ileri boyutta olmasa da toplu taşıma araçlarında veya farklı bir ortamda dokunmak isteyen geri- pislik herifler.
Ne hissettiniz?
Ne hissettiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben ugradım sanırım yasım 17 o zaman alt komşu vardı bızım evlı onunda yası o zaman27-28 cıvarı hatırlamıyorum havlu satardım bır gun bıze geldı evde kimse yoktu havlu bakacam dedi dur getıreyım dedim yatak odasındaydı havlular koliyle oda kapıyı kapatık arkamdan gelmiş gösterıyordum çeşitleri kuşlusu yok mu dedi yok cuma Bursaya gıdecem dedım ama dudaklarımızın mesafesı belkı 5cm ıdı gözlerıme baktı öptü beni ne yapıyorum G... abla dedim anlamadınmı salak dedi benı yatırıp uzerıme çıkıp öpmeye ben öylece kala kalmıştım sonrasını sormayın anladınız siz :) :) :) uzun sure devam ettı aylarca karşılıklı olarak
ben küçükken tacizdim.
anlamadım tacizdim?
herkes anladı sen anlamadın
taciz ederdim mi dedin, öyle anladım da yanlış olmasını umut ettim diye sordum.
esprisi bile kötü.
özele gerek yok.
taciz ettim mi dedim. sen sormuşsun küçükken taciz olan var mı diye. ben de küçükken tacizdim dedim. düz mantık. ince espri
anladım da düz mantık çok boyutlu düşünemeyenlerin cevabı olur genelde.
bağlamdan belli değil mi sorulmak istenen içerik? vurgu belli yani.
üff be ablacım. iki keyfimiz vardı kaçırdın ama sen de. tamam eksile kusura bakma o zaman ne diyim ki
kaçmasını istemem. üzmek istemedim yanlış anlaşıldı cevabım.
eksilemem ben eic seçerim.
varoll
sen de.
kücüken komsumuzun oglu benimle cok ilgilenirdi. ben 9 yasindaydim o 17 felan. birgün annemlerle komsudaykene beni odasina cagirmisti kendisi yatakta sirt üstü yatiyordu kapiyi kitleyip yanina gelmemi istedi. gel kucagima otur sana kitap okuyacagim dedi. kucagina alip oturtu beni. sonra sakalasma bahanesiyle beni cinsel organina ileri geri hareketlere itip tatmin ediyordu. anlamiyordum ne yaptini. sadece tuhafima gidip rahatsiz oldugumdan ben iceri gidicem dedim.
sinir bozucu.
Annemin sevgilisi 12 yaşlarımdayken filan dudağımdan öpmeye kalkmıştı. Ondan önce de bir çok kez elle taciz etmişti.
anneye de kin beslemiş olman lazım bu durumda?
Tabii ki. Şimdilerde cinsel hayatıma karışmaya kalktığında hep bu olayı başına kakıyorum. Dön bir kendine bak diye.
evli misin canım?
Değilim
anne olarak haliyle istemiyordur canım cinsellik yaşamanı. kendisi de yanlış yapmış olsa da her ne kadar.
Onun isteklerine göre yönlendiremem hayatımı.
ne kadar yanlışı da olsa canım annen öyle deme sen yine de.
Cevap
6Cevap
Ben küçükken sokakta ayakkabı boyacılığı yapardım. Adamın biri ayakkabı boyama bahanesiyle beni tenha bir yere götürmek istedi. Niyetini anladım da kaçtım o şerefsizin elinden.
Sadece kızlar kadınlar taciz edilmiyor. Erkek çocuklar da taciz ediliyor.
geçmiş olsun.
çok iğrenç bir his.
Aslinda kizin basina ne geliyorsa vajina yuzundendir cunku vajina olmassa tecavuz taciz olmazdi arkdas zaten zayiflar yapar
ben erkek halimle bile tacize uğradım. kadınların bu ülkede allah yardımcısı olsun
anlatmak istersen dinlerim.
olmaz ayıp
Allah korusun.. Can sıkıcı bir durum :( Ama ergenlikte ve sonrasında taciz eden kızlar oldu. Otobüste ve kalabalık ortamlarda
Ben bayan tarafından taciz edildim
ban 5 yaşımdayken yaşamıştım
hatırlıyor musun o yaşları?
malesef hatırlıyorum ve gerçekten çok korkmuştum ve hiç ses çıkaramamıştım. sadece elle teciz edilmiştim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar