Mini etek giymiştim etek oturunca biraz yukarı çıkıyor ama çok değil. Sevgilim olsa anlarım ama fbim olunca şaşırdım neden böyle bir şey yaptı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
yanındaki kadına bakılmasından rahatsız olmuştur
Birde clubdayken kulağıma eğilip buradakilerin en genci sensin dedi
onu anlamadım
erkeğin 20 yaş küçük bir kadınıi yanında gezdirmesi extra bir şey hissettirir mi
Club'da ki insanların yaşı benden büyük en genci sensin buradakilerin dedi
Clubda 18 yaşında kızlarda olur normal bir durum
Anormal demedim
Anlaşılan seninle kendisinden başka birinin seks düşünmesini dahi istemiyor.
Ama fb yiz neden böyle düşünüyor ki
Başka garip davranışları var mı
Biz tanıştığımız gün cluba gittik ordan da eve geçtik seviştik yani
Yılbaşınds oldu bu olay
İlk tanıştığınız gün mü bu şekilde davrandı
Daha sonra sürekli mesaj atttı aradı sevgilisiymişim gibi. (Muhtemelen bana sadece cinsellik için yaklaştığjnj bana hissettirmemek için ve beni kaçırmamak için yapıyordu) bende söyledim ilişki beklentim yok senden sevgilinmişim gibi ilgi göstermeni davranmanı beklemiyorum dedim o da biraz trip atar gibi 👍 şu emojiyi atmıştı sonra bu hafta sonunu da birlikte geçirdik işte mekanda eteğimi falan düzeltti dışarda zaten full el ele geziyoruz
Hayır yılbaşında tanıştık cluba gittik daha sonra seviştik 2 günü full birlikte geçirdik aradan bir hafta geçti dün tekrar buluştuk yine birlikte geçirdik tüm günü
Fb siniz ama el ele dolaşıp birlikte vakit geçiriyorsunuz, fb ilişkisinde sürekli değildir görüşmeler, seks istersin, gidersjn, seks yaşarsın ve orada kalır, siz ilişkiyi abartmışsiniz sanki karşılıklı
Ben her seferinde akışına bıraktım sevişmeyi başlatan da oydu birlikte vakit geçirmeyi isteyen de oydu hatta ben ikinci buluşmamızda akşama doğru buluşalım dedim sabah buluşalım dedi 1 gün vaktimiz var diye
O biraz daha duygusal yaklaşıyor olabilir ilişkinize,
Aynı şekilde sürekli mesaj atıp yazan da o idi ama aramızda 20 yaş fark var bu adam benimle sevgili olmaz ama böyle davranıyor anlamadım
Kızı yaşındayım duygusal yaklaşır mı o yaştaki bir erkek
Sevgili olmasa da, ilgisini eksik etmiyor ki elinde tutsun
Heh öyle tam olarak
Kaç yaşındasın, o kaç yaşında
19 43
O yaşlarda erkekler için genç kızlar daha cazip gelir, seninle böyle bir şey başlamışken kaybetmek istemiyordur ilk zamanlar
Çok parası olan bir erkek elinde tutmak istiyorsa parasıyla denemez mi şansını neden ilgi göstererek yapıyor bunu ilgi beklemediğimi söylememe rağmen
Her ikisini de kullanır, akıllı biri sadece parasını kullanarak elinde tutarsa, o kadının ilgi gösteren farklı kişilerle de ilişkiye gireceğini bilir, o paylaşmak ta istemiyor fb bile olsan
Ben parasıyla etkilesin demiyorum ama mesela Yılbaşında birlikte olduktan sonra ertesi gün avm ye gittik bir ihtiyacım oldu mağazanın önüne gittik ben burada bekliyorum dedi (bu gayet normal bir şey ama elinde tutmaya çalışan erkek genelde para harcar mesrla en son ki sevgilim öğrenci haliyle bir şeyler almaya çalışıyordu ben izin vermiyordum) öprenci olduğumu biliyor tamam durumum iyi ama mesela dün ikimizde benim telefonuma bakarken ablam mesaj attı para gönderemeyeceğini yazdı bende lazer epilasyon boşa gidecek gitmem lazım diye bayağı mesaj attım ısrar ettim para göndermesi için o mesajları gördü ya da ne bileyim yurtta paramın çalındığını biliyor yine telefonda arkadaşımla konuşurken duydu bunu da merak etti sordu ne oldu diye. Şu ana kadar çoğu erkek beni parasıyla etkilemeye çalıştı o yüzden şaşırdım açıkçası bunu yapmayıp yalandan sevgiliymişiz rolü yapmasına
Acaba para harcamadan yanında durup durmayacağımı mı merak ediyor çünki ben onun yerinde olsam ve elde tutmaya çalışsam çoktan yapmıştım bu dediklerimi
Doğrusu senin bu durumlarını " acaba benden paramı" bekliyor diye yorumlayip, öyle düşünüyor olabilir, daha yeni tanıştığınız için oda seni izliyor olabilir
Takip et istersen daha rahat konuşuruz
Hayır bu durumlar spontane gelişti bunun farkında
Ama dediğin gibi beni gözlemliyor muhtemelen çünkü bu tip erkekleri az çok öğrendim kenndileriyle para için olan kadınlardan bıkmış durumdalar
Biz seninle daha önce konuştuk mu?
Ama işte genelde duygusal ilişkilerde kullanılmaktan bıkmış durumdalar. Bizim ilişkimiz de neyimi gözlemliyor zaten bana yaklaşma amacı cinsellik
Konuştuk
Hatırlıyorum
seni baskasının becermesini istemiyor kıskanmış
Birde clubdayken kulağıma eğilip buradakilerin en genci sensin dedi
erkeğin 20 yaş küçük bir kadınıi yanında gezdirmesi extra bir şey hissettirir mi
hissettirir tabiki gurur duyar böyle çıtır fıstıgı kaptıgı için neden 20 yas büyük birini seçtin? parası için mi?
Hayır spontane gelişti tanıştıpımız gün cluba gitme kararı aldık sonrasında evine gittik falan öyle oldu yani
Parası için değilim ama ilk defa bir erkek bana para harcamıyor ve beni gözlemlediği niye düşünüyorum benimle param için mi birlikte tarzı diye gözlemliyor gibi geliyor
ilginç banada hep amca diyenler denk geliyor :) para ve kadınlar ayrılmaz ikili
Kendinden 20 yaş küçük bir kadını elinde tutmak için sevgilisiymiş gibi davranıp duygusal mı yaklaşırsın yoksa paranı mı kullanırsın
kimseyi elinde tutamazsın gitmek isteyen gider ama insanlara iyi davranır onları değerli hissetirir ve güven/sevgi olusturursan paranıda insanlara deger verdiğin için onlarla iyi zaman geçirmek için harcarsan bu imkanları kimse red etmez
bu kişinin bana cinsellik için yaklaştığjna eminim ama sevgiliymişiz gibi davranıyor
bilmiyorum o ikinizin arasındaki problem bir yorum yapamam kimseyi tanımıyorum ama ben benden ufak veya buyuk bir sevgili yapsam Şu an evlenme yoluna giderim sıkıldım artık
Biz yılbaşının olduğu hafta sonu tanıştık ayrılacağımız zamanbeni cluba çağırdı arkadaşımla gidiyorum sende gel diye ben de birkaç saat sonra yazdım yanlarına gitmek için gittim gece de evine gittik swviştik falan 2 günü full birlikte geçirdik Daha sonra sürekli mesaj atttı aradı sevgilisiymişim gibi. (Muhtemelen bana sadece cinsellik için yaklaştığjnj bana hissettirmemek için ve beni kaçırmamak için yapıyordu) bende söyledim ilişki beklentim yok senden sevgilinmişim gibi ilgi göstermeni davranmanı beklemiyorum dedim o da biraz trip atar gibi 👍 şu emojiyi atmıştı sonra bu hafta sonu geldi yine 2 günü birlikte geçirdik hatta ben akşam buluşalım dedim sonuçta fb yiz ikimizde seks istiyoruz ama o gündüz buluşalım dedi daha çok vakit geçirmek için. Ben anlamadım bu adamı açık açık fb teklifinde bulundum ama hala sevgiliymişiz gibi davranıyor dışarda vakit geçiriyoruz geziyoruz ve sürekli elimi tutuyor en sonda club'da eteğimi falan düzeltip durdu
Benimle ciddi bir ilişki düşürmeyeceği bariz ortada aramızda 24 yaş var ama neden böyle davranıyor
ilk günden daha sevistigi fb oldugun biriyle neden duygusallık arıyorsun?
senden daha iyisini bulunca sende ekarta cıkarsın erkek milleti kadın konusunda açgözlüdür çok güvenme çokta detay arama
Ya ben aramıyorum adama açık açık dedim senden ilişki beklentim yok sevgiliymişiz gibi davranmanı istemiyorum dedim
detay aramak değil fb olduğum adam bana duygusal yaklaşıyor ve ben bunun sebebini merak ediyorum beni elinde tutmak için mi diye
kullanmak için saf kızım
Kız zaten kullandırıyor kendini fb olalım diyor?
senin beyin köşesiz galiba jeton hala düşmedi
Konuyla alakasız abuk subuk şeyler yazıyorsun
tamam özele gel
Kıskanmis işte seni başkasına vermek istemiyor demekki
Başka biriyle birlikte olduğum zaman söylemeli miyim peki bunu ona?
Söyle tabiki nolcak
Erkegiz biz sonucta fb de olsak fok baligi degiliz ya
Kıskanıyor mu yani
Ama 40 yaşını geçmiş fb ilişkinin kurallarınj bilen bir erkekten bahsediyprız
Kurallarini biliosa etegin boyuyla oynamasin
Fakirler de baksin orana
Beklentin yoksa soyle beklentiye girmesin
Fb benden başkası olmasın diyor normalde umursamazlar ama ilginç
Birde eğlenirken kulağıma eğilip buradakilerin en genci sensin dedi
Sana uçuyor sanırım kaç yaşındasın
19
Yoo annenle baban arasında bile 4-5 yaş fark vardır bişey olmaz ondan
Performansı nasıl peki bekleneni veriyor mu
Fazlasıyla
Y@zs@n@ merak ettim bişeyler daha sormak istiyorum istersen tabii
Fark etmez sonuçta ikiniz sevgili değilsiniz çıkarlarınız doğrultusunda birliktesiniz gerek yok bence söylemene eminim o da yaptığı halde söylemiyordur
Bu iç güdüsel bir durum
Hayır çünkü o senin aktif olarak hayatında değil ki
Başkası görmesin diye
Yaşın 43 mü
Evet
Kendinden 24 yaş küçük bir kadını elinde tutmak için duygusal sevgiliymişsiniz gibi mi yaklaşırsın yoksa paranla mu elde tutmaya çalışırsın
Ne alaka
Konunun benimle ne alakası var
Sen olsan ne yapardın diyorum ya ne kızıyon
Konuyu anlamadım
Görüştüğün kişyle yaş farkımı var
Eklesene beni
Konu şu senin yaşında bir erkekle tanıştım yılbaşının olduğu hafta sonu tanıştık ayrılacağımız zamanbeni cluba çağırdı arkadaşımla gidiyorum sende gel diye ben de birkaç saat sonra yazdım yanlarına gitmek için gittim gece de evine gittik swviştik falan 2 günü full birlikte geçirdik Daha sonra sürekli mesaj atttı aradı sevgilisiymişim gibi. (Muhtemelen bana sadece cinsellik için yaklaştığjnj bana hissettirmemek için ve beni kaçırmamak için yapıyordu) bende söyledim ilişki beklentim yok senden sevgilinmişim gibi ilgi göstermeni davranmanı beklemiyorum dedim o da biraz trip atar gibi 👍 şu emojiyi atmıştı sonra bu hafta sonu geldi yine 2 günü birlikte geçirdik hatta ben akşam buluşalım dedim sonuçta fb yiz ikimizde seks istiyoruz ama o gündüz buluşalım dedi daha çok vakit geçirmek için. Ben anlamadım bu adamı açık açık fb teklifinde bulundum ama hala sevgiliymişiz gibi davranıyor dışarda vakit geçiriyoruz geziyoruz ve sürekli elimi tutuyor en sonda club'da eteğimi falan düzeltip durdu. Ben zaten açık açık söylemişim fb olalım diye neden böyle duygusallığa giriyor elinde tutmak için mi?
Kıskanıyor seni
Başkası bakınca rahatsız oluyor bende rahatsız olurum böyle durumda
Ve başkasına gitmeyeyim diye yalandan ilgili davranıyor?
Erkek arkadaşlarına anlatmış bsni öyle söyledi
Doğru yapıyor gerçek ilgidir ilginin yalanı olmaz
Burada ayıp etmiş özelini anlatması
Bir erkek 24 yaş küçüğüyle sadece cinsellik düşünür ama sevgili olup ne yapacak
Sevgide yaş sorunmu senin için
Yaş sadece sayı benim için bir önemi yok
O zaman takılma boş ver yaşa mutlu olmaya bak
Takılmadığım için fb olmak istiyorum zaten ama onun davranışları kafamı karıştırıyor
Bu kadar düşünme sal gitsin anı yaşamaya bak
Sonuçta onun yan8ndasin yani
Yaşın 43 mü
Evrt
Ben şimdi bişi sorcam sana
Ben senin yaşında biriyle tanıştım ve yaş farkımız çok fazla neyse yılbaşının olduğu hafta sonu tanıştık ayrılacağımız zamanbeni cluba çağırdı arkadaşımla gidiyorum sende gel diye ben de birkaç saat sonra yazdım yanlarına gitmek için gittim gece de evine gittik swviştik falan 2 günü full birlikte geçirdik Daha sonra sürekli mesaj atttı aradı sevgilisiymişim gibi. (Muhtemelen bana sadece cinsellik için yaklaştığjnj bana hissettirmemek için ve beni kaçırmamak için yapıyordu) bende söyledim ilişki beklentim yok senden sevgilinmişim gibi ilgi göstermeni davranmanı beklemiyorum dedim o da biraz trip atar gibi 👍 şu emojiyi atmıştı sonra bu hafta sonu geldi yine 2 günü birlikte geçirdik hatta ben akşam buluşalım dedim sonuçta fb yiz ikimizde seks istiyoruz ama o gündüz buluşalım dedi daha çok vakit geçirmek için. Ben anlamadım bu adamı açık açık fb teklifinde bulundum ama hala sevgiliymişiz gibi davranıyor dışarda vakit geçiriyoruz geziyoruz ve sürekli elimi tutuyor en sonda club'da eteğimi falan düzeltip durdu neden böyle davranıyor elinden kaçırmamak için mi?
Aşık olmaya başlamış. Elki
Belki
Ekle. dm den konusalim
Hayir tabiki o karısıyla olurken sana demiyor
Başkası fb olmasin diye
Bu kararı sen ver
şöyle fb ilişkisi nasıl olur mu be :)
Sadece ben görüm havasında bıraksın bizde görelim
Fb olayını aşıp sevgili olmuşsunuz
Sırf eteğimi düzeltti diye mi bunu düşündün
Jartiyer mi giydin
Kiskanmis
Fb sin tabii ki söyleme. Sevgilin değil ayari kaçirmasin
Bzim erkekler bi süre sonra kıskanmaya başlıyor 😂
Bence hayır
Seni elde tutmak için
Yani FB olduğun için buna gerek yok bence
Ekmegimize el koymasınlar demiş
Yaşın 34 mü
30 neden sordun
Çünkü bir şey sorucam
Konu şu ben kendimden bayağı büyük biriyle tanıştım yılbaşının olduğu hafta sonu tanıştık ayrılacağımız zamanbeni cluba çağırdı arkadaşımla gidiyorum sende gel diye ben de birkaç saat sonra yazdım yanlarına gitmek için gittim gece de evine gittik swviştik falan 2 günü full birlikte geçirdik Daha sonra sürekli mesaj atttı aradı sevgilisiymişim gibi. (Muhtemelen bana sadece cinsellik için yaklaştığjnj bana hissettirmemek için ve beni kaçırmamak için yapıyordu) bende söyledim ilişki beklentim yok senden sevgilinmişim gibi ilgi göstermeni davranmanı beklemiyorum dedim o da biraz trip atar gibi 👍 şu emojiyi atmıştı sonra bu hafta sonu geldi yine 2 günü birlikte geçirdik hatta ben akşam buluşalım dedim sonuçta fb yiz ikimizde seks istiyoruz ama o gündüz buluşalım dedi daha çok vakit geçirmek için. Ben anlamadım bu adamı açık açık fb teklifinde bulundum ama hala sevgiliymişiz gibi davranıyor dışarda vakit geçiriyoruz geziyoruz ve sürekli elimi tutuyor en sonda club'da eteğimi falan düzeltip durdu. Ben zaten açık açık söylemişim fb olalım diye neden böyle duygusallığa giriyor elinde tutmak için mi?
Erkeklerde sahiplenme duygusu vardır yanındaki her kim olursa olsun birde sen ona her zaman lazmsın koruyordur ondan güvenmen için
Demekki senden baya etkilenmis ve sahipleniyor
Yaşın 24 mü
Evet senin
Kıskanmış seni
Sebep? Fb yiz sadece
Ona sor bunu benle fb degilsin
aşık
İlginç
Yanlış anlamış o işi
Aranızdaki ilişki için gereksiz bence
Başkasının k. şarı olmanı istemiyor
Kisamiydi etegin
Evet miniydi
Kac ich
Kac yasindasin
19
Üşümedin mi
Yoo yandım bile
Nerdensin