis diyaloglar cok guldum yorumlarina baya aydinlatici oldun cok tesekkurler:)) ;))
Cevap sahibi+1 yılönemli değil. üzerine rahat espri yapılabilecek bir organ :D napalm. dd
canım ya aynı şekilde seninkide şişiyor amma fazla belli olmuyor tabi bizimki bak sen sordun şimdi saygıdan dolayı hemen ayaga kalktı
15 Yorumla
Soran+1 yılIste bende onu diyorum bizimki azcik sizinki cooookk buyuyor :p
Soran+1 yılHaha:)))
Soran+1 yıl:))))
Aslında garip kızın göğsünü gördün diyelim hemen kalkış a gecıyo toplum içinde oldu zaman zor bir durum ama iyi yanlarını düşündünde genede katlanılacak bişey :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm artilari eksilerinden cok fazla yani;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu karsısındakının gozlerıne bakarken anlatsa bır erkek daha etkıleyıcı olur bence :))
hem uygulama hem ıfade olur :))02 Yorumla
Soran+1 yılHiii eminim oyledir:))
Cevap sahibi+1 yılİstemezmisin boyle birsey olsa nefes nefese iken :))
Mast yapican böyle kendini tatmin ediyon demi doğru soyle:)
13 Yorumla
Soran+1 yılYok be ondan diil hep merak ediyorum tuhaf geliyor ondan sordum
Soran+1 yılHahaha valla dogru soyluyosun hukmediyor o ne derse onu yapiyosunuz simartiyorsuniz onu:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hamile bayanlarin iclerinde kendinden bagimsiz hareket eden bir canli ile 9ay nasil mucadele ettiklerini dusunuyorum dusunsene sen uyuyacaksin icindekide uyanik.. bizimkide ona benzer
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam belki bir parca benziyor ama sizinki hep oyle inip kalkan sertlesen bosalan yani bu duygu degisik olmali
Cevap sahibi+1 yılbir gun esinle beraber sende tadarsin umarim kendi icine koyup nasil buyudugunu hissesersin :)
Soran+1 yılHahaha umarim:))
çok iyi :-D ama uyku geldiği zaman kalkarsa malesef uyutmuyor ya da yüz aşağı yatılmıyor :-) acıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılE yani yani yatirmaz yaramaz:))
Soran+1 yılE tabi yani is guc kosturma engeller bazen cinselligi ama yine de yasanmali tabi :))
Beynin tek hukmedemedigi yer :) dusunsene kolunu kaldiriyorsun indiriyorsun veya bacagini istedgnde kaldirip indiyorsn ama o kalkiyo:)
14 Yorumla
Soran+1 yılIndiremiyorsun;))))
Soran+1 yılOlmayinca elizabet:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sadce o pantolunda buyunce sıkıyo uyandırıyo. Başka bir sorunum yok çok güzel bir duygu hareket etmesi kalkması sertlesmesi
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyi memnunsaniz:)
Cevap sahibi+1 yılTabi canım çok memnun bizim erkeklik belirtimiz o. Insanoglu onun için calisiyo.
Seninde göğüslerin regl olduğun dönemde ya da ereksiyon olduğunda sertleşip ucu kalınlaşmıyormu?
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da gogus uclari sertlesmesiyle penisinki bir mi biri findik kadar biri kocaman :)))
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Abdulrezzak abi yine saldın oltayı sazan avına başladın hayırdır ne işşş?
12 Yorumla
Soran+1 yılAbi degil genc bayan olacakti o;)
+1 yılO değilde minibuste otururken sertlesme oluyo inecegim yerdede inemiyorum o kötü yoksa cok memnunum ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha tuhh o kotuymus cidden bak:))
- +1 yıl
Olur olmadik yerde sulanmasin iyidir ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşündüğünde garip ama alışıyosun sendede sulanan ve Kabaran bişey var o nasıl bir his duygu
02 Yorumla
Soran+1 yılAma buyumuyor uzamiyor bizimkinin sekli hep ayni sizinki kafasina gore iniyor cikiyor fln:))
Cevap sahibi+1 yılbizim için normal bide siz dusunun o buyuyen seyı ıcınızde hıssedıyosunuz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılPascal sıvıların basıncı kanunu başka nasıl bulacaktı o organ olmasaydı :D sıvı yokken pammık gibi sıvıyla dolu iken zıpkın gibi :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha delii:))
Cevap sahibi+1 yılÖvünmek gibi olmasın medeniyetin temeli bize bağlı :D hidrolik herşey bizim kopyamız bu organ olmasa hala kerpiç evde yaşıyor olacaktık :D :D
Soran+1 yılHahhahaha ya varyaaaaa nymiss sizin bu penisiniz:)))
Cevap sahibi+1 yılCem Yılmazın dediği gibi beyni yok fikri var Şimdi kullanım amacı başka o bize hükmediyor bazen :D :D
Sizin ki gibi basit değil ama dünya onun etrafında dönüyor :)
Soran+1 yılHahahaha aynen donuyor :))
Pinokyo gibi düşün o yalan söyleyince uzuyor bizdeki edepsiz düşününce :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha soruyu sorarken pinokyo aklima gelmisti benzerlik olarak :)))
+1 yılPeki ıslanmak nasıl bir duygu? Ya da deliğinin açılıp kapanması?
12 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir duygu:)
- +1 yıl
Sadece harikayla olmaz. Gel bana detaylı anlat bakim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu o kivama getiren sizin sahip oldugunuz seyler ama ya
02 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyleee:))
Cevap sahibi+1 yılsizin sayenizde bizde zevk aliyoruz ve ucuyoruz :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz göğüsleriniz yokmuş gibi nasil davranıyosunuz nasil benimsiyosunuz, yuzustu nasil uyuyosunuz bende onu anlamam mesela
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz onu soyle yapiyoruz yastikla gogusler arasinda bir pay oluyor baski olmuyor fazla ozaman acimiyor gayet de rahat yatiliyor o pozisyonda;)
- +1 yıl
Pekala.
Soran+1 yılMerak ettigin baska bise varsa sor;)
- +1 yıl
şu an aklıma gelmiyor. Aklıma gelirse seni bulur sorarım
Soran+1 yılOk:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılUçak kalkınca elim cebimde geziyorum bir soruda ben sorayım pantolandan kalkık penis görsen sokakta toplu taşıma araçlarında ne hissedersin ne dersin içinden?
03 Yorumla
Soran+1 yılInsan utanip gozunu cekse de bakmak ister aslinda;)
Cevap sahibi+1 yılOrta yasli kadinların cok hosuna gidiyo zaten bana onlardan baskasi bakmiyo :/
Soran+1 yıl:))) onlar daha tecrubeli
Okadar Doğal ki Yane :D Ne Bileyim :D Genelde Sebebi Sizsiniz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOna suphe yok:))
o an cok mutlu oluyor insan kendimizi iyi hissederiz hep kafasini oksuyoruz o an
14 Yorumla
Soran+1 yılHiiii mutluluk veriyor o an
+1 yılHos bir duygu peki sizin icinizdeyken garip olmuyormusunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılYooo hic garip olmuyoruz tam tersine bayiliyoruz :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizinde klitorisiniz hareket ediyor mayalı poğaça gibi.
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha tovbe tovbeee nimete benzetme bari:))
Cevap sahibi+1 yılYa ben kabarmayı betimlemek için şey ettim di.
Soran+1 yılTamam :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayamazsınız. Gereksiz yerde sertleşir, lazım olduğunda sertleşmez. Değişik birşey.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet degisik bisey gercekten:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir oyuncaginin oldugunu dusun bu sana mutluluk veriyor oksadikca :) cok guzel ya..
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladiiim:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur olmaz yerlerde kalkmasa güzelde düzelticez saklayacaz diye caba sarfetmek kötü :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYani orasi kotu tabi:))
Cevap sahibi+1 yılbir kere başıma gelmişti birde ufakken fermuara sıkışmıştı yok böyle bir acı :)
Soran+1 yılOffff ne fenaa benimki de sıkısmısti bikere cok acimişti cokk neyseki ust tarafi sıkısmısti:))
Cevap sahibi+1 yılsizin üst tarafta kimi zaman sertleşmiyor mu? bizimki kadar büyük bir değişim olmasada :)
Soran+1 yılEvet de gozle gorulup disardan belli olmuyor:))
Harika bir şey özellikle eşimin içindeyken :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNeguzel iste keyfini cikar:)
Bu yaş aralıgın dogru degil demi?
22 Yorumla
Soran+1 yılYas araligiyla ne ilgisi var soruyu anlamadiniz hani penis sertlesiyor uzuyor falan ya bu nasil bir duygu diyorum hareketli bir organ tasimak yani
Anlatılmaz yaşanır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHiii :))
+1 yılDid you mean ya. rak?
116 Yorumla
Soran+1 yılYes yes right:))
- +1 yıl
Actually i cant explain this fuc. king feel exactly. But its really annoying. For example if we go somewhere with u, if i see ur boobs or hips, mine is getting bigger. Are u still addicted about a dick's movement?
Soran+1 yılI know , I understand the reasons for his mobility I prayed, my curiosity is what you feel:))
- +1 yıl
İt feels so bad. Because its not listening you. İts just getting bigger. And looking for a blowjob or seks . You need cum if u wanna escape from this feel :/ did u understand my baby?
Soran+1 yılIf I Should Lose You say unavoidable orgasm last:)))
- +1 yıl
This sentece was a lil bit complicated :/ can u write it in Turkish please? :)
Soran+1 yılDedimki anliyorum hal boyle olunca orgazm kacinilmaz son oluyor:))
Soran+1 yılBu arada nikin olan yemegi cok severim yaa uzun zamandir da yemedim aklima dustu arnavut cigeri super bir lezzet:))
- +1 yıl
Bende bayilirim zaten arnavut göçmeniyiz :) çokta güzel yapiyorum valla. Would u like to taste mine? :)
Soran+1 yılHadi ya yapiyomusun bir tarif etsene benim gibi mi yapiyosun ben klasik sekilde yapiyorum ana madem isin ehlini bulmusuz alalim bir tarif:)
- +1 yıl
Bende klasik yaparım ama senden büyük ihtimal tek farkim bir gece önceden zeytinyaginda bekletmemdir :)
Soran+1 yılHmm nasil bir fark yaratiyor bu? Ayrica baharat olarak ayri bisey eklermisiniz ya da hangisini daha cok koyarsiniz:)
- +1 yıl
Zeytinyagina kekik kokoyabilirsin. Baharat eklemiyorum sevmem :) baska bir tarif istermisin about the movement? :))
Soran+1 yılHmm kimyonsuz olur mu ciger ki? Kekik de mumkunde:) bu arada soruya bak bizim yorumlara bak :D :D thank you ;)
- +1 yıl
Soruya donersek. Would u like to feel it with in movement? :))
Soran+1 yılI would only learn what feel the man whit penis:))
+1 yılOmuz ve kol kaslarım ıyıce şişti harika bişey
06 Yorumla
Soran+1 yıl:))) niyee
- +1 yıl
Fitnesstan tabıkı neden olacak
Soran+1 yılKonumuzla ne alaka:)
- +1 yıl
Sular kesikte ondan :D
Soran+1 yılHey allahim yaa:))
- +1 yıl
Çok fılm izlemişe benzıyorsun
Rahatsiz edici birsey
01 Yorumla
Soran+1 yılHm nedenn
+1 yılbazen zor durumda bırakıyor oyle deme
04 Yorumla
Soran+1 yılYani tamam da nasil bir duygu oyle degisken bir organinin olmasi
- +1 yıl
sımdı nasıl anlatym bırde burada ozel olsa neyse :) :)
Soran+1 yılAnlat ya nolacak herkeste var sonucta o da senin bir organin;))
- +1 yıl
yazarsanız bırseyler dıyebılırım sıze
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur olmaz sertleşmese güzel aslında :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun da ozelligi iste napican :p
Cevap sahibi+1 yılaynen, katlanıyoruz işte. insan içinde sertleşince kötü oluyor dikkat çekerim diye
Hanqisinin qelisiminin raporunu verelim :))
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) butun olarak sey edelim ayirmayalim :p
Bek bilgilisin mantak bir duydu :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) tuhaf bir seyiniz var
Çok istiyorsan senin olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok saol ben almim iyi boyle :p
Gizli Üye(36-45)+1 yılharfiyat makinesi gibi düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :)))
Cevap sahibi+1 yıltabi... :)) sabret ilerde görürsün kendi gözlerinle...
