Arkadaşlar ben yaşlı erkekleri beğeniyorum dışarı cıktıgımda kız arkadaslarım yakısıklı erkek görünce deliriyolar ben hiçbişey hissetmiyorum hep iyi giyinimli yaşlı erkeklere bakıyorum kimseye söyleyemiyorumda ve ozellikle bazıları cok karizmatik geliyo hatta ve hattaa tahrik edici şeyler bile düşünüyorum. Koskoca okulda kimseyi beğenmedim ama 40 yaslarında bir hocam var derslerini hiç kacırmıyorum sanırım oda benmle ilgileniyo ama tabi hiçbişey olamaz aramızda.60 yasına kadar olan cogu erkeği çok begeniyorum. Yatak acısından cok deneyimli ve iyi olabileceklerinide düşünüyorum. Her acıdan cok hoslar yani bu manyaklıgıma dur diyemiyorum. Peki niye böyleyimm? :)
Cevabın nedir?
Canım benim, sen=ben
Aynı sorundan bende muzdaripim. Bence zevkler tartisilmaz ama Arkadaslarim pek hoş bakmiyor sende söyleme kimseye derim. Bu durum bizim kendi yasitlarimizdan olgun olmamizdan ve gücü güçlü insanlari sevmemizden kaynaklaniyor. Ruhen ve fiziksel olarak. 50 60 olmasa da 30 40 arasında erkekleri beğeniyorum bende, ilerde de benden 10 20 yas büyük biriyle evlenmek istiyorum, endiselenme buluruz üniversite de ya da üniversite bitince kafamiza göre erkekler :) bu bir sorun degil bir tercihtir, kafana takip üzülme tuhaf miyim ben diye, unutma hayat bizim, istedigimizi seçebilir istedigimizi sevebiliriz :)33 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılBenim gibi biri daha oldugunu bilmek cok iyi geldi :)) evet aynen güclü erkeklerden hoşlanıyorum cunku bende cok guclu bir kızım etrafımdaki güçsüz erkeklerden gençlerden bu sebeple hoslanamıyorum ben güçlüyüm ama benden daha güçlü olan erkekler beni cezbediyor. Diğer türlü herkes zaten benim sözümü dinliyo ağzımdan cıkacak bir kelimeye bakıyolar ve bıktım bu durumdan. Sanki kendi yasıtlarmla evlenirsem ya da sevgili olursam evin direği ben olcam gibime geliyo ve bu cok itici:)) işte ailem egitimli insanlar babamda annemde hoş bakmaz bu duruma yakın bir zamanda 26 yasında cok akıllı bir kız ve hakim oldu 26 yasında oldu hemde işte bir tanıdıgımız var 45 yasında bir adama asık oldu ve evlendi babası evlatlıktan reddedicek seviyeye geldi yani yapılan yorumları duymamak için kulağımı kapamak istedim. mezun olmayı bekliyorum iş hayatıma başladıgımda 50 yaşlarında bir adamla ilişki kurmak istiyorum :)
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal ama 60 a kadar çıkman normal değil. Dede olur artık o.. :-) Kişilikler seni etkiliyor. Yaşına göre çok olgun karakterde bir insansın sanırım. Kişilik zaten 35 ve 40 yaş arası oturur insanda. İnsan ömrü uzadı artık o yaşalr yaşlıkategorisine girmiyor. Hele spor yapıp kendine bakıyorsa cabası. Ben benden 10 yaş ufakları uzunmesafe koşuda geçerim sigara içmediğim için ve kondisyonlu olduğum için mesela ;-)
03 Yorumla
Soran+1 yılYa aynen işte cok olgunum yasıtlarımla konustugumda o kadar farklı düşünüyoruzki ve her konuda hep beni dinliyolar hep benim sözüm geciyo önce bana danısıyolar annem bile bişey yaparken önce bana soruyo ve kendı yasıtlarım bana cok cocuk gibi geliyo hiç hoşlanmıyorum sohbetlerinden. Ama kendimden büyük insanın oturaklı hallerine bitiyorum. Cidden görmüş geçirmiş dinç görünmlü kendine güvenen olgun yastaki erkekler benm gözümde cok cok karizmatikler. Brad pitt i bile begenmiyodum önceden en son halini gördüm adam baya bir yaslılık moduna girmiş giyimi gözlükleri saclarının sakallarının rengi ten yapısı flan cok karizmatik olmus :D
- +1 yıl
Saç illa beyaz olacak diyon yani :-) Adamı kalp kirizinden yatakda götürüp mirasına koncan galiba :-)
- +1 yıl
Bu sendeki cinsel fantezide olabilir.. Genç birisi olsun saçına pudra atıp kendini sana yaşlandırsın ve boooommm.. :-) Seni tanımak lazım ilginç bir insansın. Buradan bişi yazmak pek mümkün değil. Karakterini tanımak lazım seni çözmek için.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/jv4J8n.jpg
Vladimir Nabokov (Lolita) Kitap uyarlaması
https://i.hizliresim.com/2Y27rj.jpg
Leon , the professional ( Mathilda)
Güzel filmlerdir...
( iyi de filmler ne alaka şimdi?)
Olgun erkek
Genç 'çıtır' kız..
Bunlar hep var...03 Yorumla
Soran+1 yılLeon cok farklı bir film onu buna alet etme bence sen ordaki duyguyu anlamamışsın :)
- +1 yıl
Anladım ben seni merak etme...
Film analizi dersinde , sunumunu yapmıştım o filmin 'Persona' ile birlikte...
Güzel filmdir...
Mathilda'nınki masum ergen hissiyatı
Senin durum başka
Soran+1 yılAynen öyle :) ve leon en sevdiğim filmdir her sene mutlaka izlerim ;)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
+1 yılTatlım bu takıntılarından kurtulmalısın. Kendi yaşına uygun erkeklerle yaşamalısın aşkı ve cinselliği. Bu sadece sende olan bir duygu değil. Nedense genç kızların birçoğu olgun erkeklere karşı cinsel yönden ilgi duyuyorlar. Ama yanlış bir şey bu. Fantazilerinde olsun ama gerçek hayatta asla.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa ama yeni olan bişey değil cocuklugumdan beri hep böyleydi hep kendimden büyüklerden hoşlandm yani zevk meselesi bence psikolojik olarak cok saglıklı ve mantıklı bir insanım hep öyleydim tek farklı yanım bu
- +1 yıl
Ben sağlıksızsın demedimki canım. Hayat senin hayatın nasıl mutlu olacaksan öyle yaşamalısın. Benim de kendimden yaşça çok küçük kızlarla ilişkilerim oldu. Tamam güzel heyecanlı ama geleceği olmayan sonu belli ilişkiler bunlar.
Soran+1 yılBilmiyorum bunu deneyimlemem gerek galiba cidden sonu olmayan ilişki türüyse benim açımdan iyi olmayacak demektir cünkü cidden kendimden 10 yaş büyük birine bile ilgi duymuyorum diyebilirim.
- +1 yıl
10 yaş çok fazla değil canım. Eğer mutlu olacağını hissediyorsan neden olmasın.
Soran+1 yılİşte evet sorunda 10 yaşın fazla olmaması yanlış anladın sen beni ben baya kendimden 25 yas buyuklerden hoşlanıyorum :))))
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılbu sadece seende degil cogu kadında vardır bakımlıysa erkek dikkat ceker
17 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı olmaları sart zaten mesela o ses turkiyede juride olan özkana bayılıyorum
- +1 yıl
:)) hadi kolay gelsinnnnn bunda ayıplanacak birşey yok aslında normal birşey
olgun insanlar ikiliilişkilerinde her konuda daha tecrübelidir karsısındaki insana nasıl davranacagını daha iyi bilir her konuda ruhunu oksar
Soran+1 yılAynen ya süpersin tam olarak bunu hissediyorum ben cidden ruhumu oksuyolar resmen cok farklı hissediyorum beni cok heycanlandırıyo tavırları :)
- +1 yıl
ikili ilişkilerde tecrübe cok önemlidir deger katar
- +1 yıl
ve sunu unutma cok okuyan degil çok yasayan iyi bilir
bu da benim atasözüm :))))))
Soran+1 yılHaha sakin ol şampiyon :D
- +1 yıl
buyrun birisi banamı seslendi
Gizli Üye(36-45)+1 yılGençlerle birlikteliğinde tatmin olmamışsın, onların tatmin edebileceğini düşünüyorsun. Emin ol işi bilen gençler çok daha iyi ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bişey olmadı ama nedense genç biriyle birlikte bile olmak istemiyorum hoşuma gitmiyo okulda bana acılmak isteyenler oluyo içimden dua ediyorum açılmaması için ya da benle flört etmesin istiyorum baya hoşlanmıyorum yani sanki şey gibi gay bir adamın bir bayanı hiç beğenmemesi herhangi bisey hiissetmemesi gibi
Cevap sahibi+1 yılGay olmadım hiç nasıl bir his bilmiyorum :) Hayır öyle birşey olmadı derken cinsel deneyim mi yaşamadın? Yoksa yaşadında tatmin mi oldun?
Soran+1 yılHayır bakireyim yaşamadım cunku hiç sevgilim olmadı yasıtlarıma ilgi duymuyorum e ilgi duydugum olgun erkeklerlede birlikte olamıyorum ailem arkadaslarım cok yadırgarlar bu durumu ve artık herkes neden kimseyi kabul etmediğimi sorup duruyor okulda cok yakısıklı erkekllerde var bana ilgi duyan tabi bana göre yakısıklı değiller arkadaslarım öyle söylüyor ama ben hoşlanmıyorum sonra neden kabul etmediğimi acıklayamıyorumda artık bahanelerim tükendi.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum zor bir durum. Üzüldüm bak bakire olduğuna, umarım tecrübeli birisine denk gelirsinde seni yeterince tatmin eder. Sonra yaşlı erkeklere gerek kalmaz ;) İnsanların ne düşündüğünü umursama önemli olan Senin ne istediğin. Bu hayat senin hayatın onların hayatı değil. Kaç yaşındasın bu arada?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaltinda piskolojik sorun var bunun yapma kizim kullanilir atilirsin en kotu ayrica bir genc yatakta daha iyidir ama dedigim gibi piskolojik ben cok kiz gordum bana yatakta daddy daddy diyen
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey değil işte
Soran+1 yılEnsest iğrenç ayrıca aklıma bile getirmem yani o derece mide bulandırıcı bir durum
+1 yılnormaldir bazılarında olabiliyor mesela bende de olgun bayan hastalıgı var genöç kızlar umrumda degil
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sadece cinsel olarak mı hoşlanıyosun yoksa kişiliğine karakter ve tavırlarınada aşık olabilir misin bir bayanın? evlilik düşünecek kadar?
- +1 yıl
zannetmiyorum ya sanırım cinsellik için sadece ama olgun bir bayana köle olabiliecek kadar hoşlanıabilirim yani genç kızlar öyle degil gelip geçici gibi bişey bende
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeneyimin olmadığı halde böyle düşünmene sebep ne acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bilmiyorum baya garip bir durum içindeyim
Iyi ya senin gibilerin olmasi dwmek ki 60 yasina gelince de citir goturebilecez ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte böyle düşünceleriniz oldugu için hoşlanmıyorum yaşıtlarımdan sen basbaya kanlı canlı kanıtsın şu an :D
+1 yılsaygı duyarım da taze kan olarak yaşıtların varken niye böyle uçuk hayaller peşindesin?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama işin kötüsü cocuklugumdan beri var olan bir durum yani cocukkende hep kendimden büyük erkeklere karsı içten içe ilgi duyardım şimdi büyüdüm daha da arttı bu ilgim. Ailem izin verse okulum bittiğinde işe başladıgımda tanıstıgım hoslandıgım 50 yasında biriyle cok asık olarak evlenirim o derece
- +1 yıl
kendi kendine yazık edersin. cinsellikten dolayı falan söylemiyorum. şöyle bir düşün. bu adam senden 30 yaş büyük. çocuğunuz olacak. o çocuk büyüyecek kocan daha da yaşlanacak. o yaştaki adam çocuğuyla ne kadar ilgilenebilir. ve daha bir sürü şey
Soran+1 yılTek sorun o zaten benim için. Yaslı bir insanla birlikte olursam eger cocuk yapamıycam sanırım. Yani cocugumun babası cocugum 10 yasına gelince ölsün ya da sürekli hastalansın istemem bu ciddi bir durum cocuk için. Ya hiçkimseyle birlikte olamıycam ya sonunda yasıtlarımdan biriyle sevmeden evlenicem ya da istediğim olgun bir adama asık olup hiç cocugum olmayacagını kabullenicem. Bu acıdan kötü benm için ama cocuk olayını cok önemsemiyorum şu an . Yasım daha genc oldugu için olabilir.
- +1 yıl
bence doğru insanı beklemekte acele etme
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşım fazla ama 20 li yaşlarda kızlar ile iletişim kurup... yapabiliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende çıtırlara bayılıyorum fakat cogu mız mız cıkıyor onada sinir oluyorum işte
02 Yorumla
Soran+1 yılYasın kaç ki cıtırlara bayılıyosun?
Cevap sahibi+1 yıl32 oldu yaş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelirli yaştan sonra balık hareketlenmiyor bunu da yaz aklına :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evet ama bence bu bile cekici sayılır bana göre :D
Cevap sahibi+1 yılTabi cinsel hayat olmadığı zaman görürsünn sen çekiciliği :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bazı yaşlıları beğeniyorum ama genel olarak gençler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerdede var mesela mature seven cok var onlar garip değilde benmki neden garip oluyo bilmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılTaş gibi hatunlar oluyo ama :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa baba ya dede sevgisi tatmamissin
31 Yorumla
Soran+1 yılYoo ikisinide cok severim fazlasıyla sevgi ortamında büyüdüm
yani biz ne yapabiliriz şimdi birader?
03 Yorumla
Soran+1 yılBişey yapın demedimki yorumlayın diye yazdım böyle bir durum karaısındaki düşüncelerinizi merak ettim cunku
Soran+1 yılYa neden ciddi olmasınlarki benm yasımda benm gibi güzel bir kızı nerde bulcaklar vede cok iyi bir okulda okuyorum hani kendini beğenmişlik gibi görme sakın ama cidden güzel bir kızım tabi bana sadece cinsel obje olarak baksınlar istemem sonucta yaslı erkekler genc kızlarla yatma hayali tasırlar cogu diyelim. Ama bence kültürlü karizmatik herseyi dozunda yasayıp evlenebilecegim biride vardır mutlaka
ilginç doğrusu.. zevkler tartışılmaz denir ya..
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte kimseye bişey diyemiyorumda ve yaslı capkın erkekler herhangi biyerde bir şekilde genc kızlara sarkar ya basıma geldi bikaç kez içten içe cok hoşlandım bu durumdan ve ne yazıkki terslemek zorunda kaldım bide cogu evli oluyo zaten
Babam 55 yaşında.. 5 sene takıl :D
10 Yorumlahormonların cok aktıf ondan :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol tüm genc kızların hormonu aktif ama hiç benm gibi hisseden yok :D
Soran+1 yılSanırım öyle :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstiyorsan Ver Birine.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçımı boyasam banada ilgi duyarmıydın :))))
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır görüntü itibariyle bazı seçiciliklerde bulunuyorum herkesi begenmiyorum tabiki ama yaşlılıgın verdiği bir cok seyi cekici buluyorum :)
Cevap sahibi+1 yılya ben zaten çekiciyim şakaydı o ama yaşlanınca söz seni bulacam bizde tecrübeliyiz yani yaşa bakma sen
+1 yılAradığın adam benim, hak veriyorum sana
00 Yorumla
+1 yılZevkten anlıyorsun canım :)
10 YorumlaKucuk olacagina buyuk olsun :)
00 Yorumla
+1 yılOlgun seviyosun olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılruh hastasısın
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol :*
Ruhun yaslanmis:)
04 Yorumla
Soran+1 yılCok olgunum ondan mı acaba bilemedim hep 33 yasımda doğmuş gibi hissediyorum derdim dalga gecerdim ama arkadaslarımda öyle der cok olgunsun cok değişiksin derler cidden 33 yasında bir ruhla doğmus olabilirim henuz 22 yasımda olmama ragmen :D
Soran+1 yılHer çeşit insan var ve her türlü gizli saklı düşüncelerle yaşayan bir dolu insanla birlikte yasıyosun aslında bide öyle düşün :))
götün kalkmış:D
00 Yorumlabeni ekle yaş 35 :)
00 Yorumla
+1 yılYa beni
00 Yorumla
+1 yılyaslı derken
01 Yorumla
Soran+1 yılOlgun erkek işte 50-60 yas en sevdiğim 40-45kişiye göre değişir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKAC YASS
04 Yorumla
Soran+1 yıl50-60 yaş arasındakileri daha cok begeniyorum
Cevap sahibi+1 yılMIRAS FALAN PESINDESIN :d
Soran+1 yılBu konuda Hissettiklerim para konusundan cok uzak :))
Cevap sahibi+1 yılev arsa vs mı :D
+1 yılişi biliyorsun
00 Yorumla40 yaşındayım
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?