Mastürbasyonu bir sorun olarak görmeye başladım.

Herkese hayırlı günler. Ben 18 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. 2-3 yaşımdan beri yani kendimi bildim bileli mastürbasyon yapıyorum. Ben bunu diğer insanlar gibi normal olarak değil de bir sorun olarak görmeye başladım. Bırakmayı düşünüyorum çünkü ilerde evlendiğim zaman vajinal orgazm olma konusunda zorluk çekmekten, hatta olamamaktan ayrıca partnerimi de üzmekten korkuyorum. İlerde sağlıklı bir cinsel hayatım olsun istiyorum. Normalde ayda 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum. Yapmazsam da aklım hep orada kendimi rahatsız ve mutlaka yapmak zorundaymış gibi hissediyorum. Nişanlıyım ve evlenmeme de iş hayatına atılmam ve onun askerliği derken ortalama dört yıl var. Yardımcı olmak ve bilgilendirmek isteyeceğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
bazı arkadaşlar o yaşta ne bileceksin diyor ama böyle birşeyi bilmeye gerek yok içgüdüler her insanda vardır. ayrıca buraya yazma amacım bakın 3 yaşımdan beri yapıyorum demek değil nasıl bırakabilirimin cevabını öğrenmek
Güncellemeler
+1 yıl
''kızım suan 7 yasında ve 4 senedir yanı 3 yaşından beri mastürbasyon yapıyor. cok caresiz bir durumdayım .önce ana okuldakı ögretmenı uyardı okadar konusmamıza ragmen devam etti

bunun yanlış bır sey oldugunu biliyor.tepki vermemek elımde değil.'' bunu yaşayan bir çok kız çocuğu var erken yaşta bırakılmazsa ileride çok ama çok zor oluyor. o yüzden mastürbasyona alışmadan önce evlenmeyi beklemek lazım diye düşünüyorum
Mastürbasyonu bir sorun olarak görmeye başladım.