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen o icindeyken ne hissediyorsun peki
02 Yorumla
Soran+1 yılHarika seylerrr:))
Cevap sahibi+1 yılnasil mesela :) bizde harika diyoz ama seni kesmiyo :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyüyüp sertleştiği anı görmek ister misin?
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten:)
Cevap sahibi+1 yılO anı birde benimle yaşa :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğim harika bişey :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBelli:))
Cevap sahibi+1 yılOynicaksan verim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçindeyken hiç mi hissetmiyorsun :)))
18 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi hissediyorum da ben hareketli bir organinizin olusunu nasil hissediyorsunuz kendiniz diye sordum:)
Cevap sahibi+1 yılBak pantolondayken
İşim gereği hep takım giyiyorum malesef bazen Boxerime yukarı doğru dikip saklamak zorunda kalıyor sonra aşağı doğru tepki verirse yandık bayrak direği gibi dikiliyor. Hafta sonu gri ya da siyah fark etmez eşofmanda dar Boxer giymezsem kobra gibi yerinde durmuyor asansör AWM nereye gitsem gözlerin kayması rahatsız ediyor lakin bazen öyle bakışlar geliyor ki ver onu bana der gibi... İşte o zaman kafasını kafasını yırtacak gibi gerdiriyor pantolonu :))))- +1 yıl
Haha :D
Cevap sahibi+1 yılAğzındayken :
Hayli hareketli ve süper ıslak kaygan bir ortamda cinsel organım sürekli sürtünme kayma ve arada dişlerin dudakların sertliğini hissediyorum dudakları bazı anlarda kasıklarıma kadar değerken bazen kalınlığı yüzünden ağzı dolu dolu nefes almakta zorlanıyor ben gözlerinin içine baka baka saatlerce orgazm olmamak için farklı şeyler düşünüyorum ve sonuç efsane bir Oral iddiasını da kazanıyorum :)))) böyle hissettiriyor anlatabildim umarım...
Soran+1 yılGizlisin dokturmussun destan destan neguzel iste bakiyormus garibanlar elleme baksinlar :))))))
Cevap sahibi+1 yılKim neye bakıyor :)))
Soran+1 yılSen bu soruyu bekliyormussun bak meger ne hikayelerin varmis anlatacak da soru denk gelmezmis :))) iyisin iyi iyi:))
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederiz sıkıntı yok biz merakınızı gidermek için burdayız ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesaj at ben anlatıyım sana
00 Yorumla
+1 yılYat uyu abisi
119 Yorumla
Soran+1 yılOgrenim ne hissettiginizi de rahat rahat uyim;))
- +1 yıl
yaşın kaç senin?
Soran+1 yılDiyelimki 25 napican?
- +1 yıl
gerçek yaşın lütfen :) çünkü ''her vajinanın sıcaklığı aynı mı beyler '' sorusunu soran kıza benziyosun belki de osun
Soran+1 yılBak baaaakk sen iddia filan oyna bence bu hafta:))) tahmin gucun yuksek onaylandi:D
- +1 yıl
:)) öyle mi
Soran+1 yılOyle evet o soruyu da ben sormustum da nerden tahmin ettin? Yorum seklimdenmi:)?
- +1 yıl
evet :D
- +1 yıl
dikkat çekiyosun :)
Soran+1 yılFarkindayim:)))
- +1 yıl
bişey sorucam senin hiç ''sevdagül'' diye bir hesabın oldu mu ks de?
Soran+1 yılYok hayir hic oyle bir hesabim olmadi zaten bikac aydir takiliyorum baska hesabim yok
- +1 yıl
peki o zaman güzel =D
Soran+1 yılNeden ozaman guzel? o olmamammi guzel kotu anilariniz var galiba:D
- +1 yıl
yoo tam tersi iyi anılarımız var o yüzden güzel dedim :)
Soran+1 yılO olmamama gzl dedin ya :) o olsaydim daha gzl olacakti senin icin bence ama degilim uzgunum:)
- +1 yıl
o olabilirsin istersen :pp
Soran+1 yılBenim baska bir benzerim yoktur ve kimse olmayacak kadar ozel biriyim mersi:)) baskalari bana benzemeli inan:))
- +1 yıl
ohoho peki bakalım küçük hanım :D
Iyi bisey
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm cok aydinlatici oldu:)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası