Kızların çoğu boyu önemli değil önemli olan nasıl kullandığı demiş.
Sizce iyi kullanım nasildir?
Beklentiler nelerdir?
Sizce iyi kullanım nasildir?
Beklentiler nelerdir?
Geç bosalma yeterlidir
ayrıca istek karşılıklı olmalı
birde söyle düşün
neden ben düşüneyim ki? Birazda o çaba harcadım demeli sin. seks çoğu zaman bencillik ister. Kadın erkeği ne kadar rahatlatır ise o kadar kendisi de rahatlar. Erkeği strese sokan kadın kaybeder. Penis boyu büyük isteyenleri at çiftliğine davet ediyorum. Kadın orgazm olmayı bilmiyorsa 40 cm soksan da Banane sin demez. nede olsa ordan 3 3,5 kg bebek çıkıyor!
Erkek için tek sorun erken bosalma dir ve bunun tek çözümü kadının erkeği stresi bir şekilde yatağa almasından geçer
boyut önemli degil diyen kız daha ben görmedim arkadasın dedigi gibi seks hepsiyle bütündür elleriyle ürpertmeli dudaklarıyla mest etmeli yalamasıyla bitirmeli ilişkideki hakimiyet uzunluk ve pozisyon zenginligi ile parnerini ucurabilmeli ve en önemlisi partnerinin bedenini cözebilmeli işte o zaman seks adam gibi yaşanır
onu kızlar demiyo erkekler bu sekılde kurtarmaya öalısıyoda kalınlık önemli zaten mantıklı düsünürsenız bunun kendınızde fark edersınız
Açık sözlü olman çok hoş :) kızların yorumlarına bak herkes senin gibi konuşmamış. Kalinlik önemli ama kalın ne kadar kalın mesela?
Hiçbir kadının özellikle kalın penisli bir erkeği seçtiğini görmedim
Bence boyut ya da kalınlık önemli. kullanmaktan kasıt aslında sevişmeyi bilmek. yani 3 dk olmamalı.
Diyelim ki 15 dakika. Boyut ne olmalı sana göre?
Boyundan yana sıkıntım yok da kızların verdiği bu cevaplardan sonra dedim ki. Bu etkili kullanmak da nedir :)
Hiçbir kadının özellikle kalın penisli bir erkeği seçtiğini görmedim
Cevap
5Cevap
Kardeşim dimdik olacak, öyle hemen de boşalmayacak :)) Uzun süreli zevk yaşatacaksın ki etkili kullanmış olasın.
Beyanlar daha geç ve zor tatmin olurlar onun için etkili kullanmalısın.. Dimdik ve uzun soluklu :)))
işte kimisi baş üstündekini nasıl etkin kullanirim der. kimiside bacak arasındakini.. bu farkı anladığında cükünü nasıl daha etkili kullanacağını anlarsın.
tempo ve darbeyi kondisyonu iyi ayarlıycan aga ayrıca pozisyonların trickleri var araştır bul
Pozisyonların tricleri ne la :)
mesela bacak omuza da artık bacakları hem omza hem yere değecek sonra kökle ki içine giren hacim maximum olsun
Önce yavsş, sonra hızlı... tak tak tak... bide 30 dkika surmeli... en etkili silah...
Istedikleri kalınlık
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar