Sevgilimi arkadasiyla aldattim cok pisman oldum şu an ona soylemeli miyim
Cevabın nedir?
Aldattım derken? Kimisine göre bir bakış aldatmadIR kimisine göre bir gülüş ama her ne olursa olsun bırak sevgiline söylemeyi kız kardeşine bile söyleme. Her insan demiyecem ama insan hata yapabilir ve bazı hatalarında telafisi olmayabilir. Sen işlediğin hatadan pişman lık duyup birdaha asla böyle bişey yapmayabilir düzgün bir hayat kurabilirsin kendine ve bu yaptıklarını unutursun da paylaştığını kişiler unutmazlar seninle ters düştükleri zaman hatırlatırlar sana da. . birkere sen hatayi sevgiline değil kendine yaptın dürüstlük aldatipta sonra kendini ifşa etmek deildi r dürüstlük seviyorsan seviyor gibi davranacaksin duygularına göre hareket edecek sin. Sen onu aldatmadin ona karşı sen küçük düşündün.. dediğim gibi insan hata yapabiliyor önemli olan daha büyük hatalara suruklenmeden hatanın farkına varıp birdaha asla islememek. ..
140 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hic bisey yapmadan once bir kac soru sor bence kendine...
- neden bu denli kaybetmekten korkuyosun onu?
- gercekten seviyo musun yoksa aliskanlik mi?
- seni baskasina iten neydi?
- gercekten bir omur onunla gecirmek istiyo musun?
Bence bu sorularin sonunda ayrilip ayrilmaman gerektigi kanisina az cok varirsin... Soyleyip soylememe meselesine gelince... ayrilip gidicem diosan soyleme, bu karsindakinin ozsaygisini dusurur. Kalmak istiyorum diyosan... soylemelisin. O zaman da o karar verme durumunda kalir o ayri tabi...30 Yorumla
Bir erkeğin bayanı aldatmasıyla bayanın aldatması aynıdır aslında.
Seni suçlamıyorum. Evet bir hata yapmışsın. Peki seni bu hatayı yapmana neden olan şey ne.
Erkek arkadaşının ilgisizliği mi yoksa yaptığın kişinin sana olan ilgisi mi.
Ayrıca sen sevgilini aldatırken o 3. arkadaşta en yakın arkadaşına ihanet etmiş olur.
Önce bunu neden yaptığına karar ver. Ve o şekilde hareket et.
Bunu sevgiline söylediğinde ayrılırsanız o arkadaşıylada ayrılacak.
Eğer seni affederse yine o arkadaşıyla ayrılacak ve seninle yola devam edecek. Öncelikle sakince otur ve olayların gidiş hatlarına bak. Seni böyle birşeye iten ne oldu onu bul öyle hareket et. Umarım istediğin bir sonuca varırsın.10 Yorumla
Şuraya yalandan yere yorum atanlarada bayıldım doğrusu... :) aldatır aldatmaz yanı ınsanın kendı hayatı . size sadece ne yapması gerektıgını soyluo hemen hakaret :) vatandaşa gel :D kamçılayın ıyıce aciz kızı :)):)
71 Yorumla- +1 yıl
gerçekten en mantıklı yorum. tebrik ederim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
71Cevap
hatalar insan için... herkez bir yerlerde bir zamanlar ihanetin içerisinde olmuş olabilir... kimisi tensel temasla, kimisi bakışlarda, kimisi hayallerde yaşar bunu... önemli olan o pişmanlığı içinde hissedip tövbe etmen değilmi.. hani diyor ya " gel, her ne olursan yine gel... kafir, putperest olsanda yine gel..."
sadece af dile kendinden... tekrarlanmamak üzere... üzülme demiyeceğim... üzül... hemde çok üzül... ama asla bir daha tekrarlama...110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit açık açık şöyle bir dönemde şöyle bir düşünceyle seni aldattım de pişman olduğunu söyle sonra da çocuğun hayatından çık git bence senden daha iyisini hak ediyor bundan sonra da seni seven bir erkekle beraberken onu üzeceğini düşünerek hareket et sana göre mesela kalben aldatmadığın sürece sıkıntı yoksa seninle aynı düşüncede bir erkek arkadaş bulabilirsin. Yok aldatmayı yanlış bulacak biriysen bir dahakine aynı hatayı tekrarlamazsın. Ama bence ayrıl çünkü bundan sonra sana hiç güvenmeyecek en küçük bir şeyde içine şüphe düşecek hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
00 YorumlaSoylesen ne olacak soylemesen ne olacak 1 söylersen sana kasar gözüyle bakacak sonra hayal kırıklığı yaşayacak senle olan ilişkisini gözden geçirecek ve kararini senle ayrılmak için verecek 2. si de soylemessen ilişkin devam eder ama vicdanın rahat etmez ama o şekilde devam eder içine atarsin ama icine atarak kalmaz çünkü ileride adam sana tekrar yatmak istediğini söyleyecek ama sen hayır dersen seni tehdit edecek sende o korkuyla tekrar onunla yatacaksin ya da kacacaksin ama nereye kadar sen bu isi yapmadan önce düşünecektin sana kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılsöylemek zorundasın biraz vicdanli ol pisman olduğunu da soyle ama sana söyleyeceği her lafta hakli o yuzden başını ey ve bir daha sakin hiçbir insanin duygularini bu denli incitme karşındaki bir erkekte olsa bu aldatilmanin onda birakacagi güvensizlik onum hayatinin her kademesini etkilicektir. Hakkini helal etmesini iste kendi yoluna git.
20 Yorumlasöyleme her şeyi herkesin bilmesine gerek yok. Ama diğer arkadaş çenesini tutabilecek mi onu düşün burada ki yorumlara da aldırma emin ol buraya bu yorumları yazanların hemen hepsi aynı şeyi yapmıştır ama kendileri sütten çıkma ak kaşık olurlar her zaman ne yapmak istiyorsan yap tercih senin ama sonuçlarını düşün sonucunu kaldıramayacağın bir şey yapma...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes bir anlık gaflete düşebilir önemli olan bonun farkında olman Tövbe et ve sevgilin öğrenmeyecekse ve seviyorsan söyleme bol bol üzül ağla temizlensin Vicdanın. Sen burada hakaret edenlere aldanma fırsat bulsalar kendileri daha beterini yapacaklar ki eminim çoğu yapmıştır, gördüğüm kadari ile herkes ahlak bekçisi..
61 Yorumla- +1 yıl
Senin kocan böyle yapsa aglayip üzulsun hersey duzelsin.!
- https://www.youtube.com/watch?v=2dDdlPXRPWs
1.58 - 2.04 arasını sana gönderiyorum arkadaşım
40 Yorumla
+1 yılSöylersen Biter.
Söylemezsen Yalan İlişkin Devam Eder.
Seviyor Olsaydın Yapamazdın
Sevmiyorsun ki Aldattın.
Birde Yakın Arkadaşı İle Sıkıntı Büyük :)
Her Şeyin Çözümü Var Ama Bunun Yok.
Tek Yol İkisinide Terk Et Kaç Kaybol Uzaklaş...22 Yorumla- +1 yıl
Valla Senin Olaya Verebileceğim Tek Cevap Bu Oldu Napayım :)
Kendinizi aldatiyorsunuz !!
Sevgilinizde kim kocanızmı?
Aldatma değil gerçek adı zina dir
Ahlaki bir suçtur. bunuda öğrendiniz.
Cezasınıda öğrenmenizi tavsiye ediyorum33 Yorumla
Soran+1 yılKocam degil erkek arkadasim ayrica yasadigim sey cinsel birliktelik degil opusmeydi sadece
Soran+1 yılHayatimda yaptigimda en buyuk hataydi ve bunun farkindayim onun icin paylastm
+1 yılbir şey söylemeden ayrıl en azından çocuğun canı acımasın.
Çocuk söylerse söylesin ama sen söyleme.
Yaptığınızın aşşağılıkça olduğunu da söylemeden geçemicem.
Böyle kızlar için bizi üzdünüz beyler.
Size de yazıklar olsun.13 Yorumla- +1 yıl
Son iki cümle güldürdü :D
- +1 yıl
biz daha ölmedik be
- +1 yıl
İyi bizde ölmemiştik zaten
@ParisPrensi
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. aşkım meşgulüm sonra ararım seni diye mesaj atıp bölemi yaptın yoksa :D
https://i.imgur.com/eaWdmNU.gifv31 YorumlaPişman da olsan ağlasan da sızlasanda faydasız.''Kendi düşen ağlamaz'' diyorlar, hadi geçmiş olsun ilişkini b*k etmişsin!!
30 Yorumla
+1 yılSöyle de oda seni aldatsın vicdanı sızlamadan. Gerci senin umrunda olur mu bilmiyorum. Seven insan başka birine göz ucuyla bile bakmaz. Aşkın iyice suyunu çıkardınız arada biz kaynıyoruz. Ben size ne diyim!
00 YorumlaOnu en yakın arkadaşınla yatağa sok ! haberi olmadan
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. ona söylemen onun gözünde iki paralık olmana yeterli olucaktır burada suc zaten onu aldatmak o yüzden herseyi kabullen kimseye yapmadın kendine yaptın bunu da bil. ;)
10 YorumlaKesinlikle söyleme
Gözyaşlarıni Allah'a tevbe ile Dök
Ne yap et onu da kendini de yakın değil YAKAN arkadaşından yakanı kurtar.
Uzaklaştır pisligi kendinizden!00 Yorumla
+1 yılhatnı anladıysan ne mutlu sana zararın neresinden dönersen kardır.. söyleyip söylememek sana kalmış ama iyi bir şekilde ifade edersen hatamı anladım gibisinden sorun olmıyacagını düşünüyorum biraz güven eksilir ama söylemiş olayım..
10 Yorumlaolur öyle şeyler... söyleme ama ayrıl. dersini al sus otur
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam tsk ederim
Erkekler aldatır zannedıyordum pekı soyleyecek yüzün var mı söyledın pekı onda da senı kaldıracak mıdesı var mı kı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Diğerinin ondan daha güzel seviştiğini söyleyebilirsin.
10 Yorumlasevgilini değil sen kendi kişiliğini ruhunu kalbini masumiyetini aldatmışsın be kızım.
20 Yorumla
+1 yılsöylersen ayrılırsınız muhtemelen, ama söylemek gerek çünkü arkadaşı ile aldatmışsın. aynı ortamda denk gelme ihtimaliniz yüksek.
00 Yorumla
+1 yılYapmissin bir hata dogru degil tabi ki boraz empati yaparsan. Bence ayril gitsin cocuga soyleyipte yok yere yikma bence.
10 Yorumla
+1 yıl1 yıllık çok saglıklı bir ilişkim vardı sevdiğine inanıyordum oda beni aldattı bastım tekmeyi telefonda falan agladı yalvardı affetmedim
02 Yorumla- +1 yıl
tamam biraz yakışıklıyımda abartma bence hemşerim :)) aldatma konusuna gelcek olursak bende yaşadım hemşerim geçiyor bir zamandan sonra
Bir kere aldatan yine yapar görüşündeyim. Pişman olsan ne değişir?
00 Yorumla
+1 yılbence söylemen gerek etrafındakılerın yuzsuzlugunu anlaması lazım.
00 Yorumla
+1 yılsöylersen senden nefret eder tiskinir büyük ihtimal söyler sen ayrılırsın ona göre kendini hazırla bence.
00 Yorumla
+1 yılOna söylemelisin. Seni affeder mi yoksa ayrılır mı orasını sen tahmin et. Çünkü onu tanıyan sensin. Ne olursa olsun yaptığının arkasında durmalısın. Kendine olan saygınlığını kaybetmemek için.
03 Yorumla- +1 yıl
o tavizi vermeseydi aldatmazdı.. bu durumda büyük ihtimal suç erkekte ya da kadının ruhu o***
- +1 yıl
Sence hangisi taviz verdi. Erkek taviz vermese kadın aldatır mı?
- +1 yıl
1- Kimse yalan yanlış konuşmasın boşuna. Bir ilişki HERZAMAN kadın ile başlar ve kadın ile biter. Kadın istemediği sürece ne ilişki ne seks ne de arkadaşlık olmaz.
2- Erkek basit yaratıktır, kadınlar gibi komplike değildir. Genelde erkeğin ihaneti de anlık, yüzeysel ve cinsel ihtiyaç gidermek için olur. Aşk, sevgi falan gibi değerler yüklemez erkek. Ama kadında durum çok çok farklıdır. Kadının ihaneti sadece cinsel olmaz, çünkü kadınlarda cinsellik erkeklerdeki gibi ihtiyaç degil zevktir. Yani kadin biri ile birlikte oldugunda bunu ihtiyactan degil, bilakis bilerek istiyerek yapar ki iste tam bu noktada normal bir erkek te boyle bir ihaneti kabul ya da af etmez. Istesede edemez. Bundan sonra hep aklina gelir. Ve hicbirsey eskisi gibi de olamaz
Sen söylemesende arkadaşı elbet dillendirecek yani yakayı er ya da geç ele vereceksin.
Bu hatanın affı yoktur. Kaşarlıkta İnsanın içinde olan ve tekrar edilebilinicek bir durumdur.
Umarım çoçuk senin için çok üzülmez.00 Yorumlasivgilimi ildittim çik pişminim ni yipmiliyim?
Kaşar...20 Yorumla
+1 yılo mutlaka ortaya cıkar zaten söylemen lazım bencee..
00 YorumlaBirde en yakın arkadaşıyla.. Hala sevgilim diyor olman tuhaf açıkcası
01 Yorumlaaldattığın kişi onun haberi olamıyıcağı bir kişiyse bence söylemene gerek yok köprünün altında daha çok su geçer dostum
15 Yorumla
Soran+1 yılOgrenecegi biri degil ama vicdanim rahat degil
Soran+1 yılGizleyim mi yani
- +1 yıl
Sadece bir öpücük ise ve sahiden pisman isen ve cidden Vicdanın rahatsz ise ve tabi ki partnerin ya da sevgilin ogrenmeyecek ise kimseyi yıkmanın kimseye bir faydası olmaz. Durum böyle ise bende kendine saklamani öneririm. Umarim bundan sonra da sonrasını düşünerek hareket edersin.
+1 yılkeşke sevgilin olsaydım , ben rahat bir adamım , sorun etmezdim beni sevdiğin sürece
00 YorumlaYaw bir b. k yemissin sivama bari soyleme ayrilmiyorsan da oburu durmadan ister haberin olsun
10 Yorumla
+1 yılSöylersen asla eskisi gibi olmazsiniz. o erkek ölünceye kadar unutmaz ve asla güvenmez sana.
20 Yorumlaniye aldattın ki. çocuk yetmedimi sana. bide arkadaşı nasıl sana yan gözle baktı ve yattı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeversin, sevdiğine karşı isteklerin ağır basar bekaretini verirsin bunu anlarım ama. Gidip sevdiğini aldatanı anlamam. Aldatanın canı çıksın, başka diyecek bir şey yok.
00 Yorumlasöyle de arkadaş katili olan yenge diye manşetlere çık
10 Yorumlaneden aldattınki bugun sevgilisini aldatan ihanet eden yarın her türlü rezilligi yapar sen ıslah olmazsın
00 Yorumla
+1 yılsana o tavizi vermiş ki yapmışssın.. bir söz var s*kmeyenin malını s**erler. .. ayrıl gitsin senin onla olmaz
00 YorumlaSen olmamışsın. Böyle hata olmaz. Hem sevdiğini üzdün hemde o sevdiğin bir arkadaşını kaybetti. Bir anlık zevkinin canı cehenneme arkadaşım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyleme çünkü hak etmediğin bir şeyi yaşayabilirsin. söyleme ama terk et.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldayak
- +1 yıl
Hak etmemis mi gercekten?
- +1 yıl
Evet soyleme
ama dayaktan korktugun icin degil ayrilmamak icin ve seninle ilgili hep bir şüphe duymasini önlemek için
bir de hemen terk et diyenlere seslenmek istiyorum neden hemen ayrılığı sevgi bağını kopartmayi tavsiye ediyorsunuz
Bu bağı sürdürmek her şeyden daha önemli ve kutsal değil mi zaten söylememek, bu bağın sağlıklı olması açısından sürdürülebilir olması açısından önemli değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay sü... k vaayyyy!!!
111 Yorumla- +1 yıl
Bu İyiydi..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılmerak etme sevgilinin böyle bir arkadaşı varsa kendiside onun gibidir..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılAnlat ayrıl ve namussuz olduğunu her çıkacağın kişiye söyle.
20 Yorumla
+1 yılBence sevgilinden ayrıl , o çocuklada muhabbeti kes kurtul.
10 YorumlaÇocuğun yerinde olmak aman diyim katil yaparsınız adamı
00 Yorumla. söyle tabikide yapman gereken ayrılmak. son pişmanlık neye yarar herseyin bedeli var. buraya kadar
00 YorumlaBence direk söyle eğer çok büyük tepki verirse 1 nisaan dersin belki de kendide aldatmissa oda söyler 😆
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir daha aldat kuşum. seviyorum sadakatsiz insanları :D
00 Yorumlasöyle bilsin çünkü ilerde kendi bir şekilde öğrenirse bu olay çok acı sonuçlar doğurabilir
00 Yorumla
+1 yılsoylersen lol olursun soylemezsen de lol sun (: iki ucu boklu degnek senin ki (:
00 Yorumla
+1 yılSana bişey olurmu bilemem ama arkadaşı hastanelik ;) direk ayrıl adama yazık onu haketmiyosun.
00 Yorumla
+1 yılVicdanin varsa bunu ona soyle aptal yerine koyma bari sonrada ayril
00 Yorumla
+1 yılBu işin günahı sevgilinin arkadasına patlar. Sen kaşar olursun oda o* cocugu:) sessiz sedasiz bu isi noktala:)
00 Yorumlasöyle ve ayrıl kısa ve net kimse kabul etmez bu yaptığını sevgilinin arkadaşıyla devam et zaten onun olmuşsun
00 YorumlaNe kadar pişman olduğunu söyle ve kararlarını sor ve sayğı duy çünkü hata sende :/
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin hataliyom ama beni birakmasindan korkuyorum
Soran+1 yılAffeder mi peki
Soran+1 yılCok tsk ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltedariksiz sıçtın şimdide domala domala taş ara hadı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaşara bak evlenincede kocasını boynuzlar ayrıl söylemeden dövmesin seni
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem