+1 yılEsenlikler.
Bir Erkek İle Bir Kadın İlk Seks Deneyimlerini Yaşarlar..
Sonra Biri Milli Olurken, Biri O*osbu Olur..
Fahişelik Kafadadır.
Bir İnsanın Bakire Olup Olmadığı Değil, Bekaretini Nasıl Kaybettiğidir Önemli Olan..
Kocasının Koynuna Kız Oğlan Kız Girip, Daha Sonra Kafasındaki Boynuzlardan Kapılardan Sığamayan Kocalar Bilirim.
Evleneli Henüz Bir Ay Olmuş ve Boşanmış Bir Dul Kadınla Evlendiği İçin Çok Yadırganan ve Hatta Cehaletten, Yüzüne Karşı Değil Ama Arkasından Ayıplanan Bir Arkadaşımızın Mutlu, Mesut Yaşantısını Bilirim.
Bekaret Önemli Değildir.
Herkes Aldanabilir.
Herkes Aldatabilir.
Erkek Egemen Toplumlarda Biz Erkekler Aldatan, Aldattığı İçin Keyif Alan ve Bunu da Sağda Solda Ballandıra Ballandıra Anlatan Bir Toplumken, Bizimle Birlikte Aynı İşi Yapan Kadınlara o.. spu Yakıştırmasını Yapmaktan da Ayrı Bir Keyif Alan Aşağılık Mahlukatlarız.
Bu Aşağılık Mahlukatların İçerisinde Geçmişte Kısmen de Olsa Bende Olduğum İçin Rahatlıkla Bunları Yazabildim.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacma dusunceler.
Sebebı ise su zamanda kımın ne odlugu bellı degılken insanlarda bekaret aramak mantıklımı.
Ruhu saf kalbı saf olmadıkca ne anlamı var. Gercekten seven insan sevdigi insanın isi o isler bile olsun sevip ondan caydırıp duzgun bır hale sokabılıyorsa en guzel askta odur sevgide odur.
Duzgun bir insanı bozanda kız olmayanlardan farkı yoktur onunda fıkırlerı bozuktur...
İnsan elbbet kendı gibide ister baskası gıbıde kim ne isterse istesin sevebılecegı asık olup guvenebılcegını ıster en basta... bence...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlara 'mal' diye yorum yapılması ne acı.
evet bakire değilim. ama bakire olmadığım için her önüne gelenle ilişkiye de girmem.
ayrıları 1 yıl oldu ve 1 yıldır hayatımda kimse yok.
evlenmeyi niye düşünmeyim? bakire değilim diye mi? ağızlarını akıta akıta baktıkları' böyle karım olsa var yaa 'dedikleri ruslar her gün başka birisiyle yatıp kalkıyor. haa burada güzelliğe bakıyorlar çirkin olduğumu da düşünmüyorum.
ben sevdiğim birisiyle ilişkiye girdim gram pişman değilim. yine olsa yine yaparım. zaten erkeklerin tabiriyle 'tekmeyi atanda' o değil ayrılan benim.
eğer beni bakire olmadığım için istemeyecek bir dünya görüşüne sahipse s. ktirsin gitsin hayatından623 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben tekme attım anlamında kullanmadım.. hani ilişkiye girdikten sonra erkek basacak sana tekmeyi diye yorum yapanlar var ya onlara nazaran yazdım zaten ayrılan benim diye de ekledim. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
Soran+1 yılBende sevdigim kisi mutlu olsun die birlikte oldum bende pisman olmasaydim ama cook pismanim ben evlenmeyi bile dusunemiyorum boyleyken ya sevdgim biri olurda beni istemrsse die aldatti bende koydum tekmeyi sadece merakettifgim icin sordum
Cevap sahibi+1 yılben o mutlu olsun diye değil kendimi de mutlu etmek adına yaptım. tabiki hayatında birisi olucak etrafımda bakire olmayıp evlenen o kadar çok kadın var ki. ama sana tavsiye erkek arkadaşın sana bağlanmadan sen de bağlanmadan bu konuyu ve pişman olduğunu konuş.. oturup kalkmandan konuşmandan dahi nasıl birisi olduğunu, bakire olmadığın için o* muamelesi yapmayacak olgun akıllı erkekler var etrafta. her ne kadar sayıları azalmış olsa da var.
Cevap sahibi+1 yılsizin şurada nickiniz görünüyor diye cesurum cesaretliyim ayakları yapmanız beni gülme krizine sokuyor. saçma sapan bir nick dostum dünyaya meydan okumuyorsun yani
- +1 yıl
cidden merak ediyorum eşin olmayan birinin altına yatıp inlediğin için kendinle gururmu duyuyorsun şimdi sen namuslumu oluyorsun? merak sadece bu
Soran+1 yılSana katiliyorum cok haklisin ama suanda boylezihniyet oldugu icin sordum yalnizliga alismak en iyisi bence ben boyle birseyi soyleyemem acikcasi
- +1 yıl
Rica etsem soruma cevap verirmisin gizli
Cevap sahibi+1 yılevet eşim olmayan birinin altında inledim zevkten dört köşe oldum. ve evet kendimi namuslu görüyorum.
1 yıldır gerçekten seveceğimi düşünmediğim kişilerle beraber olup, giden gitmiş nasıl olsa zevkime bakarım demeyip bir erkeğin elini dahi tutmadığım için
'kızlığım bozuldu şimdiki erkek arkadaşım bilmiyor kızlık zarımı nasıl diktiririm' diye düşünmediğim için
anal yaptım ama bakireyim demediğim için
kadınlara 'mal' gözüyle bakmayıp cinsel ilişkiye girmeyi 'verip vermemek, patlak' gibi ifadelerle tanımlamadığım için
cinselliği dilediğince yaşayan erkeklerin bakire kız istemelerinden nefret ettiğim için
evet evet evet kesinlike namusluyum bayım.- +1 yıl
kimseye mal gözüyle bakmıyorum ama evet eşi dışında birinin altında inlemiş zevkten 4 köşe olmuş birine namusuz gözüyle bakıyorum patlak gözüyle bakıyorum kendini namuslu görüyorsun demek o örnek verdiğin şeyleri yapmadığın için namuslu olmuyorsun sonuçta eşin dışında birinin altına girdin zaten başlı başına namussuzluk bu o örnek verdiğin diğer şeylerde zaten namussuzluk tek bir doğrun var sadece
cinselliği dilediğince yaşayan erkeklerin bakire kız istemelerinden nefret
yinede seni yargılamıyorum hayat senin dilediğin gibi yaşa bayan dilerim her şey gönlünce olur
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim iyi akşamlar. - +1 yıl
Dediğin gibi olsun ne diyim ben bir bayana küfür edicek kadar düşmedim kötü bir amacım yoktu ama yaptığını öyle bir göstermişsinki neyse dediğim gibi dilerim her şey gönlünce olur
Cevap sahibi+1 yılbilmukabele ben de sizlerden utanıyorum @sorall
Cevap sahibi+1 yıltürkiyede ne kadar bakir erkek olduğunu kızlar soruyor sitesine üye olan birisi olarak tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum. evet bakir olmayan erkeklerin bakire kız isteme hakkı yok ! bu kadar net. biz de bakir erkek istemiyoruz zaten
Cevap sahibi+1 yıleğer o işi Allah ın ayarladığına inanıyorsan burada hakaret etmene gerek yok sayın @sorall
Cevap sahibi+1 yılBırakın da hakaret edip etmediğinize ben karar veriyim. Siz küfür etmeyi bile kadın erkek diye ayırıyorsanız benim zaten sizinle tartışmam kendime yapılmış bir eziyet. iyi uykular.. hiç uyanamadığınız o uykunuzdan...
Cevap sahibi+1 yılsize de hayırlı geceler
Neden evliliğe hakları olmasın ki..
Sonuçta o durumu yaşamanız için tecavüze de uğramış olabilirsiniz, evlenip ayrılmış da olabilirsiniz veya kendi rızanızla bu durumu yaşamışta olabilirsiniz.
Kendi rızanız dışındakiler için bir şey diyemeyiz tabii ki ama kendi rızanızla bile yaşamışsanız ve bundan pişmanlık duyuyorsanız tövbe etmişseniz neden evliliğe hakkınız olmasın ki.
Yüce Allah bile kendisine şirk koşanların rızkını hala veriyorsa, topluma ancak susmak yakışır, kınamak veya yadırgamak değil.12 Yorumla
Soran+1 yılCok mantikli konusmussunuz tesekkur ederim ama ben hakkim olmadgini dusunmekteyim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Ben bakireyim ama bakire bir kiz olsun diye takinti yapmam. Allah korkusu olsun içinde o bana yeter. tamam gencliktir yapmistir bir hata. ne yani bu hata yüzünden bu kizi dislayalimmi. Allaha tövbe etmiş Allah kapatmis. Allah affetmis. bana sorgulamak düşmez. geçmiş değil geleceğe bakmak lazim. uzulme sen bos ver. ama bakire değilim diye böyle bisey yapma artik.
51 Yorumla
+1 yılCok sacma dusunuyorsun. Bir kadin sevdigi bir erkekle cinsellik yasadi diye fahise olmaz. Ask sevgi olduktan sonra bekaretin bir onemi yoktur. Sahsen senin gibi cahil ve beyni calismayan bakire bir kiz yerine bakire olmayan zeki zarif egitimli bir kadinla evlenmeyi tercih ederim.
35 Yorumla
Soran+1 yılHayir ben degilim ve evlenmeyi dusunmuyorum sirf bu yuzden o yuzden sordum
- +1 yıl
Yazikki bakire kalmak gunumuzde anormal görülür duruma gelmis. Eger bakire kalabilmek cahillikse yobazliksa bu kiz dogru yolda sen kendine inşallah bakire olmayan birini. alirsin gorursn modernligi zarifligi. modernlik adi altinda pezevenklesmenin al3mi yok
- +1 yıl
Bosuna kendini uzuyorsun o zaman. Seni seven asik olan bir erkek gecmisinde yasadiklarini bir kenara koyar. Bakire olmaman evlilik yapmayacagin anlamina gelmez.
- +1 yıl
@gokhanK1905 mal mal konusma. Herkes kendi hayatini yasar. Insanlarin yasam tarzlarina saygi duymak gerekir. Okuduklarini anlamayacak kadar beyinsizsin. Bakirelik cahilliktir diye bir soz soylemedim. Bakireler evlenemez onllari kimse almaz sozune dedim. Lafi kicindan algilama varsa beynini calistir biraz.
Soran+1 yılYa koymassa o zaman ne yaparim ben :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbravo, erkeklerin kadınlara obje gözüyle bakıp ötekileştirdiği yetmedi, kadınlar da birbirini cinsel organdan ibaret zannetmeye başladı. aklı başında bir kadın, biriyle beraber olmasa da kendi değerini bunun üzerinden kurmaya kalkmaz. kadın diyorum çünkü sizler gibi kadın ve kız diye iğrenç bir ayrım yapmam, kadınlık kafasını kullanabilmekle ilgilidir.
51 Yorumla
Soran+1 yılHayir tatlim ben kendimden ornek verdim ben yasadim pisman oldup sadece bakisacisini gormek istedim nasildir die yoksa bende ogozle bakmiyorum
Düşünün arkadaş neden düşünmüyorsunuz. Ne şeref yoksunu, karaktersiz, namussuz kadın/erkek varken siz bunu mu takıyorsunuz? Mutlu olmak herkesin hakkı. Kalbiniz temizse, yarı yolda bırakılmak, aldatılmak, sizin suçunuz değil ki. Ben artık şuna eminim, bu dünyada sevginin kıymetini en çok acı çekenler biliyor. Haksız yere üzülen, terk edilen, aldatılan tüm arkadaşlar mutluluğu dibine kadar hak ediyorsunuz. Sadece dürüst olun yeter.
21 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ettim ++++ 👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire bakir olmayanı alıyor da, bakire olmayan neden alınmıyor. Hem kız almak deyimi çok çirkin ne o öyle eşya satın alır gibi? Nefret ediyorum kadını hediye paketi gibi kırmızı kurdelelere sanıp erkeğe hediye eden zihniyetten. Her şeyi gönlümce yaşayacağım. Evlenmeyi istemiyorum. Bakire olmadığım için değil Türk erkeğinin genel düşünce yapısından tiksindiğim için. Kafama göre birini de bulursam anca öyle. Yoksa boynuma Türk erkeğinin esaret prangasını taktıramam. Üzgünüm.
53 Yorumla- +1 yıl
Turk erkeginin esaret prangasinda yasayacaksin bir gun.. aci son kacinilmaz o saatten sonra birak herseyi zevk almaya bak :)
Cevap sahibi+1 yılYok ben sahtekar değilim. Yaşadığım her şeyin arkasındayım. Sonuna kadar. Kendimi birilerine itelememe de gerek yok. O prangayı takmaktansa bekar olurum.
Cinsellik konusunda 502 cevap paylaştı. toplumda bakire olup evlenen zaten az
evlenebilirsin
eğer bir erkek sana bekaret sorarsa
sende ona sor o hiç bir kızla yatmışmı
herkez dengi dengine
bir erkeğin bakire bir kızla evlenmesi için bakir olması gerekir
evlenebilirsin seni seven senin gibi hatalar yapmış bir erkekle evlen
tabi aynı hataları tekrarlama10 YorumlaSizi kimse almaz nedir ya bu kadar mı sığ düşüncelisin cidden? Kadınlar mal mı, eşya mı alıcısı çıksın. 2014 yılındayız artık sıyrılın şu cahilce düşüncelerden ya. Hemcinsim olmanızdan utanıyorum vallahi.
30 Yorumla
+1 yılohoo sen öyle san. asıl onlar 4 ayak üzerine düşüyor hep..
80 Yorumla
+1 yılSenin icin rahat olsun sen mutlu olirsun ama sana bunu yapan senin ahinla yanar ttutusur sen bolede dusu me her kesin kismeti vatdir bir hatadir herkes hata yapar sen erkeklere degil bencr allaha affettir kendini tovbr et zatrn rabbim bagislayicidir emin ol cok ta mutlu olucaksin bem burdayim hakliymissin diyceksin
00 Yorumla
+1 yılYa bu sizin de hakkınız. Biz sizi severken bakireliginize bakmıyoruz ki. Sevgiye bakıyoruz. En azından ben bakıyorum.
Şunu lütfen okuyun : www.kizlarsoruyor.com/.../q2199557-esinizin-bakir-veya-bakire-olmasini-ister-misiniz-bakir-veya10 YorumlaŞu kadını bakirliği ile tanımlamak ne kadar zeka sevıyesının amip kadar daraldığını gösterır. Şöyle yapalın bakir evlenmek ıstersenız erkek bulabılırmısınız? assdfg
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim bakire erkek yok gibi birsey ama onlaryaptigi zaman o gozuyle bakilmiyor ve ben birine asik oldugum zaman diyelimki aklindan oyle bir dusunce gecirebilir ve ben boyle olursa yuzune bile bakamamm zaten simdide bakamam -_-
Soran+1 yılSence ne yapabilirim oo cok guzel birsey yaptim ben hakliyim diyip ortalardami dolaniyim pismanligimdan dolayi boyleyim ne yapabilirim ki :(
Soran+1 yılKomik degil
Bakire olmayanlar evlenemez mi? Böyle bir kural mı var?
Bakire değil diye o kadına olan aşkından vazgeçecek adamı, adam yerine bile koymam.26 Yorumla
Soran+1 yılBen sevecegini dusunmuyorum
- +1 yıl
Bence yanılıyorsun, ben birini severken onun bekaretini sorgulamam, bana olan dürüstlüğü ve güvenini sorgularım yalnızca. Ayrıca bakirelik dediğin ince bir zar parçasıdır, ona saçma anlamlar yüklemeyi de anlamsız bulurum. Böyle önemsiz bir şeyin evlenmeyi düşüneceğim kişiyle aramıza girmesine izin vermem. Böyle küçük şeylere takılan insanlar ilerde daha küçük şeylerden daha büyük arızalar da çıkarır.
Soran+1 yılBeni anlamiyorsun ben zar kisminda degilim ben duygusal boyuttan konusuyorum :/
- +1 yıl
Duygusal olarak ne gibi bir eksisi olabilir ki? Sen bekaretini kaybettiğin kişiye mi aşıksın halâ? (yanlışlıkla veya kendi kendine yapmadığını farz ediyorum) Yoksa daha önce başından kötü bir evlilik mi geçti? Tekrar birlikte olduğun kişinin seni bırakmasından mı korkuyorsun? İlk seferini mi özlemekten korkuyorsun? İlk pişmanlığını hatırlamaktan mı korkuyorsun? Nedir yani senin bu konuda çekindiğin?
Erkeğin bu konuda tek sorun edebileceği şey aklında kalacak sorulardır, acaba onu halâ seviyor mu? Ya beni beğenmezse? Aralarında halâ devam eden herhangi bir şey var mı? şeklinde, bunu aşacak olan da senin ona vereceğin cevapların netliğidir.
Soran+1 yılBen hic oyle dusunmedim benim dusundugum sadece soyledim diyelim ya benden vazgecerse ya her kagada suratima vurursa her kavgada aklina gitirirse boyle olursa dayanamam ben
- +1 yıl
Tamam en başında söylediğim oydu, bunu sorun edecek insanı genelde adam yerine koymam. Bunu sorun eden biri daha anlamsız şeylerden daha büyük sorunlar yaratabilir. Sen, bunu sevdiğin kişiye açıkça söyleyeceksin, o ya çenesini sonsuza dek kapatmaya yemin edecek, ya da işine gelmeyecek s*ktir olup gidecek. Bunu dert etmesi gereken sen değilsin o andan sonra.
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Namus bacak arasında değil beyinde olur şayet bacak arası diyorsan zar gitmeden ilişki şekilleri veya diktirmeyi hatirlatmak isterim buna rağmen bacak arası diyorsanız direk söz yoktur
20 Yorumla
+1 yılBakire olmayan evlenemez diye birşey mi var hey Allahım siz nasıl ortamlarda yetişiyorsunuz bonzai kafasımı bu ya... pişman olacaktın madem neden yaptın. Salak salak sorular
21 Yorumla- +1 yıl
burada herkesi eksileyen gerizekaliyada giren cikan biseyler var sanirimda neyse...
+1 yılsdfksks neden onlar insan değil mi :/ benim kafamda insanlar aşık olup evlenmeli, böyle bir durumda aşık olacağın insana ben sana aşık olcam ama bakire misin acaba denmeyeceğine göre? Saçma düşünüyosunuz ya :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedense hep bakire olmayanlar aykiri cevap vermis nedenide belli...
onemli olan bakirelik degil evet haklisininz ruhun bakire olmasi ama unutulmamasi gereken yaptiginiz isin ilk olan birisi ile yasamak evlendiginiz insanin yuzune bakabilmek saf olabilmak tabii karsindakide senin gibiyse cunku insanin ilkler hayatinda unutulmaz ve yasadiginiz o ilk ani omur boyuda unutumayacaksiniz akliniza gelecek esiniz ile her iliskinizde hissedeceksiniz tabii ruhunuzda bakire\lik yoksa02 Yorumla
Soran+1 yılBen suanda bile cok utaniyorum evlenmeyi bile dusunmuyorum nasil bakarim die
Cevap sahibi+1 yılGercekten seni seven insan kabul eder merak etme cunku gercekten pismansin sadece hayatina alacagin insanalara dikkatli ol kendini kullandirma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaret cok one Mi bisey ben bakireyim ve cok mutluyum bu yuzden. Evlenceim kisiye sakliorum bekaretimi. bu devirde namuslusunu bulmak zor kiymetimizinn bilinmesi lazim..
81 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDogru soze ne hacet bakire olmiyan kizlar hemen eksiyi vurmus allah islah etsin sizi ne diyim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakir olmayan erkekler gelip burada laylaylom etmesin. Bakire olmayanlari kim bozdu uzaylimi
43 Yorumla
Soran+1 yılDimii birde bakire isteriz diyorlar
Cevap sahibi+1 yılaynen ama @birbaşakburcu yorumu süper. Asil bakire olmayanlar çok iyi evlilikler yapiyor
- +1 yıl
iyisini kötüsünü bilmem ama her zaman kendilerini seven buluyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni ondan sebep sevecekse sevmesin zaten onunla evlenmiyor benimle evleniyor.. bakire olup kucaktan kucağa gezende var hatasını kabul edip tövbe eden düzgün insan olanda şimdi hangisi daha namussuz
15 Yorumla
Soran+1 yılbakire degilim sevdigim kisi ile sirf omutlu olsun die birlikte oldum aldatti beni bende terk ettim bana hic sevgi yasatmadi yanina sirf s*x yapmak icin cagirdi tabi acik acik boyle demedi sadece ben bakire degilim ve sirf bu yuzden evlenmek istemiyorum evlilik hayali bile kurmuyorum bu yuzden sordum pisman oldum ama hic birseye faydasi yok artik ben bu yuzden sordum ben dusunmuyorum pismanda oldum ama evlendgim insanin suratina bakamam die dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılböyle bişey yok bakire değilsin diye evlenmeyi düşünmemek diye bişey olmaz.. geçip karşısına herşeyi açık açık anlatacaksın seni ister kabul eder ister etmez.. çok fazla bakire olmadığı halde evlenen tanıdığım oldu kocaları ''seviyorum napayım'' demişler.. yani seviyorsa zarın bir önemi yok
Soran+1 yılCok haklisin ama diyelim cok asik oldun ben dedim eger o yuzden birakisa kahrolurum :/
Cevap sahibi+1 yılaslında iş ciddiye bağlanmadan söylemek lazım ne onun zamanını al ne kendi zamanını neyse Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılYok ben dusunmuyorum soylemeyi bana o gozle baksin istemem en ufacik sinirlenmesinde bile o gelir aklina dayanamam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben erkek olsam bakir bir erkek olsam bakire olmayan kızı asla almam! alana adam demem zaten!
90 YorumlaBen bakir değilim ki karşımdakinden bunu istiyeyim. Neden evlenmeyelim ki bakire olmayanla. Mantıksızlık bu.
10 Yorumla
+1 yılBen erkek oldugum halde bakirim kiz eline degmedim ve benim gibi bir kiz bulmadanda evlenmem cok zor bulmak ama bulcam
40 Yorumla- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılKimse birilerinin altında inleyip patlamış birini kabul etmez ediyorum diyen yalan söyler kusura bakmayın
27 Yorumla
Soran+1 yılSoyle birsey var ben hic bakiredegildim yani iliskiye girdgimde olmadi oyle birsey kan falan yani mideniz bulandiysa af olaben sadece pisman olmus sadece 1 kisiyle olmus alirmiydiniz
- +1 yıl
kesinlikle kabul etmezdim önemli olan kan değil birinin altına girip girmediğiniz -_-
Soran+1 yılYa cok pismansa deli gibi srviyorsa
- +1 yıl
fark etmez seni kabul etse bile sürekli suratına vurur aklına gelir hep herkesin gelir ve hak vermen gerekiyor
Soran+1 yılErkek yaptigi zaman nie gelmiyor:(
- +1 yıl
sizde kabul etmeyin öylelerini her şey eşitlik sonuçta
Sana hak veriyorum, karşı gelenler her haltı yemişlerdir ondan bu tür sorulardan rahatsız olurlar. Onlara sözüm bakirelik önemli değilse gidin genelev den evlenin...
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim katiliyorum adam kalkms kiza sen cahil kalmissin modernlikten bir habersin falan diyor bu ne genislik ya
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakire de bakire olmayan da evliliği pek tabii düşünebilir. Bunun kuralı yoktur ki :)
00 Yorumla bakire olup olmaması çokda sorun olmamalı yalnız RUHU ORROSPU olmasın. geçmişini araştırırım illaki.
00 YorumlaHiç takıntılı olma bence , önemli bir konu değil , uyumlu olduğun seni isteyen birisi asla sorun etmez
00 Yorumla
+1 yılartık devir değişti bakireliğe önem vermiyor çoğu erkek.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen alirmisin?
- +1 yıl
seversem ve karakterini kişiliğini beğenirsem alırım. neden almıyim.
+1 yılKendiniz gibi bir erkek isteyebilir sizi sadece , bu güne kadar kimsenin namusuna el sürmemiş bir ADAM değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılO adamlar az vede istemeye hakkim yok biliyorum zaten oyle bir dusuncemde yok
- +1 yıl
Hakettiğin gibi bir aşk bir evlilik dileğiyle iyi geceler
+1 yılalıcıları var fakat nadir oluyo bir çoğuda adet gününe denk getiriyo evlilik gününü öyle yutturuyor kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen asla oyle birsey yapamam oburku dunyada tek tek gozukecek onlar onu gectim yuzune bile bakamam ;/
onlar da bakir olmayan biriyle evlenir ikiside aynı book sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah askina bakir erkek var mi?
Yani bakire bir insanı hakkedecek erkek kaldi mi?61 Yorumla- +1 yıl
Evet var
+1 yılBekaret herkes ıcın onemlı degıl bu nasıl bır mantıktır kımse almaz falan
12 Yorumla
Soran+1 yılSen alir misin bakire olmayan birisini
- +1 yıl
cok sevıyorsam alırım neden almayım tabıkı bakıre tercıh ederım ama sunu demek ıstıyorm herkes aynı degıl bakıre olmayanlarda mutlaka bırını bulur
alan genişler olur elbet. sonucda bızzat gordum kadınlar cok seytan o konuda
10 YorumlaKolay
diktir ip elin garibine kendisini kitler devam ederler02 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle birsey asla yapmam yapamam
+1 yılBise olmaz evlenip bosanmis cocuklu biriyle evlenirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasil bir dusunce ya :/
- +1 yıl
Saka diyorum ya :) nasip kismet bu isler cikar seven biri elbet
bakire olmamak bir suç değil ki neden düşünmesinler?
06 Yorumla
Soran+1 yılBen dusunmuyorum yuzune bakamam die :/
Soran+1 yıl18im daha ;(
Soran+1 yılBen oyle olacagini sanmiyorum burasi sanal disarda ilk beni dislarlar ben bu psikolojiden hicbirzaman kurtulamayacagim biliyorum cunku :/
+1 yılO zaman alayınız evde kaldı. Öyle saçma şey mi olur ya.
10 Yorumla
+1 yılbakire olmayınca evlilik olmazmı yani zaten erkekler artık eskisi gibi değil
10 YorumlaBakire olupda cokda kezban olanlarda var.. hayat bu erkeklere zor yaaww
10 Yorumla
+1 yılneden düşünmüyorsun ki almazlar ki seni neden bakire olmadıgına baglıdır
08 Yorumla
Soran+1 yılAlmaz diye yuzune bakamam korkusu
- +1 yıl
neden ya haksızlık etme kendine
Soran+1 yılHaksizlikdegil oyle:/
- +1 yıl
yazsana bana sana bişey anlatayım evliligimle ilgili
Soran+1 yılYazamamm:(
- +1 yıl
ok ama sıkıntı etme bence
Soran+1 yılSoylemesi kolayy :( yerime koy kendini
- +1 yıl
e boşuna mı dedim yaz bana die işte sende yazmam dedin anlatcaktım kendini iyi hissetmen için mesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma yani onun için evlenmicekse zaten evlenmesin ya namus beyinde olur beyindee
45 Yorumla- +1 yıl
genel evlerde manken gibi hatunlar var biz ozman gidip onlarla evlenelim madem namus beyindeyse.
- +1 yıl
has... zihniyete bak
- +1 yıl
@bkarakanat namus beyindeymiş öyle diyo yatmadığı erkek kalmasın sonra neden evlenmeyelim.
- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir soru. Sitedeki bakire kızları da görüyoruz. Daha beterler.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe sacmasi bakire olmayipta bakire isteyen cok onu ne yapcaksin? Sen bakire degilsen bakire istemenin anlami ne
- +1 yıl
Bunu git onlara sor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger takıntı yapıyorsan git yabancı biriyle evlen. Belçika Yunanistan
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben muslumanim :/
Sıkıntı yok bence herkes hata yapar bakire olmaman kocana sadakatine engel değildir
20 Yorumlaartık öyle bir devirdeyiz ki bakire olmayanları olanlara tercih edenlerler var.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende çok düşündüm bunu da ya kandırırlar ya da onlar gibi birini bulurlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmayan erkekler bakire kiz istiyor ne is?
Cevap sahibi+1 yılbende anlamadim ki
Düşünür diktirir ya da anal oral yapar elleşir kocasına bakireyim der evlenir.
00 YorumlaNedense bakire olmayanlar mükemmel değerli oluyor
50 Yorumla
+1 yılBakire olmayan bir kizla evlenmem ama evlenmemeyi dusunmemeleri icin de neden yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yapmıs olabılırsın pişman da olabılırsın. kendını sevgısızlıge hapsetmemelısın!
018 Yorumla
Soran+1 yılAma oyle dusunsene her kavgada o gelir aklina kahrolurum ben oyle dusunurse dayanamamm ki :(
Cevap sahibi+1 yıldiyelim sevgılıyız aklıma oyle bırşey gelmez senı sevıyosam
Cevap sahibi+1 yılbenım yattıklarım senın aklına gelır mı kı?
Soran+1 yılHayir gelmezde ne biliyim kendime harammis gibi goruyorum :/
Cevap sahibi+1 yılöyle saçma şey mi olur yaşın kaç? terapıye ıhtıyacın var senın! mesaj at bıraz kendıne getırelım senı
Soran+1 yıl18im daha :( cok pismanim ben bunlari yazarken bileagliyorum nefret bile edebilirim kendimden :(
Cevap sahibi+1 yılüzülmene değmez asla
Soran+1 yılSanmiyorum olunceye kadar yalniz olucam biliyorum
Cevap sahibi+1 yılfikrini değiştireceğim! engellersın başaramazsam
Soran+1 yılHayir istemiyorum fikrimin degisecegini de pek sanmiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılkendı hayatını mahvedersın.18 yasındasın daha hıc mı kımseyı sevmıceksın?
Soran+1 yılSevmiyecegim oyle birsey olmasinada izin veremem :(
Cevap sahibi+1 yılseveceksın sevişeceksın de bunlar hayatta olan şeyler senı oldugun gıbı kabul eden bır suru ınsan cıkacaktır. hangı sehırdesın?
Soran+1 yılAnkara .. cikcagini sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılya 1 tanesı benım ıste sana aşık olsam kabul ederdım
Soran+1 yılKeske bende olumsuz dusuncelerimi yikabilsem ama olmuyor
Soran+1 yılKim oldugunu bilmiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılgizliliğimi açtım yaz yardımcı olayım
+1 yılBu soru kavga çıkarır benden söylemesi 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılCikksinnn :D
- +1 yıl
Aynen çekirdek var gel otur beraber izleyelim onlarda kavga ede dursun😂
zina eden bir erkek zina eden bir kadınla evlenir
18 Yorumla
Soran+1 yılAdamim geldii :D taktir ettim halal kocum ;)
Soran+1 yılHayranin tatlim :D;)
Soran+1 yılAa neden:D
Soran+1 yılHaha tamam canım karin desin =)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle evlenebilirim istersen
00 YorumlaAlmıyoz * deldirmeyeydini
02 Yorumla
Soran+1 yılSen bakiremisin ilk onu soyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel ve kariyerliyse alırlar
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudumda
Soran (18-24)
10dakŞikayet
Soyle birsey var ben hic bakiredegildim yani iliskiye girdgimde olmadi oyle birsey kan falan yani mideniz bulandiysa af olaben sadece pisman olmus sadece 1 kisiyle olmus alirmiydiniz
Burada ne demek istedin :)
Soran+1 yılYani iliskiye girdigimde kan gelmedi ve zar gibi birsey yoktu demek istedim
Cevap sahibi+1 yıl1 defamı girdin?
Soran+1 yıl1 defa degil surekli istedgi icin ben gitmek istemedgim de bana kiziyordum yapmak istemiyorum dedigimde buna sen karar veremezssin diyordu
Cevap sahibi+1 yılSeni kullanmış yani belkide zarın esnekti halada duruyor.
Soran+1 yılOnu bilmiyorum :(
+1 yılsen bakiresin sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
- +1 yıl
neden
Gizli Üye(30-35)+1 yılmalı nakliyat yaparken düşünecekti :-D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki çoğu erkek bakir. Evlenirler biriyle işte.
10 Yorumla
+1 yılher malın bir alıcısı vardır canım
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat