Nişanlımla ilişkiye giriyorduk onun üstüne çıktım penisini kendi elimle yerleştirmeye çalışırken baktm ki tam sertleşmemiş. neyse dedim devm ettm sonra her iniş kalkışımda penis çıkıp sağa sola kaymaya başladı. sonra ben alta geçtim o üste. sonra bir ara sadece bir et parçası değiyormş gibi hissetmye başladm ve nişanlım yanıma yattı baktm inmiş küçücük kalmş bu ne şimdi ya noldu dediğimde de bir işi dzgn yapamadn zevk falan kalmadı gittii hevesim dedi. Bu neydi şimdi niye böyle oldu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnsevişme çok fazla uzun sürdüğü zaman bazen erkek performans kaybı yaşayabilir.. Ama eğer öyle bir durum yoksa ya o an gerçekten zevk almadı onu iten br şey oldu ya da başka bir şeye takılıp ereksiyon kaybı yaşadı.. Moral bozukluğu ya da kendine olan kızgınlığını da direkt sana yansıtmış olmalı..
18 Yorumla
Soran+1 yılev çok soğuktu birde büyüklerimiz yakalnma korkusu vardı bzim evdeydk çnkü
Cevap sahibi+1 yılEh o zaman onunla alakalı olabilir.. bir keresinde ben de yaşadım kız arkadaşımla çok uzun bir ön sevişme yaptık sonra sertleşme olmadı herhalde çok zun süre erekte olup sıonuç olmayınca bitkin düşmüştüm.. Böyle şeyler olabiliyor.. Oral seksle kaldırabilirdin tekrar ama..
Soran+1 yılyaptm kaldırdım tekrar zaten. ama yine tam sertleşmedi. taş gibi olabiliyor normalde ama o kadr olmadı
Cevap sahibi+1 yılBüyükse eğer öyle kolay kolay taş gibi olmaz zaten..
Soran+1 yılçok büyük değil. sönükken minicik ama sertlşince 16-17 cm falan oluyo
Cevap sahibi+1 yıl16 17 gayet iyiymiş sönük hali minik olur genelde zaten :) O zaman sertleşemediyse demek ki soğuğun ve stresin etkisi varmış
Soran+1 yılbaşka birisini düşünmş olamaz yani dmi?
Cevap sahibi+1 yılBaşka birini düşünerek yapsa hele de o arzuladığı biri ise daha çok şevkle zevkle sanki onunla yapar gibi yapardı.. Yani inmezdi..
En İyi Cevaplar
ya senden önce biriyle beraber olmuş ya 31 cekmiştir.
ya da ona yeterince cazip gelmiyorsundur.
ya da bir sorunu vardır aklını kurcalayan herşey olabilir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bende gecen gun sevgilimle opusurken ustume cikti sertlesmisti ama kiyafetler ustumuzdeyken gel git yapti ben pek anlayamadim, hissedemedim kucukmuydu acaba?
11 Yorumla- +1 yıl
ne alaka
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
Cevabı vermiş aslında.
Antidepresan kullanıyor mu?04 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılbilmiyorum bu sefer bir garipti öncede canımı yakmaktn korkan adam şimdi hiç kasmadn herşeyi yaptı. gerçi ben biraz daha sert olsun istiyorm demiştm ondanda olabilir. ama bilemiyorm ki of
+1 yılKendi psikolojik sorunu var ve hatayı sana atıyor!!
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl pskolojik
- +1 yıl
Her türlü sorunu olabilir.. işiyle olur para durumu olur seninle ilgili gelecekle ilgili olur.. Durumu sana suç atması hoş değil ve adam gibi sana söylemeli ve sende anlayışla karşılamalısın..
Soran+1 yılpara durumu sıkıntıda iş yerinde patronuylada tartşto havada soğuktu üşüyodk bide bizim evdeydk yakalnma korkusu vardı.
- +1 yıl
Normal tabii vede suçu sana yüklemesin.. Kendi suçu var sana saygısızlık etmiş.. illa o gün seks yapması gerekmezdi ve üstelik evde birileri var!! Evde birileri olmasa bile seks yapmak için iki tarafında istekleri olmalı, arzulanmalı, cilve olmalı duygu olmalı.. Bunlar yoksa seks anlamsızdır..
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni suçlamaya çalışmış ama anlatımına göre senin bir hatan yok.
Bazen olur öyle. Yani insanın konsantresi bozulup yumuşayabilir.012 Yorumla
Soran+1 yılneden bozulmuş olabilir ki? yakalanma korkusu? soğuk hava? üşüyorduk çnkü biraz. düzgn duramadığımı ya fazla öne gttiğimi ya da fazla arkaya gittiğimi söyledi
Cevap sahibi+1 yılDediğin şartların da etkisi olur, heyecanlanmış da olabilir. Uykusuz veya yorgun olabilir. Biçok şey sebep olabilir. O gün için, 3. - 4. yapışınız falansa, penis yeterince dinlenmemiş de olabilir.
Sonuç olarak bir şekilde ereksiyon olamamış. Bunu da sana maletmeye çalışmış.
Senin sorduğun ya da taktığın ne anlayamadım ki: Yumuşamasına mı takıldın; yoksa kabahati sana bulmasına mı?
Soran+1 yılikisine de takıldım ben. insanlık hali olur ona bişy diyemem ama zevk yok ki diyince moralim bir bozlduç ondan snra zaten benmde bütün zevkm hevesm kaçtı bir sre deha devm ettk sonra ben kalktm olmadı içmden glmedi çnkü. Ama bir başkasını düşünmüş olamaz dimi? mesela o kız üstte daha iyiydi bu yapamadı falan gbisnden
Cevap sahibi+1 yılYok, o dediğin şekilde bir kıyasla düşünmez. Aklı olan, olgun bir insan; kimseyi o anlamda başkasıyla kıyaslamaz. Hele ki dediğin gibi, rahat olmayan bir ortamdaysanız. Ya dedim ya, sana mahçup olmamak için, sanki senden dolayı oldu falan demiş bea. Takma...
Bu arada, "nişanlım" diyorsun ama anladığım kadarıyla, onun hala başka kızı düşünüyor olduğundan şüpheleniyorsun. Sana bazen "önceki"nden falan bahsediyor herhalde. :)
Soran+1 yılHayır önceki ilişkilerden asla bahsetmeyiz ama onun geçmişindeki herşeyi en ufak ayrıntısına kadr biliyorm benden çok öncede sevdiği gerçekten değer verdiği bir kız vardı. bazen hala onu düşünebileceğini düşünüyorum ama ne zaman bunu aklıma getirsm aklımıokurmş gibi beni çok sevdiğini bundan snra ölene kadr beni seveceğini öncesinin onun için hiç bir anlam ifade ettiğini söylüyor
Cevap sahibi+1 yılE tamam o zaman; sevişmeye devam... :)
Soran+1 yılyinede korkuyorm onu kaybetmekten başkasını düşünür falan diye
Cevap sahibi+1 yılSenin sorun veya sorunun başlıktakinden biraz farklıymış; şimdi anlaşıldı. :)
Ha şöyle ya, baştan çıkarsana ağzındaki baklayı. :)
Soran+1 yılişte başkasını düşünüpte beni mi istemedi acaba?
Cevap sahibi+1 yılHala önceki kızı düşünüp düşünmediğini bilemem ama sevişirken başkasını düşünerek veya seni başkasıyla kıyaslayarak konsantresinin bozulması düşük bir ihtimal. Neden dersen, şimdi ben sana bir erkeğin penisi neden ereksiyon olur veya olamaz tek tek anlatmam gerekir. Herşey de burada yazılmaz...
Soran+1 yılbaşkasını düşünse daha çok gaza gelir diyyosun yani.
Soran+1 yılbugün yine geldi gizli bir kaçama yaptık yine ama hiç bir sıkıntı yok bu sefer süperdi. ne inme ne başka bişey tam bir uym içndeydik
Seni suçladı.. Saçmalık.. Kendisi beceriksiz ve kalkmıyor demekki
119 Yorumla
Soran+1 yılyoo kalktımı gayet düzgn kalkıyo biz 6 yıldır birlktyz 8 aydırda nişanlıyız ve bu süreçte çok defa ilişkiye girdik hç birinden böyle bişy olmadı ilk defa oldu
Soran+1 yılama o heyecan aniden neden gitmiş olabilir? başka birini mi düşündü acaba? bide hava soğuktu üşüyoduk bizim evdeydk yakalanma korkusu vardı. bide bana sen zevk almıyosn bugün falan dedi onuda dşnmş olabilr mi o anda? off
Soran+1 yılbu arada teşekkr ederm
Soran+1 yıliş yernde sıkıntısı vardı o mu geldi acaba ya? ama çok sinr bozucuydu o anda çok utandm
Soran+1 yılsonra oral yaptım tekrar kaldırdımm
Soran+1 yılAma yine tam sertleşmedi. ve bir süre sonrabu senin görevin değil zevk almıyorsan dvam etmek zorunda değiliz dedim oda baktı bana gülümsedi ve devm etti
Soran+1 yılilk başta kalktı ama bir kere boşaldı sonra ikincide byle oldu
Soran+1 yılverdik 10 dk :)
Soran+1 yılkalktı geri indi
Soran+1 yılböyle şeyler sorma :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltüm problem kendisinde, hava soguktur, konsantre olamamıştır, belki stresten olmuştur. sebebi her neyse senlik bişey değil. kendisi sertleşememiş ve suçu sana atmış
00 Yorumla
+1 yılbeden olarak birlikte olabilirsiniz ama belkide kafa olarak seninle değildi nişanlın
04 Yorumla
Soran+1 yılbende onu dşündm bir anda zaten ama bu olaydan sonra senin bir uçn yok ben üşüdüm dedi bide biizm evdeydk yakalanma korkumuz vardı. bide bana üstünde düzgn duramadığımı ya çok öne ya çok geriye gittiğimi söyledi
- +1 yıl
oho o zaman gayet normal. bir daha şartlar olgunlaşmadan birlikte olmayın
Soran+1 yılbaşkasını düşünmemiştr yani dimi?
- +1 yıl
düşünmüş olsa bile kimi düşündüyse artık çocuğun penisini indirmiş
olabilir bazen öyle sorunlar da olmamış sana yorması
02 Yorumla
Soran+1 yılüstündeyken ben becerememişim düzgn durmayı ondan olmş öyle dedi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşalmadan inmez normalde çok ilginç ya doktora gidin. sevişmeyi kestiyse kesin boşalmıtır
08 Yorumla
Soran+1 yılbir kere boşalmıştı. bu iknc yapışımzdı 10 dklık bir aradan sonra. yinede tekrar boşalmadan inmez mi
Cevap sahibi+1 yılyok sertleştikten sonra boşalmadan inmez. yani iner ama çok ekstrem bişey olur da sevişmeyi bıraktıktan sonra iner. yoksa sevişirken hele ki içindeyken falan asla inmez. kesin boşalmış o zaman. zaman aralığınız çok darsa fazla akmamıştır ondan farkedememişsindir
Soran+1 yılAllah allah ama o çok dikkat eder asla boşalmzz içimdeykn
Cevap sahibi+1 yılonu ben bilemem tabi siz bilirsiniz ama sertleştikten sonra tahrik olmaya devam ederken öyle kısa sürede inmez hele içine girdikten sonra imkansız :D
Soran+1 yılya bir hastalık bir sorun yoktur dmi ya da başka birini dşnmüş olamaz dimi? mesela şu kız daha iyiydi üste çıktığında falan diye dşnse olur muydu acaba öyle
Cevap sahibi+1 yılyok yok öyle olmaz düşünceyle hemen inip kaldıramazsın. daha doğrusu güzel bişey düşünürsen kalkar ama kötü bişey düşünürsen asla hemen inmez. başka kız düşünmekle falan hiç inmez emin ol. başka problem olabilir doktora gözüksün o zaman.
Soran+1 yılzevk yok ki dedi ondan sonra konştğmzda da ben gayet çk zevk almştm dedi ama önce zvk yok ki dedi o esnada
Cevap sahibi+1 yılbidefa 2. ye kaldırabilmek için KESİNLİKLE etkilenmek gerekiyor :D. etkilenmiş ki kalkmış. ondan sonra da kalktıktan sonra girdiyse zevk almama ihtimali yok imkansız :D
erken boşalmış olabiliryada çok masturbasyon yapıyorsa seni o an istemedi demekki canı
07 Yorumla
Soran+1 yılboşalmaz o kolay kolay içime çok dikkat eder ona
Soran+1 yılbiliğim kadarıyla hayır canımız her istediğinde biz birlikte olmaya çalışıyoruz olamazsak eğer ve arada uzun süre geçtiyse yapıyr dayanamıcak hale geldiğinde yani
Soran+1 yıl6 senedir birlikteyz ilk defa oldu
Soran+1 yılbugün yine geldi gizli bir kaçama yaptık yine ama hiç bir sıkıntı yok bu sefer süperdi. ne inme ne başka bişey tam bir uym içndeydik
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kere olduysa buyuk ihtimalle sorun sendedir. Ama adamin kafasi bulanikta olabilir. Konsantre olamayinca oluyor arada.
10 YorumlaYA KIZIM SAFMISIN SEN YA BUNU burada NİE SOYLUYON KENDİNİDE REZİL EDİYORSUN
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonsantrasyon meselesi o. Demekki o an ona seksi gelmedin.
00 Yorumla
+1 yılSertleşme sorunu var suçu sana atmış😅😅😅
12 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıldır birlktyz ilk defa byle bişey oldu
- +1 yıl
Normal heyecan yapmıştır çok yorma çocuğu kalbine iner sonra 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle sevişmemi olur sen bana gel 20 dakika aralıksız geçiririm feleğin şaşar kalçalarına vurdukça zevkin doruklarına uçururum seni.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılseni istemiyor kısacası
04 Yorumla
Soran+1 yılAma daha sonra sıkma canını olur böyle şeyler sorun benmle ilgiliydi aslnda dedi. ve seni çok seviyorm ve çok istiyorm sakn sana karşı soğuduğğumu dşnme dedi
- +1 yıl
ıkıncı defa da aynı sey olursa ıstemıyordur bence cunku hıc bır erkek ıstedıgı kadına karsı boyle bır sey yasamaz
Soran+1 yılbirincisinin bahanesi olur ikincinin olmaz mı diyosun yani? eğer öyleyse ikinciye sıkıntı var demektir
- +1 yıl
aynen öyle yani bu benim düşüncem tabiki de ama genelleme yaparsak evet aynen böyle
kesinlikle o an ona sexapel gelmemişsindir
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ki? ilk yaptık sıkıntı yok boşaldı falan sonra ikincide böyle oldu
Soran+1 yılnesi normal daha önce hiç olmadı hatta boşaldığı halde15-20 dk daha dimdik durduğu zamanlar bile oldu
+1 yılbecerememiş eline yüzüne bulaştırmış
010 Yorumla
Soran+1 yılhata onda mı yani. üstündeykn dzgn duramadığmu söyledi bna
- +1 yıl
ben seni kastetmiştim oysa
Soran+1 yılneden beceremdm ki peki? daha önce defalrca yaptığm bişydi ilk defa böyle oluyo
- +1 yıl
o her defasında tatmin ediyor muydu peki seni? yoksa bu defalık mı böyle oldu
Soran+1 yılilk defa böyle oldu. her defasında hem o mutlu olurdu hemde ben.
- +1 yıl
yerim yaa mutluluğunuz hiç bozulmasın :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
çok merak ettim seni çoook :D
Soran+1 yılEtme :)
- +1 yıl
niyeee :D
Kendindeki sorunu sana çuvallıyor zekai
12 Yorumla
Soran+1 yılne gibi sorun
+1 yılYakıt ikmali var iste.
02 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek ya
- +1 yıl
Benzini bitmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen kendi sorununu sana atmış
14 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün duramamışm o yüzden sürekli kayıyormş ya çok öne ya çok arkaya gidiymşm
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun o durumdaki bir erkeğin sertleşmiş halde olması lazım. Bence onda bir sorun var ve bunu gurur meselesi yapıp sana soyleyemeyip senin üstüne atiyo.
Soran+1 yıltam sert değildi yinede sertti ama. bide hemen soktuğu an girerdi ama bu sefer sokmakta hatta deliğe denk getrmkte bile zorlandı :S
Cevap sahibi+1 yılbir doktora gorunmeli bence
penisi yiyen sen değilsin yiyen yemiş geçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıl1 kerelik olduysa hata sende olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
baya
Soran+1 yılhayır nası yani derken anlattıklarıma göre hatam nerede?
- +1 yıl
net bilmiyom durumunuzu konşmamz lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhoo siz ayrılırsanız ayvayı yersin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yılBakire değilsin artık gerçi bir seferliktir o ya bir daha olursa o zaman kork sertleşme problemi vardır de ye gidersiniz o zaman
Soran+1 yılbir seferlktr çnkü daha önce hiç böyle bir sıkntı olmadı. ve bir sferlikse bile nedn oldu ki
Cevap sahibi+1 yılKonsantre olamamıştır belkide
- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılkendi beceriksizliği takma kafaya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMemelerin sallanmadiysa iner penis
02 Yorumla
Soran+1 yılfena sallanıyo
Cevap sahibi+1 yılGercekten mi
Büyük ve yumusak o zaman. Ben banyoya gidip gelcem
Sen işi bilmiyorsun ondandır
00 Yorumla
+1 yılSeni gidi acemi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeycan yapmış :))
00 Yorumla