Göğüslerim çok küçük.Nasıl büyütebilirim ? Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Cevabın nedir?
Göğüs büyütme yöntemleri
Bazı göğüslerini büyütmek isteyen kadınların, ameliyat dışında başka alternatifler olduğunu da bilmeleri gerektiğini uzmanlar belirtmiştir, nedeni ise çoğu kadın medyanın da dayatmasıyla birlikte daha büyük göğüslere sahip olmanın tek yolunun gerek acı veren gerekse de pahalı olan estetik operasyon olduğunu zanneder ve bu yönde yoğunlaşırlar. Göğüs büyütme söz konusu olduğunda birçok değişik alternatif söz konusudur ve ameliyata karar vermeden önce bu yöntemlerin de araştırılmasını uzmanlar tavsiye etmektedir. Daha büyük göğüslere sahip olma isteğini bir takıma normal olarak karşılayan uzmanlar, göğüslerin büyümesi yönünde ise değişik yöntemleri de göz önünde bulundurulmaları gerektiğini ifade etmişlerdir. Aslında bazı kadınlar değil de genel olarak bakıldığında birçok kadınların erkeklerin büyük göğüslerden hoşlandıklarını ve iri göğüslü kadınları daha çekici bulduklarını bilir. Bu yüzden de küçük göğüslü olan kadınların değişik yöntemlere başvurarak göğüslerini büyütmek için başka yolara başvururlar. Uzmanlar göğüs büyütmek için çeşitli yöntemler sunmakla birlikte ameliyatı en son aşamada kullanılması yolunda bilgiler vermektedirler.
(bak kıyağımı unutma :)05 Yorumla- +1 yıl
E yöntem möntem yok ki bu yazıda, ne kıyağı:))
En İyi Cevaplar
+1 yılmurat boz'a sormak lazım:DDDDDD
126 Yorumla- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
nolmuş
- +1 yıl
bu güzeldiii :D
- +1 yıl
Sarımsakla Göğüs Büyütme: Evet yanlış okumadınız başlığı, bildiğimiz Sarımsak ile küçük göğüslerinizi doğal bir yöntem ile büyütmeniz mümkün.
1 sarımsağı soyuyoruz, ortadan ikiye kesiıyoruz ve göğüslerimize kestiğimiz bölümü masaj yaparak sürüyoruz.
Ardından sarımsağı ezip-dövüyoruz (Bulamaç haline gelecek şekilde) onunla göğüslerimize masaj yaparak sürüyoruz.
Sarımsağı ortadan ikiye kestiğimizde de, bulamaç haline getirdiğimizde de SADECE göğüs ucuna ve göğüs çevresine (Sadece ucu ve koyu renkli kısmı) sürüyoruz, diğer bölgelere sürmüyoruz.
Bu işlemleri gece yapıyoruz ve kesinlikle yıkamıyoruz. Gece o şekilde yatıyoruz ve sabah uyandığımızda masaj yaparak yıkıyoruz bunu uygulau ya da gögüs masajı yap krem sürüp sevgilin vrsa hergün onada oynata bilrisin masaj niyetine10 Yorumla
Benimkilerde 75'ti ve bende çok şikayetçiydim sonra anneanneme sordum napabilirim diye bana çörek otu yağıyla duşta göğüslerime masaj yapmamı söyledi. İlk başta inanamdım ama sonra fark ettim ki bir kaç hafta sonra büyümüşler çok fark etti. Yapman gereken sadece duşta soğuk suda göğüslerine masaj yaptıktan sonra çörek otu yağıyla masaj yapman gerçekten farkı göreceksin inan bana... ve birazda sabır tabikide. Rahatlıkla bikini falan giyiyorum denemelisin kesinlikle.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
59Cevap
Silikondan başka çaren yok.Ayrıca şu erkeklerin küçük göğüs daha güzel duruyor palavralarına inanmayın.
47 Yorumla- +1 yıl
:)) ne biliyosun palavra olduğunu
- +1 yıl
sanaldakiler küçük göğüs aramıyokii sadece göğüs arıyoo :)) ben sorumu sorarken cvbın henüz yoktu ;)
dogal olarak aktarlarda bitkiler falan filan var hic bilmiyom yariyomu yaramiyomu diye sadece gordum yapay olarak da silikon var iste ama silikon taktircaksan memen kucuk olsun daha iyi cunku cok sahte duruyor ne kadar buyuk ve yuvarlak olsa da sevenden daha cok sevmeyen var. bide 90 ama babanne memesi gibi asiri sarkik meme uclari memenin en altinda olan meme, 75 ama sekli cok duzgun bir memeden kat kat daha kotudur.
00 Yorumla
+1 yılBüyütücü hap falan duymustum ama tam bılemem halk arasında okşandıkca buyür duyarsan pek aldırma silikon işine ise hiç girme plastik gibi göğüs bence hiç hoş durmaz ama doktora gidersen belki önerebiliceği birşeyler bulursun.
10 Yorumla
+1 yılküçük göğüs daha hoş duruyor bence hatunlarda.. ele avuca geliosa "sıkıntı yok"
34 Yorumla- +1 yıl
yuhh eksiye boğulmuşum.. ben cok beğeniyorum.. benim gibi küçük göğüsü beğenen erkeklerde var merak etme..
- +1 yıl
büyük olması cinselliğe kaçıyor ve erkeği tahrik ediyor.. küçük olması daha güzel ve bayanlarda cok hoş duruyor..
Silikon olmadığı sürece şuanki halinden çok birşey değişmez ama kafana takma kendinle barışık ol, inan küçük göğüsden hoşlanan o kadar çok erkek varki canım, takma kafana.
20 YorumlaKızların göğüs şikayetlerinden nefret ediyorum. Neden büyük göğüs isterler ki. Oysaki hiç de hoş değil bana göre..
12 Yorumla- +1 yıl
Aşırı küçük mü değil mi bilmiyorum ama ellerini başının üzerinde bağladığında sarkıklık yoksa diğer bir ifadeyle kalemi altına koyduğunda durmuyorsa ve avucu doldurup ele avuca geliyorsa bence güzel göğüslere sahipsindir demektir. Ki benim ideal göğüs isteğim de bu yöndedir..
+1 yılvalla erkek arkadaşına okşatamıyorsan veya göstermeye utanıyorsan kendi ellerinle hergün biraz okşa o zman büyürler...niye böyle bi isteğin var onuda anlamış değilim doğada böyle bişey yok bırak kendi kendine büyüsün doğal olarak...anladığım kadarıyla yaşında küçük böyle konular açma...
10 YorumlaTakma bu kadar , büyük olup ilerde sarkmasından iyidir..
11 Yorumla
+1 yılbak kadıköyde bir aktar var, çörekotu yağı vardı sanırım ondan göğüs büyütmek için alanları duydum. bi araştır istersen ama seni seven böyle sevsin herşey doğalında güzel emin ol
10 Yorumla
+1 yılsen erkek arkadaşına söyle bu problemiii;) eminim biliyordur napılacağını
20 Yorumla
+1 yılsıkma canını. moralini bozma. bedenine daha çok özen göster. kusursuz ve bir bayana yakışır güzellikle , ettetik ve çekici yönlerde bedenin olsun. daha çok önemli
00 Yorumlagöğüs sıkılaştırıcı losyonlar falan var düzenli kullanımda etkisi görülüyormuş istersen onları dene
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 15 as aralıgında olsaydın boza ıc derdım o süt bezlerini calıstırıyor diye duymustum süt bezleri calısıncada buyuyor falan
10 Yorumla
+1 yılgöğüsler küçük büyük farketmez bence yani ben piercing yaptırdım küçük olmasına rağmen gayet iyi. tabi südyen olayı var ama
00 Yorumla
+1 yılBüyütmeye gerek yok bence. Evlendiğinde cocugun oldugu zaman sanırım bir sarkma yaşanıyormuş süt den dolayı.O zaman belki bir ihtimal büyüyebilirler.
00 Yorumlaarkdaşlar göğüz bir kadının anneliğini simgeler..çünkü çocuğunu sütüyle besliyor..büyük olsa neoalcak küçük olsa ne olacak..fiziğinizle dikkat çekeceğinize karakterinize beyninnizle dikkat çekin
40 Yorumlabence de takma kafana büyük olupta sarktığını bi düşünsene belki çok dikkat çeker ama kötü görünümüyle en iyisi limon ya da portakal büyüklügünde olanlardır.
çocuk olunca zaten büyüyecekler...01 Yorumlaokşattır biraz hormonların artsın büyürler ;) dik ve büyük göğüsler candır :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher duş alırken cıkmadan önce elini soguk su döküp göguslerını okşa bi kac aydan snra biraz buyuyecek fark edeceksnz =) ..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bende öyle ypıyorum ztn bide silikon takmasına gerek yok. doğal daha iyidir.
+1 yılya silikon yada destekli sütyen..vücut bütünlüğüne göre giyin seksi olursun çok takma...sırtüstü yatınca hiç mi tepecik olmuyor ?
01 Yorumla
+1 yılsen büyük ihtimalle ilişki yaşmamışsındır merak etme evlenince veya cinsel hayat başlayınca yeteri kadar büyür
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılokşayınca falan diyeceğim ama ne kdar gerçektir bilmiyorum hep öyle derler. ama dene sen yine baskı falan yap sık masaj yap. yaad en son çare sevgilin okşasın iki tarafta mutlu olsun. ne diim bulaamdım başka bişey.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. silikondan başka çare yok diye biliyom ya da hamilelik..
00 Yorumla
+1 yılUcuna erkek arkadaşın ağzını dayasın üflesin.Balon misali :) o şişer
20 Yorumla
+1 yılcıkıcaktır simdi malın birtanesi ben şaparsam büyür dicektirrrr...
Silikonla ama gerek yoooooooooooooookkkk20 Yorumlaacele etme reklamın iyisi kötüsü olmaz deme zamanında reklam yap ama henüz çok küçüksün
00 YorumlaBilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem yok. Bıçak altına y atmak zorundasın.
00 YorumlaCanım benim tek derdin o olsun be... birak organik kalsınlar, bana doğalı mübahtir.
10 Yorumlayardımcı olayım uyusunda büyüsün ninni bıngıl bıngıl oynasın ninni:)
10 Yorumlabüyütüp ne yapacaksın. bazı erkekler ufak seviyorum. özür dilerim ama mesela ben. sen böyle iyisin.
20 Yorumlaufak olsun doğal olsun boşver kendin ile barışık ol bence
00 YorumlaEllerinle masaj yaparak,tabi fazla kurcalama sarkabilirler.
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılsilikon işine hiç girme derim evlenince ilişki ve doğum derken büyür
00 Yorumla"Kadın çok defa hoşlandığı şeye dudak büker." - Shakespeare.
00 YorumlaNapıcan büyük göğsü bel ağrısı yapıyor.Taşıması zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaa benimdee büyük kurtulmak istiyorum al neyim varsa senin olsun kardeş
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloff ece inanmıorum bırak böyle kalsın .ne sıkıntı yapıyorsun kendıne kuçuk goguslerde cok cekıcı oluyor .
10 Yorumla
+1 yılkış gelsin portakal koyarsın 1 hafta idare eder bir çifti ...
00 YorumlaSakin operasyon falan dusunme. Diger arkadaslarin dedigi gibi. Oyle kalsinlar
. iri gogusler inan hos durmuyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük göğüsü erkeklerin çoğunluğu sever. Ele avuca az da olsa geliyorsa sorun yok
00 Yorumla
+1 yılçörekotu yağıyla sürekli masaj yap öyle okumuştum
23 Yorumla- +1 yıl
sende maşallah hiç cevap vermiyosun ama milletin yorumlarına bir bir sünüyosun ne iş :D
+1 yılGerek duyarmısın bilmiyorum ama Silikonla :)
10 Yorumlabüyüyün yoksa döverim de :ı
10 Yorumla
+1 yılisminin sonudaki 31 ibaresini görünce vereceğim cevabı unuttum.
33 Yorumla- +1 yıl
yok hani bide işin içine göğüs möğüs girince.. içim fesat napiyim.
bırak ellesinler büyür zamanla :)
30 Yorumla
+1 yılgörmeden bişey diyemem
20 Yorumlaokulamı göndericen niye kültüre açtın
109 Yorumla- +1 yıl
"meme kültürü" koptum ahahah :D
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılyavru bir kedi bul emdir ne yapacan allah allah
10 Yorumla
+1 yılYüzün güzelse göğüsün önemi yok ki.
01 Yorumla- +1 yıl
adam ılık
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince biraz büyür
10 YorumlaAfrodite sor o daha iyi bilir maşallahı var .))))
00 Yorumlabüyütmelisin bence
11 YorumlaKaç beden neye göre küçük?
00 Yorumla
+1 yılyapı meselesi. kendinle barisik ol.
10 Yorumla
+1 yılsılıkonlu sutyen kullan
00 Yorumla
+1 yılEvlenince ve bebegin olunca zaten büyüyecek..
00 Yorumlaçocuk sahibi olunca büyür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benimde küçük bilmiyorum :(
00 YorumlaElle-ellet ama zevk al...
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!