Seviştikten sonra terkeden var mı ne hissetiniz hiç üzüldünüz mü o kişiyi öyle yarı yol da bırakıp gitmekten
Cevabın nedir?
bir kiz vardi gorusuyorduk ole guzeldide cikma teklif bekliyordu benden bende etmiyordum evime geldi oturduk sohbet muhabbet falan TV izledik bu üstüme atlamaya falan basladi seni bogacam falan sonra öyle boğuşurken yapistim dudaklarina orda surtunme ile bir şeyler oldu sonra facede ilişkisi var yapti falan bende pek tinlamadim öyle cin gibi kizdi mesaj atti cevap vermedim çok sık. Sonra birakti atmayi bende atmadim öyle bitti simdi nisanlanmiş :D
06 Yorumla
Soran+1 yılSenden bir şey beklemiş sen de kaçmışsın
Soran+1 yılPeki pişmanmısın
Soran+1 yılTanısaydım filan belki tanıyınca senin tanıdığın kişiden farklı biri çıkçaktı
- +1 yıl
Ya burada kendimi övmek gibi olmasin ama birlikte olduğum kizlarin bakislarindan konuşmalarından hareketlerinden anlıyorum karakterini. Çantasindan boş omega şişesi cikarip bunu dün icmistik diyen kizdan ne bekliyirsun :) amaci geçici sevgili yapmakta onun ne o nede ben aşık değildim o siralarda sevgili dusunmedigim için tanimaya vaktim yoktu olsa bile ona harcamazdim vaktini ona ayiracagim tek vakit belli :)
+1 yılyarı yolda bırakmak ne demek? seviştiğinde yollar mı birleşiyor? üzüntü verecek şey sevişip ayrılmak değildir. Her ayrılık insan üzüntü verir ama nedeni sevişmek değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKasetiğim şey kişiyi kullanmak oluyor
- +1 yıl
neden kullanmak olsun ki? hiç kimse kullanılmasına müsade etmez canım. sadece oda ister ama arkasına farklı sebepler koyar. Birde böyle düşün. Herşeyin iyi yanları olduğu gibi kötü yanlarıda olacaktır. Bence biz daima iyi yanlarını alır taşırsak hayatımıza daha farklı bir bakışa sahip oluruz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar erkek lisesinde okuduğum için cok duyuyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Pekı sence dogrumu boyle birsey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltın kural. Verirsen, bitersin.
Ah ne yazık ki bunu genç kızlarımız cinselliğin sevgi olmadığını ve başı sıkıştığı zaman sonradan anlıyor. Cinsellik sevgi olsaydı millet gider fahişe ile evlenirdi. Yanlış Mı?20 Yorumla
+1 yılTerketmesı yanlıs sonucta kımse bu yola tek cıkmak ıstemez...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce sevişen kizla birçok erkek evlenmez. Kizi kaşar olarak görürür. Böyle kizlarla da seks dişinda hiçbirşey düşünmez. İstediğini aldiktan sonra terk eder. Hic te pişman olmaz.
00 Yorumla
+1 yılNeden? Beni Seviştiğim Adam Terk Etti Diye Sormadınız?
10 Yorumlakızı buldukta seviştikte sonra terkettik sonrada üzülmesi kalacak ohoh:) bana uzak o tür yollar
00 Yorumla
+1 yılyaptigin hicbir sey icin uzulme. Hataninda dogrununda arkasinda dur. Iste gercek ozgurlugun budur
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks değil de seviştikten sonra ucuz biri olduğunu hissedip soğudum aşk falan bitti ayrıldım
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir kadın ucuz olamaz
Cevap sahibi+1 yılilk buluşmada yiyişen hergün buluşup cinsel temaslar isteyen bir kıza ne denir ki o kelime neyse o o zaman.
Soran+1 yılOlsun kendi açından bakma duruma
Cevap sahibi+1 yılben onu tanımadan masum biri olduğunu düşünüp bunları yıllar içinde zor bir şekilde elde etmem gerektiğini düşünürdüm. hangi açıdan bakabilirim ki başka düşünemiyorum :(
Soran+1 yılHemen kabul etti diye kolay kız olacak diye bir şey yok bence kolay bir kız da yok aşık kız var hoşlan kız var iş gönül meselere girince bazen akıl dinlemiyor bir kız senelerdir birini kabul etmemiştir sonra hoşlandığı birine ilk teklifinde kabul etmiştir yani anlıcağın aynı kız birine kolay gelirken birinede çok zor geliyor okuldan sami mi kankam dostum değim bir çocuk vardı bir kızla çıkıyordu kızı bırakmış niye bıraktın diye sorduğumda kaşardı zaten dedi kızla galiba aralarında bir şey geçmiş bu da bırakmış sonra kız bileklerini kesti bu çok pişman oldu yani anlıcağın biri yargılamak kolay nasıl olsa kaşardı o ydu kolay kızdı demek ama onun ne çektiğini o anda ne hissetiğini anlıyamayız
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum ama hemen kabul ettti derken ben bişey teklif etmedim kız doğal azgın. bıraktıktan sonra başkasıyla çıktı ne durumlarda gördüm valla iyi ki bırakmışım dedim insanın adını çıkarır
yatakta çıplak hevesle beklerken yarıda bırakıp gittiğim oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden üzüleyimki kendi isteğiyle koynuma giriyor sonuçta
04 Yorumla
Soran+1 yılİyide sevişitikten sonra ayrılıyon hiç mi acımazsın yazık değil mi
Cevap sahibi+1 yılNe acıması hangi çağda yaşıyoruz herkesin kendi iradesi var kızda girmesin altıma
Soran+1 yılTekrardan yazamıcam yukardaki yazımı okurmusun
Cevap sahibi+1 yılÖyle kafaya takacak kızlarda girmesin bu olaylara evlenene kadar yıl olmuş 2015 hala evlenme vaadiyle kandırılan kızlar var
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla bırakmam evleneceğim kişi olucak bu evlenmeden ilişkiye girmem girsemde hayatını yakmam
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkirlendiğimi düşünür ona layık olamadığım için ayrılırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerk etmedim rededildim seviştiğim kızın ailesi tarafından
00 Yorumla
+1 yılBen kovmustum ama nedeni cok uzun.
00 Yorumla
+1 yılöyle bir lüksüm yok :S
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Terk edeceğim kişiyle sevişmem.
00 YorumlaHer sevişmeden sonra terkederim
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBiri de sana aynısını yaparsa
+1 yılYok olmadi öyle birsey
00 Yorumla
+1 yılşerefim o kadar düşmedi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviştik diye mi üzüleceğim :)
00 Yorumla
+1 yılvardir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişmediğim için terkedildim
00 YorumlaYok birakmam oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic uzulmedim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi