Sevmediğin bir kişiyle ilişkiye girilmemeli zaten. Size göre seks duygusallıktan uzak bir şey mi? İnsan asıl sevdiği kişiyi arzular ister... Neden evlilik terapilerinde cinsel hayatları soruyorlar ve seks terapistleri var. Sevmenin aşkın bir parçasıdır bir olmak. Birlikte olmak. Birlikte olmak kelimesi neden kullanılıyor diye bir düşünün. İlişki esnasında bütün olmak temas etmek paylaşım içinde olmak ilişkilerin temel dinamiğidir. Sevmediğiniz insanlarla seks yapmayın. Sevdiğiniz aşık olduğunuz kişiler ile birlikte olun...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence hayatınızda ki insanın sizi arzulaması etkilenmesi ve cinsel olarak istemesi gayet doğal bir durumdur sonuç olarak iki karşıt cins illa ki cinsel olarak da beğenmiş ki sizinle ama konu seks olunca bunun bir ölçütü olmalı o da şu karşında ki insanın da seni arzuladığını istediğini biliyorsan zaten bu kendiliğinden gelişir ama sırf ben istiyorum diye hayvanlar gibi sabah akşam seks konuşmanın sevgi ile bir ilgisi yok özet olarak tabiki seks isteyen insan aynı zamanda seviyor da olabilir ama anlayışlı ve karşılıklı olmak zorunda.
00 Yorumla
+1 yılSeks bir ihtiyaçtır fakat sadece seks istiyor diye sevmiyor gibi bir düşünce de yok ama seninle oturup iki çay kahve iki muhabbet etmeyip her zaman seks istiyorsa orada sıkıntı var ama seninle oturuyor sohbet muhabbet iltifat daha sonrasında gün boyu cinsel ilişki ile bitiyorsa o zaman seviyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks ile sevginin erkek için bağlantısı yok pek. Kadın için sadece çok şey ifade ediyor
Yani ay seks istiyor tamam bu beni seviyor diye bişey yok hatta aksine genelde sadece seks için aylarca seviyor rolünü çok rahat yapar erkekler
Her ilişkide olmaz çoğu ilişkide günümüzde var
Karşılıklı rıza önemli ama kandırmadan00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Cinsellik konusunda 28,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır önceliği aşk olan sever
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik olmazsa sevmez gadası
00 Yorumla
+1 yılSeks düşünmek, bir ilişkide duygusal bağın veya sevginin olmaması anlamına gelmez. İnsanların ilişkilerindeki cinsellikle ilgili düşünceleri ve ihtiyaçları farklılık gösterebilir. Bazı insanlar için cinsellik, ilişkinin önemli bir parçasıdır ve duygusal bağlamda önemlidir. Ancak, her ilişkide seks olması gerekmez veya zorunlu değildir.
Her ilişki, kişilerin tercihlerine, ihtiyaçlarına ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak farklılık gösterebilir. Kimi ilişkilerde cinsellik ön planda olabilirken, bazı ilişkilerde duygusal bağ, anlayış, paylaşım veya başka unsurlar daha önemli olabilir.
Önemli olan, partnerlerin birbirlerinin ihtiyaçlarını anlamaları, saygı göstermeleri ve bu konuda açık iletişim kurmalarıdır. Her ilişki cinsellikle dolu olmak zorunda değildir, çünkü ilişkiler birçok farklı boyutta gelişebilir ve sağlıklı bir ilişki çeşitli ihtiyaçları karşılayabilir. Önemli olan, partnerler arasındaki karşılıklı rıza ve anlayıştır.12 Yorumla
Soran+1 yılrıza göstersek yollu göstermesek kezban oluyorum ama
- +1 yıl
Bazı durumlarda, rızayı açıkça ifade etmemek veya sınırlarını belirtmemek bazı insanların seni yanlış anlamasına ya da farklı bir izlenim oluşturmasına neden olabilir. Kendini ifade etmek ve sınırlarını belirlemek önemlidir, ancak bu durumda da nasıl ifade ettiğin ve kiminle olduğun önemlidir. İlişkilerde netlik ve rıza, sağlıklı iletişim için temel unsurlardır. Önemli olan, kendi değerlerine ve sınırlarına saygı gösterirken, diğer insanların da bu sınırları anlamasına ve kabul etmesine yardımcı olmaktır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks olmadan olmaz. Ha şart mı her ilişkide değil. Ama ne zamana kadar şart değil bu önemli. Evlilik şart diyen kişiler için evliliğe kadardır bu süre. Ha kimisi evlenmeden önce seks yaşar bu da normal. Ama sakın net bir şey söyleyene inanmayın. Evliyken eşini sevmeyen de gördük. Bekarken deli divane seks yaşadığı kadına aşık olan da. Yine sadece sevgilisini seks aracı olan da gördük. Evliyken eşine aşık olan da. Aşk ve seks bana göre ayrı kavramlar. İlişkiye bütün olarak bakarsak hangi İlişki en sağlam ve mutlu? Tabiki Aşk ve seks ikisi bir araya gelirse en güzel aşk bu olur. Ama yine diyorum bu iki ayrı kavramı birleştirmek kolay olmadığı için bu sorular geliyor. Birleştiren ise mutluluğu yakalıyor. 😊
135 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum olmuş
- +1 yıl
Cok hakli ve dogru bir cevap hanimefendi sizi tebrik ederim Doğruyu söylemek gerekirse yok sevmez ya seks zaten okur evlenince 3 5 10 yıl olur yani olmaz diye bisey yok ama sevmek başka bisey başka Bi dalga h3m seviyorum diyip hemde seks i sokuşturmak bu bencillik kendi zevkini düşünen embesillikten başka bisey değil
- +1 yıl
Bence arada olabilir
- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu söylemek gerekirse yok sevmez ya seks zaten okur 3 5 10 yıl olur yani olmaz diye bisey yok ama sevmek başka bisey başka Bi dalga h3m seviyorum diyip hemde seks i soruşturma bu bencillik kendi zevkini düşünen embesillikten başka bisey değil bana soracak olursan o kişi seni üzer yani ondan ayrılmanın tavsiye ederim kadınlar üzülmesin be abi ya ya gidin zevklerimiz başka şekilde yaşayın ya ya benim diyeceklerim bukadar.
22 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım zaten
- +1 yıl
Kendin için iyi olani yapmışsın aferin sana şimdi duygusal yönden biraz yanliz hissetme kendini dertleşmek konuşmak istersen dm e mesaj atman yeterli seninle dertleşir konuşurum yeterli kızlar üzülmesin hadi eyvallah 😇
+1 yılSeven cinsellik ister , ama seven diyorum yeni tanışıp öküz gibi kızlara dalanlar el kol hareketleri yapanlar değil. Nişanlı değil evli değil kızla cinsellik istiyor yapıyor adam değil onlar.
65 Yorumla- +1 yıl
Hah ya aklı başında biri konuş giz seven cinsellik ister ya ya napsin gitsin zina mi yapsın seni mi aldatsin ya da başkasını mi arzulasin
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz ama ben sevdiğiysem eğer gelir nikahı basar nikah işine gelince zaman var ama seksi hemen yapalım ben ne anladım bu işten
- +1 yıl
Sevdin mi peki Tamam işte bizde onu diyoruz nikahı basarım evlenirsem zaten sabahlar olmasın nikaha kadar bekleyecek usulü o
- +1 yıl
Nikahsız cinsellik olmaz hanım kız
- +1 yıl
Tam tersi seven istemez
+1 yılAsk dedigin sey once arzulamakla baslarmis yani o kadinla cinselik dusunmeyen adam asik olmaz. Bunun disinda birlikte vakit gecirmekte lazim.
Bunu soyleyen ben degilim Terapistler soyluyo wallah.1312 Yorumla
Soran+1 yılterapistler yanlış biliyor denedim yolluya çıktı adım
- +1 yıl
Tovbe tovbe yani heb oyle demiyolar ama cogu zaman oyle amaan pislik herif
- +1 yıl
Adın niye yolluya çıktı çokkişyke birlitje mi oldun
- +1 yıl
Hah ya aklı başında biri konuş giz seven cinsellik ister ya ya napsin gitsin zina mi yapsın seni mi aldatsin ya da başkasını mi arzulasin
Soran+1 yıl@Mericeyn10 birlikte olmadım da konuştum ama seksting tarzı değil sonra bir kaç ay geçmeden beni terk etti neymiş ben yolluymuşum seni niye alayım ki ben dedi başkasıyla nişanlandı
- +1 yıl
Anaaa o nasıl iş lan ciddi misin kötü olmul ya sen kimseyle nirlitje olmadın ama niye öyle bişey oldu kş
Soran+1 yıl@Mericeyn10 harbi çok ciddiyim şimdi de her yerde mutluyum diye gösteriyor
- +1 yıl
Aayh yani mutluyum diye herkes paylasiyo , evdede kedi kopek gibiler ya. Insanlar gosterisi sever , sana yollu dicek gunahini alacak sonra cidden mutlumu olucak? Karma.. er ya da gec vurur
Soran+1 yılayy inşallah vurur
- +1 yıl
Amin amiinnngg🤣
- +1 yıl
Vay anasını ne kötü olmuş ya vurur merak etme sen cinsellik istemiyordun dimi sen çocuk ne tehlikeli ya pislik herif
- +1 yıl
Tam aksine aşık olduğum kadını öyle düşünmüyorim
+1 yılOlmaz aq resmen zinayı sıradanlaştırıyorsunuz öf bu nasıl devir aq en boktan zamana gelmisim ya
73 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
He ya @rojj
- +1 yıl
Sen bozma doğru erkek bulur
+1 yılSevemez diyemem ama cınsellıgı on planda tutan karsısında kı ıstemedıgı, hazır olmadığı halde manipülasyon yoluyla onu elde etmeye calisan, sureklı her gun cınsellık konusan bırı ile cıddı bır yola cıkılmaz diye dusunuyorum.
Bu kısının sıze sevgisi cınsellık bıttıgınde bıter. Bir ömür yaslanamayacahın biriylede gelecek hayali kurulmaz.
20 Yorumla
+1 yılSeven sevdiğine dokunamaz diyolar genelde sadece evlenince dokunursa bence seviyodur onun dışındaki erkeklerin çok sevdiğini düşünmüyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
Böylelerinin nerdeyse hepsi kaybetti çevremden biliyorum ve bu söz tamamen doğru söz değil
- +1 yıl
Sende sevdiğim kadınla yapamıyorum
+1 yılseks normal birseydir niye bunu anormallik bir durum gibi gösteriyorsun anlamadım seven kişide seks yapıyor bizde seks sonucu varolduk.
27 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle ama evliliğe gelince yaa daha var diyip de seksi hemen yapalım diyen birinde sevgi olması beklenmez zaten sevse der gel evlenelim sonra yapalım
- +1 yıl
Ozman uzak duracaksın sevgili olmayacaksın erkek ve kadın ateşle barut gibidir aralarında bir çekim vardır dogalarinda olan birsey evlenene kadar uzak dur sevgililik durumundan.
Soran+1 yılaslında ateş ve barut değil erkekler cidden sevmiyorlar yoksa benim eski sevgililerim benle seks düşünüp öteki kızlarla paldır küldür evlenmezler ki onlar sevgililiklerinde bile seks yokmuş o kadar sevmiş ki seks bile düşünmemişler
- +1 yıl
Ozaman senin albenin var ki düşüyorlar
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz kapalıyım halbuki
- +1 yıl
Anladım feraseli misin normal mi yani b3n feraceli isterdim öyle olsa daha iyi olur
- +1 yıl
+1 yılSever ama kafa yapısıda önemli onun. Boş birisi ise, yani hayatında kendine güzel bir vakit ayırmıyorsa spor, kitap, hobi gibi o kişi sadece cinsellik yapar ve 1 hafta ya da 1 ay sonra bırakır o kızı.
20 Yorumla
+1 yılGünümüz gencolari sevmez sadece ihtiyaç için rol yapar.
22 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef sonra yollu yapıyorlar
- +1 yıl
Olmayın sizde uzak durun
Seven seks düşkünür tabi ama ön planda olmaz düşünmezse sıkıntı
101 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik düşünen duygusal anlamda sevmiyor demektir nokta
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle saf kızlar inanmış
+1 yılOf kanka anne babalarımıza bak birbirlerini sevmiyor muydular evet seviyorlardi sevmezlerse ilişki olmazdı. Hem seviyor hem cinsellik oluyordu ee yani hem sevip hem cinsellik düşünmesi anormal bir şey değil. Cinsellik de ihtiyaç ilişkide.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSeven doknmaya bakmaya bile kıyamaz ufff aşkk sevgii böyle olmamalı ya umudum kırılıyor acayip moralim bozuldu
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen saf kızlar inanıyor aşkı öpme sanıyor
- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi aşk diye bir sey yoktur seks vardır seks sevgililik demek seks iliskisi demektir yorumlara baktim beyni seyinde olan kızlar erkekler destan yazmislar beyin seylerinde calisinca tabi o tür seyleri iyi bilirler
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım Merhaba Selamlar öncelikle şunu söyleyeceğim artık ilişkilerde seks vazgeçilmez bir hal aldı bunun destekliyor muyum kesinlikle Ama şunu söylemem gerekiyor bireylerin birbirine tam bir şekilde güvenmesi gerek
00 Yorumlaİki soruya cevap vereyim;
Seks düşünen biri tabiki sevebilir, kimin ne zaman seveceği aşık olacağı bilinmez.
Her ilişkide seks olmayabilir ama yakinlasmanin durumuna göre kaçınılmaz olabilir00 Yorumla
+1 yılSever, öyle bi sever ki aklın şaşar. Yaşandı. Her ilişkide de seks olmalı ayrıca @S1F1R-B1R ❤️
23 Yorumla- +1 yıl
Sizin birbiriniz ile ılıskınız cok tuhaf 🤣 nezaman gorsem bırbırınızı etıketlıyorsunuz.. Etiket olmadanda gorus atılabılıyor sorulara. Yanı bırbırınızı aldatmış olmuyorsunuz ayrı ayrı gorus yaparak.. Dısardan itici gorunuyor nacızane bır kardesınız olarak yazıyım dedım..
+1 yılSever.
İnsanları genellemeyin. Her seks isteyen kötü düşünecek diye bir şey yok.
O kişinin tavırlarından ve hallerinden zaten anlarsın ne kadar sıkıntılı biri olduğunu veya olmadığını.00 YorumlaCinsellik konusunda 667 cevap paylaştı. Her ilişkide seks olur. Ama aşktan önce seks geliyorsa o aşk ilişkisi değildir. Hediye, fedakarlık, diğerlerinden farklı görünme çabası yoksa amaç direkt sekstir
00 Yorumla
+1 yılHer ilişkide seks olmalı birbirini seven insanlar arzulamalı zaten bu olmazsa terslik var demektir. Cinsellik ilişkiyi ayakta tutuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çok haklısınız hanımefendi ya işte bu ya doğruyu söyleyin ta sizi cevabınızı dolayı tebrik ederim 😎🫶
seks hayatın bi çilvesi olmazsa olmaz oldukca insan kendini daha mutlu hisseder kendini yeniler güzel bişey deneyebiliriz :D
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılTabik sever i insan sevdiğini arzular ve dokunmak ister hiç bir şey yaoamiyorsada hayelini kurarsın
00 Yorumla
+1 yılCinselliği insan hayatından soyutlamak kendini kandırmak olur.
Seven insanın sevdiğini arzulaması kadar doğal ne olabilir ki.
00 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/RcqQ_MQvlp4
al ablacım en iyi cevap
00 Yorumla Yaşanır yaşanmaz bu kişilerin bakış açısına göre değişir ama cinsellik düşünen kişinin sevmediğini söylemek yanlış. Seven düşünür, yaşamak ister.
00 Yorumla
+1 yılSever libidosu yüksek olblr normal
116 Yorumla
Soran+1 yılama sevmiyorlar ya ilişki hemen cinselliğe dönüyor
- +1 yıl
Sevmiyor o zaman amacı sadece s*kmek
Soran+1 yıl@hayalleriçindee maalesef
- +1 yıl
Boş ver o zaman
- +1 yıl
Tam aksine seven kıyamaz
- +1 yıl
Kıyamaz sa kıyar lar knk
Sevebilir ama her ilişkide seks olucak diye bi kayde yok
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem bence insan sadece sevdiği ile seks düşünmeli
10 Yorumla Hayır sevmez. Almak istediğini alır ve defolur gider.
10 Yorumla
+1 yılSevenle ilgisi yok ama düşüncene saygı duymayan biri sevmiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden sürekli seks isteyen düşüncenin amacı sadece seks tir başka bişe değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece bir kişiyle düşündüm normalde böyle düşüncelerden haz etmiyorum ancak çok sevmiştim onu sonrada bana vermediği değerden ötürü ayrıldım
20 YorumlaOlmaz gerçekten seven onu istemez
22 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum
Egerki onu düşünüyorsa önce evliligi düşünmeli
00 Yorumla
u +1 yılSeks olmadan yaşanan ilişki, İspanyol dizilerini kaldırmış Netflix'e benzer.😕 Bomboş.
00 YorumlaErkek bunu sürekli dile getirip istiyorsa ondan hayır gelmez
00 YorumlaSağlıklı bi erkek seks düşünür tabiki neden düşünmesin ki
00 YorumlaOlmazsa insanlar nasıl çogalır bizi leylekler getirdiğine inanıyormuyuz hala
00 YorumlaSevmeyen, deger vermeyen adam düşünmez, diğerleri her önüne gelenle yatan kalkan da var dicen onlara bir şey diyemem
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer seks düşünen sevmez.
Her seven seks düşünür ama.00 Yorumla
+1 yılOlmaz desem de zamanla otomatikman zaten oraya gidiyor Akış
00 YorumlaCinsellik aşkın bir parçasıdır, aşk ise cinselliğin parçası olunca göstermelik olur
00 YorumlaSeks Arzu tutku şehvet bence aşkla anlam kazanıyor. Rastgele biriyle beraber olmak ayrı sevdiğin insana aşkla dokunmak onu hissetmek ve bir bütün olmak ayrı
00 Yorumla
+1 yılValla ben ilişkide severim. Özel hissettiriyor.
63 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmasa da olur tabiki ama olmaz olsun öyle ilişki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesinin senle se. KS dusunmesiyle herhnagibirinin dusunmesii farkli seyler. sevmeylede alakasi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeversen cinsellikte çok iyi olur ama sadece seks için karşındakine yanasiyosan ha elini yapmışsın ha birlikte olmuşsun hiç bir fark yok bence sonu hep pişmanlık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks önemli bir şeydir ama sürekli seks konuşulması da güzel bir davranış değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ilişkide seks gerekli ama seks düşkünüyse sevmez!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgiyi arttırır. Tabi gerçekten aşık olan kişilerde.
00 Yorumla
+1 yılNeden sevmesin seven biri de zaten seksi düşünmüyor mu sanıyorsun sen
12 Yorumla
Soran+1 yılsevmeyen de düşünüyor
- +1 yıl
Herkes
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki erkek dediğin sevdiği kadının a*m*na koyacak, doggy yapıp arkadan yalayacak, göğüslerini emecek yoksa ne farkı var diğer kadınlardan..
Yataktan oral yaparak uyandıracak. Kadını zevke boğacaksın.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılseninle cinsellik sever sadece
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden isteyen sevmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki bağı daha kuvvetli olur ne güzel işte 😍🥰❤️❤️❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazsa garıplık vardır
79 Yorumla- +1 yıl
Hemen yürü tabi kadina
- +1 yıl
- +1 yıl
Zeki laz kızlarına hayranım😊
- +1 yıl
Zeki oldugumdan anladim aynisini bana yapmaya calistigini :)
- +1 yıl
İşin esprisi orada zaten 😊 ama iyi yerden girdim konuya kabul et
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Asibirbey asılmayın bı be
- +1 yıl
Seven kıyamaz dokunamaz
- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım