+1 yılSende bizi öldürdün. Şu soruyu okumasam aklıma bile gelmemişti. O dediğin şey zaten olacak evlendikten sonra düğün zamanı biz de herhalde düğünün nasıl olacağını düşünürüz. Nasıl geçeceğini düşünürüm.
Düğünden sonra neyi düşüneceğim de kimseyi ilgilendirmez ;-)02 Yorumla
Soran+1 yılTamam sampiyon sakin ol ;)
- +1 yıl
Sakinim ;-)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllarca kızlara gelinlik, erkeğe de performans diye dayatılmasaydı bu soruyu da sormazdın. O yüzden her şey normal :)
12 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyon valla :)
Cevap sahibi+1 yılEe yani :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
eskidendi bu deyimlerin yerini bulması. şimdi evlenmeden her iş oluyor evlilik yaklaşınca ayrılık heyecanı oluyor başka birşey değil.
35 Yorumla
Soran+1 yılSende haklisin.. keske eskisi gibi olsaydi hersey :/
Soran+1 yılValla dogru diyon ama libidolar aldi basini gitti hep internet yuzunden herhalde :/
Soran+1 yıl:) neden peki bu zinaya olan merakimiz? Bir suru gunah var neden ozellikle bu 12-13 yasinda baslaniyor izlemelere nerden duyuyoruz da izliyoruz o yasta onu da anlamis degilim ya neyse :/
+1 yılBırakta milletin ozeli kendine kalsın millet karısyla yapcaklarını burayamı yazcak.
114 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum tabi ki ama soyle dusun ben detaylarini degil nasil olmasini istediginizi soruyorum yani herkes masada yemek yiyor ama sevgiliyle yenen yemekte yemeklerin ne olduyla degil masanin nasil suslendigiyle ilgileniriz ya biz kadinlar o hesap
- +1 yıl
Bu kadar abaza onu anlamaz akıllırı fikirleri sekstir. Bana Gore deg, şk bişiy olmaaz heralde ben ole dusunuyorum sadece ewliligin mutlulugnu yasarsın esınle.
Soran+1 yılHadi be.. sizin icin ozel degil mi o gun cok mu siradan.. himm :/
- +1 yıl
Ya sıran degil Tabiki ozel ama. Ben kendi adıma soliyim ole dusunmem sordugun gibi Napcam falan filan diye Sadece o ozel gunun mutlulugnu yarasamay calısırım okdar.
Soran+1 yılNe gibu bir mutluluk gibi bu ne hissettirir size?
- +1 yıl
mutluluk anlalmaz yasanr.
Soran+1 yılHissettirwn ne peki.. birinin helalin olarak karsinda durmasi mi?
- +1 yıl
Tabiki.
Soran+1 yılNe guzel bir duyguymus o ya :)
- +1 yıl
cok komik :)
Soran+1 yılNesi komik?
- +1 yıl
dalga gectın sandım ne guzel diyince ondan ole dedım :)
Soran+1 yılYok la cok guzel bir his dusununce :)
- +1 yıl
hımm peki :)
Ya söyle diyeyim sevdim kız o gece benim olucak ama ben ona dokunmaya bile Kıyamam
119 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal yorum.. Hadi be ay yesinler seni :) mantiksal yorum.. birak ya bir gece oncesinden dusunmeye basladin mi dugun bitsin diye dugun sarayini yakarsin :D
Soran+1 yılAy bir de oyle bir olay var.. ilk gece utanirsan ne olcak nasil davrancaksin :)
Soran+1 yılSenin gibi nasil da guzel hissettirir insana ya onun ilki seninde ilkin olucak felan :/ ayni duyguyu ayni cekingenligi acemiligi yasarsiniz :)
Soran+1 yılAllah sana ilkini yasayacagin/ilk oldugunu hissettiren masum guzel bir kiz ile karsilastirsin ins :) hakediyorsun cunku :)
Soran+1 yılYillarca bekledigin sozleri soyleyen biri oldugum icindir.. merak etme Allah sana daha guzel daha ozel bir insan yazmistir sen gercek helalini bekle ve kimseyi yerine koyma ;)
Soran+1 yılKacmak degil benimki nasiyat ;) dogru olani beklersen daha mutlu olursun demek istedim.
Soran+1 yılTesekkur ederim ama senin aradigin masum biri degil kaderindeki helalin olmali.. bak bu sozlere atlayip egomu tatmin edebilirdim de gerek yok kardesim sen bu guzel duygylari da guzel sozleri de esine sakla. Asil hak eden o :)
Soran+1 yılNeyse arkadasim gunu gelince anlarsin ne anlatmak istedigimi..
Soran+1 yılBak yasin kucuk ve sen bu isi cikma teklifi gibi basit bir sekilde yaptigin icin uyariyorum. Tesekkur ederim sozlerin icin ama kaderindeki daha farkli daha ozel inan..
Soran+1 yılTovbe est. Sanki birsey dedik ya.. tamam tamam.. iyi geceler.. anlayisli yorumun icin tesekkur ederim :)
işte hep mal mülk para Elbise düşünüyorsunuz
ama biz Aşk ve sevgi =/114 Yorumla
Soran+1 yılO da pek ask ve sevgiye girmiyor ya :/
Soran+1 yılDogru dedin bak :) guzel birsey midir cidden cok mu ozeldir yani kaderini/koca adayini beklemeye deger mi? :) (o kisi sevdigin adam olmasa da) yoksa bunlar sadece sevdigin adamla mi guxel
- +1 yıl
Zaten öyle bir düzen var ki istersen bekleme :P sonra evliliklerden sen de kocanda haz alamıyosrsunuz öyle bir düzen var eden buluyor düzgün yaşayan ise ilk olduğu için perçinleşiyor.. Tv lerde 80 likleri gösteriyorlar adamalr ölümüne beraberler aşıklar seviyoalr ama şimdiki evliliklere bak 5 sene dayanamıyor...
Soran+1 yılDogru soyluyorsun be keske hersey eskisi gibi masum olsaydi guzel olsaydi :/
Soran+1 yılSurda okumasi guzel de boyle hayatin oldugunu bilmek ne kotu aslinda su yorumlari okurken cekingenligimi felan hissettim/ hayal ettim ama bunu bir yolla yasayanlar oyle hissedemicek :/
Soran+1 yılYok ya degil de isine gelmiyor insanlarin..
Soran+1 yılEvet.. tamam anlik mutluluk veriyor ama ilklerin anlamini yitiriyor..
Soran+1 yılEvet guzel olur.. Allah bize en masum en helal hallerini yasatir ins :)
+1 yıl13 Yorumla
Soran+1 yılAy hala guluyorym :D oglum bu ne? :D
- +1 yıl
Gordugun gibi gerdekten hastaneye
Soran+1 yılMasAllah.. :D
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. düğün gereksiz
gerdek gecesi 1 gece yetmez
bir kaç gece uzunluğunda olmalı08 Yorumla
Soran+1 yıl40 gun 40 gece hesabi yani :) zaten adi ilk merak etme sonra kizi senin elinden almiyorlar :)
- +1 yıl
bildiğim kadarıyla düğün erkek için zor geçiyor
yüzlerce kişinin ilgi odağı olmak erkek için zor bir durum
bildiğim kadarıyla o günün yorgunluğundan dolayı gerdek o gece yaşanmıyor
sevgilin ve sen bakireyseniz sağlıklı bir cinsel yaşamınız olur
erkek ise düğünde aşırı heyecanlıdır
tahminimce bu onu o gün yorar
Soran+1 yılHim bu erkekler neden dugun sevmedigini simdi anladim :) neey simdi farkettim dugunden sonra mi utancindan mi erkek de utanir mi ya kizlar gibi :/
Soran+1 yılHadi be :/ Allah utandirmasin o zaman kimseyi..
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç alakası yok kızlar daha fazla düşünüyor belki nerden biliyorsunuz :D siz cok masumsunuz hep zaten biz düşünüyoruz öyle şeyleri :D
05 Yorumla
Soran+1 yılGenel anlamda dedim la olmayan adamin nesini dusuneyim ama giyecegim gelinligi dusunurum :)
Cevap sahibi+1 yılahahhahah sen yoklukdan düşünüyorsun be olsa düşünemiyorum seni.)
Soran+1 yılEsim olacak kisiyi dusunurum tabi neden dusunmeyeyim :) yillarca ona saklamis olucam kendimi.. hem dusunuyum de alttaki resime donmesin olay biraz anlatayim tamam hohhyt sakin ol felan derim :D
Cevap sahibi+1 yıloda iyiymiş :D neyse panpa ben kactım sana iyi düşünmeler. İyi aksamlar iyi KS ler iyilerse iyiler :D
Soran+1 yılHadi iyi geceler :)
valla ben düğünden sonraki geceyi düşünürüm :-D çünkü bende daha tık yok bekliyorum helalimi , ondan sonra 1 hafta yataktan çıkmam :-D
03 Yorumla
Soran+1 yılYuuuhh :D kolay gelsin gardes :)
Soran+1 yılTe Allah'im bende buna hastayim sanki askerden once haremin vardi ya.. ne degisiyor asker de hem sap da atiyorlar size ne bu istek..
Fazla hayal kurmamak lazim nasil olsa ışığı kapattiracak.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D ya karanlikta daha cok korkar insan basina gelecekleri bilmeden olumu beklemsk gibi hisseder insan :)
Soran+1 yılDogru aslinda bir an izledigi videolardaki kizlar gibi hisseferse kendini birakabilir :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakında hayalimizde olsun. Tabiki onu düşüncez ne düşüncez damatlık mı. Ha ne olursa bozulur dersen. Kıldan görünmeyen bir vajina ve arka taraf. O gece hiç birşey yapmam şahsen. Çünkü bayagı sogutur benı hayattan
015 Yorumla
Soran+1 yılAy sacmalama ya hadi normal bir gun olsa neyse ama merak etme kuafordeki kadin sana paket yapip kurdeleliyim sana tertemiz getiricek :D
Cevap sahibi+1 yılNe bilm o günle ilgili kızlarda ne gibi hazırlıklar oluyo hep merak etmişimdir ama hiç bilmem :) Düğünden önce temizliolarmı diosn :)
Soran+1 yılTabi canim.. iki gun once kuafore gidilir hersey alinir sonra da dugun gunu beklenir sac bas derdine girilir :)
Cevap sahibi+1 yılAlla alla böyle birşeyler tahmin ediordumda var mı yok mu bilmıordm :) Bende sadece kuaföre saç yaptırmaya gidiolar sanıodum. Vay çakallaaaaarr
Soran+1 yılAgda sac kas kil tuy makyaj.. orasi kadin olma mekani yavrucum :)
Cevap sahibi+1 yılNe bilm kanka ilk geceyle ilgili tek endişe o olur bende :) Onuda çözdük sanırsam :)
Soran+1 yılO zaten cozulu sen merak etme :)
Cevap sahibi+1 yılGerdek gecesiyle ilgili aklma takılan hiç birşey kalmadı artk :)
Soran+1 yılSen nasil hayal ediyorsun peki :)
Cevap sahibi+1 yılburada öyle anlatamam pek :)
Soran+1 yılPeki saygi duyarim :)
Soran+1 yılCiks.. ben sana detay anlat demedim ben fantezi okumak icin sormadim bu konuyu sizin neler hissettiginizi/ hayal ettiginzi anlamak icin sordum. Saygiyi bozmadan cevapladigin/konustugun icin tesekkur ederim ama buraya yazilmicak seyler varsa kalsin.
Cevap sahibi+1 yılNe bilm yanls anlama. Fantezi falan anlatmak derdim değil . Sadece hayallerimin herkes tarafından okunmasını istemedigimden. Neyse yanls anlasıldıgna göre pekde zorlamaya gerek yok :) Bende teşekkür ederm bilgilerin için
Soran+1 yılOnemli degil.. iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılSanada iyi geceler :)
Erkek beyni seks düşünür, çok normal. Ama karısının vücudunu çekici bulmazsa hayalleri yıkılır.
08 Yorumla
Soran+1 yılHadi canim.. cidden mi? Yapma be.. ama cikarken goruyon vucudunu sonucta :/
Soran+1 yılKapalilar icin mi soyluyorsun ama olsun ya begenmissin ki aliyorsundur manken gibi vucuda ne hacet..
Soran+1 yılNe istiyorsun sen gardesim :/ hani erkekler sevdigi kizi arzulardi simdi de ilk gecede fizik diyon :/
Soran+1 yılSanki sen brad pittsin ya..
O gece bence yorgunluk falan performans düşük olabilir ben ilk gece uyurum :D
010 Yorumla
Soran+1 yılVay anam butun mahalleye dedikodunu yapar yillarca dilinden dusemezsin.
Soran+1 yılO da dogru :) ama olsun yakinlari sorucak ya da akil verip ilk gece korkusundan uzaklastidmak isteyenler sorucak kiz da "uyudu bizim okuz mu" diyicek :/
Soran+1 yılOyle varmis kiz ilk gece korkusunu yenson diye sorarlar ayrica en yakin arklarda sorar hatta ilk sorusu " kiz aciyor mu" olur bende sormustum bu soruyu arkadasima :D
Soran+1 yılCevaplayayim mi? :D kizlik bozulduktan sonfa acimiyormus dedi arkadas :D
Soran+1 yılYa ne demezsin :D
+1 yılYanlış.. Bn bebek düşünüyorum. Burnumu emdirecem xd
118 Yorumla
Soran+1 yılBurnunu mu emdircen :) cocuk sevdalisi bir erkek ender bulunursun sen gardesim :)
- +1 yıl
Ahh ahhh kıymet bilen yokki kardeşş keşke 3 üzüm olsa
Soran+1 yılÜzüm? Hayirlisi kardesim Allah kaderindeki insani karsiladtirsin.
- +1 yıl
Üçüz üm xd
Soran+1 yılOha.. ucuz mu? Cok vicdansizsin onlara kim bakicak :/
- +1 yıl
Benn xd allah kısmetiyle verir ya
Soran+1 yılUc cocuga verir de ucuze sabir verir mi onu bilemem :/
- +1 yıl
Öyle deme ya çok şeker napimmm bebek istiyorum :((((
Soran+1 yılAllah hayirlisini nasip eder ins canim :)
- +1 yıl
Sen evlimin bekarmın xd
Soran+1 yılBekarim..
- +1 yıl
Oda iyimiş :) başından defolup giderim istersen :) napim canım sıkılıyo
Soran+1 yılBu soruda mesain bitti kardesim hadi git dinlen biraz yat uyu :) iyi geceler
- +1 yıl
Piki :)
Soran+1 yılIyi geceler :)
- +1 yıl
Sanada iyi geceler :) gözlerin ne renkti bu arada
Soran+1 yılCok sacma bir soru sormussun ya hadi neyse
- +1 yıl
Bunun nesi saçma :)
+1 yılÇayın altını yak o zaman -.-
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mi uzun konu? Detaya girme la ustunkoru..
- +1 yıl
Dogru diyosun -.-
Muhtemelen yorgunluktan bayılıp kalırım ben
17 Yorumla
Soran+1 yılCus.. cok seviyon herhalde oynamayi.. ama kizi opmeden uyursan kiz seni gebertir ama ilk gece korkusu varsa bir rahatlar :)
Soran+1 yılBen bile cus dedim seninki neler der butun gece sana saydirir :D
Soran+1 yılCuuss cuss.. anam sende vur dedin mi olduruyon ya :)
Soran+1 yılValla sende abartiyon ben ne yapiyim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerdek gecesi değil mahşer günü sanki. s
10 Yorumla
+1 yılBu kadar büyütmenin anlamı yok bence...
00 Yorumla
+1 yılDüğün mu kaldı
10 Yorumla
+1 yılgece sarılıp uyumak
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası