Eğer bir erkekle sadece cinsellik yaşarsam , ya beni terk ederse veya sadece cinsellik için benimle buluşursa duygusal açıdan yıpranabilir miyim?
Not: Şimdiye kadar hiç cinsellik yaşamadım, hatta öpüşmedim bile.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal açlık çektiğin için karşı tarafta bunu vermezse pişmanlığın olabilir bunun için özel biri olabilir ama isteğin duygusal değil sadece cinsel ise o zaman bir sorun olmaz diye düşünüyorum bende öyleyim mesela duygusal bir şey istemiyorum sadece cinsel olsun fb gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ben duygusal bir bağ istiyorum ama kullanılıp atılmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Bu devirde genelde öyle oluyor o zaman sende senin gibi birini bul yani ilişkisi hiç olmayan biri mesela benim de aynı ama ben uzun ilişkiye hazır değilim bir kadına duygu vermekten önce yapacaklarım var ama cinsel yönden açlığım var mesela hem arkadaş hem sırdaş hem sevgili gibi olacağım birini isterim ilkleri birlikte yaşayıp tecrübe etmeyi falan
- +1 yıl
Ama bu illaki aşkla ilgili değil bende aşk zaten hemen olmaz zamanla gelişir
Soran+1 yılValla öyle kime baksam kızı kullanıp atıyorlar. Ben de hem cinsellik hem de arkadaş sevgili olmak isterim. Yani karşımdaki sadece cinselliğe odaklı olmamalı. Çok hassas bir yapıya sahibim zaten. Sonra depresyondan çıkamayacağım. Evet aşk zamanla gelişir ama karşılıklı olarak değer verilmesi lazım
- +1 yıl
Bunun içinde kafa yapısının uyması gerek ki konuşacak konuda çok olsun mesela biri vardı konuşuyordum ben daha kızla buluşmadım kız şimdiden evleneceğiz gibi tavır sergiliyordu dedim bundan olmaz buna açık açık dedim sonra kız beni takipten çıkardı kız zaten geçmişini yaşamış evlenip temize çıkmaya çalışan biri
En İyi Cevaplar
Eğer evlilik planın varsa, kendini dizginlemen lazım yoksa alacağın kararlar seni pişman edebilir. Eğer evlilik planın yoksa, kendin gibi birisini bulmanı tavsiye ederim. Sıradan olan bir durum, belki ileride üzülmeni ya da pişman olmanı sağlayabilir. İki günlük zevk için basit insanlarla mutluluğu arama derim.
00 Yorumla
+1 yılBence yapma yıpranırsın... cinsellik öyle yemek yemek, su içmek gibi bir şey değil, cinsel ilişki senin kalbini seven ve seninde kalbini sevdiğin biriyle olur... Şimdi bu sorunun altında bir sürü SAPIK toplanmış sana hayır senin hayatın gibi sapıkça şeyler zirvalayacaklar lütfen o sapıkları dinleme
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevk odaklı olarak yaklaşırsan kendini kullanılan bir obje olaral görmezsen, olaya cinsellik harici bir anlam yüklemezsen ve bunun bilincinde olursan neden böyle bir şey olsun.
Tabi karşındaki adamında bu olgunlukta olup y.. avşak y.. avşak davranıp sana farklı bakmaması lazım.07 Yorumla
Soran+1 yılIşte sorun da o. Ya terk ederse ben de depresyona girersem
Soran+1 yılAslında aşk duygusal bağ da istiyorum sadece cinsellik olmasın yani
Soran+1 yılIlk seks olacaği için ya bağlanırsam
Soran+1 yılMesela ben çok hassas bir insanım galiba yapamam. En küçük şeye bile kırılıyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
99Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın ama sakın evlenmeden cinsellik yaşama mahvolursun ona bir şey olmaz senin hem bakireliğin gider hem de korunsanız bile bazen hamile kalınabiliyor. Ayrıca seninle sadece cinsellik için görüşen birini asla hayatına alma çok istiyorsa hayat kadınlarına gitsin. Seni gerçekten sevsin, değer versin, senin için çabalasın uğraşsın asla kendini kullandırma. Saçma sapan kızlar için uğraşıp didiniyorlar biraz da bizim kıymetimiz bilinsin. Sakın böyle bir şey yapma kabul etmiyorsa sevmiyorsa seni defolsun gitsin erkek mi yok. Seni seviyorum dese bile yine cinsellik yaşama kanma bu oyunlara evlen sonra yaşayın acelesi ne
94 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite Doğruları söyleyince kezban mı oluyorsun karakter yoksunu? Tabii işine gelmedi altınıza yatıracak kız arıyorsunuz Allah soyunuzu kurutsun sizin
- +1 yıl
klasık tc erkegı haklı kıza kezban demek hhahahahaha
Cevap sahibi+1 yıl@Melisim72626 Aynen öyle
+1 yılDostum hayatımızda ne yaşarsak yaşayalım yanlış insanla yaptığımız her şeyin sonu berbat olur
Örnek bi insanla yediğimiz tatlı bize iğrenç berbat gelebilir
Oysaki bir başkasıyla yediğimiz acı bir şey bile umursanmaz kısaca senin yıpranıp yıpranmaman hayatına aldığın insanla alakalı adam akıllı seçimler yapman dileğiyle
Baktın olmuyor yaz bana çekelim altına bi motor emin ol her şeyden daha güzel sen istediğinde seni her şekilde mutlu edebilen tek şey bir aracındır ve bu durumu en çöm motor düzeltir iyi günler28 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim benim görüşüm böyle açıkçası emin olun ne kadar kötü şeyler yaşarsanız yaşayın motorunuzla kafa dağıtmaya gittiğinizde küçücük bir yer cizildiğinde deli oluyorum hele bide bir başkası tarafından zarar gelirise neyse ağzımı bozmim
- +1 yıl
He tamam olsun gel sana sufle ısmarlim
- +1 yıl
Obow pahalıya patladı dur ben şimdi şoktan bi sufle 15 bide bi kahve alim 5 tl bi çay ocağında da sıcak suyu beleşe getirdim mi oh yırttım gel biz deniz kenarına gidelim daha romantik ya ondan epwowowoowe
- +1 yıl
Dimi dimi en güzeli
Ne güzel işte.. Çok kıymetli bir şeye sahipsin aslında. Bekaret önemli değil yaaa diyen adamlara bakma sen, öyle demezlerse verecek hatunları nerden bulacaklar? Bekaret önemli derlerse bir tane sevişecek kadın bulamazlar. Yüzyıllık sırlarını veriyorum yazın bunları 😂
Doğru kişiyi beklemek kendini ona saklamak en güzeli. Nadir olan her zaman daha kıymetlidir. Herkes gibi olacağına nadir kesimden ol farkın olsun.40 YorumlaEvet, bu durum senin psikolojin için oldukça yıpratıcı olur. Bu yüzden ilk cinselliğini karşılıklı hisler beslediğin bir erkekle yapman daha doğru olur. İlk cinsellik yaşadığın kişi asla unutulmaz çünkü.
74 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru. Ilk olacaği için depresyona girmek istemiyorum. Aksine mutlu hissetmek istiyorum. Sanırım sadece cinsellik düşünen erkekle görüşmemeliyim
Soran+1 yılAyrıca çok hassasım ben
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah
+1 yılilk olacağı için bu senin için başlangıç olacaktır bittiği her noktada tamamlanmadığı için kendini eksik hissedeceksin duygusal olarak çabuk etkilenen biriysen yıpratıcı olabilir ama daha sonra başkası ile hızlı bi ilişkiye başlarsan unutabilirsin ama aklının bi köşesinde kalacaktır ilk olacak kişiyi doğru seçmelisin
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın hem kırılgan yapıya sahibim ben. Yani evet kötü hissedebilirim hep. O yüzden sadece cinsellik düşünen biri ile görüşmemem lazım
- +1 yıl
kendini buna hazırlamalısın kesinlikle şunuda düşünme evlendiğimde yaparım deme buda hayal kırıklığı olabilir bu konuda istediğin kadar kunuşabiliriz yazabilirsin
Soran+1 yılEvlendiğimde yaparım derken anlamadım?
- +1 yıl
ilk cinselliği kocamla yaparım diyenler den bahsediyorum
Seninle aynı durumdayız
Şöyle ki biriyle yatınca onunla ilkleri yaşıyorsun ve zamanla tecrübe ediniyorsun
Sonraki kişiye daha bilgili yaklaşır ve onunla farklı heyecanlar ararsın lakin sadakat sevgi bunun neresinde olacak?
Ben evlilik öncesi cinselliği doğru bulmuyorum
Her şeyi yaşayıp da evlilikte ne beklenebilir ki10 Yorumla
+1 yılTabikide yıpranırsın. Üstüne bir de suçluluk duygusu hissedersin, üstüne bir de ahiretini yakarsın üstüne bir de çocuk olursa o zaman da mahvolursun ya çocuğu kürtaj ederek katil olursun ya da dünyaya getirirsen hem babası ona bakmicak hem de toplumda adın kötü kadın olarak çıkar. Evlenmeden cinsellik yaşayacak isen terk edilme ihtimalin yüzde 90 diyorum.
Bu kadar olumsuzluk yaşamaktansa sabredip zamanı geldiğinde evlenip mutlu olmak daha güzel değil mi sence de?20 Yorumla
+1 yılCevap zaten soruda saklı. Böyle kaygıların varsa aynen öyle olur. Biz avrupalı değiliz kızım ortadoğuluyuz bizde cinsellik duyguyla yaşanır. Bakma vay efendim gelişmemişsin, cinsellik ihtiyaçtır diyenlere. Onlar kendi ihtiyaçlarını kolayca gidermek isteyen türler. Cinsellik duyguyla yaşanan bir ihtiyaçtır. Diğerlerinin içgüdüsüyle yaşayan hayvanlardan farkı yok. Ve tutkuyla duyguyla yaşayamazsan, önce duygusal olarak doyurulmazsan zaten zevk alamazsın 😪
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma kızım yapma nerden geliyor bunlar aklınıza bakireligin gittimi işin bitti. Herkeze anlatıcak seninle beraber oldugunu bu sefer arkadaşlarında sana yavşicak etiket olursun adamların agzına neden evlenip kendini kocana namusuna saklamak istemezsin?
33 Yorumla- +1 yıl
Belki kocasına verebileceği tek şey bakireliği değil zekası, dik duruşudur. Erkekler anlatınca kendisini de anlatmış oluyor ama neden kadın eziklenmiş gibi bir algı var? Artık kadınlarda iş hayatına katılıp kendi ayakları üzerinde durabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılİşte bu şeref yoksunu erkekler böyledir. Kendi beraber oldugu kızla övünürler şöyle yaptım böyle yaptın diyerekden. Ama kadın yaparsa duymayan kalmaz o. Etiketini yapıştırırlar. Ben kendi ayakları üzerinde duramaz demedim olayı nerden nereye getirdin. Hiçbir erkek soyadından önce kızlığı bozulan birine iyi gözle bakmaz. İki tarafında evlenmeden önce yaşamaması gerekiyor.
- +1 yıl
Her erkek böyle düşünüyorsa bekarlık sultanlıktır.
+1 yılnormalde olmaması gerekir ama böyle bir toplumda sana empoze edilen normlarla büyütüldüğün için dünyanın en doğal şeyini yapmış olmana rağmen vicdan azabı çekip kendini belki de kirli hissedeceksin yani evet yıpranırsın yapma
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPişman olursun, kadın erkek gibi değil, duygusal. Sonrasında iğrenirsin kendinden. Bir dahakine önemsemezsin sıradan gelir. Karakterin bozulur bir daha eskisi gibi olamazsın duygusal açıdan seni kötü hissettirir. Doğru kişiyi bulduğunda ona layık olmadığını düşünürsün.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Evleneceğin adamla değil evlendigin adamla cinsellik yaşa en doğrusu bu diğer şekilde senin duyguların çoğu erkeğin umrunda değil evlenmeden cinsellik yaşayan kadınların çoğu pişman bunu görmemek için kör olmak lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleneceğim adama bile cinsel açıdan tam güvenemiyorum ya olurda düğünden önce anlasamazsak ve ayrılırsak diye korkuyorum, çok seviyorum baya baya seviyorum ama ilerisini de düşünüyorum ayrıca o heyecanı evlendikten sonra yaşamak istiyorum şu an yaşarsam ya biri anlarsa ya anlasamayip ayrılırsak korkusu beni yer bitirir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yeterli seks isteği olmayan kadınlar, erkeği elde tutmak, mutlu etmek, evlenmek.. vs isteklerle beraber olmasınlar. Cinselliği karşılık beklemeden, sadece cinsel hazza ulaşmak için yapsınlar. Yoksa hayal kırıklığı yaşarlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeninle cinsellik yaşamak isteyen erkek arkadaşına önce evlenelim dini nikahımızı da kıydıralım ondan sonra dersin doğru bir insansa zaten seninle devam eder devam etmez ise zaten doğru insan değildir sen deneme tahtası mısın
50 Yorumla
+1 yılBence şu ana kadar neden hiç cinsellik yaşamadın, esas sorun bu. Bunun altında yatan neden neydi? Cinsellik bir ihtiyaç. Bu zamana kadar yaşamadıysan sende bir gariplik var demektir. Önce bunun üstüne git derim.
00 YorumlaEvlenmeyi bekle derim, kızlar bu hatayı yaptıkça kaderinde ki insanı beklemedikçe her zaman böyle karaktersiz erkeklere denk gelirsiniz
Gerçekten seven bir insan evlenene kadar bekler sabır eder şükür eder dua eder, ben öyle yapıyorum15 Yorumla
+1 yılbence önce duygusal bir birliktelik olsun. direk cinselliğe geçersen partnerine klay bir tat olacağın için kısa sürede terkedilirsin ve hakkında farklı düşüncelere girebilir. ben zor kadın severim mesela direk kucağa düşenle işim kısa sürer
00 YorumlaBence hiç yapma evliliği bekle tamam biliyorum seks büyük bir ihtiyaç bende hiç yapmadım o kadar canım çekiyor ki ama tutuyorum kendimi keşke sen benim karım olsaydın 😃😃😃
10 Yorumla
+1 yılKendini hazır hissetmeden , doğru kişiyle doğru zamanda ilk deneyimi yaşamak önemli, sonrası senin konuya dair hislerin ve düşüncelerine kalmış. Cinselliği tabu haline getirmeye gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılSenin amacında cinsellikse neden yıpranasın? Eğer aklında şüphe varsa güvendiğin bir erkekler anlaş ilk bir kaç kere içine girmeden sadece sevişerek dene
10 Yorumla
+1 yılİnsan farklı bir varlıktır. Bazı ilişkiler de duygusallık görülürken. Bazı ilişkiler de yalnızca seks ihtiyacı görülür ve arada duygusal bağ olunmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılIşte ben duygusal bağ istiyorum
- +1 yıl
Duygusal bağ kurmak için karşı taraftan hoşlanman lazım ve akabinde onun duygularından emin olmalısın aksi halde peçete gibi kullanıp atabilir
Soran+1 yılKorkuyorum bundan bence sadece cinsellik konuşan biri ile görüşmemeliyim
- +1 yıl
Hayat senin hayatın bunu güzelleştirmekte senin elinde olan bişey kötüleştirmekte yine senin elinde geleceğini güzel Yaşamak istiyorsan şu an ki seçimlerini iyi yapmalısin
Soran+1 yılGaliba yine düşünmem lazım. Çok hassasım ben hemen kırılırım
- +1 yıl
Yaşını bu zaman kadar neler yaşadığını bilemem velakin, kırılgan bir yapıya sahipsen eğer senin daha dikkatli olman gerekir.
+1 yılbence duygusal olarak yıpranabilirsin. yani yapacaksan da bunu sadece seks olarak gör, öyle yap. fazla beklenti içine girme yani..
20 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik yaşamak istiyosan ve öyle olursa yıpranmazsın. Ama senin beklentilerin farklıyken o sadece cinsellik istiyosa feci yıpratır herhalde.
20 YorumlaCindellik yaşamadan önce buna kendini hazır edeceksin ki ileride üzülmeyeceksin ayrıca seni kullanacak diye bir şey yok zaten o seni kullanacaksa sende onu kullanacaksın
00 YorumlaBu konuda özellikle benliğine saygın itibariyle yapmaman gerekiyor. Zira seni sadece bedenin ve cinsellik için kullanmayacak erkek sayısı çok az
00 YorumlaEvet yapma, pişman olabilirsin. Zamanı gelince doğru kişiyle yaparsın. Hele duygusal biriysen kesin üzülürsün sonradan.
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏
+1 yılYıpranırsın. Cinsellik öyle bir şey ki.. Gün gelir bıkar ve kenara atar.. Dikkatli ol.. Kötü konuşmak istemezdim ama içimden gelerek söyledim.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Senin de amacın seks ise sorun olmaz. Ama sevişerek onu aşık ederim diyen kişilerden isen vay haline!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılBu sana bağlı yıpranmak değilde o kişiye duygusal olarak baglanabilirsin. Cunku cinsellik yaşadıkça o kişi ile ona bağlanma olasılığın var.
00 Yorumla
+1 yılKeşke yaşayacağımız ilişkilerin önden bilgisi olsa da biz de girsek ilişkiye ama maalesef yaşamadan anlaşılmıyor
00 Yorumla
+1 yılAmaç sadece cinsellikse yıpranmazsın. Ama sevdiğin biriyle cinsellik yaşarsan, ilişkiniz bittiğinde %99 duygusal olarak yıpranırsın.
00 Yorumla
+1 yılBuna psikolojin karar verecek sevdiğin içinmi ihtiyacın içinmi yapmak istediğine kalbin değil psikolojin karar verecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBence senin için çok ağır bir hasar verir o yüzden sen ancak gerçekten senin ile ciddi biri ile cinsellik yaşa
00 Yorumla Senin isteğin önemli
Sadece seks için mi birliktelik ıstiyorsun
Yoksa ciddi ama aynı zamanda seks te yapmak mı
Bilmiyoruz sonuçta00 Yorumla
+1 yılİşin içine duygu girdi mi yıpranırsın her zaman. Bu sadece cinsellikte değil her şeyde öyle. Sadece cinsellik için görüşürsen bir şey olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılamac oyuncak ıse oyuncagından olursun cok olsa
05 Yorumla
Soran+1 yılIlk ilişki olacaği için çok korkuyorum depresyona girerim diye
- +1 yıl
duygusuzsun sanırım sende ben gıbı bısı olmaz ama cogu kadın baglanıo erkekle olunca
Soran+1 yılYok aksine çok hassasım ve duygusuz değilim
Soran+1 yılIşte bağlanmaktan korkuyorum
- +1 yıl
hımm korkuyla yasanmaz dene gor bence yas kac
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılyani senin karsındaki partnerine hissettiğinle alakalı değişir o senle cinsellik sen onda duygusal bişiler yaşarsan üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılHiç deneyimin yok böyle birşeye kalkışırsan perişan olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de onu düşünüyorum hassas bir yapıya sahibim hem
- +1 yıl
Böyle bir durum mu var ortada
+1 yılEvet kolanın kapağını açarsan asidi kaçar ve içilmez birdaha sendekide o mantık
05 Yorumla
Soran+1 yılKorktuğum da o bence sadece cinsellik düşünen biri ile görüşmemeliyim. Depresyona girmekten korkuyorum
- +1 yıl
Evet intahar eden arkadaşlarım. bile vardı o konu yüzünden
Soran+1 yılCiddi olamazsın
- +1 yıl
Ciddi kuzen
Soran+1 yılHemen mi intihar etti (
+1 yılben yıpranmam mesela umrumda olmaz ama sana bağlı bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama şuana kadar öpüşmemişsin bile. Şimdi böyle bir şey yaparsan ve terk edilirsen ki büyük ihtimalle öyle olur. Hayatını alt üst edersin ve çok ama çok pişman olursun. Geleceğini ve aileni düşün lütfen. Pişman olacağın bir hata yapma.
40 Yorumla
+1 yılÇok yıpranırsın hasta bile olursun çökersin psikolojik olarak sakın evlenmeden yapma
10 Yorumla
+1 yılSakin yapma. Kullanir atar cunku seni sevseydi teli duvakli alirdi ve oyle yasardi
20 Yorumla
+1 yılRenklilerle uzun ayarda yıkamazsa bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılAskim yapma ya cidden yapma sonunda üzülen taraf hep biz oluyoz
00 Yorumla
+1 yılHayır, benim tahminim asıl iki kişinin daha çok birbirlerine bağlanmasını sağlayan bir turkudur.
00 YorumlaBeklentiyi azalttığın sürece her hangi bir duygusal problem yaşamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Erkek değilsen çok büyük sorun yaşamazsın bence
00 Yorumla
+1 yılNe beklediğine bağlı. Bi kazanovayla veya jigoloyla da olabilirsin sevebileceğin biriyle de.
00 YorumlaGüvenilir birini bul. Düzenli ilişkide olur belki ama çoğu kullanmaya çalışıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. garanti pişman olursun gibi duruyor sorduğun soruya bakarsak
00 YorumlaKadınlar duygusal olarak baktıkları için yıpratır seni
00 YorumlaAnladığım kadarıyla cinsellik yaşamaktan isteyen biri de sen de buna meyillisin gibi
00 Yorumla
+1 yılAslında soru çok basit duygusal olarak bir şey hissetmediğin bir adama nasıl... ?
00 YorumlaBu karşındaki insanın nasıl birisi olduğuyla alakalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi erkek boyle yapsa umurunda olmaz ama bir kadın ancak bedenini ve duygusunu yıpratır bu sekılde. Eskort gibi hissedersin bi süre sonra da enayi. Ücretsiz eskortluk oluyor cunku
03 Yorumla- +1 yıl
Ama kadın da zevk almak için yaşıyor. Çekici bulduğu bir erkekse hiç de öyle olmaz yani.
Cevap sahibi+1 yılKadın erkegin ona nasıl davrandığına daha cok tav olur kadın işitsel erkek görseldir. İstedigi kdr yatakta iyi olsun çekici erkek olsun o kadına duygusal olarak hiçbir şey vermiyorsun ilgi sevgi vs bi sure sonra kadın sorgulamaya başlar pişman olur kendini kullanılmış hisseder
- +1 yıl
Kadın seviyorsa öyle olur. Erkek seviyorsa kadın sevmiyorsa erkek de kullanılmış hisseder. Erkek aldatılınca umursamıyor mu?
+1 yılEvet o yüzden cinsellik için gelen erkekten uzak dur
00 YorumlaCinsellik yaşamayı düşünüyorsan herşeyi de göze almalısınız
00 Yorumla
+1 yılEvet yıpratabilir. Evlenebileceğin biri ise olabilir ama hiç bir şeyin maalesef kesinliği yok
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem