erkek arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz var cinsel hayatımızda epey renkli çünkü sevişirken hiç yorulmuyor ve ben defalarca orgazm olsamda yeter artık hayvan boşalda bırak beni diye bağırmadan asla boşalmıyor onu dediğimde de kahkaha ata ata orgazm oluyor bildiğin oyun oynuyor eğleniyor yani. aslında bende çok gülüyorum bu duruma ama bazen iyice sadistlikten yapıyormuş gibi geliyor çunku bu her seferınde böyle oluyor :D. normalde canımı yakmaktan hoşlanmaz birazcık canım yandımı üzülür hemen, kendiside sevmez canının yanmasını hoş canım yandığından değil halim kalmadığında öyle diyorum da neyse :D ama dediğim gibi her seferinde bunu yapıyor fantezi olsa sıkılır insan :D benim sevgilim neyin kafasını yaşıyor? :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzelim şimdi sen de gıcıklık yapıyorsun farkındasın hatta bunun ama...
Bak olanı var olmayanı var yapma böyle ama :D
Sebebine gelince senin zevk almanı istiyor o yüzden gecikiyor ve "bak ben geç boşalan bir erkeğim!" diye düşünüyor ve bunu gülerek belli ediyor... Tamamiyle kendini övme gösterisi...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bazen cinsellik kategorisinde öyle yazılarla karşılaşıyorum ki... "oha benim sevgilim mi ki bu" deyip profilini inceliyorum...
senin orgazm olmana bayılıyordur ondan hemen boşalmıyordur...14 Yorumla- +1 yıl
yoo sevgilimin zevk alışı :D bi de canı hafif yanmalı ki egemen olduğumu görmeli :D yani acıtırım mahvederim... işte biraz yaptığım işi sergilemek için yapıyorum :D:D değişik bi duygu :D ama çok yanmaması için de elimden geleni yapıyorum... soruyorum mesela çok acıyor mu diye :D "acımıyor ama yeter ölecem" diyor :D:D çok şey olmasın diye de bırakıyorum bazen :D
Kafasını mı yaşıyor kafasını mı yaşatıyor bu konuda kararsızım
29 Yorumla
>> link
26 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
20 yaşında kızın yaptıklarına bak anan baban bilse seni eve sokmaz üstüne bide cebine esrar koyup polise şikayet eder.d
59 Yorumla
+1 yılyazık ya şimdi olanı var olmıyanı var, kızlara iç çektiriyon şimdi sen burda :)
21 Yorumla
+1 yılStandartları yükselten bir erkek arkadsın varmış
kınıyoruz24 Yorumla- +1 yıl
ön sevişme süresini üç dakikadan fazla tutmak isteyen kadını prensip gereği yatağımdan kovuyorum ben
- +1 yıl
under da bi allah kulu
Diğer kızlara nispet olsun diye açılmış bir soru...
32 Yorumla
+1 yıl"ben defalarca orgazm olsamda yeter artık hayvan boşalda bırak beni diye bağırmadan asla boşalmıyor onu dediğimde de kahkaha ata ata orgazm oluyor bildiğin oyun oynuyor eğleniyor yani. "
Erkek arkadaşının içinde
Tecavüzcü Coşkunla ,Erol Taş var O.o00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=GnZSpeWICcs
böyleleride var unutmamak lazım :D
13 Yorumla Me yani bir de şikayetçi misin yoksa? Ben de öyle yaparım da azcık..!
03 Yorumlaoh be bir ara korktum neyseki sen o değilsin o da sen
04 Yorumla
+1 yılSenin sevgilinin kafasını bilmiyorum ama bu istikamette gidersen senin kafan epey ağrı yapacaktır bünyende
20 Yorumlahic sikayetci durmuyon bacim :D
322 Yorumla- +1 yıl
çıt çıt çıt ptüf
+1 yılher yiğidin yogurt yiyişi farklıdır.
bu arada yiyiş demliyim yeyiş mi demelim
bir türlü karar veremedim10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİntikam alıyor bence çokiyi bir yöntem,ayrıca tabi herkes farklıdır bence erkekler kadın orgazm oldukça zevk alır çünkü diğer türlü tek taraflı zevki kalmıyor ki eğlenemiyorsun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvalla eğleniyordur benim de hoşuma gider böyle şeyler,
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşuna gidiyoda işte istemem yan cebime koy misali gelmişin burda hava yapıyosun..
10 Yorumlasenin sevgln senn kafanı yaşıyor
21 Yorumla
+1 yılSenin gibi erkekler neden böle kız hesapları açıp insanları kandırma gereği duyuyor anlamıyorum . Eğer kızsanda artık hiç edep kalmamış .Ben erkek olarak eski kız arkadaşımla bile öpüştüğümü kimseye sölemem şimdiler marifet gibi anlatıyor .
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGruba gırıyormusun bende katılmak ısterdım sana ama sen orgazm oldugunu sanıyorsundur kesın hehehehehe
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayatımda parayla yapmadım seksı cunku paralı sekse karsıyım :)))))Sacındakı tel kadar ılıskım oldu be guzelım sen daha yenısın ve erkek arkadasın da sanırım acemı ustasına denk gelmemıssın :)))
Cevap sahibi+1 yılöp elimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNispet yapmak için mi sordun bu soruyu bacım
32 Yorumla- +1 yıl
:)
Nıye buraya dokuyorsun madem yatağınızda kalsın olanlar :D
10 Yorumla
+1 yılYeter artık hayvan bosalda kız rahat etsin
21 Yorumlabence sen biraz fazla p*rno izliyosun azaltman gerek...
42 Yorumlane bu detay arkadaşım ya ne mahremin var ne bişeyin
18 Yorumlaoww owww oww:D
22 YorumlaAz gülmedim okurken ya . :D
03 Yorumla
+1 yılsevgilini ırakta bu neyin kafası arkadaş
00 Yorumla
+1 yılbulmusun böylesını tadını cıkar dıbıne kadar
114 Yorumla- +1 yıl
bız erkekler kadınımızın her bosalmasından zevk ve gurur duydugumuzdan senı daha cok bosaltmanın cabasında
- +1 yıl
her bosalmanı degısık pozızyonlarda yasa ınan zevk ıkıye katlanacak
- +1 yıl
hiç farkettınmı en cok hangı pozızyonda dahada cok zevk aldıgını
- +1 yıl
bız erkekler en cok dogy pozızyonunda tahrık oluruz dıycegım su sevgılını erken bosaltmak elınde
- +1 yıl
ozaman kaderıne razı olucan senı dagatmasına musade edecen cunku kendımden bılıyorum en az 1 saat kesın suruyordur bırlesmesı
- +1 yıl
benım sevgılıme dedıgım gıbı keyfını cıkar o halde senın yerınde olmak ısteyenlerı dusun
- +1 yıl
hıc organzm olmamıs kadınları dusundumde at sahıdende sahıbıne göre kişniyor bınıısı ıyıyse cosuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen neyin kafasını yaşıyon güzelm söylesene bi :S
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin de hoşuna gitmesi lazım aslında
01 YorumlaBenim tarz. :D
02 Yorumlayürüyebiliyormusun?
13 Yorumla
+1 yılKomik misin ?
114 Yorumla- +1 yıl
Hiç komik değilim.
- +1 yıl
Sağol. Özel hayatını anlatma bunalımdayım moralini bozarım.
- +1 yıl
Atomun parçalanmasını .. Big bang olayını felan anlat..
- +1 yıl
Aşk desem ? Fazla sevince neden taşıyor desem ? Neden insanlar böyle nankör desem ?
- +1 yıl
Ama neden işte değer verince neden nankör olunuyor ?
- +1 yıl
Şimdi değer verdim diye sevdiğime ben mi suçluyum..
- +1 yıl
tamam..
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026