Annemi içimde nasıl affedebilirim?

Ben 19 yaşında bekar bir kızım. kapalıyım aynı zamanda namusuma çok dikkat ederim. Ama 16-17 yaşlarımda birçok erkekle arkadaşlık kurduğum için abim tarafından iftiralara maruz kaldım. Misal Kız arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman annemle babama kesin erkeklerle buluşuyo siz uyuyun haberiniz yok falan gibi şeyler söylüyordu arkamdan. Bu konu yüzünden birçok kez aram bozuldu annemlerle ve bana olan güvenleri sarsıldı. Ben daha fazla sorun olmasın diye kendime çeki düzen verdim ve erkeklerle arkadaşca olsa bile birdaha görüşmedim. abim devam etti o ayrı mesele. Başka bir misal: ozamanlar facede 1500 arkadaşım vardı ozamanın popüleriydim. abim bunu babama şikayet etti ve babam bana 1500 arkadaşın nerden oluyor kendini mi satıyorsun napıyosun okadar kişiyle? gibi bir tabirde bulunmuştu. Neyse gel gelelim ben şu an öyle değilim. ergenlikti bitti diyebiliriz. Olayın baz'ı bu.

Geçen sene 10. aylarda ben kilo almaya başladım ve çabuk aldığım için birden göbeğim çıktı. ve diğer yerler ince sadece göbekli şeklimde iki ay falan kaldım. sonra benim reglim gecikti ve bu bende gayet alışılmış bir durum hep geç gelir. annem bana birgün dediki. kızım bak eğer bir durum varsa söyle, saklama. doktora gidebiliriz. yok dimi öyle bişey? dedi ve bana gelip karnıma dokundu. ben o bunları söylerken şoka girdim. sustum. cevap vermedim ve odama gittim kapıyı kilitledim bütün gün ağladım. çok ağırıma gitti bakire bir kız olarak. ve üstelik ANNEM tarafından böyle bir şüpheye maruz kalmak. tam iki hafta odama kilitledim kendimi yaklaşık 8 kilo verdim ve regl oldum. sonra odamdan çıkıp göbeğimi gösterdim. bak kilo verince bebekte kayboluyormuş! hani benim bebeğim? niye kan geliyo ozamam? inanmıyorsan doktorada soralımmı içinde kalmasın diye bağırdım.
ve annem bana ben bir anneyim. neler oluyor duyuyoruz dışarda. ben şüphe edebilirim, ben sorabilirim kızıma bu benim hakkım dedi. ve benden asla özür dilemedi.

affetmek istiyorum ama yapamıyorum? siz napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar aileme küfredin bela okuyun diye anlatmadım bunları. Benim sadece gönlüm kırık. bu aileyi en başta abim bozdu çocuktuk basit bir şikayet etme olayından başladı herşey. Ben annemi seviyorum ama gönlüm çok feci kırık. lütfen bela okumayın. ucu bana dokunur.
Annemi içimde nasıl affedebilirim?