geçen bir kız arkadaşım söyledi inanamadım. prezervatifsiz olunca daha fazla hissediyormuş ve daha çok zevk alıyormuş. erkek açısından tamam ama bana kadın açısından çok farketmez gibi geliyor. ben hiç seks yapmadığım için bilemiyorum. siz ne dersiniz farkedermi kadın için?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle çok farklı.. o vaginanın iç çeperlerini hissetmek gibisi yok. kadın da hisseder aradaki farkı. ten ve doku teması belirginmiş oyle demişti bir kere partnerim. penisinin damarlarını, kıvrımlarını nerdeyse içinde akan kanı bile hissediyorum demişti :)
böyle konuşan kadına tapasım geliyor ya..30 Yorumla
+1 yılyeterli su bazlı kayganlaştırıcı kullanılırsa özellikle kadınlar için çok daha keyifli bir ilişki söz konusu olacaktır. ısı iletimi sağladığı ve kayganlık sağladığı için prezervatif hissini de azaltacaktır. aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz.
www.prezervatifservisi.com/...icilar,LA_890-2.html10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarkediyo canım. korunma açısından gerekli ama çok farkediyo mesela benim alerjim ona. Eğer ilşkide prezervatif kullanırsak vajianamın çevresi kızarıyo ve iki gün acıyo hemde yeteri kadar zevk alamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
vah vahh, geçmiş olsun;)
ama haklısın zevk açısından da çok farkediyor
+1 yılFarkediyo canım içime streç film rulosu girip çıkıyo gibi hissediyorum bırak et ete değsin :)
22 Yorumla- +1 yıl
Teşbihin boylesi :))
- +1 yıl
Napim ne hissediyosam onu söyledim :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHassasiyeti biraz etkiliyor fakat kadinda bu çok fark etmese gerek, ediyorsada Tırtırlısı tırtıklısı yok üzeri böyle damarsı yapılı olanalrı vs si olaalr var.
Et ete değmeli ama 3 dak zevk içinde birilerinin hayatini karartmanin anlamida yok10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılsonucunda kadın erkegi yoktur bunun hissetmek önemlidir odunada perzerfatifi taksan aynı işi görür o zaman :)))))
08 Yorumla
Soran+1 yılgörüyo zaten. dildo diye bişay var sonuçta
- +1 yıl
peki penisin yerini tutuyormu arasındaki fark o perezerfatifli perezaerfatifsiz dildoyla sevgiliyle
Soran+1 yılkullanan arkadaşım var, gerçeğinden daha iyi diyor.
- +1 yıl
hadi canım sende ilk defa senden duyuyorum bunu
- +1 yıl
gerek 7 senelik dj lik hayatımda gerekse sonrasındaki seks hayatımda belki yüzlerce insanla ilişkim olmustur ama bu lafı ilk bayan olarak senden duyuyorum korunma amacı dısında
Soran+1 yıldildo dan bahsediyorum
- +1 yıl
bende aynısı fark edermi diyorum kadında erkkede ilişki esnasında sürtünme yoluyla doruga ulasır onu hissederek içindeyken veya dısındayken fark etmez sürtünürkenmeyi hissetmeh o sıcaklıgı nasıl desem penisin sıcaklıgını gercek ten duygusunu hissederek zevk alır senperezerfatifle o duyguyu kaldırıyorsun alacagın zevkisadece dugusalıga baglıyorsun
sexin amacını yok ediyorsun - +1 yıl
ben hayatta perezerfatifle yapmam seks benim için bir zevk işidir zevte sınır ve engel olmaz zev almıyacagım birşeyide asla yapmam elim daha zevkli gelir sonucunda birşey hisedebiliyorsun
Prezervatif siz daha iyi hissedersin sıcaklığını prezervatif korunma ve kayganlastirmaya yarar
10 YorumlaHayır farketmiyor o sadece psikolojik bilinçsiz birisi imiş eşimle kullanıyorum aynı zevk yine
00 YorumlaHer iki cins için de fark eder. Prezervatifsiz riskli olur bana göre. Ben takma taraftarıyım her zaman da söylerim. Ama diğer türlü prezervatif olmadığı zaman tamamen hissedebiliyosun.
10 Yorumlazevk vermiyor da bana işkence olmuştu bir kere o son oldu benim için. kangren oluyordum anasını satayım kapkara birşey. kadın için farkettiğini sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKesi, nlikle fark etmez, penis o kadar hassasiyeti alamıyor zaten, durum psikolojik sadece. Bayanlar için bazen prezervatif yanma yapıyor...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben de bılmıyoruö hıc yapmadım cevapları merak ettım :D
10 YorumlaPrezervstifle seks Gaz maskesi ile gul koklamaya benzer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEt ete değiyor iki tarafta sıcaklığı hissediyor erkeğin penisi vajinanın içindeki kıvrımlara tam temasta bulunuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yapmadım fakat penis daha çok sürtüneçeği için yani birde sıcaklığı daha fazla hissete bileceğinden kadınada fark ettirir yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarkeder. Penisin baş kısmı mantar gibi belirginse onu çıplakken çok daha net hissedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söylüyo çok ince prezervatifler çıktı onun beyninde oluşturduğu şey
00 YorumlaBen hiç kullanmadım boşalacağım zaman kendime hakim olurum ten tene daha zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın için bence daha çok farkeder sonuçta o alıyor ve o sürtünmeden istediği hazzı alamaz
00 Yorumla
+1 yılçocuk olup olmaması kadar farkediyor :)
12 Yorumla- +1 yıl
hangisi?
Hımm et ete degecek aga
00 Yorumla
+1 yılyapınca görürsün ya boşver.
00 Yorumla
+1 yılFark ettiriyor. Güneşte yağmurluk giymek gibi
00 Yorumlamaalesef fark ediyor..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılfarkeder tabiki prezervatifsiz bir deneyin bence.
00 Yorumla
+1 yılprezervatif zevk verdirnez hissettirmez be
00 YorumlaMutlaka fark eder içinde plastik bir şey var?
00 Yorumla
+1 yılTabiki de ten tene daha harika
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlamam et ete deyecek.
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarketmiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılFarkeder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEt ete degmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki eder
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi