Depresyondayım ve zaten üşengeç biriyim yıllardır her hafta nasıl almışımdır anlamıyorum ama yoruldum. Almasam nolur? Beni rahatsız etmiyor. Tek dezavantajı peçete pinçiklerini tutuyor sanki peçete ile sildiğimde. ama gerçi o olay kıl olmadan da oluyor. Yani kıl olmasa bile silince peçete kalıyor orada. Ama kış olunca daha mı çok peçete kalıyor ki. Aman kalsa nolur ki ya sanki o pinçikler içine girecek. Ay alsam mı ki acaba ya. Sonuçta idrarımı sildiğim peçeteleri tutuyo bu kıllar orada. Kıl olmasa da kalıyo peçete gerçi de emin olamadım. altımı sildiğim peçete pinçiklerini uzun kıllar tuttuğunda otururken felan içime kaçar mı kızlar? Bu da enfeksiyon yapar mı sizce? Eğer bişi olmazsa ben almıcam kıllarımı ya. Enfeksiyon yapmazsa sorun yok o peçete kalıntıları.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dudaklarına kadar varsa onları al bence ön yine kalsın buda sanki anları kes üstü kalsın der gibi oldu ama olsun 😂
Üşeniyom ya ama doğru hijyen için içi en azından alınmalı ama benmki berbat halde depresyona girdim ztn umrumda değil kuaföre de gidiyodum önceden 20 yasındaym bu yaşta bıktım almaktan ztn. Erkek gibi kabul ettim ben kendimi almayıncaki peçete tutması ve alıncaki peçete tutması aynı mı bilmiyorum ya karşılştıramadım ama kıl illaki daha çok peçete tutuyordur heralde. o da zararlı mı bilmiyorum hani değildir belki hep kalıyo peçete pinçiği silince ztn ilişkiye girenler napsın içine kaçar onlar. Ben ise ilişkiye giren biri değilim takıntılıyım zaten o peçete pinçikleri ilişkide içine kaçmaz mı kadının ya. Aman neyse ben bıraktım ilişkiyi de zaten erkek gibi dursun. En fazla 1 ay uzamıstı işte ama fazlası için şüphe oluştu aklımda. Sonsuza kadar bıraksam öyle çok mu kötü olur ki sürekli yıkanırsam enfeksiyon kalmaz heralde ya kıllardan bilmiyorum da. Ama arkada da var ya büyük tuvalet yapınca arkadaki kılları düşünemiyorum. Almak şart da işte bitmişim napim. Arkadaki tüyler de korkutuyor pislik açısından. Arka ve on birleşince üşeniyorum işte üstü kalsın tamam da. Aman neyse ya 1 aydan fazla uzatmam heralde. Garantiye alım. Ama uzayıncaki o kalan peçeteleri inş içine kaçmıyodur idrar silrkenki kalan peçete sonuçta onlar ve içeri idrar girerse enfeksiyon kapıyo vajina tek bildiğim bu diğerkızlar napıyo bunları takıyo mu bilmiyorum. Ama kılları alırsam tabiki bu içine kaçma olayını daha az takarım kafama heralde çünkü fazla kılım fazla peçete tuttuğunu düşünüyorum
Makineyle kısaltmayı denesen
Kanka sağlık açısından alman lazım çünkü işerken Killara değer sidik
Evet ama düşünunce en fazla altına yapmıs gibi oluyo bu olay 😀 ilişkiye giren biri olsaydım epey temiz olurdum çünkü o idrarın dıştan girmesi bile enfeksiyon yapıyo kızlarda. Ama girmediğim için altına kaçırmış gibi devam edıyom. Ama iyi sildiğime emin oluyorum kılları bilmiyorum ya arka da uzun zaten. Almak lazım aslında. Baya uzun ya of. o peçete pinçikleri inş içine kaçmıyodur kıl olmayınca da peçete pinçiği kalıyo gerçi de karısık şeyler işte şu an daha fazla pinçik kalıyo sanki. emin değilim mantıken öyle. Geç kalmadıysam alıyım bari ya. Peçete kalıntılarını giderememeye basladım çünkü. İçine gitmiyordur dimi o ya.
Alma ya zaten giren yok cikan yok goren yok ne alicam ben almiyorum çok uzamqdikca sdkksjsj
gerçekten mi ya görüntüsü kötü durmuyor mu öyle olunca koku yapmaz mi
@Hayatbanagüzelbe hahqhqhq bi tek ben goruyom nolcak ama fazla uzundan rahatsiz olurum belirli bir ölcusu var. Kokuda yapmiyo
sizin tercihiniz saygı duyarım peki normalde ne ile alıyorsunuz
@Hayatbanagüzelbe surekli surekli alincada kalimlasiyo napim zateb fazla uzun birakmam rahatsiz edici boyle ayda 1 aliyorum cunku eldivenle aliyorum cabuk uzamiyo
oldukça can yakıcı olur peki müsait misin şu anda 🥺🥺
@Hayatbanagüzelbe noldu nedenki
soru cevap yapalım mı 🥺🥺
@Hayatbanagüzelbe uyuycam malsf
yarın yapalım da en azından yarın için
@Hayatbanagüzelbe ne merak ediyorsun sor bakim cevaplim uyuyim
eklsn olmaz mı soru cevap yarın yaparız
orada mısın
Eldiven mi oha benimki eldivenle 1 yıl sürer bildiğin erkek sakalı ben şanssızım hormon da da sorun olabilir. Arkaya da jilet değirdim ayı gibi geziyom ama rahatsız etmiyor. Bilmiyorum 1 ayda enfeksiyon kapmadım daha fazlası deney yapmaya girecek benim içim bu da risk demek. Kuru jiletle bu riskin önüne geçmeye çalışırım ben de 1 2 güne. Ama bilmiyorum çk yoruldum ya belli ki seninkiler benimki gibi değil. Pf
seninki neden böyle oldu hormon konusunda sorunun mu var
@Hayatbanagüzelbe Koku yapsa nolur bu arada ya koku dediğin yıkanınca geçer sanki kalıcı koku. Görüntü dediğin ne ki 😂😂 ne onlar ben bilmiyorum. Dkdkd. Zaten benm burnum koku almıyo pek hissizim.
müsait misin ya bir şey sorucam gzldn çksm eklr msn
@Hayatbanagüzelbe sanırım evet bi de jilet yapınca böyle oldu ama kuaföre gidip pırl pırıl olduğum zamanlar vardı.
bekliyorum seni gzldn çktm
Şey sen bence jiletle aldiğin için öyle kalimlaşmıştir hemen hormonlara bağlama benimde öyle ben daha fazla kalinlasmasin diye jilet surmuyorum. Varsin 1 saat sursun yapicak bi sey yok zamanla alisiyosun
müsait değil misin sen ya nerdesin
@Hayatbanagüzelbe işlerim vardi
eklsn mi ya bekliyorum seni eklllll
Alma ozaman midem bulandı
iyiymiş alma bence, hala uzunlar mı, koltukaltı, bacaklar vs. de uzatıyor musun?
Buna kafa yorana kadar atomu parçalardın 😂
Sorana kadar gidip almıştım
O da mantıklı 😄 vintage prn çekmeyeceksen al bence de 😂
Dikkat et kıvılcım almasın
Zevk senin. Kıllı rahatsın sanırım.
Peçete kalıyo ya onlardan bişi olur mu sence içine kacarmı idrarı silerkenki kalan peçete kalıntıları bunu bu kadar takıyosam almam gerek biliyorum djdjdj ama bişi olmama ihtimali de varsa salmak da var ama illaki rahatsız eder ya. Hele arkası öyle olan biri için öf mecbur kuru jilet de olsa illaki bişiler yapmak şart 5 dk'da
kağıt havlu kullan bence kaliteli olandan kalmaz o. Bayağı uzun mu şu an kaç cm var?
Cm bilmiyorum da mesela dudaklarından iki dudaktan çıkan kıllar birbirne gırıyo karşılklı düz bi de kıllar. Bu da baya uzamıs demek. Önünü kapatıyo böyle öyle düşün. Soldaki kıl sağa sağdaki kıl sola doğru uzamıs düz bi şekilde kapatıyo önünü. Kfkenrjf üstler zaten düz. Arkadan da saç gibi çıkıyo arkama bakınca görüyom uzun kıllar.
siyah mı iyice tam tahmin edemedim nasıl diye?
Evet siyah
Düz sakal kılı kıvırck değil
merak ettim bayağı.
Ahah benden bu kadar
sonuçta memnunsan bırak önemli önemli oaln düzenli duş alıp temiz tutman.
Aslında bu bile yetmeyebilir benmki için çunku dıskını yapınca nolacak çok riskli değil mi e coliden ( dışkıdan kapılan enfeksiyon) enfeksiyon kaptıydım ben ilişki sırasında ama hiç böyle hijyenik olmamaktan kapmamıstım. En fazla 1 ay uzatmıstım işte. Peçete ile sildiğinden nekadar emin olabilirsin ki dimi okadr uzun kıl varken. Riskli sanırm ya.
Düzgün silemezsen o sırada banyo etmişsin sonrasında ne fark eder.
Enfeksiyon vardır kesin sende
Gerçi kadınların %90 nında enfeksiyon var
Enfeksiyon olsa kana karısmıstı ölürdüm
Tabi kapması çok kolay zaten de onla yasanır mı ki djdjdj kana karısır be o haberin olur illaki
Kana karışmıyor vajina içinde duruyor öyle bir ürün sayesinde belli ediyor
Enfeksiyon ile yaşanmaz kanka çok saçma içinde durması ne
orman olmuşsun
Pislik
Saol
Alma Kalsın
🤮🤢🤮🤢
Seninki için de geçerli bu emoji
Erkek halimle aşırı önem veririm ben. Koku vs. Enfeksiyon. Hijyen. Booggghjhk diyorum sana 🤢🤮🤢
Olsun üşengecim ben sanki almamı gerektiren biri var da alcam
İnsanin kendine saygısı olur be. Anlatmış bir de.
Saygıyla bağdaştıramıyorum be
Ok..
Midem bulandı
Napim
Sen arkayı da almıyondur
Evet kaka yapınca kılları iyice silmeye özen gosteriyorum xd almak yerine. Baya uzun arka da. Ama napim jilet değirdim bi kere yordu da. Banyo edince kıllar da yıkanıo zaten
Cinsellikle işin yoksa alma ama bi zaman sonra kılları kessen bile o bölge kararır sonra demeyin niye kömür gibi oluyo diye
Almayınca kararıyo mu?
Evet kesin bilgi
Cinsellikle işim bitti şimdilik. Kendi halindeyim zaten bu halde bile özen gosterdiğim kuaför lere gittiğim biri vardı değmedi ben de doğama geri döndüm
İşe geri göndersen beklerim