Okulda. (üniv)
Ne zaman arkam dönük yürüsem hissediyorum bakıyo.
Zaten kafamı çevirdiğimde baktığını yakalıyorum.
Darda giyinmiyorum..
Acaba eve gidince 31 çekiyo mudur ki? Asdf
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okulda. (üniv)
Ne zaman arkam dönük yürüsem hissediyorum bakıyo.
Zaten kafamı çevirdiğimde baktığını yakalıyorum.
Darda giyinmiyorum..
Acaba eve gidince 31 çekiyo mudur ki? Asdf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gerçekten çok ayıp etmiş ya nasıl bakıyor acaba Çok dikkatli mi bakıyor yoksa normal mi bakıyor
Dikkatli:)
O baktıkça Sen ne yapıyorsun peki
Islanıyorum:)
Istersen ona söyle diyebilirsin boşuna öyle bakma bakıp da 31 çekme ben geleyim yanına ben çekeyim de bakalım sana ne diyecek
Biri dar giyinmedigin halde senin poponu bakıyorsa birçok kıza bakıyordur ve 31 esnasında aklına gelme ihtimalin zayıf dedi olabilir mi acaba? :)
Evet olabilir ama Mini Etek filan Tayyip falan giyersen emin ol ki daha çok ceker yani en çok hangi tarz giyorsun mesela
Belki seni dusunerek cekiyordur neyini merak ettinki bakmasi hosuna gidiyor demekki
Gidiyo hoşuma evet:))
Biri dar giyinmedigin halde senin poponu bakıyorsa birçok kıza bakıyordur ve 31 esnasında aklına gelme ihtimalin zayıf dedi olabilir mi acaba? :)
Bilmem ben kimsenin poposuna bakmadigim icin
Niye bakmıyorsun
Niye bakiyim ben benim olmayan. hic birseye ilgi duymam ilgilenmem
Tayt giyme sende hoşuna gidiyor bu durum bellili
Ne taytı ya bildiğin kot ya da etek giyiyorum
Kasa baya büyük demekki
Yok be orta:)
Görmeden inanmam 😂😂
Mesaja gel detay burada bitmez
Muhtemelen mastürbasyon yapıyordur hayal edip
Hmm.
Bu düşünce doğru sayılır ama her zaman değil. Ya çocuk seninle sevişme hayali de kuruyorsa? Sadece popo odaklı düşünme. Vücudun diğer kısımları ve yüzün de önemli.
Poposu güzel olan zihinde bir numara olacak diye bir şey yok
Belki kuruyodur evet :))
Anlattığın olay gerçek mi yoksa yükseldiğin için kurgu mu yapıyorsun?
Gerçek
Anladım. Çocuk beğenmiştir kalçanı, bakmaya devam ediyordur. Herkesin zevki farklı ne de olsa. Hoşuna gidiyorsa görmezden gelirsin sen de onu.
Evet yaa:) gidiyo azdırıyo beni
Yükseldiğin için kurgu yapıyorsun, bu belli oluyor ama 😅 rahatla ve uyu bence
Niye yapiyim ki? Yani yalan söylemiyorum. Neyse.
Tamam, kızma 😄
Bu durum hoşuna gidiyorsa, neden çocukla tanışmıyorsun?
Tabikide çekiyordur kısa giyiyor musun
Evet etek giyiyorum
İçine ne giyiyorsun
?
Ben bile merak ettim şimdi 🤣
🤣🤣Biri dar giyinmedigin halde senin poponu bakıyorsa birçok kıza bakıyordur ve 31 esnasında aklına gelme ihtimalin zayıf dedi olabilir mi acaba? :)
Duruşu kendini belli ediyordur belki
Kalçan büyükse ilgisini çekiyor olabilir
Orta halbuki
Ne tür giyindigine göre de değişir ya da iç çamaşır izi vs belli olma durumu
sunu okurken poponu dusunerek cektim bile ben
Yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Bazen doğru bazen yanlış
Evet, hoşuna gider mi peki?
Giderr
Giderr
Demek ki sağlam kasan var
🤣🤣Biri dar giyinmedigin halde senin poponu bakıyorsa birçok kıza bakıyordur ve 31 esnasında aklına gelme ihtimalin zayıf dedi olabilir mi acaba? :)
Şekli iyiyse dikkat çekiyodur belki
Hmm evet
Yoo illa onun aklına geliyosundur kanka
Haklısın :)
ver adama yazıktod
Çekiyordur
O onun kişiliğiyle alakalı bir şey ama galiba seni takıntı yapmış sürekli baktığına göre kim bilir seni nasıl hayal edip boşalıyordur
:)) olabilir
Hep yüzüme bakıyo izliyo
Birisinin seni hayal edip rahatlaması sana ne hissettirir
Beğendiğim biriyse azarım anndnd
Ama beğenmediğimse gene azarım andnjd
😂😂
Yaşın kaç?
25
Evet
Çok bakıyorsa seni hayal eder
Güzel mi popon sürekli bakıyor
Güzel ya.
Olabilir birde ben popo hastayım. O yüzden arka kapıdan kabul eden kızlarla çıkıyorum.
Kaç beden kalçan