Fb im ilk zamanlarda anal çok isterdi bende şu an olmaz ilerde derdim. Biraz zaman geçti artık ben yapmasını istediğimde yapmıyor. Birde daha önce hiç kıskanmazdı beni şimdi çok ilgili davranıyor görseniz sevgili sanarsınız. Neden böyle yapıyor anal çok isterdi önceden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir-kac nedeni olabilir. Sana kapılmış olabilir. Ama öyle de olsa anal isteğini geri çevirmezdi. Illa ki ileriki zamanda ister. Sevgili gibi davranması seninde ona yakınlık kurduğun içindir. Fbsin ama o daha çok düzenli bir ilişki istiyor olabilir. Yakınlık kurması da ondan başkasıyla fb olmaman içindir. Hani herseyini benimle yaşa öyle de böyle de başkasına gitme demek istiyor olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bu kişiyle yılbaşının olduğu hafta sonu tanıştım ayrılacağımız zamanbeni cluba çağırdı arkadaşımla gidiyorum sende gel diye ben de birkaç saat sonra yazdım yanlarına gitmek için gittim gece de evine gittik swviştik falan 2 günü full birlikte geçirdik Daha sonra sürekli mesaj atttı aradı sevgilisiymişim gibi. (Muhtemelen bana sadece cinsellik için yaklaştığjnj bana hissettirmemek için ve beni kaçırmamak için yapıyordu) bende söyledim ilişki beklentim yok senden sevgilinmişim gibi ilgi göstermeni davranmanı beklemiyorum dedim o da biraz trip atar gibi 👍 şu emojiyi atmıştı sonra bu hafta sonu geldi yine 2 günü birlikte geçirdik hatta ben akşam buluşalım dedim sonuçta fb yiz ikimizde seks istiyoruz ama o gündüz buluşalım dedi daha çok vakit geçirmek için. Ben anlamadım bu adamı açık açık fb teklifinde bulundum ama hala sevgiliymişiz gibi davranıyor dışarda vakit geçiriyoruz geziyoruz ve sürekli
elimi tutuyor dünde club'da eteğimi falan düzeltip durdu. Mini etek oturunca çok az yukarı çıkıyordu sürekli düzeltip durdu. Ben zaten açık açık söylemişim fb olalım diye düzenli de görüşüyoruz dediğin gibi ama neden böyle duygusallığs giriyor elinden kaçırmamak için mi- +1 yıl
Tahminimce bu kız nasıl bana baktı kafasında olabilir belki de performansını çok beğendi. Erkeklerde şu durum var cinsel konuda onu çok etkileyen kadına duygusal yaklaşımda bulanabiliyorlar takıntı haline getirebiliyorlar ama içi boş duygular. O yüzden sen içinden geldiği gibi yaşa ama dikkatli ol takıntısı da olma.
En İyi Cevaplar
başta isteyip şimdi istememesini bilemem belki başka bir şeyler öğrendi duydu iğrendirdi olaydan.
ama bn mesela hiç istemem, çok garipseme yani biz de varız bu dünyada :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
+1 yılArtık senden hoşlanmaya başladığı için anal girip zarar vermek, canını yakmak istemiyor ya da sadece tiksinmiştir artık
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşın 21 mi
- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal senin icin zararli zaten sevgili olsan da fb sin sen yine zaten hic bir sekilde ad koymalar önemli degil
02 Yorumla
Soran+1 yılZararlı biliyorum ama seviyorum çok nadir yapıyorum zaten
- +1 yıl
İyi halt yiyon cok nadir de olsa farketmiyor bicagin altina yattigin anda gorursun doktora dersin arkadan verdigim icin böyle oldum diye
+1 yılDuyguları değişmiştir ve kıymıyodur sana sevgı oluşmuştur belkı
010 Yorumla
Soran+1 yılBen bu kişiyle yılbaşının olduğu hafta sonu tanıştım ayrılacağımız zamanbeni cluba çağırdı arkadaşımla gidiyorum sende gel diye ben de birkaç saat sonra yazdım yanlarına gitmek için gittim gece de evine gittik swviştik falan 2 günü full birlikte geçirdik Daha sonra sürekli mesaj atttı aradı sevgilisiymişim gibi. (Muhtemelen bana sadece cinsellik için yaklaştığjnj bana hissettirmemek için ve beni kaçırmamak için yapıyordu) bende söyledim ilişki beklentim yok senden sevgilinmişim gibi ilgi göstermeni davranmanı beklemiyorum dedim o da biraz trip atar gibi 👍 şu emojiyi atmıştı sonra bu hafta sonu geldi yine 2 günü birlikte geçirdik hatta ben akşam buluşalım dedim sonuçta fb yiz ikimizde seks istiyoruz ama o gündüz buluşalım dedi daha çok vakit geçirmek için. Ben anlamadım bu adamı açık açık fb teklifinde bulundum ama hala sevgiliymişiz gibi davranıyor dışarda vakit geçiriyoruz geziyoruz ve sürekli
elimi tutuyor dünde club'da eteğimi falan düzeltip durdu. Mini etek oturunca çok az yukarı çıkıyordu sürekli düzeltip durdu. Ben zaten açık açık söylemişim fb olalım diye neden böyle duygusallığa giriyor elinde tutmak için mi?- +1 yıl
Yani öyle başlamış fb olarak ama tanıdıkça ılgsıni cekmsısın ya da yaşamadığı duyguları tattırmış olabılırısn kaç yaşında olgun bırısımı
Soran+1 yılBen 19 o 43
- +1 yıl
43 mü yanından ayrılmaması çok normal 19 yaşında bırıyle takılıyor sonuçta ama yanlış değilmi sencede bu durum
Soran+1 yılYanlış olan ne yaş farkı mı
- +1 yıl
Yani evet sencede uygunsuz olmjyormu o yaşta bırı yanı
Soran+1 yılönceden olsa bende bu durumu normal karşılamazdkm ama şu an normal geliyor çünkü ikimizde mutluyuz ve birlikteyken yaş farkımızı hissetmiyoruz muhabbet ederken ya da yatakta vs
- +1 yıl
Yanı onunda etmesı gerekıyor bu durumu sorun yanı çünkü obada uygun bısey değil bu durum nereye kadar surebılırkı sıkılana kadar en fazla eğer çıkarın vs yoksa
Soran+1 yılİkimizin amacı da belli cinsellik sıkılınca bitiririz dediğin gibi
- +1 yıl
Anladım sızın tercıhınız tabıkı bize laf dusmez
İlk başta istemediğin için tekrar yapmaya kalktığı zaman yine yok açıyor Yok bilmem ne deyip red yememek için
00 Yorumla
+1 yılAmacını bilemeyiz ama çok istiyorsan anal yapacak birisini bul
00 YorumlaAnal öncesi temizlillerini yap analdan cok zevk alırsın emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 yaşındasın neden benim gibi yaşıtın ve tipi iyi erkekle birlikte degilsin?
07 Yorumla
Soran+1 yılYaşıtlarjm olgun değil kadın ruhundan bedeninden anlamıyorlar onun dışında seks te tutamıyorlar bir içime boşalsalar sorumluluk dahi almazlar haklı olarak çünkü paraları yok ben bu adamdan hamile kalsam sorumluluk alır o güveni veriyor
Cevap sahibi+1 yılSana herturlu guveni ve s sağlayacağıma garanti etsem?
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılHerkes 40 lı yaş deyince çökmüş yaşlı kişiletle olduğumu sanıyor ama birlikte olduklarım öyle değil 30 yaşindaki adamlardan çok daha iyiler
Soran+1 yılHayır ilgimi çekmiyor artık 30 yaş altı
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin. Şans verseydin ikna ederdim ve aslada pişman olmazdın
Cevap sahibi+1 yılBu arada İzmirdemisin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar baskın erkek sever bu yüzden yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kendisine bağlamak amaç sonra zaten kullanıp bırakacak
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFB ne 😂
- +1 yıl
"Fu&ck buddy" yani sadece cinsel birliktelik ilişkisi
Cevap sahibi+1 yılAydınlandım teşekkürler jsjdjd o zaman yorum yok ben bilmem
- +1 yıl
Ne demezsin. Çok aydınlatıcı bir bilgi
İlişki bağlılığa dönmüş onu ayıramamış
02 Yorumla
elimi tutuyor dünde club'da eteğimi falan düzeltip durdu. Mini etek oturunca çok az yukarı çıkıyordu sürekli düzeltip durdu. Ben zaten açık açık söylemişim fb olalım diye neden böyle duygusallığa giriyor elinde tutmak için mi?
+1 yılOlay değişmiş kafasında demekki.
00 Yorumla
+1 yılTemiz olmadığını düşünüyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılİstersen biz deneyelim
00 Yorumla
+1 yılCanı artık çekmiyordur belki
00 YorumlaÇok saçma yanlış kişi seçimi beni seçmeliydin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu cümleler yalan mı
010 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yılartık sevgili olmak istiyordur belki sizinle
elimi tutuyor dünde club'da eteğimi falan düzeltip durdu. Mini etek oturunca çok az yukarı çıkıyordu sürekli düzeltip durdu. Ben zaten açık açık söylemişim fb olalım diye neden böyle duygusallığa giriyor elinde tutmak için mi?
Soran+1 yılAramızda yaş farkı çok fb olmak varken neden sevgili olmak istesin ki
Cevap sahibi+1 yılelinde tutmalık bir durum, zaten dediğiniz cinsel ilişki için olmaz mı, e onu siz zaten direkt vadediyor onu istiyormuşsunuz, demek ki sevgili olmak istiyor veya daha farklı düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılsizi duygu olarak beğenmiştir yani bazen gönül böyle öne geçiverir ağır basıverir
Soran+1 yılNasıl farklı düşünüyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılseviyor işte sizi, bilerek mi anlamıyorsunuz duymak istedikleriniz mi bunlar değil
Soran+1 yılBiliyorum böyle davranan insan seviyordur ama ondan 24 yaş küçüğüm bende ne bulmuş neyimi sevmiş olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılİşte duygular baskın gelmiş demek ki veya bi şekilde etkilendiği bi nokta var yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılof olsa da girsem çok zevk veriyor of aci çekmeis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık başka delik bulmuştur
00 Yorumla
+1 yılİğreneceğini düşünmüştür
018 Yorumla
Soran+1 yılOndan mı
Soran+1 yılAnal isteyen benim ama
Soran+1 yılYaşın 34 mü
- +1 yıl
Evet, neden?
Soran+1 yılÇünkü bir şey sorcam
- +1 yıl
Yaz bana, sor
elimi tutuyor dünde club'da eteğimi falan düzeltip durdu. Mini etek oturunca çok az yukarı çıkıyordu sürekli düzeltip durdu. Ben zaten açık açık söylemişim fb olalım diye neden böyle duygusallığa giriyor elinde tutmak için mi?- +1 yıl
Belki sahiplenici biridir. Fb de olsa sahiplenmiştir ya da duyguları oluşmuştur
Soran+1 yılAramızda 24 yaş var sahiplenmiştir o zaman
- +1 yıl
Evlidir de o sanki?
Soran+1 yılYok boşanmış sadece çocukları var
- +1 yıl
Ne zamandır fb siniz?
Soran+1 yıl2 haftadır yukarda dedimya yılbaşında tanıştık diye
Soran+1 yıl1-2 hafta işte
- +1 yıl
Anladım, sen ne istiyorsun?
