+1 yılSağlıklı bir insanın hafta 3 kez cinsel ihtiyacı olur bu kişiden kişiye değişir. Bunun çoğu azı yoktur. Burada dikkat etmen gereken şey birlikte olduğun kişiyi tanıyıp güvenmen ve korunarak ilişkiye girmen hem cinsel hastalıklara yaklanmamak için hem de süprizlerle karşılaşmamak için o yüzden birlikte olduğun kişi önemli asıl.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle çok değil ama kaç defa cinsellik yaşadığın önemli değil cinselliği nasıl yaşadığın önemli, kendini kullanılan kadınlar gibi bi statüye koyarak yaparsan 1 defa bile cinsellik yaşaman çok kötü ki karşındaki erkeği de böyle görmemek gerekir ama duygusal olarak yakınlaştığın kişiyle cinsellik yaşamışsan kaç defa cinsellik yaşadığının hiç bi önemi yok burada önemli olan kendini ve cinsellik yaşadığın kişiyi hangi statüye koyduğun önemli
10 Yorumla
Bunun cevabı kişiden kişiye değişir burada para karşılığında her ay farklı eskorta giden erkekler varsa seninde 5 ayrı kişiyle ilişkiye girmen onlara göre çok normal ama hayatında cinsel olaya karışmamış insanlara göre bu durum fazlasıyla anormal
10 Yorumla
İlk öyle başlar zaten az mı çok mu derken sonra bir bakmışsın ki önlemini alamıyorsun alışkanlık haline gelmiş 😀 sonra mesleğini pompacılık olarak değiştiriyorsun vs vs iste..
22 Yorumla
Soran+1 yılAbart sen de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok evet
10 Yorumla Millet ayda bir kere escye gidiyor parayla sonra vay efendim şöyle böyle. Senin hayatın, senin tercihlerin ve kararların. Kaç yaşında insansın, normal sayılabilir bence. Burada şöyle böyle diyen insanların bir çoğu ya hiç seks yapmamış, ya da bulsa nefessiz koşacak tipler. Genelleme yanlış olsa da işin özü bu. Her önüne gelenle birlikte olunmadığı sürece bence sorun yok
38 Yorumla
Soran+1 yılBence de 👌
Soran+1 yılYa teşekkür ederim 🥹 aslında bu ilişkilerden ikisi ciddi ilişkiydi. Diğer 3ü de psikolojik olarak kendimi boslukta, kötü hissettiğim, biraz kafamı dağıtmak için takildigim insanlardı 🥹 o psikolojiden çıktım neyse ki 💜
- +1 yıl
Rica ederim. Tahmin edebiliyorum. Olabiliyor yani yapacak bir şey yok. Buna hata, yanlış, ee tü kaka demeye de gerek yok. Yaşanması gerekiyordu yaşanmış. Hiçbirimiz çetele tutmuyoruz netice olarak. Dağıldıysa kafan ve şu an iyiysen siz konuşun diyebilirsin 🙃 Bazen insan sevgiye, bazı hiselere ihtiyaç duyuyor. O yüzden bu çok doğal çok da normal. Dediğim gibi skor tablosu gibi her öne gelenle bir şey yaşanmadığı sürece, sen mutlu olmaya bak. Çünkü her öne gelenle yaşanınca kediden, köpekten bir farkımız kalmaz 💙
Soran+1 yılZaten o yaşadığım son ilişkide anladım ki sadece sevgiye ihtiyacım varmış... Dediğin gibi hepimizin oluyor böyle dönemleri. Insanız. Her önüne gelenle yapılmaz zaten. Özellikle kadınlar için bu zor bence. Kendi açımdan cinselliğe bakış açım tamamen duygu ve sevgi odaklı. Onu hissetmek istiyorum zaten sadece. Umarım bir gün doğru insanla bu hisleri yaşarım 💜
- +1 yıl
Gir çıktan ibaret değil ya bazı şeyler. O teni hissetmek için o tene sevgi beslemek gerekiyor. Çünkü birleşme bitişinde hiçbirimiz sırtımızı dönüp uyuyor olmayı istemez, birlikte vakit geçirmeye devam etmeyi isteriz. Bu da sevgisiz, duygusuz ve uyumsuz olmaz. Bazen düşman gibi davranışlar sergilense de bebek gibi sevmek çok önemli bence 🙃 Ben bir gün o insanı bulup daha fazlasını doya doya yaşayacak olduğuna inanıyorum ki eminim hak ediyorsundur 💙
Soran+1 yılO sarılma anı beni kalpten öyle besledi ki. Hatta o sayede psikolojimin o duygusal boşluktan ciktigini düşünüyorum. Sevilmek o zamanlarda öyle içten hissediliyor ki... Çok teşekkür ederim. Umarım sen de hayatında hakettiğin kadar sevgiye ve sevilmeye doyacak yıllar yaşarsın 💜
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun kararını ancak sen verebilirsin. İnsan kendi vücuduna bile hasta olduğunda hükmedemiyor. En basitinden bir kanser oluyorsun senin kendi hücrelerin senin isteğin bilgin dışında olması gerekenden çok daha fazla çoğalıyor. Kendi vücuduna bile bu kadar acizken bir insan başkasının vücuduna neden bu kadar takıntılı olur anlamıyorum. Geçmişte manyak birisiyle takılmadıysa, karakteri düzgünse ve sevilmeye layık olduğuna inandırırsa bir önemi yoktur benim için. Bu benim görüşüm. Ben de defalarca başka kadınlarla seks yaptım. İki yüzlülük edemem bu konuda.
40 YorumlaBunun azı çoğu olmaz dünyanın en kötü şeyi zina bende yaptım çünkü hemde senden çok daha fazla aynı anda 3 kişi ile birlikte oldum ruh sağlığını kaybediyorsun, geleceğini eksi olarak değiştiriyorsun gururunu, onurunu duruşunu kaybediyorsun bir gün evleneceksin belki de evlendin eşine karşı saygını kaybediyorsun zina kötü Bir şey en önemlisi de ahiretini inancını kaybedip günaha görüyorsun.
32 Yorumla- +1 yıl
Canın daha çok istiyor mu
- +1 yıl
Aynı anda 3 erkekle nasıl başa çıktın bravo
Bu olaya bütün kadınlar olarak değilde, sadece bir kadının kişisel tercihi olarak bakmak lazım.
Bana göre fazla. Ama herkesin kendi bedeni kendi kararı.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok diyecek erkeklere sormak lazım. Siz kaç kişiyle seks yaptınız diye
51 Yorumla- +1 yıl
Bak şimdi günahımı alıyorsun ben mesela 5 kişiyle cinsel münasebeti olan birisiyle birlikte olmam çünkü ben hiç cinsel muhabbete girmedim bir şekilde hep uzak durduruldum hafızlık yurdu falan derken😊
+1 yılMerhaba bu tamamen kişini kendisiyle alakalı bir şey azını çoğunu bilmiyorum ama hayat sizin tabi.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl28 yaşında bakire birisi olarak evet çok fakat kişiye göre değişir
146 Yorumla- +1 yıl
İlginç
Cevap sahibi+1 yıl@UmutsuzYaşam normal ilginç değil herkes herkesle bir şeyler yaşamak zorunda değil
- +1 yıl
Bu yaşına kadar böyle olman evet ismin hazal olabilir mi
- +1 yıl
O halde eşin çok şanslı olcak
- +1 yıl
Söz konusu kendi anne ve bacılarına gelince namus bekçisi kesilirler. Başka bir anne babanın evladı olunca aa bu yaşına kadar yapmamak çok ayıp değil mi diye kendi namussuzluklarını baskısına empoze etmeye çalışırlar.
- +1 yıl
Süpersin
+1 yılİşin zor kaç kişiyle birlikte oldun o önemli artık bırak son olsun insan sevdiği aşık olduğu erkekle be ya evlendiği erkekle seks yapar gerçi olan olmuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Tecrübe iyidir. Evlenecek olsam tecrübeli, sevişmeyi bilen kadını tercih ederim. Bakirenin birine sevişmeyi öğretmekle uğraşamam.
20 Yorumla
+1 yılBence çok 23 yaşındayım bakirim ama karaktere ve kişiye bağlı bir durum kimse yargılayamaz erkek kız fark etmiyor
10 YorumlaBu 5 cinsel ilişki kaç kişiyle oldu asıl sıkıntı o
15 Yorumla
Soran+1 yıl5 kişi işte
- +1 yıl
Noye hepsi tek seferlik oldu
- +1 yıl
@snsnsnb bu yaşta bu zeka..
Yaşın doğruysa olabilir diye düşündüm ama 5 te çok fazla 😅
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel tiye almışsın 😅
+1 yılBağlanma problemin var ya da karşına çıkanlarla pek ciddi bi yol düşünmedin…
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. sayının bir önemi yok ki daha önce yaptın mı yapmadın mı konu bu yapmışsan "kaşarın" tekisin demek ki
19 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptın mı?
Soran+1 yılHerkesin kendi hayat tercihi. Ben müslüman değilim. Ve ben evlilik öncesi cinsel ilişkiyi yanlış bulmuyorum. Tam tersi eğer (eşim olacak kişi de) tecrubeliysek o zaman yaşayacağımız evlilikteki cinsellik daha iyi olacaktır. Genelde evliliklerin bitme sebebi erkeklerin namus namus diye tutturup hiç ilişkisi olmamış kızları alması ve o kızların cinsel anlamda hem isteksiz hem de bu işi yapamıyor oluşu oluyor. Sonra da o erkekler sen beni mutlu edemiyorsun diyip başka kadinlara gidip aldatiyorlar. Dini sebeplerle evlilik öncesi ilişki yaşamayı tercih edilmemesini anlıyorum. Fakat yapana da yapmayana da saygı duyulması gerekiyor. Herkesin kendi hayat tercihi ve sen gidip de bana bu şekilde hakaret edemezsin hayat tercihimden dolayı. Ben sana saygı duyuyorsam, sen de duymalisin.
- +1 yıl
bende onu diyorum neden sayılara takılıyorsun evlilik öncesi cinsel ilişkiye girdiğinde evlenilmediği zaman ne olacak? buna bir sıfat yüklemek gerekmiyormu?
sonuçta bir dişi 10 erkekle evlenmek için tanışır ve cinsellik serbest olduğu için ilişkiye girer kaldıki girsin... ama buna bir hitap şekli gerekir " kandırılan kadın mı" daha uygun yoksa "kaşar mı" . Aynısı erkek içinde bence güzel kardeşim kelimeside erkek için uygun olmaktadır...
babası olmayan birine nasıl * deniyorsa sorumsuzca cinsel ilişkiye girenlerede bir sıfat vermek gerekir... ( kimseyi tabiki ilgilendirmez ) ama hitap ederken bir kelime kullanmak gerekir.
Soran+1 yılUmarım hakettiğin gibi biriyle evlenirsin (!)
Soran+1 yılÖyle bir bağımlılığım yok teşekkürler
Soran+1 yılYav he he
Senin bence yorumlaman daga doğru olur azi cogu
10 YorumlaDikkat et olur mu hastalık falan kapmayasın bence çok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun normali diye bir şey yok ki. 100kere yapsan ne hiç yapmasan ne? Kimi ilgilendirir?
10 Yorumla
+1 yılHepsi ayrı erkekekse bildiğin o... olmuşun sen
10 YorumlaGünde 5 yapan var senin ki onların yanında cerez kalıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Neye gore kime gore yahu bak keyfine hayat senin
10 Yorumla5 kerecik mi yoksa 5 farkli kisiyle sayisiz kere mi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmicez sonuçta çok değil s1k1şmeye devam
10 Yorumla Bu yaş aralığına normal yavrum, ne olsun istiyordun rahibe mi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir kızın namusu bana göre çeyizidir. Tabi ki Namus iki bacak arasında da değildir. Böyle yetiştirildiğimiz için kurtulamıyoruz bu takıntı durumdan..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBenim 1 kere olduguna gore benden 4 kez fazla deneyimli oldugunu gosterir
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya kadını erkeği mi var bunun 2024 yılında değil miyiz biz ben mi yanlış biliyorum?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5 kere ben 1 ayda. yapiyorum
Senin ki ne kadar sure icinde
12 Yorumla
Soran+1 yılYıllar yıllar içinde 😂😂
+1 yılÇok az mk 100den aşağı kendine ilişki yaşadım demesin
05 Yorumla- +1 yıl
Sen 101 mi yaptin
- +1 yıl
0 iki 1i çıkart o kadar yaptım
- +1 yıl
Cok fazla
- +1 yıl
Lan yorumumu böyle yapmayacaktim tüh hajsjajaj
- +1 yıl
Hdhdjdjd
Gizli Üye(18-24)+1 yılAz bacım sen biraz daha çabala esc0rt ol çık başımıza okey.
30 YorumlaYa net cevaptı olan bir şey değil ki
Birine göre çok diğerine göre az
Ama öyle abartılacak kadar çok değil
Sen benimkini duysan şaşarsın31 Yorumla
Soran+1 yılSeninki kaç
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim yaşım 45
Halen bakirim. Sen uçmuşsun abla
130 Yorumla
Soran+1 yılOha 45 yaşına kadar hiç yapmamak da sıkıntı abicim 😂
Cevap sahibi+1 yılHalimden memnunum abla 😃 sen dikkat et aids olmayasın 😃
Soran+1 yılKorunuyoruz 😅😅
Soran+1 yılAma cidden merak ettim neden 45 yaşına kadar hiç yapmadın?
Cevap sahibi+1 yılEl değmemiş bakirim 😃😃😃😃😃
Soran+1 yılHelal olsun abi valla senin gibisi bulunmaz 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSenin de maşallahın varmış 😂 tecrübe iyidir
Soran+1 yılYa abartmasan mi 😅 bence çok değil yani. Sevgili olduğun zaman ister istemez bir çekim oluyor yapiyosun 😅
Cevap sahibi+1 yılSorması ayıptır yaşın kaç abla 😂
Soran+1 yıl27 abi 😅
Cevap sahibi+1 yılKadının en verimli en zirve yaşıymış 27 :) coşuyosundur sular seller gibi 😂
Soran+1 yılAy yok ya hiç öyle biri değilim 😅 ciddi ilişki istiyorum ama o aşk evresi bitince erkeklerin içinden bir odun, öküz çıkıyor devam etmiyor. Benim ne suçum var 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılBana aşk sevgili lazım 😍
Soran+1 yılEvet abi sana hem de acil lazım 😅
Cevap sahibi+1 yılSana da ben lazım 😂
Soran+1 yılYok ben yaşıtlarımla iyiyim 😅😅
Cevap sahibi+1 yılKeşke bir ay önce tanışsaydık 😍 tüm masraflar benden kapadokyada ağırlardım. Rüya gibi yılbaşı geçirirdin 😂
Soran+1 yılAbicim Türkiye'de yaşamıyorum ki ben 😂
Soran+1 yılAyrıca parayla pulla isim yok param var şükür 👌
Cevap sahibi+1 yılRabbim yolunu bahtını açık etsin gurbetçi abla
Soran+1 yılYa hahahah sağol abi senin de 😂
Cevap sahibi+1 yılAbi deme be 😃
Soran+1 yılSabahtan beri abla diyon bişey dedik mi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOnu samimiyetten muhabbetten diyorum şapşik 😂
Soran+1 yılYa abicim işine git lütfen bana yürüme yokluktan 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSon bombayı patlatayım bari 😃 bakir felan değilim 😃 sen de ne saf çıktın be. Bi uçan kurtulur benden. Kaçan da kurtulamaz 😃😃
Soran+1 yılBen de diyorum ya cirkinsin ya da bir hastalık falan durumu var 😂😂 hani bir erkek 45 yaşına kadar imkanı yok 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÜç. seçeneğin var :)
Kaçmak
Uçmak
Gelmek 😃
Soran+1 yılKaçmayı tercih ediyorum. Teşekkürler abicim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAbi dime be 😍
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu işin çoku olmaz. 5 farklı kişi de olur 20 farklı kişi de olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şekilde hangisi daha iyidi kıyaslaya biliyorsun devam en iyisini bulana kadar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna takılma bence, sevgiliyken de evlenirken de söyleme, esnekmiş der çıkarsın işin içinden
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır beli olur darmış esnek miş bu kadın 5 kere sevişmiş tecrübe kazanmış kendimi beli eder bakire bir kız hiç bir şey bilmez kendini kasar korkar ama sevişen kız korkmaz hareketleri onu ele verir eyer erkek hiç seks yapmamışsa bakirse belki anlamaz günümüzde bakir erkek kalmadı bu kızın işi çok zor
Gizli Üye(18-24)+1 yılNie millete soruyosun ki zaten türk milleti elestiricek illa ki bisey buluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı fazla sonra evlenemeyince ağlama burada
10 Yorumla
+1 yılkadinlar 10 eksik soyler derler
26 Yorumla
Soran+1 yılHe abi 45 aslında da 5 dedim ayıp olmasin diye dunejssn manyak mısınız ya hhsjsb
- +1 yıl
Matematik de mükemmelmiş
Soran+1 yılMübalağa yaptım 😏
- +1 yıl
Evet 45 ten 5 e düşürerek bir hayli mübalağa yapmışsın.
Soran+1 yılOğlum deli misin? Sen 10 eksik söylerler dedin diye yok 45 ya diyerek dalga geçtim. 45 tane ya da dediğin gibi 5+10 tane ilişki tabiiki de yaşamadım. Deli midir nedir
- +1 yıl
Peki toplam 5 ilişki mi. 5 kişiyle 100 ilişki mi.
Evlilik ne için var merak ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için?
+1 yıl5 taneyse iyi o zaman fdlfksj
112 Yorumla
Soran+1 yıl5 kişi işte sjjejd neye göre iyi jejsj
- +1 yıl
Şimdi yaş oranında 30-35 yazıyor ya ona göre baz aldım :D 35 saysak ilk ilişkini diyelim ki 20 de yaşadın 15 yıl yapar. 3 yılda bir ilişki :D İyi dayanmışsın fdklfsjlk
Soran+1 yıl27yim desem yiejsjjs
Soran+1 yılYa 2 tanesi ciddi ilişkiydi. 3 tanesi takilmalik iliskilerdi. Onlar kısa surmustu. Ondan öyle oldu 😂😂😅
- +1 yıl
O zaman ilk ilişkiyi yine 20 saysak 7 sene yapar bu da 1.5 yılda bir cinsellik demek yine iyi dayanmışsın derim fkdjfksl
Soran+1 yılTeşekkür ederim xinejxjx
- +1 yıl
Ben bırakmazdım net söylüyorum bunu
- +1 yıl
Çok rica ederim napacağını şaşırırsın
Soran+1 yılNeyi birakmazdin
- +1 yıl
Seni fkdsklfksl
Soran+1 yılYa djjejdjx
- +1 yıl
Gerçekler kdkldfkdsl
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok mu bilemem de, sayıyormusunuz siz :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHepsi bebeklerim nsjdnjdnd ya sonuçta ilişki yaşadığım insanlar sayı değil ki nasıl unutayım 😂😂
+1 yılAz desek devam mı edicen 😂
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Sen evlenme bence daha iş bitmiş
20 Yorumla
+1 yılÇok fazla. Bir daha yapma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden olması iyi değil diyenlerdenim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılBu biraz da yaşınla alakalı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşına göre normal bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Basketbol takımın hazır dkdkslsş
10 YorumlaGünde beş yapan var canım, çok değil
10 Yorumla
+1 yıl30-35 yaşında ki birine göre normal bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan sayıdan çok niteliği
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yooo değil çuval gibi olmadıysa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Az ortalamanın çok altında 5 kişi
10 YorumlaYok daha çok ver az olmuş
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden ise evet çok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bakis acin kendine gore dusuncenle alakli
10 Yorumla
+1 yılNormal sayılır. Herkes yapıyor
10 Yorumla
+1 yılBir gecede yapılabilecek bir sayı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence az 35 yasindaysan n
10 YorumlaKaç yaşındasın
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler