Bi bu, bir de türbanlıhuri midir nedir, erkeklerin kullandığını bas bas bağıran fake hesaplar, hala insanları göz göre göre trollüyorlar sitede , inanılır gibi değil. Sen, ben bir soru sorsak kaldırılırken, bu işsiz güçsüz, aciz şaklabanların üyeliklerinin hala duruyor olması utanç verici aslında...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kadınlar siyahileri daha çok seviyorlar. Çünkü siyahiler sıcak kanlı, ateşli, tutkulu, duygusal ve cinsel yönden güçlüler.
Türbanlı kadınlar açıklara göre daha istekli tabikid ve siyahi istemelerinin sebebi penislerin büyük olması
Talimat gelmiştir bir yerlerden. Fetö'nün kataloglarının yeni sürümü olan diğer tarikatlar.
İğrenç dini kullanan kötü bir durum yaa 🙄🙄
O konuda be tip durumlar var bilgi verirmisin siyahı kadınlar turklerlemi iş tutuyor
medyada bunu proje yapan birtakım organizasyonlar var
Genetik kodların abartılmış bokunun çıkarılmış hâli diyorum ben
türban inanç için değil ayıplarını örtbas için kullanıyorlar
daha toplam 3 kişi yorum yapmış hemen sabırsızca güncellem yapıyorsun. az bekle bak daha neler çıkacak
Iki taraf da mutlu demekki
Nerden uyduruyosun bunu
Bi bu, bir de türbanlıhuri midir nedir, erkeklerin kullandığını bas bas bağıran fake hesaplar, hala insanları göz göre göre trollüyorlar sitede , inanılır gibi değil. Sen, ben bir soru sorsak kaldırılırken, bu işsiz güçsüz, aciz şaklabanların üyeliklerinin hala duruyor olması utanç verici aslında...
Gece gece canım sıkıldı ne uydursam dedim bunu buldum
Şaka mısın aç habere bak sanki ben uyduruyorum
O zaman link bırak haberi öyle bir söylemişsi bütün türbanlı ve siyah kapalı kadınlar neler yapıyor bir olayı nasıl genele vurdun trol
Daha sehvetli olabilir
Hiç fikrim yok
Zevk meselesi
Fantezi
Nerde yaygınlaşmis?