Kayganlaştırıcı kullananlar deneyenler varsa lütfen yazsınlar. Baya bir çeşit var emin olamadım açıkcası, en iyi kayganlaştırıcı hangi marka?
Cevabın nedir?
En İyi Kayganlaştırıcı Jel Hangisi?
Kayganlaştırıcı jel, cinsel ilişkide penis ve vajina arasındaki sürtünmeyi azaltan bir üründür. Masaj jeli olarak da kullanılabilen çeşitleri de mevcuttur. En iyi kayganlaştırıcıyı seçerken, ürünün markası ile birlikte çeşidi de önemlidir. Prezervatif ve jel dendiğinde akla gelen ilk marka, OKEY'dir. OKEY, kayganlaştırıcı çeşitleri arasında kişilerin zevkine uygun olarak farklı ürünler bulunuyor.
1. OKEY Jel Nirvana Hot

OKEY kayganlaştırıcı çeşitleri arasında ilk sırayı benim için, Nirvana Hot alıyor. Çünkü aynı ürünün Nirvana prezervatifini de tercih ediyorum. Nirvana Hot kayganlaştırıcı jel, su bazlıdır. Su bazlı olması da tercih etme noktasında beni daha fazla cezbediyor diyebilirim. En iyi kayganlaştırıcı hangisi diye soruyorsanız ya da siz de benim gibi hangi kayganlaştırıcı daha iyi sorusuna yanıt arıyorsanız, Nirvan Hot derim. Bu kayganlaştırıcı dışında farklı ürünler de var.
2. OKEY Kayganlaştırıcı Jel Zero

OKEY kayganlaştırıcı jel Zero da su bazlı ve aromalı olarak karşımıza çıkıyor. Kayganlaştırıcı seçiminde marka konusunda karar verdiyseniz, ürün çeşitleri arasında zevkinize uygun olarak tercih yapmak cinsel ilişkinizdeki hazzın daha fazla artmasına olanak sunar.
3. Durex Play Hisset

Durex Play Hisset, kokusuzdur ve daha harika bir cinsel birlikteliğe yardımcı olur. Özellikle adı ile kullananlara daha cazip gelen ürün, cinsel bölgede de rahatça kullanılabiliyor.
Kayganlaştırıcı Neden Kullanılır?
En iyi kayganlaştırıcı için örnekler verdim ama kayganlaştırıcı neden kullanılır, kayganlaştırıcı ne işe yarar gibi sorular da sorabileceğinizi düşünerek cevaplamak istiyorum. Kayganlaştırıcılar;
- Vajinada yeterli ıslaklık sağlanamadığında
- Cinsel ilişkide yeterli hıza ulaşılamadığı düşünüldüğünde kullanılır.
- Kayganlaştırıcılar, prezervatifler ile birlikte de kullanılabilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
OKEY markasından şaşma derim. Çeşitli aromalı olanları. Çeşit olarak da bol. O yüzden hoşuna hangi türü giriyorsa onu güvenle kullanabilirsin. #OKEY
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılOKEY Nirvana gerçektende çok begendiğim bir jel afrodizyak etkisi ile gerçektende zevkin doruklarına çıkacagınızdan emin olabilirsiniz :)
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkey jel en iyileri. Sıcak temas olabilir okeyin.
10 Yorumla
okey al çok güzel ilişkiye tat veriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
Okeyin kayganlaştırıcıları güzeldir
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHangi çeşiti?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiz arkadasin ilk defa seninle mi iliskiye girecek bakire mi yani eğer oyleyse zaten şart olur kondom ama kokulari hakkinda Çilekli daha kulağa hoş geliyor sanki
323 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet ilk.. yani kondomsuz olurmuki ?
Cevap sahibi+1 yılZor olur diyor herkes bir de kiz arkadasin kac yasinda ki bu da onemli eger yasi cok küçükse korkar ve kayganlasmasi hic olmaz o durumda kayganlastiriciya cok ihtiyacin olacaktir ama ilk iliskide kondom aslinda cok iyi degil ama kiz arkadasinada bağlı yasina tedirgin olmamasina
Gizli Soran+1 yılneden ilk ilişkide kondom iyi değilki ? :( benim için mi iyi değil yani ? kız arkadaşım küçük değil 20 küsür yaş .
Cevap sahibi+1 yılOnun kayganlasmasi daha iyi olur daha önce denemedinizmi kayganlasmasi olmuyor mu hic yani tabiki ilk iliskisi olacağı için vaginal tahriş yapabilir onda bence kondomauz dene ilk önce ve öncesinde denemis olsaydin vaginal kayganlasmasi ne boyutta bilirdin iyi olurdu bu senin için
Gizli Soran+1 yılonun sulanmasını artırmanın başka yolu var mıböyle ince bir teknik ? önsevişmeden falan ayrı olarak .. yani mesela şurasına dokunursan daha çok sulanır gibi ? :D var mıböyle bir önerin ? :)
Cevap sahibi+1 yılEn etkilisi iyi bir ön sevişme ve oral yapman olur ama kiz arkadaşininda seninde yaşin fazla değil sanırım onunla cinsel anlamda bir şeyler yaşayip ondan ayrılmak istemende var ben korkuyorum açıkçası böyle düşününce tabi senin tercihin ama en iyisi çok iyi sevişmek ve ona oral yapman bıkmadan o rahatliyana kadar
Gizli Soran+1 yılyaa nasıl rahatlıcak onuda bilmiyorum açıkcası .. :/ yani şöyle düşünüyorum o rahatla ben halen devam edersem falan .. :) hiç ilikşiye girmedim nede olsa bilmiyorum hiçbirşeyi :( lanet olsun
Cevap sahibi+1 yılYa bak bir şekilde rahatlarsiniz kuşkun olmasın önemli olan kızı sonrasinda ortada birakmiycaksan boyle bir şeyi yap ona bakire birinin bunu yaşayıp sonrasinda ortada kalmasi çok kötü bir şey emin ol.o anin atmosferi farklı olur zevk sıvısı gelir sevisirseniz kayganlastiriciya bile ihtiyacin kalmaz belki rahat olmaya çalış onuda panikletme sen rahat olursan o da rahat olur kızı panikletme yeter
Gizli Soran+1 yılyaa kız bakire değil ! ama ben bakirim .. :D fakat sen kızı düşünüyosun beni düşün boşver onu :/ ben şunu düşünüyorum acebağ kız benim acemi olduğumu anlarmı ? bunu anlasın istemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman kesin anlar hatta belki erken boşalmalar bile yasiyabilirsin arkadaşım ayrıca biraz önce ben aordum sana bakire dedin unuttun heralde bende tabiki kizi düşündüm böyle bir durumda zor bir durum diye
Gizli Soran+1 yılkesin anlar derken :(( ouff nası anlar yani anlamasını istemiyorum ..ben erken boşalma yaşıcamı sanmıyorum .. zamanında gelmeyi bilirim ama ona bunu hissettirmemem lazım . kız bakire değil öyle bişe demedim . ben bakirim.
Cevap sahibi+1 yılO zaman erken boşalman olmazsa anlamaz merak etme ilk iliskin olacak erken boşalma hep görünüyor ilk ilişkilerde sende bu olmuyorsa merak etme anlamaz iyide seviyorsan nerden anlasin ki
Gizli Soran+1 yılonu sevmediğimimi ima etmeye çalışıyosun ? :D ya da sex için birlikte olduğumuzu mu düşünüyosun ? sen niçin böyle kritik yaklaşıyosun hep ? :) kritisizm diye bişey var duydunmu ben bunları okumaktan vakit bulamadım işte sexe falan :D
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım genellikle erkekler tamda dediğini yapıyor bende o yüzden hep kritik yaklaşıyorum ama en son yorumumda kizin bakire olmadigini söyledin o konuda anlatmıştık saniyordum bende oke demiştim ama sen o kismi anlamamissin sanırım ben sana iyi sevisirsen ve erkende bosalmazsan anlamaz ilk iliskin olduğunu alninda yazmıyor ya dedim gormedin heralde
Gizli Soran+1 yılKiz arkadasin ilk defa seninle mi iliskiye girecek : sen böyle bir sordun tamammı bende dedimki : evet ilk olacak dedim .. ama benimle ilk olacak manasında söyledim sende anladınki kız bakire ... :)
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle anladım neyse sen en iyisi oral yap kayganlastirici da kullanırsın olmadı erkende boşalmazsan ilk ilişkin olduğunu anlayamaz anlasada ne olacak ki bu gayet güzel bu bana daha cazip gelir açıkçası
Cevap sahibi+1 yılBu arada cevabima iyi bak bir daha iyi oku bence ilk seninle mi iliskiye girecek yani BAKIRE mi yazmışım iyi bak arkadaşım :-D
Gizli Soran+1 yıltamam oral yapcam .. :) cevapların için çok sağol. kırıcı bişey söylediysem kusura bakma :))
Gizli Soran+1 yılyaaa bak :D onu direk yazdım tamammı sadete gelmek için yazdım: evet ilk .. yazdım evet yani boşver bunu naapcaksın manasında geçiştirmek için yazdım sonrasında kondom hususuna geçiş yapmak için :DDDDDD ammada baskı kurdun be
Cevap sahibi+1 yılSadece halliyken haksiz durumuna düşmekten nefret ederim yapi meselesi sana bol sans inş iyi geçer ;)
Gizli Soran+1 yıl:) haksız durumamı düşürdüm şimdi seni :/ .. son olarak şuna dikkat et o halde : ilk yorumumda şunu yazmışım : evet ilk.. yani kondomsuz olurmuki ? ... bunu yazmışım kendim için soruyorum yani evet ilk benim için ilk kondomsuz olurmuki gibisinden :D tamam yinede ben haksızım tamammı prenses ... tekrardan çok sağol .
Cevap sahibi+1 yılYoo rica ederi :) bu arada stres gerginlikten uzak dur birlikte gecirdiginiz gecrye yansitmaa bence ve kayganlastiricilari bende duymustum iyi olabileceğini gayet mantıkli yani bol şans şimdiden umarim her sey istediğin gibi gider ;-)
Gizli Soran+1 yıl:) tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılokey jel tavsiye ederim. kuruluk için birebir.
11 Yorumla- +1 yıl
Yalnız bayanın zevk suyu gibi kayganlaştırıcı jel hala yok))
Gizli Üye(36-45)+1 yılokey al
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
86Cevap
+1 yılDurex ib jelleri gayet başarılı, çok keyifli sürüş oluyor. Vajinal yapacaksanız özellikle petrol bazlı olduğundan bebek yağı, vazelin kullanmayın, vajinanın ph dengesini bozar partneriniz mantar olur, oldukça sıkıntılı günler yaşar. Üç kuruş için değmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkıllı kızlar vazelin taşır yanında
Vazelinsiz skiş, tahriş yapar hamında
Ayazda kalmış bekçi yaprağı çıktı falında :D
Falım sakızları
Dişinede bakar, falınada...134 Yorumla- +1 yıl
iyiyimiş :) sende vazelin taşıyanlardansın bu durumda?
- +1 yıl
:)) anal mi?
- +1 yıl
onu bende merak ediyorum ama dönüş yok henüz kendisinden :)
- +1 yıl
yani... vajinal olarak ne gerek var ki? ya islatana kadar sevisirsin ya da yalayarak islatirsin
TÜKÜRÜK. doğal ve yeterli. jel ve bebek yağı ile denedim. çok kaygan olunca da boşluğa girip çıkıyormuş gibi geliyor ve zevk oranı %50 düşüyor. hele bir de prezervatif varsa aldığın zevk %25. en güzeli kendi kayganlığı. yeterli değilse tükürük işi çözer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlımısın vajınal mı kullanıcan anal mı soyle ona gore bende kullandgmı soyleyım sana
mastrbsyn ıcın mı? vajınal kurluk cekıosn onun ıcın mı prezervatıfe surmek ıcın mı anal mı oral mı tadına bakacakmısın cok krıter var nasıl kullancagnı soylersen yardmcı olrm sana01 Yorumla
Soran+1 yılammada uzun sormuşsun
Islaklığı yetiyor, jele ne gerek var
Kullanım yeri farklımi olacak81 Yorumla- +1 yıl
🤩🤩🤩🤩
yeterınce ıslanma olmuyorsa tabıkı kullanılır buda amatör fakir işi krem vazalınle degıl bunun ıcın satılan kalıtelı jell lerle olmalı sonucta kullandıgın yere bı baksana
02 Yorumla- +1 yıl
anal için ıslanma olmaz :)
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılSilikon bazlı tatsız kokusuz herhangi bir tane kullanabilirsiniz. Su bazlılar yapışıyormuş gibi bir his bırakıyor. Ben hoşlanmıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçilekli daha iyi çikolata bir süreden sonra baş ağrısı yaratıyor
628 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhmm :/ anladım .. hayır bişey düşündüm çikolata yerken hep aklına ben gelirim iyi olur falan diye düşünmüştüm aslında :))
Cevap sahibi+1 yılyok ya insanı çikolatan soğutuyor
Gizli Soran+1 yılanladım .. peki başka bir önerin var mıbana ? :)
Cevap sahibi+1 yılnanelide kullanabilirsiniz yanmayı sıkıntı etmiyorsanız :)
Gizli Soran+1 yılnanelimi :(( hiç sevmem yaa .. bide bu titreşimli prezervatiflerden kullandınmı hiç ?
Cevap sahibi+1 yılevet onlar her iki taraf içinde muhteşem zevkli oluyor ama erkekn boşalma sorununuz varsa kullanmanızı tavsiye etmem :)
Gizli Soran+1 yılbenmi erken boşalcakmışımm ?.? benn ? yoooğğğ ya :DD yani erken boşalma içinde gerekirse geciktirici kullanırım şöyle soraym o titreşimlilerin içine geciktirici döksem olurmu ki sence ? :D
Cevap sahibi+1 yılolur neden olmasın zaten minik bir halka titreşimli prezervatif değil zevk halkası gibi isimleri var ona istediğiniz bir prezervatifi takıp öyle kullanıyorsunuz
Gizli Soran+1 yılprezervatifin üstünemi takıyorm :D gerçekten soruyorum bak :D bilmiyorum neyapiyim benimde ilk ilişkim olcak :(
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç ona göre bir şey söyleyeceğim? ve evet prezervatifin üstüne takılıyor
Gizli Soran+1 yılbenim yaşım 25 onunki 21
Cevap sahibi+1 yılo bakiremi ve sen ilk defa mı bir kızla olacaksın :)
Gizli Soran+1 yılevet benim için ilk .. niçin sordun ?
Cevap sahibi+1 yılo yüzden bu kadar merak ediyorsun sen sadece bir paket prezervatif al kayganlaştırıcıya falan hiç gerek yok daha ilk ilişkin zevk halkasına falanda ihtiyacın yok en başında bu şekilde başlarsan sonra normal bir cinsel ilişkiden haz alamazsın
Gizli Soran+1 yılhmm yaa ben p*rno filmlerinden biliyorum aslında ama az .. :D bide yetiştiğim çevre afganistan dan farksız ondan olabilir :D
Gizli Soran+1 yılcevap için sağolun .
Cevap sahibi+1 yılgerçekte hiç bir şey o filmler deki gibi olmayacak orada ki insanlar bunu keşfettikleri günden bu yana yapıyorlar yani profesyoneller oradaki gibi büyük beklentilerin olamasın bir kadınla ilk defa birlikte oluşun hazzını almaya bak sadece
Gizli Soran+1 yılya sence ilk olduğumu anlarmı ? :(
Gizli Soran+1 yılçünkü onun için ilk olmayabilir ..
Cevap sahibi+1 yılanlasa ne olacak boşver sen sakin ol ön sevişmeyi uzun tut ve her zaman şu kuralı hatırla 'birden yüklenmek yok' yavaş yavaş yapacağım onun inlemesini istiyorum önce kendimi sonuna kadar tutacağım olarak düşünürsen soruun çıkmaz o da anlamaz zaten bir çok erkek bu konuda kendilerini bir halt sandıkları için sorun var
Gizli Soran+1 yılanladığım kadarıyla kızlar önsevişşme sırasında zevke gelmeye başlıyo ama erkekler için böyle değil .. yani ön sevişme sırasında erkekler olarak elimize geçen bişey yok .. önsevişme tamamen kızların lehine işleyen bir süreç :) o halde sabırlımı olmam lazım ?.. sevişirken bile sabredecem haa :D zaten hep sabrediyorum :D
Cevap sahibi+1 yılsabrını sonu selamettir :D sonunda güzel bir haz yaşayacaksın merak etme ve ön sevişme sırf kadınları hazırlamak için değildir erkeklere de aynıları yapılır
Gizli Soran+1 yılolmaz olsun böyle sex diyomuşum :D
Cevap sahibi+1 yıltabi tabi yap ben görücem seni :) sonra başlarsın aranmaya :D
Gizli Soran+1 yılya bak buundanda korkuyorum :)) böyle bişey oluyomuş bir arkadaşım demişti :) tadını alırsan bırakmazsın bir daha demişti :D hatta şöylede demişti ben evli olmasam hergün karı kız peşinde koşarım sen niye böylesin demişti bana :D acebağ hiç yaşamasammıki :D
Cevap sahibi+1 yılbence hiç yaşamaman daha iyi olur sonra kız peşinde koşmaktan helak olursun rahat rahat evlenince kendine göre hiç yaşamamış birini bulur her şeyi keşfedersin
Gizli Soran+1 yılevlenebilmem kısa vadede mümkün değil .. ayrıca duygularım isteklerim artık bildiğin gibi değil :/ aynen böyle bir durumdayım :)) .. neyse yaa cevapların için çok sağol.
Cevap sahibi+1 yılne demek :)
+1 yılK-y jelly vardı. En iyisidir ama sanırım türkiyede artık yoktu. İnternetten verilebilir sanırım. Bide muadili vardı ama hatırlayamadım.
Allerjik durumunu bilmiyorsan aromasız ve su bazlı kullan gerisini dert etme00 YorumlaDurex memnun kalmamişsin sen ama ben analda bile kullandim baya iyi urun hatta yeri geldi tamiratta turbo borusu takamayinca surduk cuk diye boru bile taktik siz dusunun 🤣
00 YorumlaNormalde eşimin ıslaklığı yeterli seviyede olduğu için kullanmıyoruz.
Ama kuruluk varsa OKEY ve Durex'in jellerinden kullanabilirsin.01 Yorumla- +1 yıl
anal için napıyosunuz peki?
tükrük işinizi görür ama yağ istiyorsan fark etmez istediğini alabilirsin hatta zeztin yağı bile olur
00 Yorumlalink
yüksek peformans ;)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. senın sex arzunun tepe noktaya gelmemsınden veya darlıktan kullandıgın kaydırıcı erkekte gec bosalmaya sebeb olmaktadır. darsan derını yuzer eleman :))
10 YorumlaZenginlerin hayatlarını izleyip nasıl zengin olabilirim diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKayganlastirici yerine bildiğin zeytin yağı kullan. Mis gibi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bunun üstüne yok 00 Yorumla
+1 yılGenelde hepsi iyi işini görğr ama fazla sürme zevk almazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbune be doğum günü pastası seçer gibi :D kendi boşalsın :)
33 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkendi boşalsın derken ?
Cevap sahibi+1 yılne gerek var kayganlaştırıcya...kendi boşalsın kendi suyuyla girin ilşkiye..
Gizli Soran+1 yıldaha keyifli olsun istiyorum .. :( hem onun suyu yetmez belkide .. :)
+1 yılFE nin kayganlaştırıcısı süper, denemeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç kullanmadım gerek olmadı çünkü daha ilişki yok ama bişey sormak istiyorum bu jeller vajina darlıgından ötürümü çok fazla kullanılıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılkuruluk olduğunda diye biliyorum
- +1 yıl
Şİmdi penis kalkıyor ya.Vajina da bir o tarafa bir bu tarafa kayıp duruyor tamam mı?Direkt içeriye oturtabilmek için kullanılıyor o jel işte.
Cevap sahibi+1 yılyani acı verdigi içinmi sadece yoksa ileri geride sıkıntımı oluyor hiçmi kaymıyor yani
Soran+1 yılilkinde sorun yok ama 2. sevişme esnasında biraz daha kuru oluyor ondan dolayı
- +1 yıl
Acı değil.Giriş kısmı için.Şİmdi düşün ki dayıyortsun dayıyorsun vajina kayıyor.Sende jeli penisinin başını dayadığın sırada vajinaya döküyorsun.Ve yavaş yavaş dalıyorsun.Anadın mı?
Soran+1 yılo jeli kim sürüyuor erkekmi kadınmı ya bend eonu çözemiyorum
- +1 yıl
Erkek.
Cevap sahibi+1 yılbence erkek sürüyor
Soran+1 yılçok sağol iki kişide demek sürüyor
+1 yılAnal deneyeceksin sen anlaşılan açıkça soramamışsın :) anal kayganlaştırıcılar var anal sekse özel, onları al diğer türlü zorlanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz bayanların duştan sonra sürdüğü bebe yağı başlangıç için yeterli anal kısmında ,
sonra güzel oralla devam şahane oluyor (;00 Yorumla
+1 yılOkey'in kayganlaştırıcısını dene bir de
10 Yorumla
+1 yılHiç öyle şeylere ihtiyaç duymadım vajina da kuruluk mu var yoksa anal mı yapıyorsun?
00 Yorumlahocam boş ver kayganlaştırıcıyı. belkide alsan bile aklına bile gelmeyecek. doğal ol, gerek yok. tecrübeye kulak ver...
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:) tamam
vajınal sex yapacaksınız neden kayganlaştırıcı kullanıyorsun kı.oral yap önce vajınasını sulandır rahatlıkla girersin
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloral yaparken vajinasının sulanacağına garanti veriyomusun ? :D
- +1 yıl
ben oral yapmadan tenıne dokunarak vücuduna küçük öpücükler kondurarak sulandırdığım kızları biliyorum arkadaşım.daha vajınasına hiç dokunmadan bırak oral yaparak sulandırmayı o kadar güvenıyorum yani.etkılemeyı bilirsen sular seller olur garantı.tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Gizli Soran+1 yılortalama kaç dakikada sulanıyo :) ?
Gizli Soran+1 yılanladımm .. :) tamam kardeş çok sağol. bana verebileceğin ince bir tekniğin var mı? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakipteyim. Bana da aynısından.
121 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal için kayganlaştırıcı jel. Vajina için tükürük kullanıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
oral yeter vajina için :)
Cevap sahibi+1 yılaynen
İyi ıslatamiyor partnerin demek ki. Oral yapıyo mi orana?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılikincide kuruluk oluyorsa bedenin doymuş asla zevk alamazsın. arka için düşünüyorsan eşinmi istiyor senmi arkadan yapmayı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen sürme erkek yapsın
anal seks için diyorsan zeytinyağı işinizi görür :D
00 Yorumla
+1 yılVazalin den başkasına aklım yatmaz
00 Yorumla
+1 yılOk iyi sadece kayganlaştırıcı
00 Yorumla
+1 yılVar kardeşim kullandım
00 Yorumla
+1 yılBebe yağı ama onun da etkis uzun sürmuyor
00 Yorumla
+1 yılArko krem dene. Oda güzel oluyor
00 YorumlaHiç ihtiyaç duymadım üzgünüm.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSabun neyine yetmiyor la meşhur haci şakir 😁
01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. bebe yagını dene,normal ıslansa daha güzel olur,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyisi zeytin yağı ile vazelin karışımı
30 Yorumla
+1 yılOkey çilekli öneririm
00 Yorumlaokey jel kesinlikle
61 Yorumla- +1 yıl
Denddinmi
+1 yılOkey gayet iyi
81 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHangi çeşidi?
+1 yılEczacidan iste en iyisini verir
00 Yorumla
+1 yılen iyi kayganlaştırıcı benim dilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebe yağı
80 Yorumla
+1 yılOk. .
76 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHangi çeşidi iyi
- +1 yıl
@Ehlivukuf lazim mi 😀
- +1 yıl
Nirvana
- +1 yıl
@Ehlivukuf tm kolay gelsin 😂
Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Neden doğal kayganlaştırıcıyı denemiyorsunuz
00 Yorumla45 yaş üstü elemanın sorduğu soruya bak :D
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyaş 25 dostum ;)
Gizli Soran+1 yılbelki anal yapıcaz ?
Gizli Soran+1 yılabi ben bide bişey sorcam bu prezervatif kullanmak yerine başka bir şansımız var mıyani :D anladın umarım :)
Gizli Soran+1 yılaga o korunma hapları ertesi gün hapı falan onlar için artık reçete falan gerekiyomuş .. uzun iş yani bu haplarımı önercektin ?
Gizli Soran+1 yıltamam aga çok sağol ..ama iğne falan uzun iş .. ben kondom kullancam :)
İiide nereye süreceksin onu bir anlayalımda :D
00 Yorumlasu bazli olani candir markaya takilmayiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTükürükle daha iyi kayar 😁
00 Yorumla
+1 yılDurex. Bir damlası bile işe yarıyor
00 Yorumlavazelin ucuz ve sağlıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebe yagı ıle yapıstır gıtsın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeytin yağ ama çarpılma riski var.
02 Yorumla
Soran+1 yılmarkette satılan ürünleri tercih ediyorum
Cevap sahibi+1 yılZeytin yağı nereden alıyorsun ?
+1 yılEn güzeli vücudun vajinanın kendi salgısı
00 Yorumla
+1 yılLikit vazelin doğal ve sağlıklı.
00 Yorumla
+1 yılağzınamı sürcen bileder sen kayganlaştırıcıyı
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılama kokusu var yani öyle deme :)
- +1 yıl
ortaya karışık var mı? :)
- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri