Erkeklerden hoslanmiyorum.
Bir kizi nasil bulurum tavsiye verir misiniz?
Kadin oldgumu kanitlarim ama nasil bulcamm?
Bir kizi nasil bulurum tavsiye verir misiniz?
Kadin oldgumu kanitlarim ama nasil bulcamm?
kadın bulma şansın var tabiki gerçekten bayansan ve kimlini gizlemeden genelde gizlendimi karşındaki kişinin erkek olduğundan şüphelenirler o yüzdende pek ilgilenmezler lezbiyensen eyer lezbiyen siteleri var onlara üye ol tabiki ön elemeden geçersin gerçekten bayan oldunu teyit ettiklerinde seni siteye alıyorlar lezbiyenlerin sitesine girmek kolay değil
Buradan tanıdığım biseksüel bir kız var ve daha çok kızlara ilgi duyuyor... Aynı zamanda köleleri seviyor :) Aranızı yapabilirim belki :)
Yap
yaaaaaaa allah aşkına bak yalvarıyorum lezbiyenliği bu kadar ayaklar altına almayın bende lezbiyenim tamam ama bu kadarda olamz ki yaa ondan sonra diyonuz ki dışarda niye bize ön yargıyla bakıyolar... arkadaş siz her yerde oooww yeee tarzı takılırsanız tabiki bu algı oluşur insanlarda lütfen biraz daha dikkatli olun bence
Lezbiyen misin biseks mi?
ha lezbiyenlik muhtesem bisey bunlar kotu taninitiyor djiwhsbdks
@TürkBirAdam saçmaladığının farkındasındır umarım... lezbiyenlik sizin o ufak beyninizin alamayıcağı şeydir aslında... sizin o beyin parçacıkları kalıntınızın içerisinde atom parçacağı kadar dahi değişime açık bir yer varsa eğer oraya sesleniyorum... lezbiyenlik iyi veya kötü tartışması yapmıyorum ben herkezin kendi kararı... benim takındığım ve savunduğum şey lezbiyen değilmi abi kesin o... dur saçmalığı ve abi lezbiyenler çok iyi yaaa free seks takılıyolar mantığıdır... arkadaşım biz sabahtan akşama kadar ooww yee tarzı takılmıyoruz bunu aklınızın bir köşesine yazın...
Cevap
16Cevap
Yoldan gecene teklif et. Saka yapmiyorum, kabul eden biri cikacaktir emin ol. Sansini asiri bakimli bayanlardan yana kullan. Bu senin secimin utanilacak bir sey yok
Kolayi var iste buraya yazmissin gelen teklifleri al bak:)))
O kadar boku cıkacak sekidede yapmayın arkadas ya 2 girl 1 cup a dönduu sizin mesele
sen lezbiyensin erkeklerden hoslanmadigia gore sunu unutma allah katinda yerin yok ve simdi gunahkarsin
Herkesin tercihi kendine ve bu hormonsaldir. Sonucta yasamiyorsan gunahi yok.
Ve sana mi kaldi benim inancim. Allah allah
Facede bulabilirsin o tür gruplarda..
Kanıtla bakalım kadın olduğunu
Sen kadinsan buursun anladin !
Buradan bulabilirsin.
gay barlar varda lez barlar var mı bılmıyorum
gay barlari nerden biliyon ¿
İstanbuldaysan bende bulabilirim
NE yapmayı palnlıyosun...
ana benden hoşlanmayanıda ilk defa duyuyorum :)
erkekler zor buluyorki senin işin daha zor
çok kolay
Nasil
Ben zaten kızım :D
burada çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar