Sevgililerim bakireydi oral analla idare ettim bekarete dokunmadm lakin daha milli olamadm çevrem enayisin diyor sizce haklılar mı?

Eski sevgililerimin hepsi de bakireydi ciddi düşündüklerim önden istemesine rağmen ayrılık olur endişesiyle bekaretlerine dokunmadım arkadan yaptık bazılarıyla oral sürtünme idare ettim.

Şimdi hepsi telli duvaklı evlendi gitti bekaretlerini kocaları aldı. Yaşım 34 oldu daha bekarım bu yaşıma geldim halen Milli olamadım

Arkadaşlarım alay ediyor kızları bozmadın analla idare ettin iyi mi yaptın şimdi bekaretlerini kocaları aldı keyfini sürüyorlar vajinanın

Tam bir enayisin diyorlar. Sizce doğrusunu mu yapmışım yoksa gerçekten enayi miyim?
Bekarete dokunmadan oral analla idare ederek doğrusunu yapmışsın
Kızların yapmaya madem gönlü varsdı bozmalıydın enayisin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Evleneceğim kızda bekaret ararım diğer sürtünme oral anal tarzı şeyler daha kabul edilebilir gelmekte. Bu sebeple madem evleneceğim kızda bekaret arıyorum o zaman evlenmeden hiçbir hatunun kızlığına dokunmamalıyım diye düşündüm Sizce enayilik mi yaptım kızlık bozmayarak?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Sevgililerim bakireydi oral analla idare ettim bekarete dokunmadm lakin daha milli olamadm çevrem enayisin diyor sizce haklılar mı?