Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca kız benden 1 sınıf büyüktü ve sene sonu partisinde tüm hocaların, arkadaşlarının gözünün önünde bir erkekle dans edip öpüşmüş.
Lisedeyken okulumuzda bir kız vardı. Okulumuz muhafazakar bir okul olmasına rağmen okulda bir erkekle sürekli sarmaş dolaştı, ders aralarında koridordaki merdiven basamaklarında oturup öpüşüyorlardı. Bir keresinde kuzeniyle birlikte koridorda her önüne gelen erkeğe " Biz güzel miyiz? " diye soruyorlardı. Dün de İnstagram'a mini etekli, siyah ince külotluçoraplı bir resim atmış. Yaklaşık 1 aydır malum şeyi yapmadığım için bir anda çok kötü oldum. Şu anda da sürekli o resme bakıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
böyle bir kız kabul ediyorum gerçekten iğrenç iğrendim tiksindim
Ne demek istediğini tam olarak anlamadım.
yorumumu beğenen yok mu
Ne demek istediğini anlasam beğeneceğim, ama ne demek istediğini tam olarak anlamadım.
sinirlendiğim için öyle yazdım artık anla daha ne diyecem
Kıza mı sinirlendin?
evet kıza sinirlendim beğen artık lütfen
İyi de ne diye sinirleniyorsun? Kızın yaptığı şey sadece kendisini ve ailesini ilgilendirir. 😁
o zaman millete de sormasınlar bir zahmet ilgilensinler
Zaten soruyu o değil, ben sordum. Kızın resminden çok etkilendim ve bunun doğru olup olmadığını merak ediyorum.
çok doğru galiba
Ciddi misin? 😂
Ama sonuçta kız bir nevi açık açık o. spuluk yapan biri, yani öyle edepli, ahlaklı biri değil ve bence öyle biri için bu tür şeyler pek de yanlış olmaz.
bilmiyorum salladım
Üstelik o da bir nevi buna malzeme vermiş.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!