Kızın ilk birlikteliğinde onun korkacağını düşünmeden hemen birleşmeye geçiyorsa sevmiyor mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhayır sevmiyor değilde biraz bencildir ayrıca amatörlüktür daha doğrusu ne yapacağını bilmeyişinden kaynaklıdır çünkü günümüz toplumunda kimi konuştursan hepsi hepsi seks profesörü oysa bir ammcıkta iki tane delik olduğunu bile şu günde dahi bilmeyen çooook ökküzler var o yüzden bu ve benzeri tür heyecandan kaynaklı amatör ilişkileri fazla takmamak lazım
118 Yorumla- +1 yıl
Peki cinsellikte en deger verdigin sey ne
- +1 yıl
cinsellikte en değer verdiğim şey uzun süreli ön sevişme sonra kadınıma onu tatmin edinceye kadar oral yapma fakat oralı kendime yaptırmıyorum ama kadına yaparım ammını ağzıma alır komple somurrum o zaten kendini kaybeder 🤣
- +1 yıl
Neden kendine yaptirmiyorsun
- +1 yıl
melike erkeğin sikini somurma esnasın spermin öz suyu denilen embriyonun süzülmüş sümüksü bir salgısı akar o salgı kadının ağzına gittiğinde midesi kalkar neden kadınımın midesini bulandırayım ki ayrıca sik pis bir organ yıkansada pis yıkanmasada süreki apış arası kokuları yapar bütün erkekler böyledir yani erkeklerin cicili bicili giyinip temizmiş gibi göründüğüne aldanma ama kızlar temiz özenle hassasiyet gösteriyorlar mesela kızlar regl iken topluma girmemeye gayret gösterirler ama erkek sikini çıkarır işer sonra karı * gider ammına kodumun bok herifleri
- +1 yıl
Peki karın tiksinmiyor ve istiyorsa
- +1 yıl
karım ben ondan zevk alacam derse ısrar ederse o mutlu olsun diye yaptırrım aksi halde gerek duymam zaten hiç inmiyor hep ayakta 😂
- +1 yıl
Peki sen haz aldigin icin mi oral yapiyorsun yoksa karsindakk ister diye mi
- +1 yıl
ammcığın kokusu kadar erkeği tahrik eden bişey yok ben hem zevk alıyorum hemde kadınımı uçuruyorum adeta gözünün siyahı kayboluyor sesi kesiliyor bundan daha güzel bir haz olamaz
- +1 yıl
melike kaç yaşındasın bilmiyorum profilinde 18 yazıyor fakat aşağıda sorulara verdiğin cevapları okudum bu yaşta bukadar olgun akıllı ve son derece zeki biri olmana şaşırdım helal olsun sana
- +1 yıl
Tesekkurler. Zihnen kac yasinda gibiyim?
- +1 yıl
27 28 yaş olgunluğu safhasındasın
- +1 yıl
tek eksik kaldığın nokta ssikişmeyi bilmiyorsun kafanda soru işaretleri var çelişkilerin var kaygıların var
- +1 yıl
Argo kullanma
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
ayrıca sen niye uyumuyorsun kız
- +1 yıl
Uyurum umarim
- +1 yıl
senin derdin var anlaşılan sor çünkü uykun gelmez
- +1 yıl
Sordum
En İyi Cevaplar
Bazen hemcinslerimi anlamıyorum gerçekten. Ön sevişme gibi güzel bir şey var tadını çıkarın, hem kadınların orgazma ulaşması için ön sevişme oldukça çok etkili, biraz partnerini de düşünmek lazım. Seks dediğimiz şey sadece penis vajina penetrasyonundan ibaret değil. Mesele sadece boşalmak olsa 2 dakikada da hızlıca git gel yaparak boşalırsın ama karşılıklı zevk aldığın bir aktivite olmadıktan sonra ne anlamı var...
10 Yorumla
Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı. İlk gece onsevisme yaparak partneri ısındıran sulandirmak gerekir birden giriş yapılırsa sulanmadan sürtünme çok olur kızın ilişkiden acı çekmesine sebep olur kız her ilişkide o ağrılı ilişkiyi hatırlar ilişkiden uzun süre zevk almaz onun için ilkinde uzun uzun on sevisme sarttir
31 Yorumla
+1 yılİşi bilmeyen beceriksizin tekidir ilki olacaksan ona özel olduğunu hissettir men onu rahatlatıp kıvama getirmen gerek uzun ve ateşli ön sevişme ha sevişme dediysem sadece öpüşme degil içine girmek hariç ne varsa yapılmalı
01 Yorumla- +1 yıl
Yoksa çok yazık olur çok
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
68Cevap
- Cinsellik konusunda 28,7b cevap paylaştı.
u +1 yılsevgi cinsellik ile alakalı değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk birleşme çok önemli olacağı için bence masaj ve yavaş yavaş ısına ısına çok güzel aşk dolu bir başlangıçla arzular alev 🔥 almasını sağlamak korkuların yerini isteğin almasını sağlamak lazım. Güven Aşk Kibarlık Romantiklik adım adım arzu tutku şelalesine dönüşürse ilk kavuşma unutulmaz olur ❤️
20 Yorumla
+1 yılHaram yasak buyrulmuş ön sevişme şart. Erkek arkadaşın bir an önce tövbe etmeli. İsterseniz hocamız bir okusun üflesin günah bozucudur kendisi
10 YorumlaSevmemeyle alakası yok, sevişmeyi bilmiyordur, kültürden dolayi çoğu erkek eşinin vajinasını yalamaz, o pis organı yalayıp yemek yiyemem der, eşine penisini yalatmaz, eşi penisini yalamak istese oro... pu musun sen penis yalıyorsun diye tepki verip döver. Müslüman ülkelerde çoğu insan on sevişme yapmaz, misyonerle geçiyor ömürleri zavallıların
20 YorumlaDuvara çivi çakıyor zahir , işini görme peşinde h ıyar.
40 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO sevip sevmeme degil sabırsızlıktan yapması bir an önce icine gireyim istiyor burada kadin önemli kadın zevk alacak sulanacak ki olsun kadin olmazsa olmaz hem aceleye gelmeye gerek yok tadını çıkarta çıkarta olacak
10 Yorumla
+1 yılÇok bencildir hemde İlk gecenin en önemli kısmı ön sevişme dir zaten kadını rahatlatmak gerekir bence yoksa kadın gergin olur hemde canı acır
21 Yorumla- +1 yıl
Peki direkt sexe baslamaya calistiysa uyarir miydin seviselim diye
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncesizlik bu yaa ve üşengeçlik oldu bittiye getirme çabası gibi bir şey eşya değil ki bu kullan at 🙄
30 Yorumla Cinsellik konusunda 930 cevap paylaştı. Kızım bilmediği şeyi nasil yapsın? İlk geceden önce bunu deneyerek anlayabilir geleceğini kurtarabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Neyini bilmeyecek? Hic mi duymadi?
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. adam ön sevişmenin ne olduğunu biliyor mu onu öğrenmek lazım kadını ilişkiye hazırlamayı herkes bilmez
02 Yorumla- +1 yıl
Detaylari bilmesine gerek yok ama az cok duymustur
Sevmiyordur değilde seksten anlamıyordur o. kanka gibi yaşıyorlar cinselliği. Tutku olmazsa olmaz
10 Yorumla
+1 yılBelki tecrübesiz ve bilmiyordur. Bunu sevgiye bağlamak pek doğru değil
17 Yorumla- +1 yıl
Hic mi on sevismenin tahrik edecegini duymadi? Mukemmel yapmasindan bahsetmiyorum ama cabalamiyorsa sevmemekten degil midir
- +1 yıl
Asla öyle düşünme. İlk gece çoğu sürprizlere gebe
- +1 yıl
Umurundaysam dusunur
- +1 yıl
Neler yaşadığını bilmiyorum elbette fakat bunlar zamanla yerine oturur. Bakma buralarda ahkam kesip 1 saat 3 saat yalarım yutarım söylemlere. Ön sevişmeyi çok kısa ya da hiç yapmayan bir hayli erkek var
- +1 yıl
Oldugunu biliyorum ama seviyorsa dusunecegini de biliyorum
- +1 yıl
Belliki canın acımış fakat o an genelde erkekler egoist olabiliyor. Sadece seninkine has bir durum değil
- +1 yıl
Dunya da katil de cok ama bu yanlis oldugu gercegini degistirmez😀
Cinsellik konusunda 312 cevap paylaştı. Ön sevişme ve ilk gece önemli sevip sevmemek farklı cinsellik farklı
12 Yorumla- +1 yıl
Ama seven dusunmez mi
+1 yılLibidosunun yüksek olması sevmiyor anlamına gelmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelki de gündüzden iyice ön sevisme yapıp, t aşsakları iyice dolmuş , artık saldıracak kadar isteklenmiştir.
Aç insana, yemek adabı uymaz, saldırır.
Bilmem anlatabildim mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir anlatamadin. Cok duramiyorsa banyoya gecip de 1 defa bosalarak yanima gelebilir. Ben bir sisme bebek degilim. Sadece bir ileri bir geri ittirecekse sisme bebekle isini gorsun.
Cevap sahibi+1 yıl🤦😅👍
+1 yılGarip , hemde çok garip , kadın erkeğe direk yapalım dese , erkeklerde sevişmeden yapmaz bence
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gece iki taraf da tecrübesizse tam bir karmaşa içinde geçer ve iki taraf da ne olduğunu, ne yaptığını pek anlamaz.
00 Yorumla Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. Sevmediği için mi evlendi kuzum ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz böyle soruları nerden buluyorsunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Kurulu duzen icin evlenmis olabilir. Sevse dusunmez mi sence
Sevmiyordur diyenen doğrudan ama, seksten nasıl haz alıp vereceğini bilmediği kesij
10 Yorumla
+1 yılSevmemek değilde bu fırsat eline bir daha geçmeyebilir acelesi ve yanlış bir hareket olur
10 Yorumla
+1 yılHer türlü koşulda ön sevişme en önemlisi. Hem karşındaki kişi için hemde kendin için. Diger türlü hayvandan farkın kalmıyor.
20 Yorumla
+1 yılBelki de odundur acemidir heyecanlıdır bir çok nedeni olabilir
00 Yorumla
+1 yılHem sevmiyor hem bencil hemde gereksiz davranışlar
00 YorumlaRomantik biriyse ve böyle geçmişi varsa, insanı şüphelendirir.
00 YorumlaYa sevmiyordur ya tecrubesizdir. Yanda acelecidir:)
00 YorumlaCinsellik konusunda tecrübesiz ve cahil kalmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor diyemem ama düşüncesiz, akılsız ve aptal olduğu düşünülebilir.
00 Yorumla
+1 yılSezarı arkadan bıçaklayan Brütüs kadar vicdansızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle biri vardı hayatımda ilk ilişkide yarıda kesip bıraktım onu o kendi zevkinin peşindeydi benim acı çektiğimi görmesine rağmen devam etmek istedi hemen itti onu bıraktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılö*küzlük... h*yvanlar öyle yapar, direkt atlar dişisine... ben en az 1 saat öpüp okşamıştım kızı mayışıp gevşeyip lokum kıvamında kalakalmıştı kucağımda fıstığım ;)
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. yani zaten ilk seferde
ön sevişme mecburi
iyice hazırlamadan girilmez ki bakire kıza00 Yorumla
+1 yılBen 1 hafta dokunmadım, ama, öncesinde kaçamağımız vardı.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. ya sevmiyodur değilde biraz bencildir, sabırsızdır.
00 YorumlaPek ince düşünceli değildir
Bir an önce girmek istiyordur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişmeden olmaz ya, benim ilkimde uçmuştum resmen
12 Yorumla- +1 yıl
Peki sevismeden sexe baslasa uyarip da seviselim mi dersin ne dersin
Cevap sahibi+1 yılBırakırım sanırım ya, ya da uyarırım
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet sevmiyordur, kitapcik oyle diyor cunku, kural bu yani yapmiyorsa sevmiyordur aynen..
112 Yorumla- +1 yıl
Seven aci cekmesin diye bile dikkat eder bence
Cevap sahibi+1 yılYa knk dalga geciyorum kendine gel sanki tarifmis gibi illa oyle yapmasi gerekiyor yapmayan sevmiyor falan demek nedir. Yani bencede yapilmasi gerek tabikide ama yapmayan ya da bunu dusunemeyene de ne diyim olaya atlayip durdurup "once on sevisme yoksa musade etmem" mi diyeyim yoksa evet bende senin gibi dusunuyorum olmasi gereken onemli bir konu bencede..
- +1 yıl
Kiz daha once yapmadiysa hem korkacaktir hem utanacaktir hem de bakire oldugundan daha dar olacaktir. Seven bir erkegin o gece pat diye girmesi sence mumkun mu?😳
Cevap sahibi+1 yılYani illa mumkundur de kiz icin felaket bir aci olacagindan hic suphem yok. Yanlis anlama bende bakirim ve gercekten benim icin de cok onemli ve akliminda olan bir konu, onu oyle rahatlatacam dinlendirecem yumusatacam ki anca oyle, yani kendisi musade edecek artik. Gerci herkes bir olacak diye bir sey yok tabi, benim esim belki pek korkmaz ne bilim rahat olur fazla kasmaz vs ama olsun yinede on sevisme lazim hani kendimi de gectim kadinlar yaratilis olarak boyle zaten sizin tahrik olmaniz kivama gelmeniz erkege gore cok daha zor ya da daha dogrusu zaman isteyen bir sey, erkek gormeyle hayal etmeyle anlik hazir hale gelebilir ama sizin ki belki 10 20 30dk surebilir.
Ben kendim bile o gece kim bilir ne halde olacam heyecandan, hani bende belki baska turlu "rezil" olacam, boyle boyle yavas yavas yapa yapa ilerleyecegiz aceleye ne gerek var artik evlenmisiz her gun bizim olacak...- +1 yıl
Bak gordun mu? Tecrubesiz oldugun halde isteyince nasil da dusunebiliyorsun 🙂 İste bu yuzden tecrubesizlik bahanedir ve erkek seviyorsa yapar derim hep
Cevap sahibi+1 yılKnk dusunmekle alakasi yok sadece sorma tarzin komik geldi onunla saka yaptim yoksa sordugun sorunun tersini dusunmuyorum katiliyorum yani. Bu sirf kendi tecrubesizligimden degil hani bende yasamis olsam bile ve esim bakire olsa yine elbette onu dusunecem onun aci cekmesini istemem, insan neden sevdiginin aci ceksin ister. Hem aceleye ne gerek var ki, artik her gun sizlerin olacak baktin denediniz denediniz olmadi ilk gece ertesi gun denersin yani ne var bunda. Hazir hale gelsin kendini rahat hissetsin de...
- +1 yıl
Hah iste bunu diyorum😅 tecrubesizlik bahane, seven erkek sahane.. 😀
Cevap sahibi+1 yılEe yani tecrubeyi napacaklar sahneye mi cikacaklar gosteris icin, beraber tecrube kazaniriz iste yapa yapa ne var bunda, yok yani bunda tecrubeyi neden ararlar akillarindan ne geciyormus acaba aradaki fark ne olanla olmayanla. Milletin kafasi nasil calisiyor yav sadece bu konu uzerinde dahiler hepsi heralde...
- +1 yıl
Dogru haklisin valla. Zaten seven erkek 3 gunde 10/10 olur cunku her mimigi takip edip ona gore ilerler😀
Cevap sahibi+1 yılValla onu bilmiyorum dogrudur tabi ama gercekten hic onemsemedigim bir konu, yav yapa yapa ogreniriz neden bu kadar onemli bu konu. He cinsellik elbette onemli evlilikte aradaki bagi vs guclendirir bagli tutar ama tecrube konusunu anlamiyorum, illa +18daki gordukleri gibi yerde, ayakta, kafa ustu, gokte, tavanda yapmamiza gerek yok guzel olmasi ve zevk almamiz icin.
Yani sey demek gibi bir sey bu - BMW, mercedes.. gibi arabalar suremeyenler araba suruyorum demesin. Ne yani simdi fiat, tofas surenler araba degil de bisiklet mi suruyor hani millet neyle mutluysa nasil zevk aliyorsa oyle yapsin, bunun dogrusu yanlisi yok ki...- +1 yıl
Katiliyorum
Cevap sahibi+1 yılGuzel👍
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. bunu düşünmek için biraz geç kalınmamış mı acaba bır onemı yok
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Niye onemi olmasin? Evlendikten sonra da bosaniliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz hiç bişey yaşamadık ailesinin yanına gittik peki buna ne demeli😂
16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım 😅🤭
Cevap sahibi+1 yılbildiğin o gece ailesinin evine gittik akrabaları orada diye el öptük oturduk gece 3 de 😂
- +1 yıl
Hadi ya hiç sırası mı şimdi onların sanki 😂🤭
Cevap sahibi+1 yılişte insan M @& al olunca ailecek 😂
- +1 yıl
Valla sonuna kadar haklısın 🤭 Gizli olmasaydın keşke bişey soracaktım sana 🤭
Cevap sahibi+1 yılmüstehçen şeyler değilse sorabikirsin😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılişi bilmiyodur, yangından mal kaçmasın diye acele ediyodur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCorlu hp güle kızın ilk birlikteliği insanlar kuşku falan yok artık
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir erkek seviyorsa o kızla ön sevişmeyi çok uzun tutmak ister ama kendisinin ilk sexsiyse direk içede girmek isteyebilir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyodur ayni zamanda hayvandir awk
20 Yorumla
+1 yılOn sevismede opusurken
Ami ellemek neyi sevmeyecez
On sevisme yapmayan wrkek segildir ya10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ona göre hemen bakma daha sonraları nasıl öyle analiz et ilk gece biraz heyecan oluyor 2 taraf ne yapacağını şaşırıyor bide gelenek varsa daha stres oluyor erkek tarafi
00 Yorumla
+1 yılÖ*k*ü*z'dür. Çok arıyor musunuz? Bu tipleri? 😏
17 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak ilgili bir erkek de yatakta okuZluk yapabilir
- +1 yıl
Her türlü yatağa değil ahıra gönderilmelidir. Hem de İlk ilişkide. 😏
- +1 yıl
Peki diyelim ki yapmaya basladiniz ve sevismeden sexe gecmeye basladi.
Dur seviselim mi dersin yoksa ittirip kalkar misin - +1 yıl
Şeyine tekme atıp bir daha cenazesine bile gitmem. 😏
- +1 yıl
Peki sen yataktan kalktiginda nedenini sorarsa soyler misin yoksa susup gider misin
- +1 yıl
Şeyine tekmeyi yiyince uğunmaktan saatlerce kendine gelemez. Durumu da anlasın bir zahmet. Angut değilse. 😏
- +1 yıl
Bunu sana yapacak kadar okuz bir erkek sana el de kaldirir ama. Bacak arasina tekme cok dogru olmayabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk gece de nasıl her yer şelale olana kadar kadına oral yapmaz ki anlamıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Yapmiyorsa sevmiyor mu demektir
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
+1 yılErkek seviyorsa hatununa güzel bir oral yapar
07 Yorumla- +1 yıl
Yapmiyorsa istenmeli mi
- +1 yıl
Erkek aşık degilse oral yapmaz inan bana aşıksa her yerini vakumlar. İsteyerek olmaz yani kadında nasıl durum bilmiyorum.
- +1 yıl
Peki asik degilse ama sevgisi ve bagliligi varsa?
- +1 yıl
O daha kötü ilerde ebeveyni gibi olursun
- +1 yıl
O durumda ne yapilmali
- +1 yıl
Askin omru var derler cunku
- +1 yıl
Evet aşkın ömrü var her daim cezbedici bakımlı kadın her zaman testesteron u yüksek güçlü bir erkek aşkı sevgiyi hep sürdürür, erkek testesteron düşerse vücudu yağ bağlarsa bunun çaresi yok işte.
Cinsellik konusunda 341 cevap paylaştı. Sıkıntılı bu konuda bilgisiz de olabilir
10 Yorumla
+1 yılCinselliği bilmiyordur
10 Yorumla
+1 yılSanmam ama olması şart sevişmenin
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılböyle bir şeyden seviyor veya sevmiyor denemez :)
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO ihtimal düşük daha ziyade hanzodur.
10 Yorumla
+1 yılO seni * pesinde dostumm
10 Yorumlaİşi bilmiyordur veya heyecan yapmıştır
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOn sevisme şarttır erkek kadınının her zerresini yalamalı öpmeli ayaklarını bile
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Odun odun
Nerden buldun
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle sevmiyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoyle bir şey yaparsa çok sinirlenirim
12 Yorumla- +1 yıl
Ne tepki verirsin? Itip kalkar misin yoksa yonlendirir misin
Cevap sahibi+1 yılİtip kakmam ama aciklarim bu yanlış canim acir diye zaten anlayis gosteriyosa dogru kisidir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzmandır olsun bitsine getirir
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğer vermiyordur knk emin ol acemi olan da ön sevişme için elinden geleni yapar
- +1 yıl
Cok haklisin valla. Her erkek on sevismenin zevk verecegini bilir. Erkek denemiyorsa sevmiyordur.
- Cinsellik konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yıldeğer vermiyordur
20 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026