Ama sana aşık oldum kadın, tenine dokunan son adam olarak kalayım yalvarırım, tanrım ol, senden temiz bir beden daha bilmedim ben?

27 yaşındayım. bir hayat kadını değilim, bir hayat kadını gibi yaşadım hayatımı mahveden bir tecavüzün etkisini atlatabilmek için. yüzlerce adamın yatağından geçtim. çok az sayıda adamlada kokumun sindiği yatakta seviştim. kendi yatağımda sevişmek daha değerliydi benim için, bende sadece kokusuna taptığım adamlarla sınırlı bıraktım.
Son adama kadar.. Son adam ben kokulu yatağın son sahibi. ilk kez kendi yatağımda tek bir adamla 19 kez seviştim.
Bir adamla tanıştım. Kokusu ruhumun dibine işliyordu ! yatağımda seviştik. uyandığımda kollarının altındaydım. yüzüme düşen saçlarımı yumuşacık dokunuşlarla arkaya atıyordu. afalladım. sonra neredeyse hiç konuşmadan yalnızca sevişip böyle duygusal temaslarda bulunduk. böyle gün aşırı gelmeye başladı yatağıma. ve bir kaç gece önce başlıkta yazanları söyledi bana. elinde bir yüzükle, ağlaya ağlaya.
herşeyi biliyor. herşeyi..
ona bunu yapamam. kıyamam ona. ne düşünmeliyim bilmiyorum.
Lütfen yönlendirin beni.
Ama sana aşık oldum kadın, tenine dokunan son adam olarak kalayım yalvarırım, tanrım ol, senden temiz bir beden daha bilmedim ben?