mesela yanlış anlamayın ben daha önce sevgilimle birlikte olmadım olmamda evlenmeden ama merak ettim hep "askerler geneleve gidiyorlarmış diyorlar meraktan öyle bi'şey var mı
:S
:S
şimdi o işler genelde şöyle olur.. askerler 3-4 kişilik gruplar halinde kimseye görünmeden gitmeye çalışır.. Balkondan 50sini geçkin bir teyze " - oyy canımm eskermisin gel bedava vericemm" diye bağırır.. istikamet sağınız dağılın marş marş şeklinde kaçarlar.. :)) korkma birşey olmaz.
büyük ihtimal gidemez. yemez çünkü. illaki duyulur ve başı büyük ölçüde ağrır. zaten şaplanacağı için pek bi randıman bekleme : D
Vallahi benım sevgilim çankırıda umarım gitmiyordur kafasını kırarrım valaa nöbetteyken gıder vururum :D Şaka maka ona şap hiç etke etmıyo attığı resımlerı görunce yüreğim ağzıma geşıyorr anlamıyorum terminatör gibi herif maaaşallha :D
öyle bişey var erkek arkadaşının iradesine bağlı bişey
Cevap
34Cevap
ne genel evi biz öyle biyerde askerlik yaptık karşın kuzey ırak gabar dağının tepesinde bırak genel evi çarşı izni diye bişey bile yoktu :))
o onun karakteri fikrileriyle alakalı ama abaza olmad urumu yüksek:-)yani kızlara bakacaktır üzgünüm ama yapacak bişeyin yok anlaşıyla karşıla 1000 atne adamla bütün gün onlara baksa dahamı iyi..
Giden var ama insandan insana değişir. Seninki öyle bir insansa yapar. Haberin olmaz. Burda doğru kişiyi iyi seçmek önemli.
stresını atsın gitsin yoksa izinde geldığınde halin fena bu arada şehit düşermi diye korkuagına neye korkuyorsun alayınız bencılsınız
niye şehit düşsün ki
kişiliği ve görüşüne göre değişir. askerde evli olup masturbasyon yapmayan da vardı. evli olup burada bekar sayılırım diyen de...
6 ay askerlik yaptım hemde İstanbulda ben hiç gitmedim. Kişiyle alakalı bi durum bu ;)
hee grup halinde ellerinde silahları tam teçhizat gidiyorlar töbe töbe neler geliyor aklınıza
Şaptan etkilenmezse gidebilir. O kadar erkeğin içinde kalmak zordur cidden.
Marmariste askerlik yaptım ve genel eve gerek yoktu yabancı turistler askerlerin o tür ihtiyaçlarını karşılıyordu.Tabi becerikli iş bilen askerlerin.
askere Vatan için yolladık onlar oralara mı diyorlarmış yok artık sevgilimin çarşı izni bile yoktu tam olarak nerdeymiş bu sorumsuz askerler böyle
askerdeyse dışarıdaki hatunlara bakışı = nefes alsın yeter pampa ...
Askerliği yaptığı yerin önemi ve askerliği yapan kişinin kişiliğine göre değişir..
ooo askerde yatakhanelerde hatunlar var alan duşa gidio adı hacışakir :D bazen de şap fazla kaçıo orda bişey olduğunu bile unutuosun :D
gitmeyen yoktur her halde e insaf sen burda büzük yayacaksın cocugun orada ebesi koşalanacak öyle dünya gitsin gidecek takacak sana boynuzu :))))
Ben gitmedim.Hemde Antalya'da yaptım.
senin aklını sapını s... kim arkadaş asker olupta genel eve gidilmezmi zaten 500 tane erkele banyo yapıyorsun iyi kafayı yiyelim anasını satayım
Siz 500 erkekle mi banyoya giriyordunuz.Bizde öyle değildi ya biz tek kişili,kte giriyorduk.Gayet suit ve güzeldi :PP
he la 500 kişi gidiyorduk bi düdükle giriyorduk bi düdükle cıkıyorduk ne günlerdi be
giden de var gitmeyende ama merak etme ilk 1 2 ay gidemez gitsede yemez yani
o da askere gitsem de bi genelev yapsam diyordur zaten beyb
Adamına göre değişir o .mesela benim ortam müsaitti kız arkdaşım çoktu geneleve gerek yoktu.
askerde şap var ağız çalışır ama mekanizmada iş olmaz :) gidemez
Tabi izin günleri neden var sanıyorsun sen haftada bir gün
peki sevgilin askerden gelene kadar seni mast yapmayacağına söz verebilirmisin?
var da neden sıkıntı oldu onu anlamadm, 18ini dolduran her erkek ilişkiyi giriyor
Hayır askerlerin yemeğine şap atılır bu yüzden kuş ötmez.
Askere gitmeden hemen öncedir o :)
Komutanlar izin verir mi sanıyosun?
askerde yemeklere şap döküyorlarmış diye duydum
şap mı
yani erkeklik hormonunu bastırıyor dolayısıyla kalkmıyor
iğrenç
ney igrenç
iğrenç mi, peki şap kullanılmadığını düşün bakalım bir sürü erkek aynı koğuşta yatıyor neler olabileceğini tahmin ediyor musun
ya evet onu geçtimde duş sorunu ve başka sorunlarda var erkekler kızlar gibi uzun süre dayanamaz, çok zor ve uzun bir süre
ben şapa iğrenç demedim ki
ney igrenç o zaman?
unut gitsin.
ben anlamıyorumki kızlar bu şeyleri çok igrenç buluyorlar bunda nevar bunlar doğal şeyler ney igrenç anlamıyorum?
gizli kullanıcı kardeşim sanırım askerlik yapmadın,hiç merak etme, askerde öyle konularda herşeyin çaresi bulunur
mesela?
duş kabinleri spor salonlarındaki gibidir, iç çamaşırınla girersin, kolay kolay kimseye çıplak görünmezsin
Hap kullanıyorlar diye biliyorum.
Hmm sonra da astsubay öpsün:D
gıtse sende sıkıntı olurmu
olur
ne gıbı mesela kıskanırmısın
olabilirde olmayabilirde
kişiye ve yere göre değişir
gidecek tabi ne yapsin adam eline yazik
31
gitmeyen yoktur:=)
Aç aç var :)))
2002 den sonra kaldırıldı