Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Toplumsal baskı, kızlara yapılan kişisel baskı, gizlienmiş duygular, tabular, o ayıp - bu ayıp mantığı, günah - haram durumu, kadına yapılan baskıcı tavır, bastırılmış duygular, korku, ahlak, vb. derken kadınlarımız ister istemez isteksiz oluyorlar tabi. Yani yıllardır bunu yapmaması, seksten, cinsellikten kaçınılması gretkiği komutlanmış, beynide bunu böyle kodlamış bir kadının isteksiz davranması kadar normal bir şey yoktur, ha tabi bu bazılarında terste tepebilir, aşırı istek vb. gibi bir yansıma yaşanabilir ama genel olarak aşırı kapalı öğretiler insanı kendi içine çekilmeye zorluyor.
110 Yorumla
Soran+1 yılben kendi adıma konuşayım;çok baskı görmedim ama annem okumak istiyorsak bi erkeğe takılmamız gerektiğini söyledi hep.yine de insanın içinde bu tabular varsa bile evlenince eşiyle beraber aşılmaz mı?ailesi sıksa bile belli bi süre sonra alışıp sevmesi gerekir,toplumsa baskı varsa.ben de istek var ama aşırı değil sadece cinsellikle ilgili her şeyi merak ediyorum.p*rno izlemem ama okurum hep.bu doğaal bir şey değil mi yani.ihtiyaç ama farklı bi ihtiyaç.yanlış anlamayın
- +1 yıl
Pek tabii eşi ile bunu aşabilir, ama bunun içinde zaman ihtiyaç vardır, yıllarca kendini dışarıya kapayan, cinselliğe sadece uzaktan bakan birinin birden evlendi diye herşeyi rahatça karşılaması beklenemez. Bu zaman ve sabır işidir, eşler birbirine bu konuda yardım ederek süreci hızlandırabilirler. Bunun dışında cinsellik tabiiki doğal bir ihtiyaç, bunu araştırmakta öyle, bedenimiz ile ilgili her şey gibi cinselliği ve alaklı konuları araştırmamız da gayet normal ve anlaşılır bir şey.
Soran+1 yılbilmem ben içinde bu ruh olmayan kişinin buna sıcak bakacağını düşünmüyorum.içinde biraz da olsa bu ruh olmalı yoksa eşi ne yapsa boşa.
- +1 yıl
İnsanlar değişebilir, zihenen, mantıken ve ruhen. Bazı şeyler gizli kapıların arkasındadır, yada dolaba saklanmıştır bunları bulup açığa çıkardığınızda daha önce olmadığını bildiğiniz şeylerin, olmaya başladığını görürsünüz. Buda öyle bir şey, eşine olan sevgi bir kadında hangi gizli kalmış belgeleri , hangi tozlu kapıları açabilir bu bilinmez.
Soran+1 yılişte sorun o gizli değerleri olanları bulmak .bence en iyisi budur,içinde saklayan ,tutan ama yine de sadece eşiyle ilk yapan .böyle bi eşim olsun istiyorum ama bakir bi erkek bulamayacağım galiba :D
Soran+1 yılevet ben de .onu ilk eşinle yaşamak ve devam ettirmek gibi bi duyguyu herhangi bir şeyde bulacağımı düşünmüyorum.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum buna, evlenmenin ve ilk olmanın bir anlamı var. Ve şuna inanıyorumki evlenildiğinde ve ilk kez eşin ile girdiğin cinsel ilişkideki zevki hiç bir kaçak göçek, yada evlilik öncesi ilişkide alamıyorsunuzdur.
Evlenmedim bilmiyorum tabii ama, buna inanıyorum :)
Soran+1 yılben de bilmiyorum ,yaşayınca anlarım artık
En İyi Cevaplar
+1 yılseni bu kisitlamadan kurtaran merakin. demek ki herkesde sendeki merak yok.
24 Yorumla
Soran+1 yılya evli değilim ama ilerideki eşimi mutlu etmek için hep araştırıyorum çünkü ben cinsel anlamda mutlu olmak istiyorum.40 yaşıma gelince sevgim bitecek ve ya da 30 larda o zaman cinsellik önemli olacak.
- +1 yıl
yanlis dusunuyorsun. esini mutlu etmek istegin guzel ama eger dogru secim yaparsan yasin ilerledikce cinsel aktifligin azalacak sevgin artacak.en bastan beri onemli olan tek sey cinsellik olacak :)
Soran+1 yıl50 li yaşlarıma gelince tamam sevgim yeniden ortaya çıkacak.ama 30 larımda felan başka olacak.düşün mesela onu seviyorum ve severek evlendm .o zaman cinsellik girecek devreye. ee beni mutlu etmezse ondan soğuyacağım ve sevgimi yiyecek.o mutlu olacak ben kalacağım.seks 1 saat sürüyor ama tamam sevgi ömür boyu.ama hem sevgi hem seks olmalı.yalnız seks ya da yalnız sevgi yürümüyor.
- +1 yıl
haklisin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik öncesi bende doğru bulmuyorum.Ama aileler çok baskı yapıyorlar cinselliğin c sini bile konuşamıyorsunuz annenizle. Mesela bir keresinde anneme halam hamile kalmış 45 yaşında idi, keşke korunsaydıda kürtaj olmasa idi demiştim.Bana böyle şeyler söyleme felan demişti.Buna benzer bir kaç şey daha.Yazı okurken cinsellikle iilgili, bunlarımı okuyorsun gibi.Nefret ettim cinsellikten.Evlendim iğrendim hep olaydan.Bence aileler daha mantıklı davranmalı.Köreltme böyle oluyor sanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kendi adıma kabul etmiyorum . çoğu zaman ben istiyorum ve başlatıyorum eşimle mesela , bazen benim için farklı şeyler düşünürmü diye endişelerim vardı .. ama sonra o ve ben bir bütünüz. aynı anda aynı şeyleri hissediyorum. duygularımı saklayacağım adamın yanında olmak istemem. ama genelleme yapacak olursak bilmediğimiz bir şeyi istememiz gayet normal. korkular ağır basınca helede. ben 30 yaşında başladım. geçen onca zamana acıyorum şimdi.
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbaşladım derken öğrenmeye başladım ;)
Soran+1 yılişte bak ne güzel senin içinde gizli bir yerlerde varmış bu istek ve çıkarmışsın.isteğin olmasaydı yapabilir miydin ?kaç yaşında evlendin.
Cevap sahibi+1 yıl30
Soran+1 yılne güzel .ben de böyle bi cinsel ve evlilik hayatım olsun istiyorum ,inşallah ulaşırım.sen de daha da mutlu olursun inşallah
Cevap sahibi+1 yıltsk ler inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben Türk kadınının yeteri kadar dişi olduğuna inanmıyorum ( istisnalar kaideyi bozmaz ). Herşeyden önce aşırı baskı ile büyütülüyorlar. Bizim kadınlarımızda; naz, kapris, trip, gibi huylar ağır bastıkça ( ki kızlar inkar etmesin şimdi, inkar edenlerin neredeyse çoğunda bu kötü kuyları görüyoruz ) cinsellik akıllarına bile gelmez... "Neden Türk erkekleri yabancılara ilgi duyuyor?" diye sorsak hemen fizik derler ama yanılıyorlar. Türk erkeklerinin batılı turistlere ya da Rus vs. balkan kadınlarına olan merakı onları daha dişi bulmalarından kaynaklanıyor. Ben bunu kapris ve naz yapmamalarına bağlıyorum. Yanılıyorsam düzeltin lütfen.
78 Yorumla
Soran+1 yılhah işte benim de düşündüğüm bu .herkesde hatun ruhu dişilik yok.ben çevreyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ,ama onlar (yabancı kadınlar)da farklı farklı erkeklerle yaşadıkları için farklılık arıyorlar.1 erkekle yıllarca yapsalar onlar da bıkar.onlar seninle 1 hafta yaşıyo sonra başkasına .herkesde farklı bii heyacan yaşıyorlar çünkü herkesin dokunuşu farklı.
- +1 yıl
Ben buna henüz doymamışlık diyorum. Bence herkes evlenene kadar iyice doymalı herşeye .. Sonra sabit kalmalı. İşte bu yüzden her ne kadar yabancı uyruklu kişilere ilgi ile bakılsa da kimse evlenmiyor :) Ben hastalık korkusu yüzünden ve duygusal bir bağlılık yaşamadan cinsellik yaşayamadığım için yabancı uyruklu kişilerden uzak duruyorum ama takdir etmiyor da değilim... Baya baya dişiler, kadınlar, canlar :)
Soran+1 yılbir de dişilik güzellik ya da açıklık demek değilidr.dişilik farklı bir şey.içinde olan ve kimsenin görmediği bir şey
Soran+1 yılbak benim içimde var ama tutmak gerek , çünkü sonra ben üzülürüm.bir de kadın cinsel yaşadığı bir şeyi kolay kolay unutmuyor.erkekler yaşayabiliyor ama biz yaşayamıyoruz.ha ben yaşamak istemiyorum çünkü bundan ruhsal çöküntü duyarım,ruhum incinir.yoksa mesele zar değil.eşimi kıyaslamak istemiyorum ,çünkü kıyaslayanlar mutlu olmuyor.o can dediğin yabancı hatunlarda da işte huzurlu yaşam yok.bi onla bi bunla .ancak seks zamanı mutlular.insan hep genç kalmyrki neticede yaşlanacağız
- +1 yıl
Herkes ile birlikte olduklarından "can" demedim. "Dişi" oldukları için can dedim. Tabi ki kadın kendini saklamalı, her önüne gelen ile yaşamamalı ama dişilik derken bunun içinde sadece cinsellik algılanmasın... Dişi kadın gülüşü ile bile fark yaratır. Bakışları ile fark yaratır ... Elini tutarken bile içini ısıtır. Sıcaktır yani ..
Soran+1 yılanlıyorum ,bi kadın anlamaz di mi bunu.yani söyledin diye diyorum biri bana bunu sen anlamazsın ancak erkekler anlar demişti.
+1 yılgenelleme yapmak yanlış tabii ki.erkeklerin de isteksizi olan oluyo.ki zaten ksde görüyoruz.bana saçma geliyo.dünyanın en güzel şeyini sevdiğin adamla eşinle yapıyosun ve bu zevk vermiyo :S ben anlayamıyorum isteksiz olan insanları.
411 Yorumla
Soran+1 yılben de anlamıyorum .ne güzel eşin yani yabancı biri değil ,büyük ihtimalle severek isyerek evlenmişsin .daha ne yani.bizden az var ama .evli misin bilmiyorum ama bizlere inşallah şöyle isteği bol bi eş gelir .
- +1 yıl
walla ben karşımdakinin performansını beğenmeden evlenmem.bakire değilim :)
Soran+1 yılgel yanıma ben de :Dben bakireyim ama .yine de ön sevişme yaşayıp dokunuşlarını hissetmek istiyorum .o da ilerleyen zamanlarda.eşim olacağını gerçekten hissettiim biriyle.bir de şeyini görmek isterim ...ee ne yapıyım
- +1 yıl
hmmm.evde yalnız kalma gibi bi durum oluyosa istediğini alabilirsin.yalnız kalırsın öpüşürsün sonra göğsüne dokun ama tshirtünün altından :) boynuyla kulak memesine öpücükler kondur.biraz böyle devam et sonra da görmek istediğin yere pantolonun üstünden dokun.görmek ister misin diye bi soru alırsın heralde bunun sonunda :))
Soran+1 yılşimdilik bi sevgilim ya da eş adayım yok ama .göğüslerimi göstermemem gerekiyor galiba.
- +1 yıl
neden
Soran+1 yıldedin ya tişörtün üstünden ellet diye
- +1 yıl
sen ona dokun dedim :D göğüslerine ellet demedim iyi oku :)
Soran+1 yılanladım tamam :)
- +1 yıl
:)
Merak etme okadar kötü değil mutlu evliliklerde var ilişkilerde.Eğitim gerekiyor öncelikletopluma.Benim fikrim eşler açıkca konuşacak ve tam manasıylaeşler sekste 2-3 yıl sonra belki 5 yıl sonra tam manasıyla tanıyorlar birbirlerini.Konuşanlar işi çözer konuşmayanlar odun gibi devam eder
11 Yorumla
Soran+1 yılçoğu kadın tabu olarak görüyor iğrenç göreni bile var.konuşup da anlamayanı çok vardır.kadınların çoğu bu konuda inat ed.yor.dediğin gibi mutlu olanlar da vardır elbet
şimdi bizim toplumda bekaretlik önemli bir kız için onu saklaması lazım fakat bazıları evlendikten sonrada rahat olamıyor eşine karşı.açıkcası ben türk kadınının v türk erkeğinin cinsel ilişki yönünde sınıfta kaldığını düşünüyorum.erkekte cinsel ilişkide tek taraflı davranıyor.kadın erkeğin odunluğunu görünce kendini saklıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılevet böyle bi eşim olsun istemem ,zaten çekingen biri değilim evleneceğimi düşündüğüm kişiyle bunu konuşurum ya da öncesinde yüzeysel bir şey yaşayabilirm .tabii bunlar fikir:)
Soran+1 yılaman recp almayı düşnmüyorum ,zaten anlaşılıyor tavrından felan .başta bahsetmem .gizli gizli sorarım artık
Soran+1 yılsürekli ekliyorlar ama ben eklememk istemiyorum yoksa kim tanıyor ki beni.toplum baskısından etkilenen biri değilim .evet hep baskı baskı baskı :)
her şey cinsellikten ibaret değil... Evlenince bin bir şeyi düşünmek zorunda kalıyorsun. Dolayısıyla öyle ilk zamanlardaki gibi bir şevk de olmuyor hani... Ama şu da bir gerçek ki: Cinsellik olmayan evlilkler yürümüyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılya tamam da o şeyleri mutlu olduğun cinselliği de beraber yaşadığın eşinle daha kolay çözemez misin?evet ilk zamanlardaki şevk sende de olmayabilir ama hayal gücü geniş birisi de dha kolay bıkmaz.
+1 yılbu toplumun getirisi. sen bir kiza buyurken cinselligi kotuler ve kose bucak kacmasini soylersen kadin da cinselligi acik acik istemeyecektir veya hic istemeyecektir.
erkege ise yuru aslanim diye cocukluktan gaz verirsen o da surekli isteyecektir erkekligini yataktaki aktifligi ile olcecektir.
1- karsindaki az akilliysa yola getirmek olabilir.
2-sanmiyorum soyleyecegini
3-elbette kisi ile alakalidir ama asil sebebi toplum kaynaklidir.10 Yorumla
+1 yılerkek kendini mutlu eden kadını hiçbi zaman aldatmaz... bizim kızlar aldatıldık diyor ama hiç hatayı kendinde de aramıyor. cuvaldız batırmıyor...
ha hastalığı olan erkekler var bu konuda onu saf dışı yapmak gerek...18 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten ben de yaparsam eşim de beni aldatsın.yani onları anlayabiliyorum adamların hormonları çok çalışıyor ve istiyorlar.bunu onlar değil anatomileri istiyor.en doğal hakları bence.insan mutluluktan ziyade rahatlamak istiyor
- +1 yıl
aynen.. ya o değil ben kaç kişi biliyorum... kadında muhabbet yok bişey yok. akşam ilişmiyor. adamlar gazinoya gidiyor iki hoş muhabbet için... paraya kıyıyor artık.
Soran+1 yılevet benim çevremde de var.okumuşluk ,ya da görgüyle alakalı değil bence.mesela bi tanıdığımız var ,kadın çok güzel,sarışın felan hani manken gibi ve zengin ve görgülüler.baskı gördüğünü asla düşünmüyorum.eşi pavyna gidiyor sebebi açık.ee bu kadını kim sıktı ,baskı yaptı.
- +1 yıl
bence bizim kadınların az kendini sorgulamaları gerekiyor...
Soran+1 yılbence de :D
- +1 yıl
sen sorguluyor musun?
Soran+1 yılyoo ben öyle isteksiz tabu gibi bakan biri değilim.ama ilk eşimle yaşam istiyorum anal ve grup seks hariç stediği her şeyi yaparım .analı da yine onun için istemem neticede kim osuruklu bi kadın ya da pipisi düşmüş bi erkek ister ki..hem de çok günah
- +1 yıl
hahaha:D
kadının kafasında
cinsellik para gibi. yaptırım gücü var.
bide kadının kafasında cinselliği bahşeden bağışlayan ödüllendiren konumunda zannediyo kendini.
komik.01 Yorumla
Soran+1 yılyani,evli değilse kadın ,ya da sevgilisi içinse benim için evet ödüllendiren konumunda ,çünkü evlenmek emek gerektiren bir şey ve erkekler evlenmek yerine beraber yaşamayı tercih ediyor.ha nadiren kadını kullanmak istemeyip ,gerçekten seven çıkabilir .saygı duyarım ama onlar da evlenebilir çok seviyorsa.her ne kadar erkekler inkar etse de beraber yaşamak kadını kullanmak.yüzeysel bir şeyler de olur tabi.iki tarafın isteğine bağlı.ama eşlerde asla ödül olmamalı iki taraf da zevki için yapmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılcunki kadinlar hem calisiyorlar hem cocuk bakiyorlar hemde ev isleri yapiyorlar turk erkeklerde bu kunularda hitc yardimci olmadigi icin kadinlar dogal olarak yoruluyorlar aksam gelince.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet böyle bi tarafı da var.kadın her şeyi yapıyor bir nevi.iş çocuk eş zavallıda hal kalmıyor o ne yapsın.bu konuda erkkleri haklı bulmuyorum
+1 yılaynen güzel konuya değinişsin ya hay ağzını öpeyim senn .
00 Yorumla
+1 yılkorkudan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünya kızları ile larşılaştırma yapmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayıp dediler ya hep
116 Yorumla
Soran+1 yılhaır ben de yıllarca ayıp ayıp diye büyüdüm ama gizli gizli hep cinsel şeyleri araştırıdım .anneme evet anne der ama devam ederdim.sonra büyüyünce daha çok yapar oldum.ha kimseyle yapmadım çok bastırıyorum kendimi ama içimde var.benim de ailem kısıtladı
Cevap sahibi+1 yılhepimize gizli olduğu daha çekici geliyor işte
Soran+1 yılgizli olmasa da çekici geliyor.yani mesela sence hiç böyle bi istek duymayan bi kızla ,sürekli yapan arasında bi fark olmaz mı?ben bıkacağımı düşünmüyorum .artık ayp da gelmiyor nesi ayıp onu da anlamadım .eşiyle olanın ?
Cevap sahibi+1 yılmesela ben çok açık birini çıplak görmek yerinekapalı birini çıplak görmeyi isterim.çünkü daha gizli
Soran+1 yılben ne açık ne kapalı giyinirim ,sadece belli yerlerimi gösteririm .biraz belli olsun ama çok da belli olmasın.çok kapalı da ne çıkacağını bilemezsin,kalçası göğsü olmayan birini sanmıyorum sevse bile hiç bi erkek istmez.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın bende gizlicemsnden bile bişeyler yaşamyı isterim
Soran+1 yılbu duyguyu bastırmak zaten benim için yeterince zor.ben msn de felan yaşamak istemiyorum çünkü ben yaşadıklarımı beynime kaydediyorum ve uzun bi süre çıkmıyor aklımdan .o yüzden yaşamamayı düşünüyorum .
Cevap sahibi+1 yılbazen elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz ve beynimizdekilere ihtiyaç duyuyoruz
Soran+1 yılvalla hiç kıymetini bilmediğim bi sevgilim olmadı,olsa kıymetini bilirdim.o yüzden beynimdekiler şimdilik yeter de artar bile:d
Cevap sahibi+1 yılkeşke bende senin kadar şanslı olsaydım
Soran+1 yılişte mesele zamanında kıymet bilmekte.sonra üzüllüyor insn ama iş işten geçmiş oluyor.yine de bir dahakine kıymet veririsin .
Cevap sahibi+1 yılben vrsem e bana vereni bulamadım hala
Soran+1 yılyaşın kaç?karamsar olma güzel şeyler beklemediğin anda gerçekleşir.ben sadece doğru insan için bekliyorum .
Cevap sahibi+1 yıl24.beklemekten usandım nerdeyse
Soran+1 yıl:))ben de 24 üm ama bi usanma olmadı.
Cevap sahibi+1 yılerkekliğimi kullanamıyorum:(
iyilerde vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbünye alısık degıl
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih