tesekkurlerrr :)
İnsan sevmediği görücü biriyle sadece cinsellik için evlenir mi?
tesekkurlerrr :)
Son zamanlardir affedersinizz canim cok istiyor ama tabi bunu ancak evlendikten sonra yapabilirimm.. Okadar cok gorucu geldi hic birini istemedim ama sizce cinsellik yasamak icin birtanesini kabul etmem gerekirmi?
Kaçak kesim yap. Evlilik kararı sadece cinselliğe endeksli olmamalı. Adamın belki isteği, performansı düşük..
Konu sırf cinsellik bile olsa test etmeden karşına ne çıkacağını bilemezsin.
aynenn
Evde mastürbasyon yap inanki daha zevkli 🤣 kadının orgazm olması erkeklerden çok daha zordur yani evlensen bile genel olarak erkek 10000 boşalır kadın 2 orgazm olur örneğin, anlatabiliyor muyum 🤣 o yüzden severek evlen cinsellik için değil.
hahahahaa tamammm tesekkurlerrr.. ama kadin hizliii orgazm olamiyormuu
Vajinal olarak hayir ben daha hiç olmadım, klitoris evet
Evleneneler çok var maalesef.. ayni önemli olan aşktır.. sırf cinsellik için bedava sevişmek için birisiyle evlenenlerin kafası yok gerçekten de
hmmm :(
Cevap
40Cevap
Hayır duygusuz şekilde yapılan cinsellik kişiye zevk vermez gadası
Hayatının en büyük hatasını yapmak istiyorsun galiba sadece cinsellik yaşamak için evlilik yapılır mı ya libidon yüksek olabilir kendini bur şekilde tatmin etmeye bak zamanla olmaya olmaya alışırsın zaten ama evlilik gibi ömür boyu sürecek bir ilişki sadece cinsellik yapmak için kurulmaz doğru değil sonra çok mutsuz olursun, cinsellik sevgi istek iletişim tutku arzu çekim hepsi bir arada olmalı ki aynı şekilde karşında ki insan da sana karşı Bir şeyler hissetmeli ancak ozaman olur.
Evlendikten sonra seni tatmin edemedi o zaman ne yapacaksın? Boşanma falan olucak belki hoşuna gitmicek. İlişkide bencil olup amacı sadece Yapıp gecicek belki seni düşünmucek fikirlerini o zaman ne yapacaksin
iste ozamann ortada sap gibi kalirimmm :(
birii vardi gorucu gelen, o oglani sonradan gordum ve her gordugumde bana bakar.. ve biraz gozleri firildak gibime geldi her beni gordugunde kendini belli etmek icin birseyler yapar.. ve yasida benden 6-7 yas buyukk yanii o benden daha cok bekler daha cok doymaya calisir bence...
mesela baska gorucu vardi onunla yuz yuze geldik az bi konustuk cocuk gorur gormez asik oldu bana ama ben ondan tiksinmistim
O yüzden iyi tanıman lazım ve cinsel açıdan birseyler sorman lazım biraz konuştuktan sonra falan. Görücü usulü bilmiyorum ya rahat olamam ben mesela ama kendim bulsam falan istediğimi sorarım yani. Görücü usulü bişey sorsan cinsel anlamda yanlış anlarlar ve senin hakkında yanlış düşünürler.. bu yüzden kendin birini bul derim
En azından rahatça istediğini sorarsın. Şimdi görücü usulü biri geldi konuştun iyi anlaşıyon sordun biseyler falan sonra bişey oldu anlasamadin cinsel şeyler sordun falan insanın lafını bile ederlerr bu istemem ben görücü usulü ya
aynennn oyleee yaaa, cinsellik soramazsinn gorucude ama kendin buldugunada.. lanet olasi bulamadimkii kendimmm :(( bu saatten sonrada zor bulurumm artik..
kendim buldugum kisi sonradan evli cikti :(
Yaa iyice araştırırsin ailene söylersin emin olduktan sonra ailen arastirirr umarım bulursun ya istediğin gibi birini
insallahhh yaaa bakalimm hayirlisii artik :(
Hayırlısı canim
<3
seninkisi kumar gibi bir şey senin dediğin, cinselliği nasıl yaşamak istediğin karşındakinin beklentisini konuşmadan hatta kısmen tecrübe etmeden evlenmek büyük risk. biz erkekler gibi kadınlarda istekli olduklarında para karşılığı biri ile birlikte olabiliyor. bence bu tarz arz talep içerikli bir ilişki yaşaya bilirsin.
@siyahcorap yaniii bi sevismek icinn sevmedigin biriyle evlenebilirsin diyorsun?
cevabın altına yazmışım pardon arkadaşlar, sağlıklı evliliğin yüzde 80 i mutlu bir seks hayatı olduğunu düşünürsek bence bu olasılığı en üstlerde tutmalısın.
@siyahcorap sorun degil kardes, olabilirr..
5 Dk lık zevk için, bir ömür vermek, O da şansına. Belki 1 dk bile sürmeyecek bir zevk için, ben gençliğimi vermezdim.
yanii dogruu mantikli
Öpüşmek, sevişmek geçici şeyler. Saygı, sevgi kalıcı. Sırf cinsellik için biriyle evlenirsen hayatının hatasını yaparsın.
hmm anladimm tesekkurler
Arzulamadigin adamla cinsellik yasayamazsin zaten. O yüzden söylediğin şey de mantıken mümkün değil.
neden arzulanmaz ki? mesela p*rnocular nasil yapiyorlarr? onlarda sevdigi adamla yapmiyorlar ya
Arzulamadiklari adamlarla yapmiyorlardir herhalde. Ayrıca p*rno denilen videolari izlemeyin. Onlar insanların algilarini bozan şeyler. Onlarda kadınlar da erkekler de en iyi fiziğe sahip olduğu için birbirlerini arzularlar zaten ama normal insanların algilarini bozuyorlar. Böyle de bir sıkıntı var.
evett aynenn oyle, yokyokkk zatenn izlememmm hani onlar nasil yapabiliyor diye demek istedimm
En fazla birkaç yıla sekse doyarsın , sonra arzu edeceğin farklı şeyler ortaya çıkacaktır
Her şey seks değil
yani dogru :(
tamam
tamamm tesekkur ederim
tamam etmemm :)
evlendikten sonra yaptığın kişiyle uyuşmazlık olursa napıcan? yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olucaksın, riskli iş yani
yanii aslindaa dogru :(
pff inanirimmm :(
nasil bulacam bakalim
hmm :(
burdan yazarsan olur
gizli harflerle yaz ayri ayri ozman sorun olmaz bence
Çok güzel bir kız mısın yani kendine uygun yakışıklı birini bulamadın mı neden reddediyorsun
Oyle havalara girmek istemem.. yani sukur kotu degilim. Cok begenen var ama,. Hani kendimi cok begendigim icin degil. Karsimdaki kisi beni nasil desem etkilemedi onlar. Ya birinin boyu kisa ya otekinin yasi buyuk ya da nebilim iste kalbim atmadi ya
Kadın olarak sevmediğin biriyle cinsellik yapamazsın sen erkek değilsin
nedenn oyle?
hmmmm
Evlen var görücü usulü ile cevrede kız kalmayınca mecburen görücü usulü evleniyorsun.
hmmmm :(
Cinsellik nereye kadar zevk verir orası tartışılır bence cinsellik bile geçici heves
yanii aynenn bencede oyledir
hmmm
Cinsellik için evlenilmez. Ama bu zamana kadar nasıl sabrettin. Kendine kötülük ediyorsun.
neden kotuluk ediyorum?
En güzel en istekli zamanların kendini bastırmakta geçiyor da ondan
yapacak birsey yok
Yüzeysel yaşasan. Bi erkeğin kafasına oturup saçından tutup bastırsan ne güzel olurdu şimdi
olmazzzz
Hafif ısırıklar, yoğun tempo dil darbeleri, eller göğüste
Bi ara ben de böyle düşünüyordum sonra dedim saçmalama sevip aşık olduğun insanla yaşamalısın bunu o yüzden tavsiye etmem evlenmeni
Cinsellik için kimsenin evlen miye cegini düşünüyorum
Çoğu erkek cinsellikte yetersiz kalıyor evlilikte burada da çok kez görmüşsündür, hakkını verebilecek, hal bırakmayacak, delirtecek bi erkekle evlenmen lazım :) Kaç yaşındasın ki?
peki görücü usulü evlenmekten vazgeçip normal bir ilikiye başlamaya ne dersin evlenmeden cinsellik bence gayet normal bir durum
evlenmeden oncee cinsellik olmazz tabikide gayet normall degil
afedersin cinsellik istiyorum diyorsun tanımadığın biri ile evleneceğim diyorsun dini açıdan mı doğru bulmuyorsun acaba çünkü tanımadığın birisi ile sırf cinsel ilişki için evlenmek ileride seni daha mutsuz yapar
evet dini acisindan evlilikten once cinsellik olmaz, buyuzden helalinden yapmak istiyorum..
sonucta oda helalim olacak oyle yapacam
tabiki kendi tercihin tanrıyla pek aram yok benim, ben agnostiğim sana kolaylıklıar diliyorum sexting falan yap istersen birileriyle
o ise yaramazz.. bos bos konusma o bana gore degill
sana çözüm bulmaya çalışıyorum üzgünüm
sagol
Bu kadar sene durmuşsun biraz daha sık dişini. Sadece bunun için evlenilmez hata yaparsın
cok haklisiinizzz tesekkur ederimmm.. evet sabretmemmm gerekiyorr ama iste
O kadar da zor değil
oyle de ama isteee :(
Hayırlısı
aynenn
Hayatının hatası olur sırf bunun için olmaz. Geçici zevk bitince napcan anlaşamıyorsanız, uymuyorsanız? Kaç yaşındasın?
yani haklisinn :( 25
Dertleşmek istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bizim de isteğimiz çok oluyor ama tutuyoruz. 10 dklık zevk için hayat karartmaya değmez. mastürbasyon yapmıyon mu?
Utangaç birisin sanırım.
yani evet haklisinn.. yok ordan yazamamm ve aynenn utancag biriyimdir
Kapalı mısın? İnsan yemiyorum ya diğer erkekler gibi herşeyi herkese de anlatmam.
anlat ya da anlatma, ben bir kural koydum kimseye ozelden yazmiyorumm..
hemen niye kapalimisin diye soruyorsunuz anlamiyorum
Ne alaka ya kötü bişey demedim niye böyle tepki gösterdin ki
sadece sen degil her boyle seylerde herkes hemen kapalimisin diye sorar niye anlamiyorum
Utangaç olduğun için kapalısın düşündüm kapalılar genelde utangaç oluyor ya ondan kalbimi kırdın
hmmmm
Aynen
:) :)
Almican mı
Maddi durumun iyiyse hiç cinsellik için evlenilmez. Boş yere kendini yakma 👍
haklisinizzzz
Sosyal biri misin?
yok
Sosyal biri degilsen o zaman sıkıntı, küçük bir yerde mi yaşıyorsun?
neden sikintii? ehh iste
Büyük ihtimalle en istekli zamanlarına doğru gidiyorsun ve sosyal değilsen istediğin gibi birini bulma konusunda sorun olur. Küçük bir yerde yaşıyorsan seçim yapma ve istediğin erkeğin seni bulma ihtimali çok daha az.
Uzun lafın kısası nerden baksan problem.
yanii aynenn dogruu cok dogru
Eğer aşırı derecede tutkuluysan dişiliğini sonuna kadar hissettirecek dominant bir erkek istiyorsan kesinlikle görücü usulü evlilik yapma 👍
bu arada kaç yaşındasın?
neden onlar olmaz mi oyle
Dominant erkek kendi seçimini kendi yapar görücü usulü evlilik yapmak istemez. Kaç yaşındasın?
Hmmm ama kendisi bulamadiysa
Arar bulur bulamazsa satın alır. Başlık parasıyla doğuda bir sürü kız var.
hmmm
Hayr olmaz belli bir yerden sonra cinsellik olayı bitiyor
neden biter?
her şey seks ten ibaret değil bazen duygusallık arıyorsun aşk aryrmsn anlays istiyorsun
hmm anladimm tesekkurler
Ben teşekkür ederim mutluluklar 😄😄
sagol sizede
Bol bol kendini tatmin et ve yüzeysel sevişecek birini bul, senin için hangisi uygun 😊
baskasiyla olmaz tabi
O zaman geriye bol bol mastürbasyon yapmak kalıyor canım ☺️
yokyaaa
Aa neden öyle diyorsun, ruhen ve bedenen az da olsa rahatlarsın yap bence bol bol
olmazzzzz boş ver
Neden olmasın ki bence çok yanlış düşünüyorsun, sana bazı tüyolar vermek istiyorum.
yok sagolll
Nasıl istersen ☺️
sagoll :)
Yardımcı olamadım ki 🤭
olsun
Teşekkür ederim 🥰
Sadece seks için hayatını yakma çıkar karşına biri ellbet
umarimmmm insallahhhh :(
herkesin ihtiyacı olan bir şey ama kızlar yapınca sonuçları daha ağır oluyor bide baskıcı bir aileye sahipsen
aynennn oyle erkekler yapinca sorun yok kizlar yapincaaa ohooo.. yaa aileyle alakasi yok
olmaz olur var alakası fiziğin ve yüz güzelliğin varsa illaki kısmetin çıkar
Çok saçma yanlış bir düşünce
yaa biliyorummm, ama bazen artik dayanamiyorumm.. gunaha da girmek istemiyorummm
dene bıkınca ayrıl daha mantıklı
yaaa oylede, sonrada adimi dul koyacaklar nebilim ne.. ayrilmakta kolay degil iste
gizli yasa biriyle anal hevesını al kim nerden bilecek ben öyle yaptım masaj yapan bir adamla
yokkk aslaaa yapmammm hele anal hiiiiiiiiiiicccccccccc !!!
ozamn sansına evlen yas kc
25 oldum :(
daha gencsın istekli cagındasın oyuzden arayıs ıcındesın
sanirimm oyle :(
@BayKastamonu olmaz
nerde yasıyorsunuz
boş ver
ıyı oman yuzeysel seviş parayla
olmaz
neden gunahmı
evet
Hayır en büyük yanlış olur.
Anladimm sagol
Hayır tabi yapılan en büyük hatalar arasında
nedenn sence?
yani dogru haklisiniz
Görücü ne ya bi bitmedi ortacağ adetleriniz
Valla bu zamanda görücü iyi malum ortalık senin gibi orsp dolu kimin ne olduğu belli değil en azından görücü gideriz onlar uslu oluyor
Maalesef halen devam ediyor
@hayalleriçindee senn kime o kelimeyi kullandin?
Gerçi sen lezbiyensin heralde
Saygı duyarım 🙏
😂😂😂
Noldu kızz neye güldün
Sevgili işi ayrı evlilik işi ayrı yavrum
Hahahahaa tamm rezillik yaaa😂😂 Kiiiizz iyi yapmissinnnn paylasmaklaa.. hem laf ayiyo hemde yaziyoo vaaayy seroooo🤣🤣🤣
Sanki sevgililik evlilik icin degil🤦🏼♀️ ne mantik yaa
Hahaha aynennn oylee vallaa yaa.. coook yazik😂
Bende görücü gelebilirim😀
yok
Seks yapmak için evlenir
oooooo
Sanal gerçeklik gözlüğü kullan.
neydi bu
yaaaa bu gercekk hissiii vermez
evet
Sen yatakta şiddet mi görmek istiyorsun
neden oyle dedin?
Bu dediğim olur gör bak
nasil siddet? dovmek felan mi
Evet
nedennn dovsunki? hangii cagda yasiyoruzz acabaa?
Annen baban razı olsun sende gönlünce iste iyice tanı sonra karar ver böyle cinsellik için hayatını karartma
Tamam git bildiğini oku tavsiye almak değil niyetin tamam evlen evlen
hani mesela ben sevmiyorum onu ama o seviyor anne baba tamam diyorsa, hani bende aman evleneyip gidim dersem olmaz diyorsun bi cinsellik icin
ok, sen hemen siddet dedinn buyuzden
Dinle işte zevk sonrası pişman olursun 🤨
Pişman olmanı istemem mutlu ol eğer sevmezsen cinsel çekim de olmaz koca bi ömür böyle geçmez
Adama da yazık günah yani biri seni sevmese sırf cinsellik için evlense seninle kullanılmış olursun bu çok yanlış 😊
tamammm canimm tesekkur ederimmm :) ama iste sorun su kiii sevdigim adam evli cikti :( yanii baskasinida sevemiyorumki
Kalp ait olduğu birini elbet birini sever sabırlı ol 😊
Elbet bir gün 🤗
yanii dogruu haklisinnn, ama ben onu seviyorsam yanimdaysa ve beni arzuluyorsa yeter
Evet kimsenin hakkını yememiş olursun unut onu o başkasına ait sana değil 😊
Kalbini koru güzel temiz insanları sev seni sevmeyenden de uzak dur 😊
okadar guzel konustunkiii :( cok tesekkur ederimm..
basta tepki verdigim icin ozurdilerim ikimizde biraz yanlis anladik bir birimizi..
aynenn kalp ait oldugu kisiye elbet bir gun atar.. ama o yillardir kalbimde kac yil oldu her defasinda onu gomdum icime ve artik dayanamayipp ona acildim aylar sonra ogrendimki evliymis diye. bunun inadina gittimm baskasini sevmeye calistimm ama yapamadimm cocukla daha iliskiye baslamadan bitirdim
Geçmişi unutup daha temiz bir gelecek için uğraşmak lazım 🤗😊
Özür dilemeye gerek yok üzülmenizi istemiyorum 🙂
evett cokk haklisinn kuzummm :( ama baya bi zorluyor bu beni cok denedimm ama yapamiyorum masumm brir cocugun hayatiyla oynamis gibi hissediyorumm :(
ama o sevdigim adamda bana dedii bazen evi bile terk eder-sim geliyor eskisi gibi gitmiyor felan filann.. bide azkalsinn her aksam geceleri hep disarda, gecen hatta 2-3 gun arkadaslarinda kaldi eve gitmedi
Bırak onu ondan sana hayır gelmez 🙂
Sil şu geçmişi seni seven seninde sevdiğin aşık olduğun biri ile evlen ona ait ol çocuklarınız olur ne kadar masum ve güzel değil mi 😊🤗
dusunmesiii bileee cooooooook guzellll <3 ikitanee biri erkekk biri kiz, erkek ona benzesinn kizda bana :)
Çok iyi olur 😍
eveeeeetttt :)
amaa Şu an bide problemm o sevmeye calistigim cocuk benden kopamiyor ondan nasil kurtulacam hic bilmiyorum, iki ay gecti aradan tekrardan yazmisss :(
Hiç mi sevmiyorsun
yok yaaa :( sevemedimm.. sevdigimi sevebilecegimi sanmistimm amaaa olmadi :(
Herşeyi konuş bırakmasını söyle onu sevmediğini sevmediğini söyle
dedimm ben ozamanlari ben yapamicam seni birakiyorumm diye ama iste yine yazmis
Engelle
aynenn en dogrusuu bu bence, sorun su ki cocukla daha karsilasacagimiz gunler olacak ne yazikki
Görmemezlikten gel değersiz hissetir gitsin başka yolu yok onun iyiliği için 🙂
hahahahaaa aynennnnnn oyleee canimmm :) tam 6 gun olduu onun o mesaji atali halen girip bakmadimm hahahha
Gülme ama gerçekten seviyor o 🙂
nasill yani niye oyle dedin
Aşk bu acı çektiriyor olabilir diyorum 🙂
sanirimm oyle :(
Offf ne ateş vardır sende simdii
aaah aaah
Gülme kızzz
gulmuyorumm aaaah cektim
Sen bı gelsene yanıma sana neler çektiririm
yok
Sen bilirsin içine akıtirdim taşırana kadar
Kendi topuğuna sikarsin.
gahaha niye
Cinsellik de bir yere kadar, evlilik bütünlüktur. Seks için evlenilmez.
tesekkurler
Evlilik o kadar kolay degil.
tabi kolay degildirr elbette ama o severse yetmezmi acaba
Ömrünüz biriyle gececek ve bu kişiyi sadece ihtiyac içinse o evlilik temeli saglam olmaz. Kendi ruh eşini bul evlilik ozaman hiç olmadıgı kadar güzel olur sizin için.
anladimmm cok tesekkur ederimm, haklisiniz :)
Rica ederim. iyi günler dilerim size diger tavsiyemde o gibi durumlarda acın kitap okuyun müzik dinleyin sesli kitap olur. bunlar sizin aklınızı mesgul edecektir.
tmmdir tesekkurler
😊😊😊
Nekadar sığ bir fikir
eeeeuu?
Tanışslım mı belki evleniriz
Sadece cinsellik için de biriyle evlenilmez
dogru aslinda :(
Kendini farklı tatmin et bence , sevmediğin biriyle ömür geçmez
yani evet dogru haklisinizz.. ama kendin yapmakla biriyle yapmak bir degil iste
Evet değil ama diğeri daha sıkıntı bana göre
hmmmm
Libido tavan yaptığında insan gerçeğini istiyor değil mi?
evett :(
Böyle zamanlarda birini bulmalı
bulamadimm ya
Nerdensin peki?
boş ver
olamzzz
Peki
Hmm bilmemm olmaz yaa ask yoksa
sıkıntılı olur
tamamm
Nerde yaşıyosun
boş ver
Hayır bu saçma bişey
Hayir tabii ki
anladimmm
Hayir
:)
Niye guldun
Hayir
:)
Severek evlen derim sonrası hep sıkıntı
hmmm oyle diyorsunuzz demek
aah ozamann baskaa, tesekkurler.. sizi sevmiyormuydu
çok üzülürsün
nedenN?
Evlenmez
pffff :( karsima da dogru duzugun biri cikmadiki onunla evlenebileyimm
Cokmu yukseksin hep
yani bazen zirve yapiyor
Regl oncesimi genelde
Ne burcusun
kaç yaşındasın
25
bikaç şey sorcam
sor burdan
olmaz
sadece bikaç soru hadi ama
yokkk dedim burdn sorcaksan sor
Evettt
olur diyorsunn? sen evlenirimisin seni sevmiyen biriyle?
Hayir
eeehh daha niye evet diyorsun
Swn beni sormadın genel sordun beni soruyorsan cevabım farklı olur tabi
ok
Yorumumu silermisin
neden?
İstemedim yorumum gözüksün
hmmmm tamam sen bilirsinnn.. o resimdeki senmisin
Hayır bence
Sacmalik
Hangi memleket orası
Hayır yanlış
sence neden?
Sevgi duygusal frekans olmayinca haz alamazsin
gercekten oylemi? bunu bilmiyordumm.. hani insan dusunur aman yeterki s*k olsunda beni halletsin diye
Yaş kaç
Evlen yaşın olmuş
Gel bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?