Cinsel Yaşam Evlilikte uç fanteziler ilişkiyi nasıl etkiliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Uç sayılabilecek fanteziler konuşmak ya da yapmak ilişkileri nasıl etkiliyor? Güncellemeler+1 yıl Güncel Evlilikte uç fanteziler ilişkiyi nasıl etkiliyor? Cevapla İlişki Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
özgeeeben Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl fantezi iyidir ilişkiyi canlı tutar ama karşılıklı istek olması lazım 4 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani istiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Siz ne denediniz sonrasında ne hissettiniz Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Keşke be özge hanım her cıft e başarılar Yorumla Soran +1 yıl @İzmirgeceleri35 siz denediniz mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizimkini olumlu etkiliyor ama her kadın kabuş etmez her fanteziyi konusuna bile tahammül edemeyenler var 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne deniyor ya da konuşuyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde farklı kişileri hayal ediyoruz Yorumla Soran +1 yıl Reelini denediniz mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bir kaç kez Yorumla Soran +1 yıl Öncesinde ve sonrasında neler hissettiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reel daha farklı daha çok haz veriyor doğru kişiyi bulursan cinsel hayatıda olumlu etkiliyor Yorumla Soran +1 yıl 3 lu mu denediniz 4 lu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 lü Yorumla Soran +1 yıl Tanıdık biri ile mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biri tanıdık Yorumla Soran +1 yıl Sonrasında ne hissettiniz Yorumla Soran +1 yıl Pişmanlık vb bir şey oluştu mu hiç Yorumla
umutlu01 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl İki taraf da acık ise bu konuya asırı zevkli oluyor 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanali mi reeli mi Yorumla umutlu01 +1 yıl Kararlara bağlı bir şey o sanal ya da reel Yorumla Soran +1 yıl Yaptınız mı Yorumla umutlu01 +1 yıl O bende kalsın özele girmek olmaz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşiniz buna açık değilse çok kötü etkiler 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani ortada Yorumla Soran +1 yıl Denediniz mi siz Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Haklısınız Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilmiyorum eşini bana verdiğini sunduğunu düşünüp hayal et sen cevapla bakayım 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 17,3b cevap paylaştı. Çifte uygunsa olumlu etkiler. Değilse, hem boşanma olur, hem de psikolojik travma. 0 1 Yorumla mdrx592 +1 yıl Çizgileri birlikte koymalı ve çizgilerde karalı olmalısınız. Evlilik ve seks terapistiyim bu arada. Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. kıskanclık varsa sıkıntı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşlerin ikisi de bu konuda açıksa çok zevk verir 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Denediniz mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooooo neler neler Yorumla Soran +1 yıl Sonrasında pişmanlık vs? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu öğrendiğinde hayatında ne değişecek Yorumla Soran +1 yıl Belki denemek için cesaret bulacağız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kişiye göre değişir dostum bizim söylediklerimiz üzerinden böyle kararlar verme Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gelişti sizde sonrasında neler hissettiniz neler konuştunuz vs bunları merak ediyorum Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Partnerine bağlı 0 17 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne düşünüyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Genel şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cuckold mu swinger mi public mi Yorumla Soran +1 yıl Public olabilir Yorumla Soran +1 yıl Siz neler denediniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Public denedik yaptık diğerleri denk gelmedi Yorumla Soran +1 yıl Evli misiniz sevgili ile mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili Yorumla Soran +1 yıl Nerede denediniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Otel balkonu ve plaj Yorumla Soran +1 yıl İzleyen oldu mu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Gece oldu sanırım o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğerine cesaret edemedik 😀 Yorumla Soran +1 yıl Alkolde vardı sanırım 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eh işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
fantezi iyidir ilişkiyi canlı tutar ama karşılıklı istek olması lazım
Yani istiyoruz
Siz ne denediniz sonrasında ne hissettiniz
Keşke be özge hanım her cıft e başarılar
@İzmirgeceleri35 siz denediniz mi
Bizimkini olumlu etkiliyor ama her kadın kabuş etmez her fanteziyi konusuna bile tahammül edemeyenler var
Ne deniyor ya da konuşuyorsunuz
Genelde farklı kişileri hayal ediyoruz
Reelini denediniz mi
Evet bir kaç kez
Öncesinde ve sonrasında neler hissettiniz
Reel daha farklı daha çok haz veriyor doğru kişiyi bulursan cinsel hayatıda olumlu etkiliyor
3 lu mu denediniz 4 lu mu
3 lü
Tanıdık biri ile mi
Biri tanıdık
Sonrasında ne hissettiniz
Pişmanlık vb bir şey oluştu mu hiç
İki taraf da acık ise bu konuya asırı zevkli oluyor
Sanali mi reeli mi
Kararlara bağlı bir şey o sanal ya da reel
Yaptınız mı
O bende kalsın özele girmek olmaz
Eşiniz buna açık değilse çok kötü etkiler
Yani ortada
Denediniz mi siz
Haklısınız
Bilmiyorum eşini bana verdiğini sunduğunu düşünüp hayal et sen cevapla bakayım
Çifte uygunsa olumlu etkiler. Değilse, hem boşanma olur, hem de psikolojik travma.
Çizgileri birlikte koymalı ve çizgilerde karalı olmalısınız. Evlilik ve seks terapistiyim bu arada.
kıskanclık varsa sıkıntı
Eşlerin ikisi de bu konuda açıksa çok zevk verir
Denediniz mi
Ooooo neler neler
Sonrasında pişmanlık vs?
Bunu öğrendiğinde hayatında ne değişecek
Belki denemek için cesaret bulacağız
Kişiye göre değişir dostum bizim söylediklerimiz üzerinden böyle kararlar verme
Nasıl gelişti sizde sonrasında neler hissettiniz neler konuştunuz vs bunları merak ediyorum
?
Partnerine bağlı
Ne düşünüyorsun sen
Genel şeyler
Cuckold mu swinger mi public mi
Public olabilir
Siz neler denediniz
Public denedik yaptık diğerleri denk gelmedi
Evli misiniz sevgili ile mi
Sevgili
Nerede denediniz
Otel balkonu ve plaj