daha önce 26 cm bir penisi olan bir erkekle ilişkiye giren kızı 16 cm lik bir erkek tatmin edebilir mi?
eder
edemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hahaha ya siz komedi misiniz :) şimdiki gençlik p*rno filmlerinden fırlamış resmen.. Ulan o adamlarda bile 26 cm yok.. Kimi der 70-80 kızla ilişkiye girdim, henüz 18 yaşında kendisi.. Kimi der 26 cm penisim var.. Can dostum güzel insan her duyduğuna inanma.. Yok öyle bişey.
eğer tatmin edemiyorsan 26 cm de olsa 16 cm de olsa edemezsin. çok da zorlamamak lazım. kadınları tatmin eden boyutu değil çünkü. onu anca arkadaşlarına hava atarken kullanıyolar.
Ayy canım yha önüne 26 cm lik bir boru koymuş herkese 26 cm penisim var diyor... Hayal kadar güzel şey var mı be. Kimse bununla etkilenmez kimse kanmaz böyle boş boş hayaller kurmayı bırakın oğlum artık..
benim 26 cm penisim var dediği kanıtla bikini giyip foto atıcam
kanıtlayamazsa da diğer arkadaş atsın bence. hatta kanıtlarsa da atsın l*n . seni niye görmek isteyelim bikinili soran arkadaş :D
Hiç kimsenin 26 cm olmaz bu saçma muhabbetiniz bitmedi bir türlü ne kadar abartıyorsunuz..
Hiç kimsenin 26 cm olmaz bu saçma muhabbet bitmedi bir türlü.
Diyelim ki anormal bir canlı bu ve 26 cm bu zevkten çok acı verir.
16 cm si olanın serleşme problemi yoksa zevk verir.
Cevap
9Cevap
kız sana daha önce yaşadığı ilişkiyi mi anlattı yoksa o 26lık sen misin
bunun ne önemi var ki?
Hayir ben zaten ankette isaretlemeyi yaptim yorum da yaparim ona gore diye dusundum neyse edersin canim tatmin edersin ;)
Salla yavrum meydan boş. Hem boyut önemli deel işlem önemli. Ben o işi penis kullanmadan da yaparım
orgazm etmekten bahstmiyoeum ki
Tamam bende onu diyom. Penisini vurmadan öyle bir boşaltırımki bir daha penis istemez.
Hortum metresi 15 lira gel gel vay arkadas ne maharetler var bu sitede
arkadaslar okudugunuzu anlayamayacak kadar aptal insanlar misiniz
Dostum buyuk kucuk farktmiyo ve kadinin ihtiyaci olan 8 cm dir iş erkekte bitiyo :) onemi yok
atlamı fikişmiş m. k o l*n p*rno yıldızlarında yok 26 cm o ne la...
26 cm yi içine alana helal olsun biz 19 u sokamıyoz içine
bildiğin attan inip eşşeğe binmiş yani ne bilim. s
eşekle atın arasında pek bir fark yok olmadı bu yorum :D
vereceğin cevabı zaten yorum yapmadan önce biliyordum da öyle bir karşılık vermeyeceğine güvendim :) eyvallah abla :)
inch ölçü birimini mi kullarsak artık ne
Oha atla mı yattın
eder
eder
He yavrum he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar