Kocamla istemeyerek ilişkiye uğradım. Kendimi kötü hissediyorum. Bu adamdan nasıl kurtulurum?

Babam bana ve anneme çok şiddet uygulayan biriydi çok çile çektik.
Beni de 18 yaşımda hiç tanımadigim benden buyuk bir adamla sirf durumu var diye para karsiliginda sattı.
Bu adam ilk başlarda çok iyiydi ben zaten her sey ust uste geldiği icin ondan korkuyor ve biran once burdan kacmayi planliyordum. Bana kendini sevdirmeye calisiyordu kahvalti hazirliyor disarida gezdiriyor bir seyler aliyor asiri ilgileniyordu bir kac defa kacma deneyimim oldu ama cevresi genis oldugu icin yakalandim tekrar eve getirildim bana bir zarar vermiyor ve seni babanin evine biraksamda yine sana kotu davranir seni dover ne deyisir benimle kal diyordu bende madem bu kadar varliklisin neden baskasiyla evlenmedin evlenmiyorsun benden ne istiyorsun deyince seni begendim diyordu.
3 ay oyle gecti ve aramizda hic cinsel anlamda bir sey olmadi zorlamamisti.
Ta ki ben instagramda bir kadinla yazismalarimizi yakalayana kadar.
Kadina guvendim kendisi emekli ogretmenmis tek basina yasiyormus Ankara 'da yasiyor ve durumuma cok üzülmüş bana hatta iki defa kontör yükledi bilet bile almisti kocam bunlari yakalayinca küplere bindi bana tokat attı öğle saatleriydi aksamda yüzü asıktı ve ben istemediğim halde benimle birlikte oldu canım yandı kendimi çok kötü hissettim.
Bir de demez mi artik benim karimsin istesende gidemezsin bunu kafana sok diye iyilikten anlamiyormusum falan.
Ben sinava hazirlanip seneye universite kazanma hayalleri kurarken su olanlara bakin bunlar bana reva mi? Simdi ne yapicam
Kadin siginmaya gitsem kac ay orada kalabilirim sonrasinda nereye gidicem ne yapmam lazim bana yardimci olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana yardimci olup sorumu one cikardiginiz icin tesekkur ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz arastirdim kadin siginmaya gidersem is imkani veriyorlarmiş baska sehirde kimligimizi bile degistirebiliyorlarmis
Kocamla istemeyerek ilişkiye uğradım. Kendimi kötü hissediyorum. Bu adamdan nasıl kurtulurum?