Eski erkek arkadaşım yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyor. Eski kız arkadaşınızla yaşadıklarınızı anlatmak zevkli mi?

Ben eski erkek arkadaşımla gayet sorunlu bi şekilde anal ilişki yaşadım. Beni 2 ay boyunca ikna etmek için çırpındı durdu ve asla ayrılmıcaz gibi şeylerle de ikna etti. Zorla ikna etti ve ben ona inanıyordum. Herneyse sonuçta ayrıldık 2 yıl geçti üstünden fakat hala hayatımda sorun yaratıyor. Beni tehdit ediyor yaşadıklarımızı akrabalara anlatmakla fakat anlatmıyor? Ne istiyor benden anlamıyorum... Beni sevmediğine de eminim asla sevdiğinden veya barışmak istediğinden değil.. Erkeklerin hepsi mi böyle ? Normalde anlatıyolar mıdır yaşattıklarını ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yeni bi gelişme..

Bu nasıl yaptıysa benim eski msnmin şifresini hatırlıyomş. Aynı faceyi kullanıyodum bu yüzdende girmiş okumuş mesajlarımı sevdiğim çocuk vardı onu bile öğrenmiş.. Bir arkadasımla dertleşiyoduk o zaman demiştim eğer ona anlatırsa yüzüme bakmaz bidaha diye.. Bunların falan hepsinin farkında sizce BU SAATTEN SONRA NE YAPILIR.. Lütfen yardımm...
Eski erkek arkadaşım yaşadıklarımızı anlatmakla tehdit ediyor. Eski kız arkadaşınızla yaşadıklarınızı anlatmak zevkli mi?