Soran+1 yılFb olmak istiyorum ama bu davranışları kafamı karıştırıyor
- +1 yıl
Bi yazsana bana
Soran+1 yılYazdım
+1 yılSana aşık olmuş
011 Yorumla
Soran+1 yılCiddi cevap istiyorum
- +1 yıl
Ciddiyim
Soran+1 yılYaşın 39 mu
- +1 yıl
Evet. Bende de fb vardı çok anal yaptık
Soran+1 yılVe aramızda çok yaş farkı var benden hoşlanıp ilişki düşünmesi imkansız yani
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Soran+1 yıl19 43
- +1 yıl
Seni kıskanıyor. Yoksa ciddi düşünmez
Soran+1 yılÖyle zaten de anal istiyorum o neden istemiyor
- +1 yıl
Gel ben yapayım
Sana aşık olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi cevap istiyorum
+1 yılKlasik tc kızı ulan
03 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş klasiğimiz
- +1 yıl
Kızlar aşık olmaz çıkara bakar duygusuz canlılardır 190 boy yakışıklı yüz hattı iyi para kas 💪 ve süründüren psikolojik sorunlu tacizci erkek kızların istediği
- +1 yıl
Fb ne lan sevgi kalmamış
+1 yılaklından şüphelen
00 YorumlaNasil
00 YorumlaÇok pis bence gereksiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz degilsindjir
00 Yorumla
+1 yılNeden anal istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılfantezileri değiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana ilgi göstermiş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşlar ne sizin
Kendin söyle
014 Yorumla
Soran+1 yıl19 43
Cevap sahibi+1 yılOlgun baya yani. Baya zevk veriyorsan alismi sana demek ki.
Ama fb ise duygusal olmamali
Nasıl tanistiniz
Soran+1 yılyılbaşının olduğu hafta sonu tanıştık ayrılacağımız zamanbeni cluba çağırdı arkadaşımla gidiyorum sende gel diye ben de birkaç saat sonra yazdım yanlarına gitmek için gittim gece de evine gittik swviştik falan 2 günü full birlikte geçirdik Daha sonra sürekli mesaj atttı aradı sevgilisiymişim gibi. (Muhtemelen bana sadece cinsellik için yaklaştığjnj bana hissettirmemek için ve beni kaçırmamak için yapıyordu) bende söyledim ilişki beklentim yok senden sevgilinmişim gibi ilgi göstermeni davranmanı beklemiyorum dedim o da biraz trip atar gibi 👍 şu emojiyi atmıştı sonra bu hafta sonu geldi yine 2 günü birlikte geçirdik hatta ben akşam buluşalım dedim sonuçta fb yiz ikimizde seks istiyoruz ama o gündüz buluşalım dedi daha çok vakit geçirmek için. Ben anlamadım bu adamı açık açık fb teklifinde bulundum ama hala sevgiliymişiz gibi davranıyor dışarda vakit geçiriyoruz geziyoruz ve sürekli
Cevap sahibi+1 yılSenden etkilenmiş o çok belli. Açık açık fb olalım demişsin ona rağmen etkilenmiş senden
Yatakta nasil davranıyor
Soran+1 yılİlk buluştuğumuzda çok iyi sevişiyor seks odaklı yaklaşmıyor ilk gün yani bayağı sevişiyoruz. İkinci gün hiç sevişmeden seks yapıyor. İki kez buluştuk ikisinde de bunu yaptı hatta bir keresinde yarı uykuluydum yeni uyanmıştım direk soktu içime ve canım acıdı
Cevap sahibi+1 yılAslında direk seks odakl
Sen nasılsın fizik olarak.
Bu tarzı aslında senin hoşuna gitmis
Soran+1 yılEvet seks odaklı olduğunu biliyorum ama neden böyle duygusal yaklaşıyor
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşalım mı yaş 38
Soran+1 yılEvet hoşuma gitti ama o bunu bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılÇok etkilenmiş senden olanlir ya da ilişki boşluğunda olajlir
Cevap sahibi+1 yılSenn seksi ve sert seksi seviyorsun
Cevap sahibi+1 yılHoyratça skilmk hoşuna gitmiş
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelsene
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNabza göre
00 Yorumlabaşka fb bul
00 YorumlaKendine guvenmiyor