Sinemada sevgilimle sevisiyorduk o gunden sonra gidemiyorum sevgilimle yan yana bileoturmaya korkuyorum. Ustune ckmistim oyle yakalandik cunku. Cok kotu kovulduk.. Benim gibi sinemada yakalanan oldu mu. (Ergen degiliz)
Cevabın nedir?
+1 yılya canim nasil oldu da yakaladin. o heyecanda gitmistir yakalaninca. yazik uzuldum acikcaci, biz esimle hic yakalanmadik , kesinlikle tekrar denemelisin. ayrica ne kamerasi bu o karanlikta kamera cekmez uyrudma bunlar rahat ol, dedigim gibi buradaki ergenlere bakma sen, sormak istedigin bisy olursa sor canım
15 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar anlayisli bir bayansin sen ya :) harikasin valla. Kendimizi kaybetmistikk. Baska nerde yapcaz ya ew falan olmaz kis ayinda nerde tatmin etcz
- +1 yıl
evli degilmisin canım
- +1 yıl
pardon canım yanlis okumusum :)) sevgiliymisin haklisin takma boyle seylere ev sorunu hepimizde var :)) tanismak isteri m senle acikcasi sakincasi yoksa senin icin
Soran+1 yılkonuşurdk ama utanç verici utandm knşamam :D evlencez.
- +1 yıl
bunda utanilacak bir durum oyk aslinda gayet dogal bir olay. yinede sen bilirsin
En İyi Cevaplar
Sinema da bu hareketler nedir ya ne anlarsiniz yani? Gidin filminizi izleyin sonra eve mi gidersiniz naparsaniz yapın orda burada napicam diiye aglamamis olursun hem.
01 Yorumla
Soran+1 yılAglamadim ki :D
+1 yılsinemalar kerhaneye döndü yakinda sevismek yasaktir yazacaklar kapiya kadin erkek yanyana oturmayi bile yasaklayacaklar :D
54 Yorumla
Soran+1 yılYapainlar artik da bizde ragat duralimm
- +1 yıl
akacak kan damarda durmaz hanim abla ozaman da tiyatroya gidersiniz aman tanrim didim o daha beter :D
Soran+1 yılmekan zaman farketmez: D
- +1 yıl
tamam size iyi sevismeler :D
Ben türbanlı gördüm cinsel bir filmde yanımda sevgilisiyle öpüşüyodu
03 Yorumla
Soran+1 yılTurbanli ya da degil banane kardesim yapan yapiyo
Soran+1 yılheeeeeeeeee
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
Hahahah ben yskalamistim çok komik oluyorlar ya gözüne fener tutulan tavşan gibi kalıyorlar öyle iyi hstirlattin bana o anı saol hahahah :)) çok komiklerdi ya:)))
22 Yorumla
Soran+1 yılFener tutmadi cocuk ya cikarmisinz lutfen dedi gotu basi zor topladik
Ya baska yer mi kalmadi sinema koselerinde olur mu hic insanlarin icindd ayiptir ya gercekten nasil bir kafa yasiyorsunuz siz
11 Yorumla
Soran+1 yılSalon bostu tek ikimiz vardik ya
+1 yılBirşey olmaz ya dert ettiğin şeye bak :) Ne güzel heyecanlı bir anı işte.
116 Yorumla
Soran+1 yılbir o kadar da rezil :D
- +1 yıl
Az biraz kafanızı çalıştırın madem öyle... Onun evinin apartmanında en üst kata çıkın :) Az gidilen bir alışveriş merkezi bulun. Lavabosunu kullanın falan kafanızı çalıştırın :)
Soran+1 yılay bunlar daha tehlikeli :D
- +1 yıl
O zaman eve gidin kuzum ne diim sana şimdi?
Soran+1 yılew de yokk :D
- +1 yıl
Otele gidin la gidin bir yere sevişin rahatlayın.
Soran+1 yılo onu düşünmyor odun
- +1 yıl
Aklına sen sok. ;) Illa ondan gelmesini bekleme... Şu kafanızda klişeleri bir kenara bırakın..
Soran+1 yıltamam canım ya yazın çok rahattık da kış olunca beyin duruyor bir de sürekli gözü gögüslerimde falan durduk yere farkediyorum aşırı istekliii
- +1 yıl
Aklını kullan diyorum bende sana... :) Gidiceksiniz bir otele. Bağıra çağıra işiniz biticek çıkıcaksınız sen mutlu o mutlu :)
Soran+1 yılaslında bu fikir güzelllll :) kaç tl otel fiyatları ama rezil bir yer de olmasın ya
- +1 yıl
Yaşadığınız şehre göre değişir.. 100 tlden aşşağı olacağını sanmıyorum ama.. :)
Soran+1 yılhmm olur ya :D
- +1 yıl
Olursa iyi olmaz :) Kötü anılarına bir yenisi daha eklenebilir. Hatta daha tehlikelide olabilir. Adam akıllı otel şart.
Soran+1 yılsağoll :D
- +1 yıl
Önemli değil iyi eğlenceler.)
o kadarmı azdınız bulamadınızmı bır ev bari 3 film bırdene gıdeydınız kımsebır sey demezdı
110 Yorumla
Soran+1 yılO nee
Soran+1 yılOyle sinemalar war mi
Soran+1 yılnedenn ama
Soran+1 yılhayır bir erkekten fazlası midemi bulandırır.
Soran+1 yılpistir ya öğğğğğğğğğ
+1 yılya siz yine iyisiniz. kız çocuğa oral yaparken yakalandı. işin kötüsü ben de farketmedim görevli farketti utana sıkıla kaçtılar dışarı
16 Yorumla
Soran+1 yılErgenler miydi. Bizim salonda kimse yokty ondan cesaret ettk
- +1 yıl
20li yaşlardaydılar
Soran+1 yılKucuk degillermis
- +1 yıl
siz bu yaşta nasıl cesaret ettiniz hadi ergen olsanız diyecem neysede
Soran+1 yılazınca oluyor
- +1 yıl
hahah doğrudur
Gecmis olsun takma kafana olan olmus sinemada tek sevisen siz dglsnz ve sonda olmayacaksnz rht ol
114 Yorumla
Soran+1 yılArtik kimi gorsem obu yapmak icin gttiklerini dusunuyorum;)
Soran+1 yılWayy azginlar vayy
Soran+1 yılnolduu ki :)
- +1 yıl
Benimki yurtdısına gdckti ucagı kacırms ablasyla aldm getirdm eve evde de aile var brzda kalabalk aileyz 1 gece misafr olcaklar ddm saat 12ye kadar oturdk sohbet muhabbt derken herkes dagldı yataklara benimkyle ben oturuyrdk seytan durtmeye basladı benimkde elini hemen attı benim malzemeye iyice kudurtti hemen bunu banyoya cektm arkadan buna bir sarıldm inlemeleri kimse duymasn diye de agznı kapattm icine o azgnlıkla hzlı tren gbi gdp geliyrm bir kisi tuvalete falan kalksa yandkki ne yandk :D
Soran+1 yılyuhh be cesarete bakk hala sevgili misinz :D
Soran+1 yılaha benm yüüzümden cenabet oldu :D
Soran+1 yılkalkınca sıvı falan da geliyor geeneelde ondan dedk :D
Soran+1 yılanlıyorm rahat dur o zmn :D
+1 yılValla bir kere bir kızla göğüslerini açtım elledim yiyiştik o kadar oda fazla değil yakalanmadıkta o kadar zevklide olmadı boşaltmayınca beni ellemeyince falan
00 YorumlaLn hade opusme neysede ustune oturmak ne m. k :)) Bide erqen deqiliz diye not etmiş daha çok belli ettin emin Ol :))
115 Yorumla
Soran+1 yılSimdi oyle derler diye dedim uzun suredir ozl em cekiyorduk o an denk geldi kendimizi kaybettkk
Soran+1 yılnereeee
Soran+1 yılistanbuldaym ama araba fikri çok iyi ama sevglm kullanma konusunda geliştiremedi kendini
Soran+1 yılsüpersin ya sevgilm olsan oooo :D
Soran+1 yılüzüldm :D
Soran+1 yılkafanı dinle sonra yap :D
Soran+1 yılsevigliler gününü de atlat :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgen değil zaten abazasiniz siz azicik dayanamadinz mi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılO halde dayanamadik gulum
hic bir sikim anlamadim hem sinemeda ust uste yakalaniyolar hemde ergen degiliz diyolar
05 Yorumla
Soran+1 yılkes..
Soran+1 yıluza be
Soran+1 yıluzatmasana
sinema salonları bu hale getirenlere yazıklar olsun sen ve senin gibiler.
00 Yorumla
+1 yılTiyatro ya gidin biraz da :)
11 Yorumla
Soran+1 yılMantilklii :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılgidin yine ama sevişmeyin kuytu biyerde yapın o işi veya arabada
00 Yorumla
+1 yılkovdular mı? neden yaa
03 Yorumla
Soran+1 yılAaaa neden acaba :D aslinda paramizla girdik neden kovuyo yani kimse de yoktu birak istedgmizi yapalm
- +1 yıl
yaa iyi de o dediklerini yapan çok var hepsini kvuolar mı yni
Soran+1 yıltabikidee
Yürek mi yediniz kızım :))
11 Yorumla
Soran+1 yılO asiri cesaretlii
Favorimsin senden bir tanede bana lazim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya
+1 yılOha ya kameradan da mi haberiniz yok :D
06 Yorumla
Soran+1 yılVardi ama kaybetmistik kendimizi gorevliyi bile farkedemedik
- +1 yıl
Yok artikkkk
Soran+1 yılbende bilemedimm
- +1 yıl
Bence en iyisini yapiosn gitme yani siz sinemaya gitmeyin coluk cocuk var orada ayiptr gunahtir
Soran+1 yılkımse yoktu canım ya olsa o kadar ileri gtmezdkkk
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişecek ortam bulamaz mısın başka?
14 Yorumla
Soran+1 yılCiks bulamadikk
Cevap sahibi+1 yılRahat sevişemezsin sinemada zaten yakınında birileri olur.
Soran+1 yılVar mi kii kis ayinda
Cevap sahibi+1 yılBulunur bir yer.
+1 yılergen değil azgınsınız
14 Yorumla
Soran+1 yılFazlasiyla
- +1 yıl
yatak paklar sizi
Soran+1 yılO bile paklamaz bizi
- +1 yıl
gel bakalım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen harika birisin biliyomusun?
036 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılsinemada sevişen bir sevgili için neler verilmezki sevgilin çok şanslı
Soran+1 yılherkes yapıyor :)
Cevap sahibi+1 yılbana yapacak cesareti olan denk gelmedi:( o heyecanı yaşamak için neler vermezdim yaaa
Soran+1 yılsevince cesaret de oluyor. seni seven ve ilk defa bu işleri yapcak birini bul. heycan dolu olur :)
Cevap sahibi+1 yılevlendim ama eski aşklarımlada yapmadım hiç yaaaa
Soran+1 yıleşinden iste bu fanteziyi o zaman :))
Cevap sahibi+1 yıleşim ev dışında bir yerde asla yapmak istemez ve istemiyorda
Soran+1 yılanladım bende istemem aslında ama kimse olmayınca ufaktan yapılabilr.
Cevap sahibi+1 yılbence istemelisin çünkü erkekler senin gibi kızlardan hoşlanır bende yamak isterdim ama eşimi ikna edemiyorum
Soran+1 yılo kadar üstüne gitme. Ama arada olabilr dedğim gibi. ben korkuyorum yapmaya dışarda bir çizgisi olmalı insanın. geçen sevgilim metronun yürüyen merdiveninde birden dudagıma yapıştı karşılık vermedim: kimse yoktu ama yinede olmaz o kadarda
Cevap sahibi+1 yılne güzel işte böyle adrenalinleri yaşamak gerek yer ve zamanı olmamalı spontane gelişmeli bu olaylar
Soran+1 yılöyle tabi ama evde de eşin ya da sen fantezileri geliştirin. şaşırtın seks sadece yatak odasında olmaz.
Cevap sahibi+1 yılevde tabiki fantazilerde sınır yok ama dışarda olmuyor işte:( senin gibi olsa arabada öpüşsek onu orgazm etsem süper olur
Soran+1 yılarabada olabilir. bir pikniğe gidin köşeye çekip yapın kmse olmaz hem eşin de rahatsz olmaz. bak yanlş düşünme dışarıya özenme her kadında farklı cevherler vardır.
Cevap sahibi+1 yılolmuyor denedim hemde çok kadının içinden gelmeli erkeği tahrik etme düşüncesi olmalı delirtme düşncesi olmalı hatta farklı fantaziler kurabilmeli yaş kaç acaba
Soran+1 yılanladım al karşına konuş bence. ben 21 yaşındaym
Cevap sahibi+1 yılcinselliğin evde yaşanması konusunda anlaştığımız için artık konuşamam sen gerçekten erkeğini deli edecek birsin eminim partnerin deliye dönüyordur senle konuşurken bile
Soran+1 yılevet öyle. konuştgmda bile çok etkilendiğini söylüyor.. anlaştıysanız yapcak bişey yok üstüne gitme.
Cevap sahibi+1 yılakışına bıraktım zaten:) demekki ses tonun bile adamı deli etmeye yetiyor öylemi:)
Soran+1 yılevet öyle :/
Cevap sahibi+1 yılsen bu çizginden şaşma ve sevişmenin yerinin ve zamanın olmadığı konusundaki düşünceni değiştirme:) hangi şehrin nefesini alıyosun acaba
Soran+1 yılİstanbul :)
Cevap sahibi+1 yılen azından güzel tarafı aynı şehrin havasını soluyoruz:)) şimdi bir nefes çektim seninle aynı şehrin havasını solumak bile heyecanlı :)
Soran+1 yılneyse muhabbet çirkinleşmeden kapatalım konuyu yorum için teşekkürler. :)
Cevap sahibi+1 yılmuhabbet çirkinleşmez seni incittiysem kusura bakma ben sadece heyecanlı dedim bende teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim :))
Cevap sahibi+1 yılpozitifliğin içinde teşekkür ederim harika birisin )
Soran+1 yılne demek :) sende öylesindir eminm sıkma canını :)
Cevap sahibi+1 yılöyle olduğumu söylerler:) can sıkmak aksine çok mutlu oldum keyif sigarası içiyorum sayende:)
Soran+1 yılZarar vermeyeceğini bilsem iç derim de keyf içinde olsa içme :) v
Cevap sahibi+1 yılçok fazl içmiyorum arada sırada işte:)
Soran+1 yıltamamm afiyet olsn :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim sohbet içinde:) arada selamlaşalım sakıncası olmassa
Soran+1 yılolur ya böyle tadında kalsın muhabbetimiz.)
Cevap sahibi+1 yıltabiki her zaman tadında kalmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç cidden merak ettim
05 Yorumla
Soran+1 yıl22 ben o da 24
Cevap sahibi+1 yılOha gidip apart otel odası tutsanıza.
Soran+1 yılAyarlamadik oyle denk geldi ya
Cevap sahibi+1 yılGarip valla bari çaktırmadan yapın. Bu işin piri duruyor karşınızda :D
Soran+1 yılGidebilirsek oyle yaparz
+1 yıltam bir ergensin not az daha at
00 Yorumla
+1 yılyok yakalanmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılHm ne guzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakso çektirdim ama yakalanmadım.
09 Yorumla
Soran+1 yılSanss
Cevap sahibi+1 yılBiz en arkadaydık birde öyle çok kişi yoktu.
Cevap sahibi+1 yılSen ne yaptın kucağında hopladınmı.
Soran+1 yılBizde en arkadaydik kimse yoktu film bk gibiydi zaten
Cevap sahibi+1 yılSizin niyetiniz belliymiş zaten yapabildinizmi bari :))
Soran+1 yılSurtunduk sadece
Cevap sahibi+1 yılO kadarmı bende bir şey zannettim ben sakso çektirdim sonra oturttum yavaş yavaş kucağımda hoplattım.
Soran+1 yılkcağında sürtündüm bnde
Cevap sahibi+1 yılBir zevk alabildinmi bari.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen oral yaptırırken yakalandık sen ne diyosun?
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem