Güncellemeler
+1 yıl
Ellenmek bile 23 yaşımda sadece 2 kez olmuş bir şey daha önce o bile olmadı yani @zgınlık hiç yok sevmiyorum cinsellik konuşan erkeği bile ve @zgın yazıp duruma koydu babam
Kapalıyım ve bakireyim ufak tefek ellenmek dışında bi şey yaşamdım Kyk müdürü 23 yaşında olmama rağmen babamı arayıp kızın sağda solda saçma sapan şeyler anlatıyı kızlar rahatsız oluyo bize geliyo demiş öyle bi şey de yoktu bi kıza anlattım kız kendi isteğiyle dinledi sonra arkadaşlarına anlatmış arkadşaları müdüre gitmiş atılmam için dilekçe vermiş ailemin bundan haberi yok çok şükür de babam da bana böyle yazıp duruma koymuş tüm akrabalar gördü tek genç kızı benim herkes bana olduğunu anlar

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
gerçekten senin adına üzüldüm tertemiz birisin bence insanlar sana neden kötü davranıyor anlamıyorum nedenn
Çok iyisin sne de sağol geçen instanı kapatan tıp okuyan kişi misin
seni gerçekten anlıyorum seni tanıyorum ve psikolojik destek alman gerekiyor lütfen beni dinle böyle olmaz
Beğen soruyu şu an psikolojik destek alacak para yok
para konusunda bir şekilde halledersin bak beni dinle babanla konuş gerçekten iyi birisin sen destek alınca her şey daha iyi olacak
Ya beğen soruyu konuşalım senle biraz
Madem iyi bir kızım tertemiz masumum neden konuşmak istemiyorsun benimle kırıldım valla saf değilim yani
konuşmak konuşmamak değil destek almalısın gerçekten
Ya neden
Herkes kendi çocuğunu tanır vardır gördüğü duyduğu bir şey.
Kapalıyım diye niye belirtiyorsun özellikle
Lan gerçek olamamasi dileğiyle ne diyim adına üzüldüm gerçekten ama sana da ders olsun kimseye bir şey anlatma
Nasıl hissediyorsun? Bu soruyu birkaç kez daha gördüm kötü hissediyorsan konuşabiliriz, içini dökersin belki. Konuşmak ister misin biraz?
Evet öyle
Konuşalım mı
Konuyu dağıtmam sen ne istersen onu konuşuruz biraz kafan dağılır
İstemez misin
Olur beğen soeuyu
Beğendim
Ay şaka mı durum yazmak nedir
Eline ne geçer ki kendi çocuğunu rezil ederek
Baban akilsizmis
Bana akılsız sal@k der hep bi de
Yaptığı çok saçma ya başkaları kizinin ayibini kapatir baban millete yayıyor
Valla ben de hep bunu diyorum
Babana karşı temkinli ol artık her şeyini bilmesin o ne öyle. Benim de annem öyle bir tik ayiplarimi anlatmaz ama özelimi magazin gibi anlatır akrabalara
Ben mi bildirdim 23 yaşındayım müdür arayıp bildirmiş bu ne ya çocuk muyum ben
Bir dahakine dikkatli ol özelini kimseye anlatma
Ben anlamadım. Sen ne anlattin ki kıza?
Bir erkeğe para karşılığı normal masaj yaptığımı
Neden böyle bir şey yapiyorsun? O mesajı gönderen baban para gondermiyor mu?
1 aydır aynı durum daha atilmadin mi yurttan
Atılmadım kaydımı sildirdim
Geçen ay da bunu paylaşmıştın
Unutamadım cano yaşadıklarım sindirilir gibi değil
Senle san ki sohbet etmiştik
Hatırlamadım abi
Shhshs
Baban mal mı taklit mi yapıyor
Ne çektirdin acaba adama
Evet olmaması lazım ne olursa olsun
Sallama boş ver
Sende az değilsin