Sorumu yanlış anlamayın sevgilim ateistti ve bakire değildi. bu sorun değildi benim için ama kafama takılan bu ben mi abarttım olayı çok? normal birşey mi
Siz sevgilinizle yatarmıydınız?
Siz sevgilinizle yatarmıydınız?
Deist bayan deyince mutlu oldum bende bir anda, konu ilgi alanımda degil:/. Bakire olup olmaması ınancı ile degil karakteri ile alakalı bir durumdur. Ateistler üzerinden vurgu yapma lütfen
#AteistleriSeviyorum ♥
#MüslümanlarıSeviyorum ♥
#DeistleriSeviyorum ♥
Ateistim gerçekten ömrümü geçirebileceğim biri varsa ikimizinde ilki olmasını isterim. Onla alakası yok
anladım karakter meselesi
Bunun Ateist, Deist, Agnostik, Hristiyan veya Müslüman olmakla alakası yok ki dostum. Yattıktan sonra kimse inanca bakmıyor emin olabilirsin. (: Ayrıca, Ateist veya Deist vs. olmak herkesle yatmak anlamona gelmiyor. ;) erkek olarak açıkladım ama kusuruma bakma artık. :)
teşekkür ederim açıklama için. biliyorum bende ateistim tamam bende yatmamıştım hiçkimseyle onunla yattım patlak çıktı yoksa evlenecektik yani
Bu işin dinle imanla alakası yok. Hani bir söz vardır altı kerhanesi üstü minare diye. Öyle müslümanlar da var namusunu koruyan ateistde. Bu iş kültürel ahlak ve töre tarafından ayıplanmış bir durum. Türk örf ve adetlerine uyan birisi yapmaz bu işi
Cevap
2Cevap
Ateist diye herşeyi yapacak değil ya. Ahlak aileden gelir dinden değil. Birde cinsel ilişki madem bu kadar kötü bişey evlenincede yapmayın. bir nikahla değişmiyor hiçbişey. yaptığın şey yine aynı...
bende onu diyorum ateist diye niye bedenini veriyo ki? yapmasın yatmasın başkasıyla ben yapmıyorsam o da yapmasın
İyi başlamış ama kötü bitirmişsin. Kötü olan cinsellik değil evlilik dışı ilişki.
bende nikahın ne kadar gereksiz bişey olduğunu söylüyorum. Zamanında atalarımız evlenip mi ürüyorlardı sanki...
İstediğini yapabilir ama sırf dini inancı yok diye her boku yer damgası yapıştırmayın. Ateistim. daha erkek eli değmedi bana.
Keşke herkes sen gibi olsa!!! din sorun değil bende ateistim nolursa olsun yapmayacaktı
Bende iyi başlamışsınız derken ilk 2 cümlenize katıldığımı belirttim. O zamanlar çok gerilerde kaldı. Homo sapien çok mesafe kaydetti. Vakti zamanında giyinmiyordukta. Benim nezdimde aile , edep , tek eşlilik , sadakat en değerli olgulardır. Nikahta bir ilişkiye toplumun uygun gördüğü değerler çerçevesinde isim koyarak ilişkiyi dejenere edilemeyecek sağlam bir zeminde başlatma eylemidir.
evlilik dinlerin başlattığı bir gerekçedir.
Dinlerde akla tezat değildir zaten ; sadece birçok dindar dinlerin ne ifade ettiğini düşünmez de anlamaz da. Evlilik onbinlerce yıldır var , dinlerin en eskisi yaklaşık 2500 yıllık. Yeri geldiğinde kuş beyinli diye hakaret aracı olarak kullanılan kuşlarda bile tek eşli yaşayan türler var .
Bu bayan arkadasi alin burdan. Canim cinsellik kotu bisey degil "helalinle yasadigin surece" cinsellik kotu diye mi biz bakireyiz hayir ayip gunah kavramini bildigimiz icin bakireyiz bayan arkadas sacma bir pencereden bakmis olaya.
anlamıyorsun. Adam olan nikahsızda tek eşli olur, nikahsızda yuva, aile kurar, Sırf cinsel ilişki için evleniliyor. aslında hiç gerek yok. bunu söylüyorum..
Sana noluyor. Ha Allah korkusu olmasa önüne gelene verecek olan kız gelmiş yorumumu kirletiyor. Benim ne demek istediğimi anlayacak olan var mı?
@bugunundelisi Bayan niye günah yerine yanlış diyerek daha sağlam ve sağlıklı gerçek bir akıl düzeni oluşturmuyorsunuz kendinize , çevrenize , toplumumuza.
@yiyilesi yine ben :D
valla bak :D daha eskilere gidemedim. Bikaçtane daha var ama gizlide olmadığım için etiketleemdim seni onlara :D @yiyilesi
sonr söylerim :D
seksi neden buyutuyorsunuz ki. insanın ihtiyacı sonuçta. suç degıl kotuluk degıi. bu dennli buyutmenin anlamı ne
fazla taktım işte kafama :(
Saçmalamışsın. Sadakat , tek eşlilik , cinselliği sadece bir tek eşinle yaşamış olmak hayatın temel taşlarındandır. Hayatı kendine uydurmayacaksın ; kendini hayata uyduracaksın.
Evlilik dışı ilişkiye hayır diyorum bende. Hiçbir kimse bu onursuzluğu herhangi birine yakıştırmak istemez.
Ateist diye verecek değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar