Cinsellik Tensel temas yasaklansa dünya daha iyi bir yer mi olur? Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Seks cinsellik hırslar gitse, dünyanın güzelliği için kullansak enerjimizi Sekssiz dünya düşünemiyorum Evet çok dikkat ve enerji harcanıyor Aksine seks üstündeki tabular kalkmalı, erişim kolaylaşmalı, o zaman rekabet biter Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok güzel soru sormuşsunuz…. Tensel temas yasaklansa dünya daha iyi bir yer mi olur? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapılan araştırmalar aseksüellerin daha başarılı ve mutlu olduğunu söylüyor. Cinsellik düşünmeyince işine odaklanabiliyormuşsun. Birçok suç da olmazdı zaten yasaklansaydı ama yeni insanları leylekler mi getirecekti o zaman😂 1 0 Yorumla
Yoktokyok Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Hadi seks 4 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Yapmasak dedim ama yapalım olur😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yapılan araştırmalar aseksüellerin daha başarılı ve mutlu olduğunu söylüyor. Cinsellik düşünmeyince işine odaklanabiliyormuşsun. Birçok suç da olmazdı zaten yasaklansaydı ama yeni insanları leylekler mi getirecekti o zaman😂
Hadi seks
Yapmasak dedim ama yapalım olur😄